IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аноне твоето училище за доноси ли е.И така защо Мразиш демокрацията и свободата

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Айде Волене дръж са батка, народа те поздравява за ГОДЕЖА с Местан
      +1 Това е за Боленчо.
      Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Айде Волене дръж са батка, народа те поздравява за ГОДЕЖА с Местан
        Събрахте се! Ама Волен не дава, само Мечо дава както виждам
        Това само гербераст може да го съчини!

Коментар

• Айде Волене дръж са батка, народа те поздравява за ГОДЕЖА с Местан
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Ицо, проблемът е много сложен. Ако подписваш договор за 10 години внос на газ с Русия, руските власти ще ти излъчат един човек - шефът на Газпром.
              Този човек ще иска да седне на масата за преговори с още един човек от българска страна и той да подпише договора.

Питах Мечобиков за механизма, чрез който ще овластим този наш човек.
              Уловката се крие в това, че винаги има "представляващ". Руснаците няма да искат да подпишат договор със 7 милиона човека, ще искат само един.
              Който плаща, той поръчва музиката. Ако си мислиш, че това което ти казват политиците по телевизора е вярно, че не могат да договорят по ниски цени, лъжеш се.

Ще искат да си продадат газта на нормални цени и още как. Няма нищо лошо в прозрачността и руснаците или който и да е друг доставчик ще се съобразяват с клиента си, това е нормалният ред, не този който слушаш от червените дренки по телевизора.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                НОРМАЛНИ ХОРА- ТРОЛА ВЪРТИ СУЧЕ И ИСКА ДА ЧУЕ ОТГОВОРА-
                ТАКИВА ДОГОВОРИ МОГАТ ДА ПОДПИШАТ САМО ГОСПОДАРИТЕ МИ МУТРИТЕ- ЦУЦО И БУЦО
                АМА МНОГО СА ТЪПИ И СМЕШНИ ТЕЗИ ТРОЛОВЕ
                Кире, не, че си се напил, но само да ти кажа, че ти е натиснат "Caps Lock".

Коментар

• Интересна беше днес реакцията на бившия ми Шеф и неговата партия при изказванията на Волен Сидеров за кражби на депутати. МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА!!! НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!! ЩЕ излезе, че бившия ми шеф наистина е гнил.........УЖАС!
                  БРАВО ЛОРДЕ ПИЧ СИ
                  АМА ГЛАВНИЯ ТРОЛ ТОВА НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ПАК ЩЕ ГИ БЛИЖЕ СЪС СЛАДОСТ

Коментар

• НОРМАЛНИ ХОРА- ТРОЛА ВЪРТИ СУЧЕ И ИСКА ДА ЧУЕ ОТГОВОРА-
                    ТАКИВА ДОГОВОРИ МОГАТ ДА ПОДПИШАТ САМО ГОСПОДАРИТЕ МИ МУТРИТЕ- ЦУЦО И БУЦО
                    АМА МНОГО СА ТЪПИ И СМЕШНИ ТЕЗИ ТРОЛОВЕ

Коментар

• долу руските подлоги...и пидиразитИ !
                      Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Ще ги изметем, ще ги изритаме и ще си уредим държавата. Театрото в парламента е явно доказателство, че се тресат от страх !!!

Коментар

• Интересна беше днес реакцията на бившия ми Шеф и неговата партия при изказванията на Волен Сидеров за кражби на депутати. МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА!!! НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!! ЩЕ излезе, че бившия ми шеф наистина е гнил.........УЖАС!

Коментар

• НЕОБРАЗОВАТ ТРОЛЕ- ЧЕТИ ИСТОРИЯ И ОБЩЕСТВЕНИ НАУКИ-ТОГАВА МОЖЕ ДА ТИ ОБЯСНИМ КАКВО Е СВОБОДА ДЕМОКРАЦИЯ, ИНФОРМАЦИЯ, ГОСПОДАРИ, СЛУГИ, МУТРИ И ИБРИЦИ

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
                            Добре, да оставим Робокоп настрана
                            Какво лошо обаче има, хората да участват повече във взимането на важни решения за държавата?
                            Ицо, проблемът е много сложен. Ако подписваш договор за 10 години внос на газ с Русия, руските власти ще ти излъчат един човек - шефът на Газпром.
                            Този човек ще иска да седне на масата за преговори с още един човек от българска страна и той да подпише договора.

Питах Мечобиков за механизма, чрез който ще овластим този наш човек.
                            Уловката се крие в това, че винаги има "представляващ". Руснаците няма да искат да подпишат договор със 7 милиона човека, ще искат само един.

Коментар

• Страхотия, кев!
                              АБЕ МУТРОТРОЛЕ- НЕ СА ЛИ ТЕ УЧИЛИ , ЧЕ ЛИЧНИТЕ ИМЕНА СЕ ПИШАТ С ГЛАВНА БУКВА
                              НЕ МНОГО ТИ ЛИПСВАТ ГОДИНИТЕ В УЧИЛИЩЕ- ДАНО ПОНЕ С ИБРИКА СИ ДОБЪР

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                                името на новата триглава ламя
                                ПЕС-ФЕС-ЕСЕС
                                Ще ги изметем, ще ги изритаме и ще си уредим държавата. Театрото в парламента е явно доказателство, че се тресат от страх !!!
                                tnm

Коментар

Working...
                                X