IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Очаквам с нетърпение силно квичене на червени свине

Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    ОТИ КРАДЕТЕ БЕ и то много
    Този ли те излъга? Не му вЕрвай!
    Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      Тя ли? ха... трябва да ме светнеш някой ден че нейните хора от днес газ пикаят и атакуват Чавдар като перси на Термопилите сякаш той има общо с какво да е зелено в тоя град, но нали тя събра 600 гласа като кандидат депутат, сега ще се пробва явно на местните
      Арменците ги знам. За този човек сефте чувам

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Питам бре Любознателен съм, па и мога да налея акъл в главата на някой А тази зелената хич не ми я фали. Курвичка, която скалъпи компромат на човек който познавам от 40 години
        Тя ли? ха... трябва да ме светнеш някой ден че нейните хора от днес газ пикаят и атакуват Чавдар като перси на Термопилите сякаш той има общо с какво да е зелено в тоя град, но нали тя събра 600 гласа като кандидат депутат, сега ще се пробва явно на местните
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
          отивате на впряга бедните комундета с празни кратуни.
          ОТИ КРАДЕТЕ БЕ и то много
          Last edited by lobos; 18.05.2013, 21:51.

Коментар

• Питам бре Любознателен съм, па и мога да налея акъл в главата на някой А тази зелената хич не ми я фали. Курвичка, която скалъпи компромат на човек който познавам от 40 години

Коментар

Ай дай превод де!!! Къф е този? Подкрепен от собственик на аптеки, работил за ТИМ..........???
              Ей ти още инфо, дано се задавиш лакомийо Мръсни спекуланти, на нищо не вярвате... На ти яж.. плюскай (много обичам образния език на Братя Стругатски) инфо, тия дни ще ти пусна още
              http://www.beu.bg/%D1%87%D0%B0%D0%B2...-news8511.html

В момента съм изпълнителен директор на групата компании "Севан" - "Хранекспорт". Цялата си кариера, повече от 15 години, съм посветил на агробизнеса. Отначало започнах като търговец в джойнт-вeнчърa на "Каргил" САЩ с "Монсанто" България, след това отговарях за агробизнеса на "Бунге" САЩ за България и Румъния, през 2006 год. оглавих "Зърнени храни България". После за кратко преминах във финансовия сектор и работих като старши консултант във фонд за дялово инвестиране, фокусиран върху Балканския полуостров. След началото на финансовата криза през 2009 год. реших да се върна към търговията. Тогава с господата Артур и Армен Акопян създадохме "Хранекспорт".
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

samo za chuncho
                отивате на впряга бедните комундета с празни кратуни.
                Attached Files

Коментар

И ти ли Бруте? Да не остана пренебрегнат.? Моля да бъда извинен.
                  samo za chuncho
                  Attached Files

Коментар

• Левицата иска граждански контрол върху работата на парламента

"Коалиция за България" ще иска система за граждански контрол върху работата на парламента, съобщава БНР. Това може да стане чрез промени в правилника за организацията и дейността на Народното събрание. Ако предложението бъде прието, поне два пъти месечно народните представители ще се срещат с избирателите си, съобщи избраната за депутат от Разградския район Татяна Буруджиева.

Максимално ще отворим за граждански контрол, включително работата на правителството, обясни Буруджиева. Категорични сме, че трябва да има задължение народните представители да общуват системно с избирателите си. Поне два пъти месечно искаме това да бъде закрепено в правилника, за да може да се търси отговорност затова какво правят и в този смисъл наистина апелирам към хората повече внимание, да се информират какво правят народните им представители, защото ще могат да ги държат отговорни за действията или бездействията им, каза още Татяна Буруджиева.
                    Бавно, по-бавно отколкото ми се иска, но БСП дава заявка, че иска да се промени в модерна европейска партия. Че БСП е най-демократичната голяма партия, това го признават дори и нейните противници. Сега тя трябва да направи значителни усилия за да се промени към европейската демокрация. Това няма да стане бързо, нито ще е лесно, защото в партията има много, прекалено много стари муцуни. Но аз се надявам. То друго и не ми остава.
                    "Вярвай и се надявай" както казваше граф Монте Кристо.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                      Някой има ли съмнение този господин на кого симпатизира?! (ОТВРАЩЕНИЕ!!!)
                      И ти ли Бруте? Да не остана пренебрегнат.? Моля да бъда извинен.
                      Attached Files
                      Last edited by 4un4o; 18.05.2013, 21:12.

