If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще ревизизират всички министерства от правителството на ГЕРБ
/Поглед.инфо/ "Започва ревизия на всички министерства от правителството на Бойко Борисов. Всичко ще се проверява щателно. И вярвам, че ще лъснат много неща", каза преди миути в ефира на БНТ заместник-председателят на Народното събрание Мая Манолова.
"Няма да е лесно да върнем доверието на хората към парламента. След като ГЕРБ толкова години рушеше имиджа му с поведението си. И сега Бойко Борисов продължи да се държи неадекватно. Час, след като обеща да бъде конструктивна опозиция и да подкрепя политиките на кабинета "Орешарски", напусна парламентарната зала заедно с цялата си група. И така се опита да провали работата на Народното събрание", поясни Мая Манолова.
Демаркационната линия в парламента щяла да бъде между партии, които ще работят за интересите на народа, и партии, които ще пречат. Лошото било, че циркът в Народното събрание се разиграва в една бедстваща държава, в която хората не могат да си купуват лекарства и храна.
Лорде, ама много си прав..само ще го подържат мандата де.Абе народа не прощава лакомията , ама и те много обещаваха да са различни, а в някои отношения бяха бетер другите
За мандатите не съм излъгал, всеки момент ГЕРБ ще вземе втория мандат! Друг е въпроса колко ще го държи.
А политическата позиция се мени според предложенията и програмите. Както съм посочил имам неокейнсиански възгледи. Сега те се подкрепят единствено от АТАКА в НС. Та така.
Е голем си признавам.Уф как забравих че ГЕРБ всеки момент ще вземе втория мандат ще му се порадва един ден и завинаги ще се прости с властта.После ще предаде Богу дух а адаша според делата ще отсъди за рая или за ада са.Фен съм ти такива блестящи анализи и прогнози в сферата на политиката икономиката и имотите няма къде да прочета.
Ще търсиш ми. Има една ода за възхвала на Бандитко.
То само една да беше.Ако имаш време намери я да се посмеем.А Панелкин да се стяга да пише оди за Орешарски БСП ДПС Местан Бисеров за Мая и Сергейко за Волен.
Панелкин голем си и ставаш за политик.Врътваш дупарата мигновено към новата власт умееш да правиш свирки на властта все добри качества.Сега остава и цените на панелите да се сринат и ще ти събираме помощи.
Е сега разбра ли че няма как ВИФ и Магнаурската школа да победят СУ и ТУ
Ще търсиш ми. Има една ода за възхвала на Бандитко.
За мандатите не съм излъгал, всеки момент ГЕРБ ще вземе втория мандат! Друг е въпроса колко ще го държи.
А политическата позиция се мени според предложенията и програмите. Както съм посочил имам неокейнсиански възгледи. Сега те се подкрепят единствено от АТАКА в НС. Та така.
Мнения: 3,508 29.10.2012, 22:09 Местоположение: с. Сривльово, общ. Влогарово
Ако моята любима партия ГЕРБ спечели следващите избори, ще искам един пост- ПР на партията. В договора ми ще пише най-малко 4 мандата, иначе моето обезглавяване.
Как ви се струва знайни и незнайни?
LANDLORD 31
Мнения: 3,508 29.10.2012, 21:32 Местоположение: с. Сривльово, общ. Влогарово
Много анализирате колеги, но малко агитирате!
Аз предпочитам безапелационни твърдения като БОЙКО БОРИСОВ - НАЙ ДОБРИЯ ПРЕМИЕР НА ДЪРЖАВАТА СЛЕД СТЕВФЧО СТАМБОЛОВ!!!!!!!!!! Някой оборва ли? не!
Правителството на ГЕРБ- националноотговорното правителство! Някой оборва ли? НЕ!
Защо умният българин не гласува за някой ретрограден тип, а гласува именно за ГЕРБ и Борисов? Защото нашият ГЕРБ вдъхва доверие, честност и европейско развитие!
САМО ГЕРБ!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!
LANDLORD 31
Мнения: 3,508 18.10.2012, 23:12 Местоположение: с. Сривльово, общ. Влогарово
Все още се чудя през целия 23 годишен преход, има ли по читава партия от ГЕРБ?
