IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Говорят по БНТ1, че в Русе ГЕРБ натискат управители на фирми, та служителите да гласуват за ГЕРБ. Абсолютно им вярвам.

Миналата седмица ходих до Русе и в разговор с един бизнес партньор, шеф на фирма, човекът възмутено сподели, че от ГЕРБ идвали да го натискат да кара работниците си да гласуват за милиционерите. При това той сам започна разговор в тази посока. Аз никога не съм говорил с него за политика. Ама човекът беше възмутен. И въпреки че бизнесът му едвам се движи, не усетих да е уплашен от милиционерите. По-скоро го бяха настроили срещу себе си. Така че е достатъчно да хвърли вината за забавените заплати върху управляващите.

Та още не мога да срещна образован умен човек, който да гласува за мутрите.
      Изключвам платените ибрици...
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
        Току що в И-пей ми дойдоха сметките за ТЕЦ. Размерът им е колкото за февруари.
        Ако съм имал някакви съмнения, че управлението на Топлото е банда идиоти, сега вече нямам. Колкото и пъти да сменят шефа на софийското. Още като казаха, че януари сметките са с 10 % по-ниски, ми стана ясно, че в топлите месеци ще си избият тази разлика. Вероятно ще отида към отказване, независимо, че според мен най-доброто отопление е централното. Но по-добре да си знам точно какво потребявам, отколкото да завися от комшии, "загуби" и липса на точност , колкото и по-скъпо да е с електричество.
        Махно е измислил много ефикасен уред за справяне с идиоти на власт - ТАЧАНКАТА !!!
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Само да вметна един факт !
          Сивата кола за подслушване - то не бяха репортажи с някакъв тип, то не бяха ехидни забележки от троловете, какви ли не глупости !!!!!!!!!!!!!!!!!

ПРОКУРАТУРАТА КАКВО ДОКАЗА ( ЩЕ ВИКАМ) - ИМА ТАКАВА КОЛА , ИМА ПОДСЛУШВАНЕ, ИМА ТЪПИ ЧЕНГЕТА ДЕТО СЕ ОПИТВАТ ДА УНИЩОЖАТ ИНФОРМАЦИЯ, ИМА цецко ПРОФАНА И бб ТИКВАТА , които са давали НАРЕЖДАНИЯ НА УХО......кАКВО ТРЯБВА ДА СЕ РАЗБЕРЕ ОЩЕ , ЧЕ ДА ОТИДАТ В АРЕСТА......

Коментар

• Току що в И-пей ми дойдоха сметките за ТЕЦ. Размерът им е колкото за февруари.
            Ако съм имал някакви съмнения, че управлението на Топлото е банда идиоти, сега вече нямам. Колкото и пъти да сменят шефа на софийското. Още като казаха, че януари сметките са с 10 % по-ниски, ми стана ясно, че в топлите месеци ще си избият тази разлика. Вероятно ще отида към отказване, независимо, че според мен най-доброто отопление е централното. Но по-добре да си знам точно какво потребявам, отколкото да завися от комшии, "загуби" и липса на точност , колкото и по-скъпо да е с електричество.
            И това ще мине ...

Коментар

• http://www.faktor.bg/mnenia/intervyu...rkotrafik.html
              Петър Пенчев: Прокуратурата прикрива участието на Борисов в наркотрафик

Коментар

• Соломон Паси: Службите да подслушват терористите, а не гражданите
                Дори най-силните държави не са застраховани от терористичен атентат, смята бившият външен министър
                Публикувано: 16 апр. 2013, 08:23 | Обновено: 16 апр. 2013, 08:23
                Разпечатай
                прочитания: 165 | коментари: 4
                София, България

Още по темата
                Експерт: Няма промяна в мерките за сигурност в София след атентата в Бостън
                Експерт: Няма промяна в мерките за сигурност в София след атентата в Бостън
                76

Терористите имат различна ценностна система, припомни Соломон Паси и препоръча светът да се съобразява с това. Както САЩ, така и България не са защитени от тероризъм и затова не можем да подценяваме каквито и да е сигнали за атаки. Това заяви пред ТV7 бившият външен министър."Усилията на Запада и атлантическото семейство трябва да бъдат удвоени в борбата с чумата на 21 век, заяви Паси. Тайните служби не трябва да подслушват българските граждани, а потенциалните терористи", призова Паси.

