If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
e, kak, 23 левчета - това си е по една кофичка кисело мляко на ден от 400гр ))
или пък, дори може да стигне за поредното увеличение на тока, ама надали )
добре
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
И в началото на мандата си ГЕРБ вдигна пенсиите с 20 % и не само ги повиши ами и намери пари да ги плаща 4 години. или досега ГЕРБ са вдигнали с 30% пенсиите само за един мандат и забележи при 11% инфлация.
инфлация по години:
1996 БСП над 300% годишна инфлация.
1997 БСП 200% инфлация
2004 г НДСВ - 4%
2005 г БСП -6.5%
2006 г БСП - 6.5%
2007 г - БСП 12.5%
2008 г БСП -7.8%
2009 г ГЕРБ - 0.6%
2010 г ГЕРБ -4.5%
2011 г ГЕРБ -2.8%
2012г ГЕРБ - 3.4%
Като гледаш тези данни ти за кого би гласувал. БСП шайката ни е одрала 3 кожи през мандата си 37% инфлация ГЕРБ 1 кожа 11 % инфлация.
Предизборният негласен девиз на червената диария БСП е: Ние горе (Политбюро) да сме добре а Вие долу ПЕС ове Ви яли!
Много точно,Кире
Нормалната тактика е да подминеш с мълчание простащината и необоснованата агресия.
Но, когато тази атака е преднамерена и има постоянство в нея, при това комбинирана с уж, сериозни мнения и съпътстващо налагане на очерняне на нечий образ или ник...е глупост пълното мълчание. атаките на анон, категорично не са за ..."убиване на време" Те са политически.
Срещу мен започна с писанията си точно преди президентските и местни избори.
Изцяло на база позицията ми срещу управляващите. Изцяло!
Може би, година НЕ му отговарях на нападките и обидите, дори и чисти псувни е имало.......отговарях единствено на смислени тези
Но това го амбицира още повече и започна да вмъква ника ми из всякакви теми и разговори, естествено с някакви багри на "отрицание"...по едно време ме групираше, редовно пишеше извън контекста на каквото и да било неща от рода на - "съни(тя) и коки - политическите тролове..." или някой друг удобен за атака към съответния момент......нищо, че няма никаква база за сравнение...
И сега си прави разни маневри....
И напада периодично някого, отново на база неприемане на управлението.
Няма такава постоянност като неговата в употребата на "ад хоминем"
Сещам се за едно изключение - "Чичо"(донякъде и при теб така) - към него атаките тръгнаха, защото ме защити няколко пъти от войнстващата анонова агресия
Никак не е прав Равновесие за игнориране и липсата на отговор към троловете с някакво изградено "име". На тактиките на аноноподобни единственият верен подход е Пълно отричане от страна на участниците. Дори само с една дума - "спри".
Не МЪЛЧАНИЕТО!
Това е и личната ми позиция през годините тук, немълчейки, когато неоснователно са били нападани хора/никове, заради мненията им.
Надявам се, Amsterdamm да не изтрие и това ми мнение, както всичките ми постове от снощи, макар спокойно да си стои това мъдро и полезно писание:
единствено в първия ред има някакъв смисъл, доколкото се говори за някакъв икономически показател, но той касае темата "форекс пазар", не политика
като паралелно вървят и дежурните обиди
Никога не съм "ревала" на модераторите за обиди към мен - Никога.
Но си правя лоша услуга така
Толерантността не се цени в този форум
Така че, ако и сега бъда изтрита - СПИРАМ ДА ПИША ВЪВ ФОРУМА.
Там, където се толерира простащината, нямам място
Идеален анализ на действията на Анон. Не спирай да пишеш. Това е целта му. И не само това. Целта му е колкото може по малко стойностни хора да пишат за политика. Всички го разбраха. А Равновесие се пробва дали може да се бие сам срещу всички приемайки да защитава изначално загубена позиция.
Евелина Славкова: 24, 8% подкрепа за ГЕРБ и 20, 6% за БСП отчита изследване на Института за модерна политика
02 април 2013 | 11:07 | Радио "Фокус" http://www.focus-news.net/?id=f24053
Равновесие не мисля, че е уместно оправдаването и агресията под каквато и да е форма..Това е все едно в живота да те бутат и обиждат непознати хора..Ти не си казваш, ама този може да е глупак, или необразован- нека да го прави.Чувал ли си израза воинстваха простащина и неграмотност, за подобни случаи се отнася..Лошото на подминаването на глупаците е, че те нямат мярка и като въпросния трол оспамят всичко- та даже смятат форума за бащиния .Веднъж спомена мечтата си за 18000 поста, а друг път за 20000.Ами да си направи една тема 20000 поста на трола и ние няма да влизаме вътре, но няма как да се приемат обидите и простащината
Много точно,Кире
Нормалната тактика е да подминеш с мълчание простащината и необоснованата агресия.
