IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    4ун4о, сега с другия ник ли пробваш да ни пробутваш едни и същи бълвочи?

И си станал "магистър" ! Хахахахаа
    извикал стнишев партииния елит и сите агенти и ...ревнал: ако до утре не ми кажете как борисов прави успешно избори ...се оттеглям от ПЕС...
    Не с помия Станишко късопишко а с резултати. От днес да седне до 12.май 2013 не може да си преброи лентичките които е отрязъл!

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
      Аз пък съм доволен, че няма онлайн анкета в която и да било медия, където ГЕРБ да не води с 40% и да не е с поне 10-15% пред Сергейко или който и да е втори. Доволен съм, че тихото мнозинство доминира видимо над кресливата улица и над лабилните, които са като мек пластелин в ръцете на манипулаторите.

За протокола, магистър съм от СУ, живея в София и работя в частна фирма и ще гласувам с бюлетината на разума без никой да ми плаща за това.
      Подкрепям!

Коментар

• Първоначално изпратено от hari55 Разгледай мнение
        Не само това! Докараха Българите до просешка тояга с "Вещото" си управление в полза На Русия и собствените им интереси.
        Обраха банките през 1886 г и оставиха народа да манифестира под радиационният чернобилски дъжд! Убийци, руски ибрици! вън от България!
        4ун4о, сега с другия ник ли пробваш да ни пробутваш едни и същи бълвочи?

И си станал "магистър" ! Хахахахаа
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Та още не мога да срещна образован умен човек, който да гласува за мутрите.
          Изключвам платените ибрици...
          Аз пък съм доволен, че няма онлайн анкета в която и да било медия, където ГЕРБ да не води с 40% и да не е с поне 10-15% пред Сергейко или който и да е втори. Доволен съм, че тихото мнозинство доминира видимо над кресливата улица и над лабилните, които са като мек пластелин в ръцете на манипулаторите.

За протокола, магистър съм от СУ, живея в София и работя в частна фирма и ще гласувам с бюлетината на разума без никой да ми плаща за това.

Коментар

• Не само това! Докараха Българите до просешка тояга с "Вещото" си управление в полза На Русия и собствените им интереси.
            Обраха банките през 1896 г и оставиха народа да манифестира под радиационният чернобилски дъжд! Убийци, руски ибрици! вън от България!
            Last edited by hari55; 16.04.2013, 12:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              А там където има кметове на ГЕРБ карат общинските служители да ходят принудително на срещи с кандидати за депутати от ГЕРБ като ги заплащват с уволнения
              Ами то и при комунизма имаше натиск.
              Помня на последните комунистически избори идва у дома към обяд един и пита "Вие няма ли да гласувате?". Щото било обяд, пък ние с жена ми не сме гласували.
              Викам си, няма как и отивам да гласувам. Все пак съм офицер и ако не отида ще има последствия. Жена ми обаче не дойде. Към 4-5 часа идва друг , този път да кани нея да гласува. Викам и, хайде жено-отивай, щото аз ще ям хурката!
              Та и герберите...

Коментар

Говорят по БНТ1, че в Русе ГЕРБ натискат управители на фирми, та служителите да гласуват за ГЕРБ. Абсолютно им вярвам.

Миналата седмица ходих до Русе и в разговор с един бизнес партньор, шеф на фирма, човекът възмутено сподели, че от ГЕРБ идвали да го натискат да кара работниците си да гласуват за милиционерите. При това той сам започна разговор в тази посока. Аз никога не съм говорил с него за политика. Ама човекът беше възмутен. И въпреки че бизнесът му едвам се движи, не усетих да е уплашен от милиционерите. По-скоро го бяха настроили срещу себе си. Така че е достатъчно да хвърли вината за забавените заплати върху управляващите.

Та още не мога да срещна образован умен човек, който да гласува за мутрите.
                Изключвам платените ибрици...
                А там където има кметове на ГЕРБ карат общинските служители да ходят принудително на срещи с кандидати за депутати от ГЕРБ като ги заплащват с уволнения

Коментар

• Първоначално изпратено от PRESSMEDIA Разгледай мнение
                  Цветанов е знаел за незаконното подслушване
                  Бившият вътрешен министър трябва да се оттегли от политиката
                  http://www.mignews.info/cvetanov-e-z...o-podslushvan/
                  На първо време герберите ще се опитат да прехвърлят вината на Калин "паунчо" Георгиев. После ще го отнесе и Цвъки.
                  То не че Паунчо е невинен. Без негова заповед нищо не може да стане. Той е много навътре в играта. И ще видим, дай боже, как му отпорват лъскавите пагончета от раменете.

Коментар

• Първоначално изпратено от PRESSMEDIA Разгледай мнение
                    Цветанов е следващият “Октопод”
                    Полицаите нямат причина да послушват политическите лица - ползата е за шефа на МВР, убедени са в ДСБ
                    http://www.mignews.info/cvetanov-e-s...tiyat-oktopod/
                    Честит празник на терористите от БСП/БКП. На днешният ден Червената чума е взривила църквата Света Неделя и убила стотици мирни граждани. Честито Българо убийци комунисти!

Коментар

• „На България й трябват 10 г. с постоянен ръст, за да се върне в 2008 г. " пише в."Сега"
                      Вече пета година българската икономика не може да се отблъсне от дъното. Растежът, доходите и създаването на работни места все още не показват никакви убедителни признаци на възстановяване от кризата, сполетяла страната през 2009 г.

Двете водещи партии на изборите за 12 май на практика обещават едно и също, въпреки че социалистите се опитват да импровизират с евентуални допълнителни данъци върху доходите на богатите, които ще засегнат толкова малка част от българите, че нетният им ефект ще бъде съизмерим с този на данъка върху личните депозити, въведен от бившия финансов министър Симеон Дянков - тоест почти никакъв. Данните на НСИ за четвъртото тримесечие на миналата година показват чисто корективен ръст на индивидуалното потребление с 1.3%, който позволява на крайното потребление да остане без промяна на годишна база.

Коментар

• Цветанов е следващият “Октопод”

Цветанов е следващият “Октопод”
                        Полицаите нямат причина да послушват политическите лица - ползата е за шефа на МВР, убедени са в ДСБ
                        http://www.mignews.info/cvetanov-e-s...tiyat-oktopod/

Коментар

• Цветанов е знаел за незаконното подслушване

Цветанов е знаел за незаконното подслушване
                          Бившият вътрешен министър трябва да се оттегли от политиката
                          http://www.mignews.info/cvetanov-e-z...o-podslushvan/

Коментар

Ти пък не възприемай буквално писанията на журналистите. Човека едва ли има понятие от техника.
                            Може би милиционерът се е опитал да унищожи харда на апаратурата. И с отвертка е разглобявал...
                            може би си е мислил ,като драска отгоре ,че като на СД унищожава записа....

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Абе, аз много много от техника не отбирам, но чак пък за канарче да ме вземат Абе я специалистите да кажат как се трие с отвертка
                              Ти пък не възприемай буквално писанията на журналистите. Човека едва ли има понятие от техника.
                              Може би милиционерът се е опитал да унищожи харда на апаратурата. И с отвертка е разглобявал...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Абе, аз много много от техника не отбирам, но чак пък за канарче да ме вземат Абе я специалистите да кажат как се трие с отвертка
                                Не с отвертка а с гумичка се опитал да трие по хард диска...
                                Но триел надписите отгоре....

Коментар

Working...
                                X