Коментар

Ай дай превод де!!! Къф е този? Подкрепен от собственик на аптеки, работил за ТИМ..........???
                        http://www.newsline.bg/news/%D0%B8%D...BB%D0%BE%D1%82
                        ПС: аз пък съм работил с ТИМ - Мустанг фууд, бяха ми клиенти (и то доста лоялни) тимаджия ли съм? Или пък "зелената" Калина която спа с тимаджия, че после и извадиха секс компромати - тимаджийка ли е?

В 2008 г. е напуснал Зрънчо след IPO то. Не се е карал с ТИМ, но и не му е харесало , че парите от компанията се ползват за други дейности. Както сам казва "Имахме различия относно вижданията за бъдещето на бизнеса"
                        Last edited by Jay Gould; 18.05.2013, 21:08.

Коментар

Изпрати щерка ти да провери. Ако е непълнолетна може и нази дето ти пере насраните гащи. В краен случай и на теб няма да ти простя. Дядо ти хаджия не е маанаджия. Посли ще си рахат. Ще друсаш крушата, кат самосвал.
                          Някой има ли съмнение този господин на кого симпатизира?! (ОТВРАЩЕНИЕ!!!)

Коментар

• Този по долу само СоКоЛоВ може да го обори!

Слатински: Само политически цербери и луцифери може да считат "ГЕРБ" за дясна партия!

Днес си говорихме отново и отново, при това все по-разтревожено, разтерзано и разочаровано с приятели за политиката и за политическото, за нещата от живота и за подробностите от пейзажа, за парламента, правителството и партиите. А също и за Дясното, пише в свой коментар експертът по национална сигурност проф. Николай Слатински.

БГНЕС публикува пълния текст на неговия анализ.

Така че искам да споделя все пак какво казах на своите приятели за Дясното. Разбира се, длъжен съм да уточня – за да няма спекулации, че с моето участие в политиката е приключено. И че вече нямам сили и не виждам смисъл да се самовъзприемам като десен, центрист, радикалдемократ или либерал. Аз съм само човек и просто един абсолютен страничен наблюдател - без лични политически амбиции. Но към дясното съм пристрастен, защото без него политическа България е еднокрака, едноръка и едногледа...

Без прекалено да идеологизирам, аз също смятам, че в този парламент ЗА ПЪРВИ ПЪТ СЛЕД 1989 г. не са представени десните избиратели и десните идеи. В края на краищата само в главата на политически цербери и циници, лицемери и луцифери, може да хрумне нелепата мисъл, че "ГЕРБ" били дясна партия!

По-голяма глупост не е възможно да се измисли за този механичен сбор от охранители, милиционери, доносници, тарикати и сметкаджии, които нямат идеология, а само харизматична, първосигнална, лошо образована и зле възпитана ракета-носител!

Липсата на дясна партия в парламента ще го измести неизбежно в посока на популизъм, патриотарство, псевдосоциалистически илюзии и псевдокапиталистически практики.

И това ще се случи независимо, че - както каза един стойностен социолог - отдавна от задкулисната олигархия е замислен моделът "ляв електорат - десен премиер"...

България има остра и неотложна необходимост от нов десен проект.За да се създаде нов десен проект обаче, трябва да бъдат изпълнени поне 4 условия:

Първо, отказ – решителен, радикален отказ от досегашните десни лидери; категорично и неподлежащо на обжалване скриване и разкарване на физиономиите от досегашния преход, натрапили се като емблеми на дясното, възприемани като лица на статуквото и отхвърлени категорично на изборите - веднъж и завинаги.

На преден план трябва на всяка цена да излязат млади хора – те да бъдат новите лица на дясното. Новият десен проект трябва да бъде млад и на младите.

Залепят ли се за новия десен проект причиняващите скомина стари муцуни, той ще умре още преди да е заченат...