"Още през февруари 2012 г. имаше сериозно предупреждение за атентат. Тогава Бойко Борисов обаче използва дюнер-дипломацията, която със сигурност не проработи, след като беше извършен атентата в Бургас. Нямаме право да подценяваме каквото и да е предупреждение", каза още бившият външен министър.
                Last edited by X_Y; 16.04.2013, 11:13. Причина: прекалено дълго

Коментар

• Да кажат другарите тролове- те нали подслушват във форума, а имат и отвертки и ибрици

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    http://www.capital.bg/politika_i_iko...policeishtina/

[Тази статия е част от съдържанието на вестник Капитал Daily] 81 15 апр 2013, 20:26, 9208 прочитания
                    Пълна полицейщина
                    Началник в СДОТО изтрил с отвертка ключови записи по време на проверката, която потвърди 2/3 от сигнала на Станишев
                    Абе, аз много много от техника не отбирам, но чак пък за канарче да ме вземат Абе я специалистите да кажат как се трие с отвертка

Коментар

• http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=167002

19:30
                      01.07.09
                      “Галъп”: Осем партии с шанс за парламента

Коментар

• http://www.capital.bg/politika_i_iko...policeishtina/

[Тази статия е част от съдържанието на вестник Капитал Daily] 81 15 апр 2013, 20:26, 9208 прочитания
                        Пълна полицейщина
                        Началник в СДОТО изтрил с отвертка ключови записи по време на проверката, която потвърди 2/3 от сигнала на Станишев

Коментар

• http://www.segabg.com/pic/11113/645186-l.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                            Днес бех на ски на Боровец.
                            Навръщане минах през самоков и какво да видя.
                            Около Арена Самоков пълна лудница!!!
                            10 автобуса от София, Жандармерията с джипките и 10 полицейски автомобила, плюс 5 черни джипа със сини Буркани. Над 100 автомобила със софийски номера.Около залата мускулести момчета с табелки охрана. Полицията беше отцепила района в радиус 100м. около залата. Познайте какво се случва?!
                            Оператовка е имало

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• БОЙКО БОРИСОВ НАПЪЛНО НЕАДЕКВАТЕН: 15 ГОДИНИ ДЕЦАТА МИ ИСКАТ АВТОГРАФИ!
                                Публикувано на 15.04.2013 / 22:31 ч. от afera

В Самоков тази вечер Борисов повтори твърденията на самия Цветан Цветанов за скандала с незаконното подслушване в МВР, което бе разкрито днес от главния прокурор Сотир Цацаров: “Чакам Корнелия Нинова със следователките, чакам Ахмед Доган за Цанков камък. Защо три години и половина Мирослав Найденов не го вкараха в затвора, а чакаха да повдигнат обвинение преди изборите”, пише Агенция БГНЕС.

“Това, което ние сме правили, се вижда – хората карат по магистралите, возят се по метрото, туризмът върви. Ние сме отговорни хора. Кризата не си отива, тя се задълбочава и следващият, който ще управлява, ще понесе целия шамар на тази криза. Само войната е по-тежка, а иначе да управляваш в това време е по-тежко от война понеже във война народът се консолидира. Всичко това да не ни се зачита – защо? Защото група сутеньори тръгнали да стават партии! Помните ли бойкометър, измислиха и “Буда”. Ако така са си давали оставките, Костов и Станишев да са забравили, че са били политици. Но Станишев не може да ми вземе това – 15 години децата ми искат автографи”, каза още Борисов, с което показа, че е очевидно напълно неадекватен и скандала с „Българския Уотъргейт” е изкарал всички от ГЕРБ извън шортите.

Afera.bg

Коментар

Working...
                                X