If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Радвам се че си направил ранно записване.... Мой близък дава в Ривиера недвижимост под наем на доста прилични цени... Да не досаждаме на форумците, ако имаш нужда от инфо пиши на ЛС и ще пробвам да съм ти полезен
Фискалният резерв го опапа , Червената чума, с некадърното си и крадливо управление , кото по време на възход не успяха да се справят с ограничаването на инфлацията под 3 % годишна. това доведе до стачки на лекари, учители, пенсионери и други, с искането за увеличение на заплатите им.
Долните комунисти биха протестиращите, проляха невинна крър, и разтуриха седянката без никакъв срам не подадохаоставките си,. Увеличенията и плащанията на увеличени пенсии и заплати на държавни служители оставиха на ГЕРБ,
Сегаги оплюват за собственито си некадърно управление.
Стига бе човек имаш във ФР една цифра, като вземаш властта, като излизаш от властта имаш друга цифра.... Как са го опапали на Сергей хората, как??????
Аз през лятото съм в Св Влас за по 2-3 месеца, ако искаш на ЛС да си разменим координатите и да изригнем некоа вечер
наталия петрова
Защо е бил толкова пазен Буда в Пловдив !Около 100 човека -снайперисти и НСО, заплатите на които плащат нахалните пенсионери и всички ние -данъкоплатците !До кога ще му плащаме, за да ни граби ?Вън тази измет и смерть !
Смерть за комунистическите руски ибрици. , управлявали и крали страната ни над 60 години и довели ни до просешка тояга.
Досега си мислех, че Боце плаща пенсията на баща ми, който е с 40 години трудов стаж... А се оказа, че баща ми е опапал фискалния резерв...
Фискалният резерв го опапа , Червената чума, с некадърното си и крадливо управление , кото по време на възход не успяха да се справят с ограничаването на инфлацията под 3 % годишна. това доведе до стачки на лекари, учители, пенсионери и други, с искането за увеличение на заплатите им.
Долните комунисти биха протестиращите, проляха невинна крър, и разтуриха седянката без никакъв срам не подадохаоставките си,. Увеличенията и плащанията на увеличени пенсии и заплати на държавни служители оставиха на ГЕРБ,
Сегаги оплюват за собственито си некадърно управление.
наталия петрова
Защо е бил толкова пазен Буда в Пловдив !Около 100 човека -снайперисти и НСО, заплатите на които плащат нахалните пенсионери и всички ние -данъкоплатците !До кога ще му плащаме, за да ни граби ?Вън тази измет и смерть !
Борисов в Пловдив: Вече знам как се управлява, но ни трябва убедителна победа
Борисов в Пловдив: Вече знам как се управлява, но ни трябва убедителна победа http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1916052 По-голямо признание за досегашното некадърно управление, трудно ще се каже. Самия лидер да признае, че след 4 години,вече се е научил и знае как се управлява. Така е ! Четири години той се учи на гърба на народа. Постигна за това време безкрай самоубийства, чрез хвърляне от високо, обесване, разстрели на семейства. Постигна бедност и глад, изхвърлени от работа, от домовете им, лишени от заплати, съсипана икономика. Нищо ! Важно, че сега се е научил. Бития-бит, убития-убит. Важно е да гледаме напред и да осигурим нови възможности за проба над народа и държавата.
Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.
Един човек хванал риба на реката и я занесъл вкъщи да му я сготви жената . Казал й :
- Ето ти една риба да я изпържиш!
- Нямаме олио.
- Тогава с мас.
- И мас нямаме - ти от небето ли падаш, с какво да си купим олио и мас, нямаме пари!
- Добре де, свари я!
- И вода нямаме, сутринта ни я спряха защото не сме плащали от миналата година.
Човекът се ядосал, върнал се на реката и хвърлил рибата обратно във водата . А рибата изплувала и започнала да вика :
- Да живее правителството, да живее правителството!
Коментар