Но, когато тази атака е преднамерена и има постоянство в нея, при това комбинирана с уж, сериозни мнения и съпътстващо налагане на очерняне на нечий образ или ник...е глупост пълното мълчание. атаките на анон, категорично не са за ..."убиване на време" Те са политически.
Срещу мен започна с писанията си точно преди президентските и местни избори.
Изцяло на база позицията ми срещу управляващите. Изцяло!
Може би, година НЕ му отговарях на нападките и обидите, дори и чисти псувни е имало.......отговарях единствено на смислени тези
Но това го амбицира още повече и започна да вмъква ника ми из всякакви теми и разговори, естествено с някакви багри на "отрицание"...по едно време ме групираше, редовно пишеше извън контекста на каквото и да било неща от рода на - "съни(тя) и коки - политическите тролове..." или някой друг удобен за атака към съответния момент......нищо, че няма никаква база за сравнение...
И сега си прави разни маневри....
И напада периодично някого, отново на база неприемане на управлението.
Няма такава постоянност като неговата в употребата на "ад хоминем"
Сещам се за едно изключение - "Чичо"(донякъде и при теб така) - към него атаките тръгнаха, защото ме защити няколко пъти от войнстващата анонова агресия
Никак не е прав Равновесие за игнориране и липсата на отговор към троловете с някакво изградено "име". На тактиките на аноноподобни единственият верен подход е Пълно отричане от страна на участниците. Дори само с една дума - "спри".
Не МЪЛЧАНИЕТО!
Това е и личната ми позиция през годините тук, немълчейки, когато неоснователно са били нападани хора/никове, заради мненията им.
Надявам се, Amsterdamm да не изтрие и това ми мнение, както всичките ми постове от снощи, макар спокойно да си стои това мъдро и полезно писание:
Прегледах календара. Днес има важно решение за лихвите в Австралия, но е чак в 6.30 часа.
Ще трябва да дремна, а и станахте трима. Няма да мога да издаяна - хем хляба си да вадя, хем на кифла и два геврека да пиша.
Ще ви изоставя малко, но не за дълго.
единствено в първия ред има някакъв смисъл, доколкото се говори за някакъв икономически показател, но той касае темата "форекс пазар", не политика
като паралелно вървят и дежурните обиди
Никога не съм "ревала" на модераторите за обиди към мен - Никога.
Но си правя лоша услуга така
Толерантността не се цени в този форум
Така че, ако и сега бъда изтрита - СПИРАМ ДА ПИША ВЪВ ФОРУМА.
Там, където се толерира простащината, нямам място
Вие от освобождението сте Бурлаки на Волге! Робски народ с робска психика! Комуноидни израстъци на КПСС БКП Вечна дружба.
Освободихме се от Султана за да ни яха Путенков.
Сергей Дмитриевич Станишев е български политик, министър-председател на осемдесет ... е роден на 5 май 1966 г. в град Херсон, СССР (днешна Украйна). ... Сергей Станишев е съветски, след това руски гражданин до 1996 г., ...
Кой го е избрал този да брани българските интереси?????
Андрей Луканов е роден през 1938 г. в Москва в семейството на известния български комунист Карло Луканов. Той е съветски гражданин по рождение и придобива българско поданство на 6-годишна възраст, когато се премества да живее в България със семейството си.
Още един спинозен шпионин на СССР, Бог да му прости!
Жан Виденов е роден на 22 март 1959 г. в гр. Пловдив. Завършва "Международни икономически отношения" в МГИМО, Москва през 1985
Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас[1]. В периода 1979–1984 завършва висше образование в Московския институт по енергетика,
Още един руски шпионн!
След излежаване на присъдита си Георги Димитров получава съветско гражданство и заминават за Съветския съюз, където остават до края на Втората световна война
През следващите години Васил Коларов заема различни научни и политически постове в Съветския съюз
Вълко Червенков е роден в Златица, но се премества в София и от 1919 г. участва в дейността на БКП. През есента на 1924 г., заедно с Яко Доросиев и Иван Минков, влиза в т.нар. Специална наказателна група към Централния комитет на БКП, която трябва да координира терористичната дейност на Военната организация на партията. През 1925 г. е задочно осъден на смърт за множество планирани убийства, наредени от БКП и Коминтерна, и заминава за Съветския съюз. Там заема различни номенклатурни постове в структурата на Коминтерна. Завербуван е от НКВД като агент на съветските тайни служби с кодовото име Спартак.
От Гошо Тарабата - до Боко Тиквата (включително)
Пък не знам що си мисля, че и Марин Райков е от същия червен дол дренки !!!
Коментар