Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Говорят по БНТ1, че в Русе ГЕРБ натискат управители на фирми, та служителите да гласуват за ГЕРБ. Абсолютно им вярвам.
Миналата седмица ходих до Русе и в разговор с един бизнес партньор, шеф на фирма, човекът възмутено сподели, че от ГЕРБ идвали да го натискат да кара работниците си да гласуват за милиционерите. При това той сам започна разговор в тази посока. Аз никога не съм говорил с него за политика. Ама човекът беше възмутен. И въпреки че бизнесът му едвам се движи, не усетих да е уплашен от милиционерите. По-скоро го бяха настроили срещу себе си. Така че е достатъчно да хвърли вината за забавените заплати върху управляващите.
Та още не мога да срещна образован умен човек, който да гласува за мутрите.
Изключвам платените ибрици...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТоку що в И-пей ми дойдоха сметките за ТЕЦ. Размерът им е колкото за февруари.
Ако съм имал някакви съмнения, че управлението на Топлото е банда идиоти, сега вече нямам. Колкото и пъти да сменят шефа на софийското. Още като казаха, че януари сметките са с 10 % по-ниски, ми стана ясно, че в топлите месеци ще си избият тази разлика. Вероятно ще отида към отказване, независимо, че според мен най-доброто отопление е централното. Но по-добре да си знам точно какво потребявам, отколкото да завися от комшии, "загуби" и липса на точност , колкото и по-скъпо да е с електричество.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Само да вметна един факт !
Сивата кола за подслушване - то не бяха репортажи с някакъв тип, то не бяха ехидни забележки от троловете, какви ли не глупости !!!!!!!!!!!!!!!!!
ПРОКУРАТУРАТА КАКВО ДОКАЗА ( ЩЕ ВИКАМ) - ИМА ТАКАВА КОЛА , ИМА ПОДСЛУШВАНЕ, ИМА ТЪПИ ЧЕНГЕТА ДЕТО СЕ ОПИТВАТ ДА УНИЩОЖАТ ИНФОРМАЦИЯ, ИМА цецко ПРОФАНА И бб ТИКВАТА , които са давали НАРЕЖДАНИЯ НА УХО......кАКВО ТРЯБВА ДА СЕ РАЗБЕРЕ ОЩЕ , ЧЕ ДА ОТИДАТ В АРЕСТА......
Коментар
-
Току що в И-пей ми дойдоха сметките за ТЕЦ. Размерът им е колкото за февруари.
Ако съм имал някакви съмнения, че управлението на Топлото е банда идиоти, сега вече нямам. Колкото и пъти да сменят шефа на софийското. Още като казаха, че януари сметките са с 10 % по-ниски, ми стана ясно, че в топлите месеци ще си избият тази разлика. Вероятно ще отида към отказване, независимо, че според мен най-доброто отопление е централното. Но по-добре да си знам точно какво потребявам, отколкото да завися от комшии, "загуби" и липса на точност , колкото и по-скъпо да е с електричество.И това ще мине ...
Коментар
-
http://www.faktor.bg/mnenia/intervyu...rkotrafik.html
Петър Пенчев: Прокуратурата прикрива участието на Борисов в наркотрафик
Коментар
-
Соломон Паси: Службите да подслушват терористите, а не гражданите
Дори най-силните държави не са застраховани от терористичен атентат, смята бившият външен министър
Публикувано: 16 апр. 2013, 08:23 | Обновено: 16 апр. 2013, 08:23
Разпечатай
прочитания: 165 | коментари: 4
София, България
Още по темата
Експерт: Няма промяна в мерките за сигурност в София след атентата в Бостън
Експерт: Няма промяна в мерките за сигурност в София след атентата в Бостън
76
Терористите имат различна ценностна система, припомни Соломон Паси и препоръча светът да се съобразява с това. Както САЩ, така и България не са защитени от тероризъм и затова не можем да подценяваме каквито и да е сигнали за атаки. Това заяви пред ТV7 бившият външен министър."Усилията на Запада и атлантическото семейство трябва да бъдат удвоени в борбата с чумата на 21 век, заяви Паси. Тайните служби не трябва да подслушват българските граждани, а потенциалните терористи", призова Паси.
"Още през февруари 2012 г. имаше сериозно предупреждение за атентат. Тогава Бойко Борисов обаче използва дюнер-дипломацията, която със сигурност не проработи, след като беше извършен атентата в Бургас. Нямаме право да подценяваме каквото и да е предупреждение", каза още бившият външен министър.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеhttp://www.capital.bg/politika_i_iko...policeishtina/
[Тази статия е част от съдържанието на вестник Капитал Daily] 81 15 апр 2013, 20:26, 9208 прочитания
Пълна полицейщина
Началник в СДОТО изтрил с отвертка ключови записи по време на проверката, която потвърди 2/3 от сигнала на Станишев
Абе я специалистите да кажат как се трие с отвертка
Коментар
-
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=167002
19:30
01.07.09
“Галъп”: Осем партии с шанс за парламента
Коментар
-
http://www.capital.bg/politika_i_iko...policeishtina/
[Тази статия е част от съдържанието на вестник Капитал Daily] 81 15 апр 2013, 20:26, 9208 прочитания
Пълна полицейщина
Началник в СДОТО изтрил с отвертка ключови записи по време на проверката, която потвърди 2/3 от сигнала на Станишев
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеДнес бех на ски на Боровец.
Навръщане минах през самоков и какво да видя.
Около Арена Самоков пълна лудница!!!
10 автобуса от София, Жандармерията с джипките и 10 полицейски автомобила, плюс 5 черни джипа със сини Буркани. Над 100 автомобила със софийски номера.Около залата мускулести момчета с табелки охрана. Полицията беше отцепила района в радиус 100м. около залата. Познайте какво се случва?!
Коментар
-
БОЙКО БОРИСОВ НАПЪЛНО НЕАДЕКВАТЕН: 15 ГОДИНИ ДЕЦАТА МИ ИСКАТ АВТОГРАФИ!
Публикувано на 15.04.2013 / 22:31 ч. от afera
В Самоков тази вечер Борисов повтори твърденията на самия Цветан Цветанов за скандала с незаконното подслушване в МВР, което бе разкрито днес от главния прокурор Сотир Цацаров: “Чакам Корнелия Нинова със следователките, чакам Ахмед Доган за Цанков камък. Защо три години и половина Мирослав Найденов не го вкараха в затвора, а чакаха да повдигнат обвинение преди изборите”, пише Агенция БГНЕС.
“Това, което ние сме правили, се вижда – хората карат по магистралите, возят се по метрото, туризмът върви. Ние сме отговорни хора. Кризата не си отива, тя се задълбочава и следващият, който ще управлява, ще понесе целия шамар на тази криза. Само войната е по-тежка, а иначе да управляваш в това време е по-тежко от война понеже във война народът се консолидира. Всичко това да не ни се зачита – защо? Защото група сутеньори тръгнали да стават партии! Помните ли бойкометър, измислиха и “Буда”. Ако така са си давали оставките, Костов и Станишев да са забравили, че са били политици. Но Станишев не може да ми вземе това – 15 години децата ми искат автографи”, каза още Борисов, с което показа, че е очевидно напълно неадекватен и скандала с „Българския Уотъргейт” е изкарал всички от ГЕРБ извън шортите.
Afera.bg
Коментар
Коментар