IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Факи, нещо бъркаш за Симеон, ако ще ставаме монархия, нека си царува, но иначе.... )
    иначе си прав, на чунчо-анончов са му по-интересни постовете, чак ми липсват едни проценти и ...с колко води Герб - не ги виждам в последните 3-4 страници
    Ми те са от 9 до 5.
    А за последните 3-4 страници кирето се е погрижил да не оставаме без четиво.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Вземи адресите от твоите приятели герберите
      те разполагат само с телефонните номера на всички, с които си говориш

Коментар

• Факи, нещо бъркаш за Симеон, ако ще ставаме монархия, нека си царува, но иначе.... )
        иначе си прав, на чунчо-анончов са му по-интересни постовете, чак ми липсват едни проценти и ...с колко води Герб - не ги виждам в последните 3-4 страници

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          ...
          Това горното съждение е достойно за съзерцател на жълтите павета.
          това как да го разбирам
          съзерцавам, съзерцавам и накрая грабвам и мятам ли

Аз сериозно мисля, че влиянието на ДПС не е това, което си мислиш )
          Нито имат вече силната местна власт, нито властови център.
          Касим Дал обира една част от недоволните от досегашния Доган, други пък не мислят че Местан е играч.
          Ако щеш и Атака вече не е опонент, който да мобилизира масите...
          Ще видим на изборите

Коментар

• Мечо биков, кажи пак за демокрацията че съм изтървал нещо...

Коментар

На тях си прати - нали ги харесваш..Аз нямам нужда..но се погрижи за събратята си
              НА теб бейби оил ли ти трябваше?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Няма ли пряка демокрация - няма демокрация !!!
                Когато това се осъзнае от критичен брой хора, тогава номерата на партиите няма да минават и етническите карти ще си ги разиграват само на белот - бридж

Коментар

Де маккартизъм де
                  znам си аз, още малко и Айн Ранд ще ти допадне
                  има неща, за които е много права, но вторачването в пазара й пречи да развие идеята за свободата в и друга насока )

Коментар

• На тях си прати - нали ги харесваш..Аз нямам нужда..но се погрижи за събратята си

Коментар

• Питах, нямат ти го.

Коментар

• Вземи адресите от твоите приятели герберите

Коментар

Факи прати три бързи колета
                          Дай адрес.

Коментар

• Научила мечката, че ще има ревизия в гората. Разтревожила се:
                            - Бре, ами сега! Аз - с кожух, мъжът ми - с кожух, децата - и те с кожуси. На една заплата - откъде!?
                            Хукнала да се спасява. Срещнала я костенурката:
                            - Мецо, накъде си хукнала?
                            - Остави се... Ревизия ще има. Как да обяснявам откъде са всичките тези кожуси?
                            Стреснала се костенурката:
                            - Бре, ами сега! Аз - с къща, мъжът ми - с къща, децата - и те с къщи. На една заплата - откъде!?
                            Хукнала след мечката. Срещнал ги щъркелът:
                            - Какво сте се разбягали така? Фитнес за сваляне на килограми ли правите?
                            - Остави се... Ревизия ще има. Как да обясняваме откъде са всичките тези кожуси и къщи?
                            Изстинала му усмивката на щъркела:
                            - Бре, ами сега! Аз - всяка година на екскурзия в чужбина, жена ми - на екскурзия в чужбина, децата - и те на екскурзия в чужбина. На една заплата - откъде!?
                            Хукнал с тях. Срещнали маймуната. Като ги видяла, че бягат - и тя се присъединила. По едно време се уморила и се сетила да ги пита защо бягат. Обяснили и за ревизията. Маймуната се плеснала по челото и рекла:
                            - Бягате, защото не ви е чиста работата. Ами аз, с моето голо дупе, накъде съм хукнала?!

Коментар

Няма ли пряка демокрация - няма демокрация !!!
                              А бе ти да не си някой спам робот? Това си го повторил поне 200 пъти! Айде спри се вече. 4ун4овски работи!
                              Как не ти писна от тази глупост!
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Факи прати три бързи колета

Коментар

Working...
                                X