IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вени Гюрова
    ЗА МРАЗЕЩИТЕ КОСТОВ

Вие не сте десни. Вие сте левичари, несъзнаващи, че сте такива. Вие си представяхте прехода като процес, който ще смени местата - на мястото на привилегированите при комунистическия режим с някакви битови придобивки ще сложи вас. Автоматически ще сложи вас. Вие изобщо не разбирахте, че промяната означава, че никой никому няма да дава автоматични придобивки, а преходът означава смяна на правилата. Че всеки губи гаранцията за работно място, за гарантиран доход, за гарантирани социални придобивки и че всеки ще трябва да се бори за тях, конкурирайки се с други - а държавата ще се грижи само за тези, който изпадат под чертата на жизнения минимум. И когато усетихте това, вие - ужкимски десният електорат, намразихте Костов. Защото в същността си вие не бяхте десни. Вие бяхте криптолевичари. Вашето ядро, вашата душица беше и е ултралевичарска - аз искам да получавам, без да рискувам и без значение колко давам. Вие затова повярвахте на царя. Вие затова върнахте социалистите в комбинация с царя. Вие затова повярвахте на пожарникаря. Затова все още се оглеждате за месия, който да ви даде всичко наготово. Защото не искате и/или не можете и/или не смеете да запретнете сами ръкави - да си го направите. Жал ми е за вас.

Коментар

• Какви компромати държат Борисов и Цветанов?

Какви компромати държат Борисов и Цветанов?
      ГЕРБ възстановил практиките на Държавна сигурност
      http://www.mignews.info/kakvi-kompro...ov-i-cvetanov/

Коментар

• Целувка между кандидат-депутат и зам.-кмет взриви интернет

Целувка между кандидат-депутат и зам.-кмет взриви интернет
        Тежките разпивки включват и "изнасилване" на секскукла
        http://www.mignews.info/brezhnevska-...t-vzrivi-neta/

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          Много черногледо
          Но, толерантността не мисля, че е проблем, а липсата й

* * *
          Пешо, добре са те обработили за повишение на цените.
          И банките така, ...и свободата ти...
          Бате Пешо, кой те обработи за повишение на цените

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Няма ли контролирана демокрация ,няма демокрация - има пълна анархия!

Ликвидацията за новата Настройка, трябва да започне от либерастите и толерастите - нататък е лесно! => 50 - 70 години наливане на Основите
            Много черногледо
            Но, толерантността не мисля, че е проблем, а липсата й

* * *
            Пешо, добре са те обработили за повишение на цените.
            И банките така, ...и свободата ти...

Коментар

• "На първия ред стоят 15-20-годишни и на следващите избори ще гласуват за мен за президент. Това Местан и Станишев не могат да ми го вземат". Това заяви убедено Бойко Борисов в речта си пред публиката на площада в Смолян.

"Цветанов не е с мен, защото замина за Берлин", информира експремиерът и предупреди "политиците да си мерят приказките, защото след 12 май ще дойдат да си говорят с мен".
              Тоя съвсем превъртя и почва наистина да ме плаши .....
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Плевнелиев: Прокуратурата да се захване с лидера на ГЕРБ
                За държавния глава не били важни подслушванията, а правата на българите
                12:32 | 25.04.2013
                18127
                5
                Автор: Ива Оприкова
                Share

Прокуратурата трябва да се занимае с действията на политическия лидер, а не аз като държавен глава. Това заяви президентът Росен Плевнелиев по повод признанието на Мирослав Найденов тази сутринта по Би Ти Ви, че по нареждане на Цветан Цветанов са били подслушване всички министри. Държавният глава обаче не уточни кого има предвид - Бойко Борисов или Цветан Цветанов. Плевнелиев и кметът на София Йорданка Фандъкова направиха първа копка на новия участък от метрото в посока от "Младост" I до Бизнеспарка.

"Няма как един президент на всички българи да коментира действията на един политически лидер. Това е работа на прокуратурата", каза Плевнелиев. Той не отрече, че преди да състави служебен кабинет е провел среща с Мирослав Найденов.

"Имах срещи с всички останали министри от кабинета на Борисов. За мен беше важно да разбера от всеки от тях какви са текущите проблеми в министерствата", заяви президентът Росен Плевнелиев.