Май няма!!!!!!!
;
Ето защо ги зове третия мандат. За втория съмнеие няма.
--------------------------------------------------------------------------------
За последно променено от LANDLORD 31 : 18.10.2012 в 23:15
Не ми се рови повече щото бисерите са толко много че трябва да ти се публикува пълното творчество.Сега питам има ли по добри от ГЕРБ и защо гласува за Атака като ядеше и пиеше с Бойко и Ловешкия финансов гуру в Банкя пред камината
Мнения: 3,508 31.10.2012, 21:46 Местоположение: с. Сривльово, общ. Влогарово
Ако ГЕРБ направи няколко прости неща, намали тока, увеличи доходите, удари шамар на монополите, ще управлява със спокойствие и увереност още 3 мандата.
ПЪРВАТА СТЪПКА Е НАПРАВЕНА. АЗ ВЕЧЕ МИСЛЯ КАКВО ТОЧНО ЩЕ ТВОРИМ ПРЕЗ ТРЕТИЯ МАНДАТ!
LANDLORD 31
Мнения: 3,508 30.10.2012, 23:09 Местоположение: с. Сривльово, общ. Влогарово
Цитат:
Първоначално изпратено от Бате Пешо
Понеже твърдиш че се срещаш с Бойко може да му кажеш че ако не изрита тези недоразумения във финансовото министерство ще загуби изборите и никакви фалшификации няма да му помогнот.Дянков трябва да получи ритник с кубинка в ГЪЗЪ и да се омита
Имам някои противоречия с Дянков, вярно е. Аз залагам на неокейнсианството, докато той е неолиберал. Спорили сме неведнъж пред камината на Бойко. Даже веднъж много се изнервих и хвърлих въглен по него. Опари го и каза на премиера, че съм бил терорист. Бойко само се усмихна снизходително и рече: Истината е някъде по средата!
Мъдър човек!
Панелкин аз да питам а през четвъртия мандат какво ще творите.И какво си говорите пред камината на Тиквата?Още твои бисери да търся ли?
Опции
Bogomil Bonev
Днес ГЕРБ внася искане за касиране на изборите, защото не било редно да ги хващат с бюлетините точно в деня за размисъл.
По тази логика има още едно основание в деня на размисъл: "Атентат срещу лидера на ДСБ Иван Костов". Информацията е широко отразена от същата ТВ7 и Сашко Дикoff. Имаше официална пресконференция в централата на ДСБ, за да нямало спекулации от медиите. Имаше и лъжа за характера на нападението, за разлика от разкритията в Костинброд. Внушенията, поне до сензацията от печатницата, бяха за атентат, за който се подозират ГЕРБ - официално признати за политици, дошли от ъндерграунда. Фидосова да не изпусне и това основание
Чунчи, гробарите си заминаха с малко и завинаги, не разбра ли?
И това чака всеки нарцис в политиката.
Цецито, фидоска и сие никой не ги слуша вече.Пък и кой ли ще им дава думата въобще.
Часовникът цъка, времето лети.
Днеска Цвък без имунитет, скоро и Боки.
Като ги вкарат в панделата, от групата на герб оставате само ти, Цецка и фидоска, ако фидоска не стане лафкаджийка в сливенския затвор междувременно.
На Боки няма да му помогнат милиардите.
На тебе и Черкезов не може да ти помогне.!
07.05.13Проф. Стив Ханке: Можеше и да е по-зле
За тази цел аз съм създал Индекс на мизерията, Индексът на мизерията измерва страданията в икономиката. Моят модифициран вариант е сбор от инфлацията, лихвата по банковите кредити и безработицата, от които се изважда годишният ръст на брутния вътрешен продукт. Увеличение на стойността на индекса показва, че нещата се влошават - мизерията се увеличава. Социалистическото правителство на премиера Жан Виденов създаде хипер инфлацията и голяма мизерия. Така през първото тримесечие на 1997 г. Индексът на мизерията достигна своя връх от 2138 пункта.
Краят на хипер инфлацията
Валутният борд сложи край на хиперинфлацията в страната, която през февруари 1997 г. беше достигнала рекордните 242% месечно.
