If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Началникът на кабинета на президента щял да става министър в правителството на БСП и ДПС. НЕ са ли прави онези, които говорят, че БСП и ГЕРБ са си една партия.
Борисов казва утре дали ГЕРБ ще се регистрират за гласуването на правителството
Експремиерът подмина обвиненията на Емил Димитров, че МВР се е използвало за рекет
Публикувано: 27 май 2013, 11:53 | Обновено: 27 май 2013, 11:53
Разпечатай
прочитания: 922 | коментари: 22
София, България
Още по темата
ГЕРБ ще прилага тактиката на „умряла лисица“ в парламента
28 5399
Ексдепутатът Емил Димитров: Казах на Борисов, че Цветанов клати лодката и ще потънем
37 8358
Борисов се извини на европейските посланици
61 6260
„И утре е ден, и утре получавате заплати, така че като дойдем утре, ще ви информираме. И утре е ден, и ние ще гледаме какво правят те”. Така Бойко Борисов отговори на въпрос дали депутатите от ГЕРБ ще се регистрират при гласуването на правителството на Орешарски утре в парламента. Експремиерът говори на брифинг след среща с посланици на страните-членки на Европейския съюз, САЩ и Турция в парламента. "Едновременно с нашата среща, текат преговорите с експерти на Атака и Орешарски. Посланиците са опитни хора, те могат да събират. Броят на депутатите от ДПС, и броят на депутатите от БСП, математически правят 120 гласа. Правителство се избира със 121 гласа. След като ГЕРБ няма да дава свои гласове, трябва да вземат един глас отнякъде, или пак да ни разиграват триковете с нерегистрирани депутати. И двете могат да станат само със съдействието на Атака.", посочи Борисов.
„Ако не беше изборът за председател на парламента, ние щяхме да напуснем парламента в знак на протест на това, което беше отправено като обида към хора, от които през последните години, благодарение на европейската солидарност са дошли над 10 милиарда в България и очакваме още 25 милиарда лева в следващия програмен период. „Сегашният кандидат за премиер Орешарски 2009 г. казваше, че няма финансова икономическа криза. Когато влязохме през август в управлението, се оказа, че с над половин милиард е пасивът в държавата. Днес всички пишете, че фискалният резерв е над 5,3 милиарда лева. Още една от лъжите им се пропука.”, каза още Бойко Борисов.
Той обаче не коментира думите на бившия депутат Емил Димитров, че МВР се е използвало за рекет. „Хора, които са извън партията, могат да коментират каквото си искат. Това е демокрацията, това е тяхно право”, посочи Борисов.
АНОНЕ АКО Е УМЕН ЩЕ ГО НАПРАВИ- ТАЗИ МУ КОНФРОНТАЦИЯ ГО ПРОВАЛИ, А И ДНЕС ПОСЛАНИЦИТЕ СИГУРНО СА ГО ПОСЪВЕТВАЛИ..
АКО БОРИСОВ НЕ СЕ ПРОМЕНИ НЯМА ДА ЗАПАЗИ ГЕРБ КАТО ПАРТИЯ. РАЗБИРА СЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОСВОБОДИ И ОТ ЦУЦО И НЕГАТИВИТЕ МУ
Борисов казва утре дали ГЕРБ ще се регистрират за гласуването на правителството
Експремиерът подмина обвиненията на Емил Димитров, че МВР се е използвало за рекет
Публикувано: 27 май 2013, 11:53 | Обновено: 27 май 2013, 11:53
Разпечатай
прочитания: 922 | коментари: 22
София, България
Още по темата
28 5399
Ексдепутатът Емил Димитров: Казах на Борисов, че Цветанов клати лодката и ще потънем
37 8358
Борисов се извини на европейските посланици
61 6260
„И утре е ден, и утре получавате заплати, така че като дойдем утре, ще ви информираме. И утре е ден, и ние ще гледаме какво правят те”. Така Бойко Борисов отговори на въпрос дали депутатите от ГЕРБ ще се регистрират при гласуването на правителството на Орешарски утре в парламента. Експремиерът говори на брифинг след среща с посланици на страните-членки на Европейския съюз, САЩ и Турция в парламента. "Едновременно с нашата среща, текат преговорите с експерти на Атака и Орешарски. Посланиците са опитни хора, те могат да събират. Броят на депутатите от ДПС, и броят на депутатите от БСП, математически правят 120 гласа. Правителство се избира със 121 гласа. След като ГЕРБ няма да дава свои гласове, трябва да вземат един глас отнякъде, или пак да ни разиграват триковете с нерегистрирани депутати. И двете могат да станат само със съдействието на Атака.", посочи Борисов.
