If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пак правите някакви сметки какво ще стане на гласуването на ново правителство.
А бе нали ви казах какво ще стане. Атака ще регистрира няколко човека, които ще гласуват против. Ама няколко... Дори днес Сидеров и Десислав Чуколов обявиха че ще се регистрират за да се изкажат. Да им се чуе мнението.
А как ще се изкаже циркаджията Сидеров е ясно. Ще се пени, ще ругае и Орешарски и ДПС и БСП.... И ще гласува ПРОТИВ естествено. Което изобщо няма да попречи за приемане на ново правителство.
А ГРОБ дали ще са там или няма, дали ще гласуват ЗА или ПРОТИВ няма никакво значение. Атака ще осигури кворум, а гласове ще осигурят гласове ЗА.
Тук много добре описваш характерните шмекерии на новата отечественофронтовска Тройна коалиция на бившите комунисти, етническата партия и антиевропейските ксенофоби, обединените фракции на БКП . Ново доказателство че вие червените си останахте мошеници и търтеи...
Затова на изборите бългаския народ подкрепи ГЕРБ и Европа също ни подкрепя...
Длъжен си да ми благодариш че не се хванахме на бас. Между впрочем Джони Уокър Блек Лейбъл ми е любимото питие. Да знаеш колко трудно ми бе да се сдържа. Но пусто съжаление към стария опонент...
Сега щеше да пиеш Джони ....
Е вярно че мислеше ,докато останалите писарушки работеха за дял от 30 сребърника и в плановете не им влизаше да се вътрят за БорисоФ ....
Пак правите някакви сметки какво ще стане на гласуването на ново правителство.
А бе нали ви казах какво ще стане. Атака ще регистрира няколко човека, които ще гласуват против. Ама няколко... Дори днес Сидеров и Десислав Чуколов обявиха че ще се регистрират за да се изкажат. Да им се чуе мнението.
А как ще се изкаже циркаджията Сидеров е ясно. Ще се пени, ще ругае и Орешарски и ДПС и БСП.... И ще гласува ПРОТИВ естествено. Което изобщо няма да попречи за приемане на ново правителство.
А ГРОБ дали ще са там или няма, дали ще гласуват ЗА или ПРОТИВ няма никакво значение. Атака ще осигури кворум, а гласове ще осигурят гласове ЗА.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
На някой хора хич не им върви, с министерските крила - Десислава Танева. И днес прочетена от списъка на Борисов, и преди 4 години, пак обявена за министър на земеделието, и на следващия ден заменена от Найденов. Ех, какъв късмет има тази жена.
Длъжен си да ми благодариш че не се хванахме на бас. Между впрочем Джони Уокър Блек Лейбъл ми е любимото питие. Да знаеш колко трудно ми бе да се сдържа. Но пусто съжаление към стария опонент...
3,5 г. във властта само за това говорихте. Комисиите правехте в НС, и все тая. Каквото сте могли, сте го направили. Нищо не ви пречи и сега да говорите. Има свобода на словото.
Изговори и изписа се. Кой чул - чул. На 12-ти се видя. "Да влезе" Цацаров, щом претендира за държавност.
Този сценарии е трудно осъществим да не кажа не възможен.Щото Атака просто ще умре.А кога да умре Атака казва Серги.
Тези твои думи доказват че знаеш за какво става въпрос. И тогава следва да признаеш че новата отечественофронтовска Тройна коалиция на бвшите комунисти, етническата партия и антиевропейските ксенофоби само потвърди правилната позиция на ГЕРБ. На изборите бългаския народ подкрепи ГЕРБ и се наложи всички фракции на БКП да се обединят срещу нас. Нашата кауза отново получи силно доказателство. Затова Европа ни подкрепя срещу реваншизма на Путин. Затова и всички приказки за рак са само комунистически измишльотини.
Коментар