По-добри времена
Под ръка с валутния борд, правителството на Костов постигна огромно подобрение на българския Индекс на мизерията в сравнение с предходния кабинет. От второто тримесечие на 1997 г. до второто тримесечие на 2001 г. индексът падна като камък, изтривайки 1908,9 процентни пункта.
След това на власт застъпи правителството на НДСВ, което постигна по-нататъшно смъкване надолу на показателя на мизерията. Но след това дойде социалистическото правителство на Станишев, което върна часовника назад, добавяйки 8 процентни пункта към Индекса на мизерията.
Борисов не направи много Но няма как да не се отбележи, че правителството на Борисов все пак леко понижи индекса, докато в същото време показателите за останалите страни от Европа отчетоха значителни увеличения на мизерията.
Така че, правителството на Борисов все пак успя в това да предпази страната от икономическата мизерия, която изпита останалата част от Европа.
Глава над водата
Второ, всеки път, когато на власт идва социалистическо правителство, икономическата мизерия в България нараства.
Или с други думи, докато останалата част от Европа потъваше, кабинетът Борисов успя да задържи глава над водата
Бойко приготвил 100 млн. лв. за нов вот
ГЕРБ крие 3 млрд. лв. в черна каса
Бившите управляващи пробват да играят с нови патерици
СНИМКА БОЙКО КИЧУКОВ
Лидерът на „Атака” Волен Сидеров се закани на ГЕРБ, че „тепърва ще опознае страданието”.
МОНИТОР
22.05.2013
ГЕРБ разполага с черна каса, в която има 2-3 млрд. лв., заяви след първото заседание на новия парламент лидерът на „Атака” Волен Сидеров.
„Задайте си въпроса откъде имат тези пари и защо от ГЕРБ искат нови избори. Борисов е приготвил 100 млн. лв. за следващи избори с целта да се вкара в парламента партията на Касим Дал с гласове от Турция, а също така и другите му две патерици - РЗС и НФСБ”, заяви Сидеров. Затова той бе категоричен, че „Атака” няма да позволи нов предсрочен вот, но направи и уточнението, че няма да подкрепи плана „Орешарски”. Според Сидеров трябва да се състави правителство, за да се направи ревизия на управлението на ГЕРБ. „Атака” не иска постове в следващия кабинет, но депутатите щели да участват активно в работата на парламентарната комисия „Антикорупция”, за да извадят наяве методи за рекет върху бизнеса от страна на предишните управляващи. По думите му бившият финансов министър Симеон Дянков се е покрил в САЩ, но нищо не пречи да бъде издирен и върнат у нас, за да му бъдат повдигнати обвинения.
„Тепърва ще опознаете страданието”, закани се по-рано на ГЕРБ от парламентарната трибуна Сидеров. Той призова бившите управляващи начело с Борисов да не спекулират, твърдейки, че „Атака” подкрепя която и да било политическа сила в стартиралия вчера парламент. „Престанете с глупостите, спекулациите и интригите си. Достатъчно грабихте и рекетирахте българския бизнес”, разпали се Сидеров. Той се обърна към депутатите от ГЕРБ и министрите от служебния кабинет в залата с думите, че за него те са обекти на прокуратурата и нищо повече.
Сидеров призова новия парламент да докаже, че има воля за промяна с няколко бързи стъпки, сред които задължително свикване на референдум с 50 000 подписа и изравняване на депутатските заплати с минималната за страната. Така избраниците щели да имат стимул да вдигат доходите на обикновените хора. Депутатите от 41-ото НС стартираха със заплати от 2415 лв., равняващи се на средното възнаграждение в обществения сектор през последния месец от първото тримесечие, както предвижда парламентарният устав.
Питър, объркал си се много, нито имам намерение в близките години да влизам в политиката, особено пък да правя пари от това. За тази цел си имам имоти.
Този дето наричам шеф, ми е бил шеф доста години преди той самия да е бил в политиката. Затова го наричам така. Що се отнася до подкрепата ми за АТАКА, тя не е свързана с никакви участия в самата партия.
Tи какви намерения имаш си е твой проблем.Искаш ли да припомням какви ги бръщолевеше тука преди година?
Коментар