IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Понеже Анона- главния мутротрол не може да схване отговорите на 3ма човека- много по умни и образовани от него, смята че е много гениален и Мутрогосподарите му трябва да са вечно на власт.
    Ти на кои въпроси отговори- защо си за диктатурата на мутрите и против свободата на избора,словото и информацията... демокрацията за тебе само да слугуваш на ЦУЦУ и БУЦУ ли е

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
      Аноне, не схвана ли че това са само думи, на които всички малко или много робуваме по ред субективни и обективни причини. И докато това е така общо взето няма как да има някаква промяна. Трябва да се погледне отвъд думите, да се улови есенцията на нещата, същността на понятията, и едва когато се осъзнае техният смисъл и то от критична маса от хора, нещата биха могли да тръгнат в по-друга и със сигурност по-приемлива за всички нас посока
      Поздрави
      Схвана той, схвана.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Остави ти предложението на Ицо. Той говори за Робокоп.

Искам да чуя твоята визия за прилагането на "пряка демокрация" в България.
        Особено по отношение на газовите ни договори с Русия.
        Отговорих ти вече. Няколко пъти. Какво ти става
        tnm

Коментар

Чакай малко - първо споменаваш Президент (човек), после говориш за компютър...
          Съжалявам, но ще се оттегля от подобна дискусия.
          Успех!
          Аноне, не схвана ли че това са само думи, на които всички малко или много робуваме по ред субективни и обективни причини. И докато това е така общо взето няма как да има някаква промяна. Трябва да се погледне отвъд думите, да се улови есенцията на нещата, същността на понятията, и едва когато се осъзнае техният смисъл и то от критична маса от хора, нещата биха могли да тръгнат в по-друга и със сигурност по-приемлива за всички нас посока
          Поздрави

Коментар

• ХА- ХА Уважаеме Троле- понеже си безсилен да отговориш на въпросите за глупавите си постове- взе да броиш моите- много ти пречи липсата на качествено образование- история не си ли учил.Даже твоите кумири комунистите също проповядваха демокрацията- като даже твърдяха, че е по съвършена от западната- представени били широките слоеве- работници и селяни, а като твоите мутрогосподари узурпираха властта.Но ти си толкова глупав и необразован, че като последните простаци шофери отричаш демокрацията и харесват Сталин ,Боко или Цуцо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Елементарно се заяждаш, колко пъти трябва да ти отговарям. Няма проблем, щом не помниш.

Ами има много начини. Кой си избираш. Ти сам хареса предложението на Ицо. То е възможно да се осъществи И при пряка демокрация. Няма никакъв проблем.

Какво не ти е ясно.
              Остави ти предложението на Ицо. Той говори за Робокоп.

Искам да чуя твоята визия за прилагането на "пряка демокрация" в България.
              Особено по отношение на газовите ни договори с Русия.

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
                Не говоря за Президентска република, въпреки че мисля, че до няколко години България ще стане такава. Както и да е, в примера ми думата "президент", спокойно може да бъде заменена с министър-председател, цар или даже един компютър или робот, който да изкарва сухите резултати от референдума и да подписва Суверена. Засега обаче това е утопия.
                Пряката демокрация на мечобиков, всъщност е стремеж към анархия(благодарение на асен преди години, "анархия" вече не ми звучи лошо ) или така нареченото безвластие. Може и да звучи добре, но на този етап, според мен не е приложимо. За сметка на това са приложими леснотата, достъпността и правото на гласуване по повече въпроси касаещи държавата - нещо което може да се разреши лесно с безплатните карти за гласуване.
                Чакай малко - първо споменаваш Президент (човек), после говориш за компютър...
                Съжалявам, но ще се оттегля от подобна дискусия.
                Успех!

Коментар

Ицо, това е съвсем друга тема. Ти говориш за Президентска република.
                  Аз съм ЗА такова нещо.
                  Но смятам, че привържениците на тъй-наречената пряка демокрация не споделят подобни виждания.
                  Не говоря за Президентска република, въпреки че мисля, че до няколко години България ще стане такава. Както и да е, в примера ми думата "президент", спокойно може да бъде заменена с министър-председател, цар или даже един компютър или робот, който да изкарва сухите резултати от референдума и да подписва Суверена. Засега обаче това е утопия.
                  Пряката демокрация на мечобиков, всъщност е стремеж към анархия(благодарение на асен преди години, "анархия" вече не ми звучи лошо ) или така нареченото безвластие. Може и да звучи добре, но на този етап, според мен не е приложимо. За сметка на това са приложими леснотата, достъпността и правото на гласуване по повече въпроси касаещи държавата - нещо което може да се разреши лесно с безплатните карти за гласуване.