Второ, отказ от сектантските ултралиберални, суперконкурентни, мегаиндивидуалистични и хиперпазарни догми.

Дясното може да бъде модерно, ефективно и конструктивно дясно и без да обслужва, обгрижва и облизва плутократския 1%, без да мисли само и единствено за живеещите в затворените квартали богаташи и апаши.

Трето,отказ от фундаменталистката, почти религиозно надъхана, облещена, оплезена, опулена и дрънчаща на кухо русофобия. Да, интересите на България и Русия все повече се различават и раздалечават, но това не значи да се бълва омраза срещу Русия и тя да се ненавижда, да се хули, да се сатанизира.

Силна, надъхана, въоръжаваща се и вдигаща жизнения си стандарт Русия гледа на България като на нещо ситно, дребно, малозначещо и няма да използвам груби изрази, за да казвам през какво й е на Русия за България, за да се привижда във всичко дългата руска ръка и всякакви иначе умни десни хора да плещят идиотски глупости, които говорят само за известни ментални проблеми и синдроми и симптоми за увредено политическо и психическо здраве.

Има много по-рационални и отговорни способи и средства да отстоим собствените си национални приоритети в отношенията с Русия, отколкото да твърдим за всичко и навсякъде, че кат` Русия няма втора, тъй опасна на света...

Да не говорим, че Русия се управлява от дясно мислещи хора и по дясна стратегия, това – между другото.

Дясното и русофобията не са сиамски близнаци, те не са дори и първи братовчеди. Добре е това да се разбере от хората, които се смятат за десни.

Четвърто, отказ от фанатичната, социопатичната, епилептичната и шизофренична реторика, в която е заложена остарялата, овехтялата и одъртяла алтернатива "комунизъм или антикомунизъм".

Твърдя, че антикомунизмът отдавна вече не само не е Главният проблем на и пред България, но и изобщо не е мобилизиращ и консолидиращ инструмент за политическа идентификация.

Преходът можеше и трябваше да развява – дори като фактор за лична и групова самоидентификация - плашилото на комунизма. След Прехода, когато са се разпълзели милиони змии и други опасни или отблъскващи социални, икономически, финансови, свързани със сигурността и ценностите влечуги, да продължаваме да се плашим и стряскаме от Големия Мъртъв Динозавър "Комунизъм", означава да губим обществена енергия, да сме в плен на стари дихотомии, сблъсъци и конфронтации, в които, впрочем, БСП винаги ще има много по-голям ресурсен потенциал, независимо от геронтологическата изчерпаемост на част от електората й.

Ето това си мисля за новия десен проект. Може и да греша, но съм вътрешно силно убеден, че ако старите муцуни на дясното, старите сектантски хиперпазарни догми на дясното, старата фанатична русофобска омраза и старата фундаменталистка антикомунистическа реторика на дясното продължат, то новото дясно ще си остане старото бясно...

И България ще се люшка между управления или на организирана престъпна група от охранители, милиционери и ченгета, или на "гъвкави" коалиции от партии – едната на леви социалисти с мултибогати лидери, другата на леви български турци с мултибогати лидери, а третата на леви патриотари с мултибогати лидери...

А в такава България все по-малко от нашите деца ще искат да живеят, заключава тъжно авторитетният експерт в анализа си. /БГНЕС
                            Дааа, много точен анализ на проф. Слатински. Ама както в политиката, така и в този форум има много "десни" идиоти с очевидно ментални проблеми. Дето не трябва да ги пускат от "Свети Наум".
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
                              Чунчи ти гей ли си?Не че има нещо лошо в това.
                              .
                              Изпрати щерка ти да провери. Ако е непълнолетна може и онази дето ти пере насраните гащи. В краен случай и на теб няма да ти простя. Дядо ти хаджия не е маанаджия. Посли ще си рахат. Ще друсаш крушата, кат самосвал.
                              Attached Files
                              Last edited by 4un4o; 18.05.2013, 21:09.

Коментар

• Ай дай превод де!!! Къф е този? Подкрепен от собственик на аптеки, работил за ТИМ..........???

Коментар

Working...
                                X