IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
    Не съм си и помислял такова нещо. Но след като искаш да се бориш срещу краденето е необходимо да посочиш позитивна алтернатива за тази цел. Иначе как ще убедиш обществото и колегите тук във форума да ти имат доверие
    Като не си си и помислял защо го внушаваш ??? Нали двамата с теб сме в темата за да я измислим заедно алтернативата как да контролираме политиците след изборите. На мен няма значение дали ще ми имат доверие, важното е да нямат доверие на политиците.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/192178
      Кандидат-депутат на БСП член на... ГЕРБ!
      Цецка Цачева: Вече сме ковачница на кадри
      ХА-ХА- ДА КОВАЧНИЦА СТЕ НА МИЗЕРИЯ, А ТАКА СТАВА ЗАЩОТО ВСЕ СТЕ СИ КОМУНИСТИ

Коментар

• http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=...vrrC4.facebook
        Уволнен от МВР: Стотици са подслушвани незаконно
        Самият ген. Тончо Михайлов бе уволнен 2009 г. от МВР след обвинения, че е поставил "бръмбари" в полицейската дирекция
        Тончо Михайлов Тончо Михайлов

Съществува реална хипотеза, в която може в рамките на законно разрешеното подслушване да се извършват незаконни подслушвания. Тези хора, които са подслушвани незаконно в рамките на законното подслушване са стотици, твърди бившият директор на ОД на МВР Стара Загора ген. Тончо Михайлов в обширно интервю за БГНЕС.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Пенсионерите заведоха дело срещу България
          Колективният иск е внесен в Европейския съд
          Публикувано: 5 апр. 2013, 14:18 | Обновено: 5 апр. 2013, 14:18
          Разпечатай
          прочитания: 2385 | коментари: 26
          София, България

Асоциацията на пенсионерите ще заведе първия колективен иск срещу България в Европейския съд в Люксембург. Под него стоят и подписите на 182 души от Асоциацията на пенсионерите. Причината е, че голяма част от тях получават пенсия до 200 лева, която е под официалния праг на бедност, обявен у нас. Според данни на Националния статистически институт той е 236 лева."Задавах въпроса на три правителства и отговор не получавах или той беше "Пари няма". Затова мисля, че този иск е изключително справедлив и вярвам, че с Божията помощ той ще бъде приет от Европейския съд, ще му бъде даден ход и смятам, че рано или късно справедливост ще има", каза журналистът Венелина Попова, един от инициаторите на иска. /БЛИЦ
          Сеги циганите като заведат колективен иск, че са им малки помощите и глей кво става ...
          Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Мечо биков има алтернатива!
            Прочети по-назад как е на нуди плажа в Шкорпиловци
            Тук ти ми припомни за книгата "Плажът" на Алекс Гарланд и филмът с Леонардо ди Каприо по нея. Изводите от плажът там бяха пряко противоположни на твърденията на мечобиков. И за мен като привърженик на Шопенхауер книгата звучи много по-убедително

Но това горното е офтопик и е за философска тема. А въпросът за политическия избор и позитивната алтернатива си остава

Коментар

• Пенсионерите заведоха дело срещу България
              Колективният иск е внесен в Европейския съд
              Публикувано: 5 апр. 2013, 14:18 | Обновено: 5 апр. 2013, 14:18
              Разпечатай
              прочитания: 2385 | коментари: 26
              София, България

Асоциацията на пенсионерите ще заведе първия колективен иск срещу България в Европейския съд в Люксембург. Под него стоят и подписите на 182 души от Асоциацията на пенсионерите. Причината е, че голяма част от тях получават пенсия до 200 лева, която е под официалния праг на бедност, обявен у нас. Според данни на Националния статистически институт той е 236 лева."Задавах въпроса на три правителства и отговор не получавах или той беше "Пари няма". Затова мисля, че този иск е изключително справедлив и вярвам, че с Божията помощ той ще бъде приет от Европейския съд, ще му бъде даден ход и смятам, че рано или късно справедливост ще има", каза журналистът Венелина Попова, един от инициаторите на иска. /БЛИЦ

Коментар

• ПРОТЕСТ СРЕЩУ ВСИЧКИ ВАС
                Мамка ви демагози и политици !!!
                Мнението ми води до фалит !

Коментар

Не съм си и помислял такова нещо. Но след като искаш да се бориш срещу краденето е необходимо да посочиш позитивна алтернатива за тази цел. Иначе как ще убедиш обществото и колегите тук във форума да ти имат доверие
                  Мечо биков има алтернатива!
                  Прочети по-назад как е на нуди плажа в Шкорпиловци

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    И след изборите да ги оставим да крадат колкото им душа иска. Така ли ???

Коментар

• https://www.bivol.bg/srs-reki.html
                      Реките на подслушването
                      от Биволъ Петък, 05 Април 2013 12:09 96 посещения

"Чай" на прабългарски означава река. В древната прабългарска родина някъде в Средна Азия има река на име Булгар Чай. В съвременна България този корен се открива в имената на реките "Камчия" и "Чая". Възможно е думата "тече" да е със същия корен.

