IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Мечо биков, кажи какви други слухове чуваш?
    Ами например, че благодарение на Ахмадинеджад, и некои негови политически приятели, както и на мислещите хора по цял свят, допускането че може би не е имало холокост, вече следва да не бъде престъпление в държавите подписали документа на ООН за правата на човека.

Може би това е една от причините да му измислят атомни бомби на Иран ???

Факушко, ти какво мислиш по въпроса ???
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Жълтите, са дръпнати, остави ги тях. Аз чувам слухове, че май и еврейчетата имат АТОМНО оръжие.
      Ама ти чуваш слуховете с няколко десетилетия закъснение!
      Те имат такова от седемдесетте години на миналия век.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Жълтите, са дръпнати, остави ги тях. Аз чувам слухове, че май и еврейчетата имат АТОМНО оръжие.
        Мечо биков, кажи какви други слухове чуваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
          Иран се (подготвял)....смляха се да им се ежат и да ги заплашват.
          тия имат всичко.никой не ги пипа.защо ли?
          1300 км. обсег!
          Пък Ирак преди да го нападнат уж бил имал ХИМИЧЕСКО оръжие...
          tnm

Коментар

само да се докопам до великия вожд,БАШ жълтура
            спирам всичко,моментално.кво го бавят,че не умира.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
              Няма страшно! тези ракети Скъд могат да са ефективни само на много близки разстояния, Ако се опитат нещо да правят ще ги изпепелят от лицето на земята. И Китай няма да позволи, че са близко и ще го отнесат и те!
              Иран се (подготвял)....смляха се да им се ежат и да ги заплашват.
              тия имат всичко.никой не ги пипа.защо ли?
              1300 км. обсег!
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Мое да могат, мое и да не могат. Ама оти да се косим като тъй и тъй не моем ги спре ???
                само да се докопам до великия вожд,БАШ жълтура
                спирам всичко,моментално.кво го бавят,че не умира.
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

http://www.dnes.bg/world/2013/03/29/...m-obseg.184079

не съм сигурен,че е по темата.но ме притеснява повече от Боко и Серго.
                  мислите ли,че могат да направят някоя глупост.тия.
                  Няма страшно! тези ракети Скъд могат да са ефективни само на много близки разстояния, Ако се опитат нещо да правят ще ги изпепелят от лицето на земята. И Китай няма да позволи, че са близко и ще го отнесат и те!

Коментар

http://www.dnes.bg/world/2013/03/29/...m-obseg.184079

Мое да могат, мое и да не могат. Ама оти да се косим като тъй и тъй не моем ги спре ???
                    tnm

Коментар

• http://www.dnes.bg/world/2013/03/29/...m-obseg.184079

Коментар

Все пак интересно, как биха реагирали американците, ако в нашето посолство в америка издигнем паметник на нашите асове, дето са рязали техни ЗЕЛКИ ???
                        Първо Бг заема мястото на САЩ в света (някога и при някакво развитие на нещата), после издигаме паметника на нашите летци в посолството ни там, а те (официалните власти) си траят, както си траят нашите сега. Дори могат да докарат една лицемерна траурна физиономия. Както нашите сега.
                        Историята ще се повтори като фарс.

Правя "реалистична" прогнозата, но при едно смахнато допускане.
                        За друга прогноза не се сещам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Да Съни много хубав анализ на главния Трол.Ами обидите ще спрат когато сме непримирими към тях.Аз никога не започвам първи, но ми се разви нетърпимост към троленето и простотията на някои хора..Само бои по каската за простаците и агресорите..Форума е за икономика и няма място за долнопробни обиди и просташки нападки
                          Така е. Явно е, че преследва Съни по всички теми. Целта му е да я дискредитира, чрез лични нападки, като се надява по този начин да омаловажи мненията и. И не само нея. Мрази всички, които се аргументират. Ами аргументираме се бре. Още повече, че вече е фасулска работа да се аргументираш. Аргументите, особено след бунтовете, взеха да никнат като гъби след дъжд. Спъваме се в тях вече и е срамота да не ги пускаме в темата.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                            e, kak, 23 левчета - това си е по една кофичка кисело мляко на ден от 400гр ))
                            или пък, дори може да стигне за поредното увеличение на тока, ама надали )
                            Представителната тирания е особен вид управление. Като си осигурят преизбирането за 23 години, представителите успяват да ошушкат народа до дупка. И повече няма какво да му вземат на народа. И почват да псуват, че народа бил прост защото бил беден и нямал вече нищо за вземане. И сега умуват. Мислят си, дали да не ни дадат малко, за да имат после пак какво да вземат. Ама дори и това намират за неосъществимо, щото пусто не им се дава.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                              Проф. Михаил Константинов: ГЕРБ води БСП с между 15 и 25 депутати
                              02 април 2013 | 13:24 | Агенция "Фокус"
                              http://www.focus-news.net/?id=n1766572
                              докато не минат изборите.всичко е мижай да те лъжем.всеки го раздава,Врачка

Коментар

• Да Съни много хубав анализ на главния Трол.Ами обидите ще спрат когато сме непримирими към тях.Аз никога не започвам първи, но ми се разви нетърпимост към троленето и простотията на някои хора..Само бои по каската за простаците и агресорите..Форума е за икономика и няма място за долнопробни обиди и просташки нападки

Коментар

Working...
                                X