If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ицо, проблемът е много сложен. Ако подписваш договор за 10 години внос на газ с Русия, руските власти ще ти излъчат един човек - шефът на Газпром.
Този човек ще иска да седне на масата за преговори с още един човек от българска страна и той да подпише договора.
Питах Мечобиков за механизма, чрез който ще овластим този наш човек.
Уловката се крие в това, че винаги има "представляващ". Руснаците няма да искат да подпишат договор със 7 милиона човека, ще искат само един.
Който плаща, той поръчва музиката. Ако си мислиш, че това което ти казват политиците по телевизора е вярно, че не могат да договорят по ниски цени, лъжеш се.
Ще искат да си продадат газта на нормални цени и още как. Няма нищо лошо в прозрачността и руснаците или който и да е друг доставчик ще се съобразяват с клиента си, това е нормалният ред, не този който слушаш от червените дренки по телевизора.
НОРМАЛНИ ХОРА- ТРОЛА ВЪРТИ СУЧЕ И ИСКА ДА ЧУЕ ОТГОВОРА-
ТАКИВА ДОГОВОРИ МОГАТ ДА ПОДПИШАТ САМО ГОСПОДАРИТЕ МИ МУТРИТЕ- ЦУЦО И БУЦО
АМА МНОГО СА ТЪПИ И СМЕШНИ ТЕЗИ ТРОЛОВЕ
Кире, не, че си се напил, но само да ти кажа, че ти е натиснат "Caps Lock".
Интересна беше днес реакцията на бившия ми Шеф и неговата партия при изказванията на Волен Сидеров за кражби на депутати. МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА!!! НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!! ЩЕ излезе, че бившия ми шеф наистина е гнил.........УЖАС!
БРАВО ЛОРДЕ ПИЧ СИ
АМА ГЛАВНИЯ ТРОЛ ТОВА НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ПАК ЩЕ ГИ БЛИЖЕ СЪС СЛАДОСТ
НОРМАЛНИ ХОРА- ТРОЛА ВЪРТИ СУЧЕ И ИСКА ДА ЧУЕ ОТГОВОРА-
ТАКИВА ДОГОВОРИ МОГАТ ДА ПОДПИШАТ САМО ГОСПОДАРИТЕ МИ МУТРИТЕ- ЦУЦО И БУЦО
АМА МНОГО СА ТЪПИ И СМЕШНИ ТЕЗИ ТРОЛОВЕ
Интересна беше днес реакцията на бившия ми Шеф и неговата партия при изказванията на Волен Сидеров за кражби на депутати. МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА!!! НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!! ЩЕ излезе, че бившия ми шеф наистина е гнил.........УЖАС!
Добре, да оставим Робокоп настрана
Какво лошо обаче има, хората да участват повече във взимането на важни решения за държавата?
Ицо, проблемът е много сложен. Ако подписваш договор за 10 години внос на газ с Русия, руските власти ще ти излъчат един човек - шефът на Газпром.
Този човек ще иска да седне на масата за преговори с още един човек от българска страна и той да подпише договора.
Питах Мечобиков за механизма, чрез който ще овластим този наш човек.
Уловката се крие в това, че винаги има "представляващ". Руснаците няма да искат да подпишат договор със 7 милиона човека, ще искат само един.
Страхотия, кев!
АБЕ МУТРОТРОЛЕ- НЕ СА ЛИ ТЕ УЧИЛИ , ЧЕ ЛИЧНИТЕ ИМЕНА СЕ ПИШАТ С ГЛАВНА БУКВА
НЕ МНОГО ТИ ЛИПСВАТ ГОДИНИТЕ В УЧИЛИЩЕ- ДАНО ПОНЕ С ИБРИКА СИ ДОБЪР
Коментар