На езика на специалните служби в съвременна България имената на реките се свързват със СРС-та.

В плана на ЦСБОП за ДОН "Буда" от 1997 г. е записано, че за изясняване на "приоритетната престъпна ориентация" на Бойко Борисов трябва да се приложат оперативно-техническите мероприятия назовани "Струма" "Осъм" и "Вит".

Биволъ разкри, че това са имената на следните строго секретни средства за наблюдение:

"Струма" = подслушване на помещение;

"Осъм" = подслушване на телефони;

"Вит" = наблюдение на кореспонденцията.

Коментар

Изборите са контрол , когато има истинска демокрация, а в БГ има олигархия и политическа корупция, без осъдени политици..Така че даже и ГЕРБ да спечели хората няма да са доволни и другата зима пак..Нали обещаха промяна къде е промяната- влезоха в статуквото и се корумпираха..
                        Ето я само през първият мандат. и затова хората одобриха стореното и ще гласуват пак за ГЕРБ. Кьорав ли си!или глупав.

Къде ще ни отведе комунистическият бръмбар БСП????
                        Метежа е организиран от Русия и тайните и служби заради :
                        1.Махнатите газови посредници и намаляване цената на газта
                        2. Сложените измерителни уреди на руският монополист Лукойл.
                        3. Връзка на касови апарати и бензиностанции с НАП
                        4. Наредба за плащанията в брой и спиране прането на пари
                        5. Промени начина за събиране данъците от наем.
                        6. Масови проверки по големите курорти и изкарване на светло обороти за милиони
                        7. спрян руски проект БелЯНЕ
                        9. спрян руски проект Бургас Александропулис.
                        10. Излови митничари как си делят пари от корупция
                        11. Излови министър Цонев как дава 20 000 евро подкуп. Сега съдът го оправда обаче 20 000 евро се оказаха ,че са паднали от небето. Няма на кой да ги върнат. Не били на никой. Комунистическата шайка пак се измъкна от Закона.
                        12. Инфлация под 3% средногодишно или 11% за мандата при 37% при Станишко.
                        13. Въпреки организираните протести от Първанов (Гоце) срещу влизането ни в НАТО и ЕС, България успя да се откачи от руският феодален впряг и да стане член на ЕС.
                        Тези мерки доведоха до събиране на 18 милиарда повече приходи и наливането им в икономиката за намаляване ефекта от световната криза . И Станишев го признава.
                        Той не е съгласен с твърдението на Бойко Борисов, че нямало пари за социална политика. За първите три години от управлението си ГЕРБ похарчили със 17,752 млрд. лв. повече, отколкото Тройната коалиция за своите три години. „По харчене това правителство надмина Тройната коалиция", смята Станишев.
                        Само малоумниците се връзват на БСП помията .
                        Това са само мерките . Няма да говоря колко много се построи.
                        Last edited by 4un4o; 05.04.2013, 14:46.

Коментар

МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ ДА ВЗЕМАТ ОТНОШЕНИЯ ЗА ПИСОАРНИЯ ЕЗИК НА НИКА ТРОЛ 4УН4О...
                          А бе тури го в игнор листата като мен и няма въобще да се интересуваш от трола.
                          Аз съм го турил заедно с другите му никове, kaka89, KomuNiska и hari55. Като се появи с друг ник, и него там ще сложа. При другите тролове: дилетант, Йосиф, димка ...
                          Нали не очакваш от него да напише нещо свястно, което да подлежи на дискусия? Това е трол.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Червените свине се умълчаха и се ослушват като шопар в царевица и сега не мога да им пусна това;
                            . Когато червените свини квичат, като на Коледно заколение, душата ми се пълни с радост и животът е прекрасен.
                            Мъка ми е ,че спряхте да квичите и да бълвате помията с която сте заредни от Позитано 20.

Коментар

• Изборите са контрол , когато има истинска демокрация, а в БГ има олигархия и политическа корупция, без осъдени политици..Така че даже и ГЕРБ да спечели хората няма да са доволни и другата зима пак..Нали обещаха промяна къде е промяната- влезоха в статуквото и се корумпираха..

Коментар

При демокрацията най-доброто средство за контрол са изборите. Възможността правителството да бъде отстранено без насилие. По този начин управляващите от която и да е партия имат най-силния стимул да се съобразяват с изискванията на обществото, да представят програми за управление при конкурентни начала.

И тук е отговорността на свободните граждани. Именно защото са свободни те следва да защитят определен избор - да подкрепят позитивна алтернатива за развитието на България.

В тази връзка мога ли да те попитам ти кого би подкрепила на изборите след месец
                                И след изборите да ги оставим да крадат колкото им душа иска. Така ли ???
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X