IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
    Ако Борисов е пенсионер, означава, че и Местан и Орешарски са пенсионери, защото между тримата най- стар по възраст е Борисов............, а Борисов след двадесет дни ще навърши 54 години.
    Под "пенсионерски цирк" визирах за каква публика беше предназначен етюда, а не участниците в него.

Коментар

• Свободата е над всичко !!!

Няма ли пряка демокрация - няма никаква демокрация !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Кат123, ще бъде много показателно дали ще отменят решението на служебното правителство против концентрацията на депозитите на държавните фирми в една банка.

Аз на приказки не вярвам. Гледам делата.
        Тук си абсолютно прав. Чакам да видя точно по този въпрос какво ще стане.

Коментар

Ти гледа ли днес театрото, наречено "консултации" между БСП и ДПС.

Местан казва:
          - Искаме да се повишат майчинските от 240 на 310 от 1 юни, защото Борисов предложил от 1 юли.

Орешарски:
          - Не можем да ги увеличим още от 1 юни, но от 1 септември - да.

Местан:
          - Ето това е истински самостоятелен министър-председател.
          (Смее се "непринудено").

Егати пенсионерския цирк.
          Ако Борисов е пенсионер, означава, че и Местан и Орешарски са пенсионери, защото между тримата най- стар по възраст е Борисов............, а Борисов след двадесет дни ще навърши 54 години.
          И второ реално погледнато, увеличението на майчинските от 1 юни/юли не може да стане, защото като влезе новото Правителство ще трябва време да види какво е положението в бюджета, и след това да поиска актуализация на бюджета в НС, за да увеличи майчинските и евентуално и други промени. За това се изисква технологично време в НС. Така, че на Борисов изказването е едно изхвърляне...за пред публиката.
          А друг път не си губи времето, да гледаш такива театрални постановки в НС, защото всеки разумен човек знае, че нещата се договарят не пред телевизионните камери. Някога да си гледал по телевизията, заседание на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ. Просто излизаше Борисов по някоя от телевизиите и съобщаваше, какво е решил.

Коментар

• Отговор на Орешарски отпреди 20-на минути:

- Намаляването цената на тока е популистка мярка.

Енергийната мафия отново влиза в действие.

Коментар

• Кат123, ще бъде много показателно дали ще отменят решението на служебното правителство против концентрацията на депозитите на държавните фирми в една банка.

Аз на приказки не вярвам. Гледам делата.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                Аnone, да не си сменил от днес професията си, и да си станал врачка. Айде малко по- спокойно, Орешарски още не е избран, а ти си тръгнал да врачуваш бъдещите му ходове.
                Не забравяй, че все пак той е десен човек и не е калинка във властта. Сега остава, да си вземе и министри, които да не са калинки, а пък после ще видим.
                Ти гледа ли днес театрото, наречено "консултации" между БСП и ДПС.

Местан казва:
                - Искаме да се повишат майчинските от 240 на 310 от 1 юни, защото Борисов предложил от 1 юли.

Орешарски:
                - Не можем да ги увеличим още от 1 юни, но от 1 септември - да.

Местан:
                - Ето това е истински самостоятелен министър-председател.
                (Смее се "непринудено").

Егати пенсионерския цирк.

Коментар

• Аnone, да не си сменил от днес професията си, и да си станал врачка. Айде малко по- спокойно, Орешарски още не е избран, а ти си тръгнал да врачуваш бъдещите му ходове.
                  Не забравяй, че все пак той е десен човек и не е калинка във властта. Сега остава, да си вземе и министри, които да не са калинки, а пък после ще видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Е ще го преживея.Не съм вземал субсидии цял живот.Тогава минавам в сивия сектор щото тези субсидии те после си ги прибират.За данъци.Аз не съм собственик на 100000 декара та да треперя.И с тях и без тях все тая.
                    Визирам, че ако спрат земеделските субсидии, това ще означава спиране на всички фондове.
                    Колко според теб би изкарала новата Тройна коалиция при такова положение?

Затова следващия път Сидеров да си вдигне плоския задник на европейския химн.

Коментар

• Гигов, Станишев казва, че Борисов опразнил хазната.
                      Ще раздават само пари на калпак и то на социално слабите - разбирай циганите.

Увеличението на пенсиите се отглага в един бъдещ период.... но не се казва кога. Може би към края на мандата им.

Коментар

Чукай на дърво да не ти спрат субсидиите, че тогава друга песен ще запееш.

С поведението на Сидеров това е доста вероятно. А и БСП, ако вземе пак да крадне както едно време от фондовете, Европа ще ги свали точно за 1 месец.
                        Е ще го преживея.Не съм вземал субсидии цял живот.Тогава минавам в сивия сектор щото тези субсидии те после си ги прибират.За данъци.Аз не съм собственик на 100000 декара та да треперя.И с тях и без тях все тая.

Коментар

• КОНСТИТУЦИОНЕН СЪД НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Искане дело № 13 от 2013 г.

http://www.constcourt.bg/Pages/Docum...t.aspx?ID=1690
                          Искане дело № 14 от 2013 г.

http://www.constcourt.bg/Pages/Docum...t.aspx?ID=1692

Искане дело № 15 от 2013 г.
                          http://www.constcourt.bg/Pages/Docum...t.aspx?ID=1687

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                            мисля
                            Не мислиш

Фюрерът тури жълта ЧАЛМА !!!
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                              +1024 но, за много малко.
                              Ще метне един леден душ и на Станишев
                              A дано ама на дали

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Виж за разлика от теб аз не съм партиен блюдолизец.Не ми дреме дали коалицията е двойна четворна или петорна колкото и да го повтаряте това няма да ви спаси и нищо не може да промените.Колкото и да буйстваш рано или късно ще изтрезнеш.Много пъти съм ти казвал да спреш да възприемаш желаното от теб за действителност.Ако има нещо човешко в теб спри да се излагаш.Няма смисъл да споря с платени партийни пропагандатори и агитатори щото са непобедими.Свиквай по скоро с реалността кинтата секна.
                                Чукай на дърво да не ти спрат субсидиите, че тогава друга песен ще запееш.

С поведението на Сидеров това е доста вероятно. А и БСП, ако вземе пак да крадне както едно време от фондовете, Европа ще ги свали точно за 1 месец.

Коментар

Working...
                                X