За думите на Найденов, че при среща министрите от кабинета на Борисов са си оставяли телефоните в съседни помещения, защото са знаели, че са подслушвани, Плевнелиев каза: "Едва ли е така. Всеки си оставя телефона при секретарката си, когато е на среща. Като президент хората очакват от мен да си вдигам телефона. Не съм притеснен от подслушване. Винаги съм заявявал, че съм за прозрачност. Това обаче не означава, че съм за неспазване на гражданските права на милиони българи", коментира държавният глава.

Плевнелиев похвали първите стъпки на служебното правителство по СРС-гейт. "Кабинетът създаде всички предпоставки прокуратурата да си свърши добре работата", каза със задоволство той и изрази надежда, че следващото 42-ро НС ще промени веднъж завинаги закона за СРС-тата, така че да се поучим от лошото.

Коментар

чак да ми е кеф...няма начин

Няма грам промяна в статуквото!
                  Няма дори ПРИКАЗКИ ЗА ПРОЗРАЧНОСТ И КОНТРОЛ.

разиграват се едни игри вътре в ...системата, а Герб се оляха и сега ядат бой, и съм доволна, но това е само кръпка и няма да доведе до промяна на същността

Някой задава ли въпрос за Ревизия на Енергиите, които влизат в Микса за гражданите?!
                  Ревизия на всички договори ---от всинца Партии са набъркани...
                  Иначе си говорим за корумпирания Семерджиев...мъчно ми е
                  Mичееее омръзна ми да ти говоря.Стягай се за цени от 33-35 стотинки.Проблема не е в тока а в безработицата и ниските заплати.

Коментар

....

....

...мъчно ми е
                    Няма ли контролирана демокрация ,няма демокрация - има пълна анархия!

Ликвидацията за новата Настройка, трябва да започне от либерастите и толерастите - нататък е лесно! => 50 - 70 години наливане на Основите
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      И на мен ми е кеф.Няма толкова прости хора.
                      чак да ми е кеф...няма начин

разиграват се едни игри вътре в ...системата, а Герб се оляха и сега ядат бой, и съм доволна, но това е само кръпка и няма да доведе до промяна на същността

Някой задава ли въпрос за Ревизия на Енергиите, които влизат в Микса за гражданите?!
                      Ревизия на всички договори ---от всинца Партии са набъркани...
                      Иначе си говорим за корумпирания Семерджиев...мъчно ми е

Коментар

• Има - държавата на ЦЕЦУУУ И БОКУУУ

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                          +1
                          И на мен ми е кеф.Няма толкова прости хора.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Ей, ама много ми е КЕФ!
                              +1
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Манипулацията е атака със свободни аргументи. Има едно единствено правило. А то е: "Няма никакви правила." Властта атакува народа със свободни аргументи, обаче го призовава да мисли логически (трезво). Да се подчинява в разсъжденията си на ограниченията, които властта свободно е наложила съгласно собствените си интереси. Сега например в България. Народа изгони правителството "с камъни и дърве". Обаче какво стана. Властите успяха да устоят на натиска и да не променят изборния закон. Народа е недоволен от управлението през целия преход дотук, в което през едни или други години са участвали всички парламентарно представени партии. Обаче властта казва. Ами това е положението. Сега на изборите ще изберете някой от нас, защото такъв е закона и няма друг начин. Вярно, че всички сме лоши, ама е по добре да изберете най малкото зло защото иначе ще настане анархия. И народа се връзва и приема ограниченията на властта. Веднъж приел ограниченията на властта и "инструктиран" от СМИ да мисли логически, народа вече не е опасен. Той ще избере най малкото зло.

Какво щеше да стане ако критична маса от народа мислеше свободно и манипулативно. Свободното и манипулативно мислене се отличава с това, че не разрешава на никоя от противоположностите да задуши другата. За свободното мислене не е допустимо да съществуват голямо, средно и най малко зло, ако не съществуват голямо средно и най малко добро. Не може да съществува зло, ако не съществува добро, с което да бъде сравнено. Свободно мислещия човек би чул думите на властта така. По добре е да изберете най малкото зло, защото иначе ще настане доброто.
                                Точно това всички партийци заедно не искат да се случи.
                                Но ще стане, ако не днес, утре
                                Те се самоизядоха, барабар със системата им

Коментар

Working...
                                X