Коментар

Ти пък ми стана по-лесен и от киро.
                    Отговори на въпроса ми от предишния пост.
                    За твое улеснение го цитирам:
                    -------------------
                    "Хубаво.
                    Дай пример как ще овластиш един човек, който да подпише 10 годишен договор с Русия за внос на газ.

Виж колко елементарно те питам."
                    Елементарно се заяждаш, колко пъти трябва да ти отговарям. Няма проблем, щом не помниш.

Ами има много начини. Кой си избираш. Ти сам хареса предложението на Ицо. То е възможно да се осъществи И при пряка демокрация. Няма никакъв проблем.

Какво не ти е ясно.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                      Троле Анон- толкова ли си глупав наистина- какво питаш Мечо- една глупост.Ами властите изпълняват в зависимост от законите и конституцията- кои изпълнява волята на народа на Швеицария след като се гласува референдума- ха-ха
                      много се излагаш с глупостите си- абе да не ти плащат мутрите вече за да си шут или успя да преминеш към БСП и да представяш какви глупаци са ГЕРБЕРАСТИТЕ
                      И този не се брои.

Коментар

Аноне понеже пак започна с обидите и аз ще ти отговоря- ти си едно мутренско мекере, което не само, че не носи информация, а дори няма и елементи на мислене..Това което наричаш разсъждение е смешно и тъпо- може така да са те учили господарите ти мутрите, но да отричаш очевидни и исторически доказани факти не е нищо друго освен тъпотия и користно слугуване и лизане на дирници.Ти отдавна се демаскира като трол и мутрокомунист, но все повече се излагаш с безсилието си да представиш аргументи за проваленото управление на господарите ти престъпници и мутри..Сега очаквам да ми напишеш, кои свои мисли смяташ за безценни и за принос в човешката цивилизация и с какво са по ценни от информацията, каквато и да е тя..
                        Да смяташ своите мисли за гениални и уникални е и проява на накои заболявания, нали
                        Спомена ми името.
                        Този пост не се брои.
                        Отново ти остават 100 поста, преди да вляза в дискусия с теб.
                        Пак успех!

Коментар

• Троле Анон- толкова ли си глупав наистина- какво питаш Мечо- една глупост.Ами властите изпълняват в зависимост от законите и конституцията- кои изпълнява волята на народа на Швеицария след като се гласува референдума- ха-ха
                          много се излагаш с глупостите си- абе да не ти плащат мутрите вече за да си шут или успя да преминеш към БСП и да представяш какви глупаци са ГЕРБЕРАСТИТЕ

Коментар

• Аноне понеже пак започна с обидите и аз ще ти отговоря- ти си едно мутренско мекере, което не само, че не носи информация, а дори няма и елементи на мислене..Това което наричаш разсъждение е смешно и тъпо- може така да са те учили господарите ти мутрите, но да отричаш очевидни и исторически доказани факти не е нищо друго освен тъпотия и користно слугуване и лизане на дирници.Ти отдавна се демаскира като трол и мутрокомунист, но все повече се излагаш с безсилието си да представиш аргументи за проваленото управление на господарите ти престъпници и мутри..Сега очаквам да ми напишеш, кои свои мисли смяташ за безценни и за принос в човешката цивилизация и с какво са по ценни от информацията, каквато и да е тя..
                            Да смяташ своите мисли за гениални и уникални е и проява на накои заболявания, нали

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Слагаш ми думи в устата. Цитирай мой пост в който казвам, че пряката демокрация е президентска република. Читателите виждат, че се заяждаш елементарно. Защо, не знам. Мога само да гадая.

Казвам, че предложението може да се осъществи и при форма на управление - пряка демокрация.

Обидите и преиначаването на думите ми само издават безсилието ти и липсата на аргументи.
                              Ти пък ми стана по-лесен и от киро.
                              Отговори на въпроса ми от предишния пост.
                              За твое улеснение го цитирам:
                              -------------------
                              "Хубаво.
                              Дай пример как ще овластиш един човек, който да подпише 10 годишен договор с Русия за внос на газ.

Виж колко елементарно те питам."

Коментар

МОЛЯ ДА ОТГОВОРИШ КАКЪВ Е ПРИНОСА ТИ И КАКВО СИ ОТКРИЛ И ДОНЕСЪЛ КАТО ИНФОРМАЦИЯ,КАТО ОТРИЧАШ СВОБОДИТЕ И ДЕМОКРАЦИЯТА- НАЛИ ЗНАЕШ КОИ СА ГО ПРАВИЛИ В ИСТОРИЯТА
                                Намирам за под нивото ми да ти се обяснявам.
                                Когато сглобиш 3-4 реда без моето име, както и без това на някоя партия или неин лидер..... и повториш това "упражнение" 100-на пъти, тогава може да се замисля дали да влизам в дискусия с теб.

На този етап за мен си "магаре", което ни носи напълно излишна информация.

Успех ти желая във всяко начинание!

Коментар

Working...
                                X