„Ако не беше изборът за председател на парламента, ние щяхме да напуснем парламента в знак на протест на това, което беше отправено като обида към хора, от които през последните години, благодарение на европейската солидарност са дошли над 10 милиарда в България и очакваме още 25 милиарда лева в следващия програмен период. „Сегашният кандидат за премиер Орешарски 2009 г. казваше, че няма финансова икономическа криза. Когато влязохме през август в управлението, се оказа, че с над половин милиард е пасивът в държавата. Днес всички пишете, че фискалният резерв е над 5,3 милиарда лева. Още една от лъжите им се пропука.”, каза още Бойко Борисов.
Той обаче не коментира думите на бившия депутат Емил Димитров, че МВР се е използвало за рекет. „Хора, които са извън партията, могат да коментират каквото си искат. Това е демокрацията, това е тяхно право”, посочи Борисов.
4УН4О - КОМУНИСТЕ на кои монополи- когато ГЕРБ КРАДЕ С МОНОПОЛИТЕ, ПРАВИ КОНТРАБАНДА С МУТРИТЕ И ИГРА КАРТИ С ОЛИГАРСИТЕ
Да ... Сган която работеше в полза на Народа и България и в ущърб на Монополите.
Мерките на ГЕРБ против монополите и сивата икономика в полза на Народа!
1.Махнатите газови посредници и намаляване цената на газта
2. Сложените измерителни уреди на руският монополист Лукойл.
3. Връзка на касови апарати ,вндинг автомати и бензиностанции с НАП
4. спрян руски проект AEЦ Белене
5. спрян руски проект Бургас Александропулис.
6. Наредба за плащанията в брой до максимум 15 000 лв и спиране прането на пари
7. Промени начина за събиране данъците от наем.
8. Масови проверки по големите курорти и изкарване на светло обороти за милиони и заловени митничари как делят подкупи
9. Излови министър Цонев как дава 20 000 евро подкуп. Сега съдът го оправда обаче 20 000 евро се оказаха ,че са паднали от небето. Няма на кой да ги върнат. Не били на никой. Комунистическата шайка пак се измъкна от Закона.
12. Инфлация под 3% средногодишно или 11% за мандата при 37% при Станишко.
13. Въпреки организираните протести от Първанов (Гоце) срещу влизането ни в НАТО и ЕС, България успя да се откачи от руският феодален впряг и да стане член на ЕС.
Тези мерки доведоха до събиране на 18 милиарда повече приходи и наливането им в икономиката за намаляване ефекта от световната криза . И Станишев го признава.
Той не е съгласен с твърдението на Бойко Борисов, че нямало пари за социална политика. За първите три години от управлението си ГЕРБ са похарчили със 17,752 млрд. лв. повече, отколкото Тройната коалиция за своите три години. „По харчене това правителство надмина Тройната коалиция", смята Станишев.
Само малоумниците се връзват на БСП помията .
ГЕРБ СА 4УМА И КОМУНИСТИ4ЕСКА СГАН
КОТАР НЕ МИ ОТГОВОРИ С КАКВО КОМУНИСТИТЕ ОТ ГЕРБ СА ПО РАЗЛИЧНИ ОТ ДРУГИТЕ ГНУСНИ КОМУНИСТИ
4УНКО НЕ ГО ПИТАМ- ТОИ СИ ПРАВИ НА ВСИ4КИ ДУДУЦИ
Котар и ти ли се направи на успешен БГ емигрант- има да миеш чинии и кенефи.Сега ми обясни разликата между мутрокомунистите от ГЕРБ и другите комунисти в парламента- аз не виждам такава, освен че ГЕРБ са много по- прости.И ти какво щастлив ли си в емигрантската си дупка- без осигуровки и да живееш като скот без близки.Аз съм в Родината си и се боря да се освободи от комунистите , мутрите и слугите им
Киро, какви са ти очакванията за утрешния избор на правителство? ГЕРБ ще го подкрепи ли?
Червената седянка започва отново....да ви е честита ....Зимата да не ревете отново .....А не ще търпите ....и така до краят на света.
"
Накрая няколко думи и pro domo sua. Наслушах се на какви ли не приказки какъв предател, десен идиот, малоумник и прочее съм бил, подкрепяйки ГЕРБ на тези избори. Колко позорно било да избираш по-малкото зло. Как ГЕРБ били всъщност по-голямото – и как нещата днес не били толкова печални, колкото изглеждли. И прочее такива.
Знам много добре какви са ГЕРБ – и ми е добре известно, че не са мечтата за българското бъдеще, и че дори не са цвете за мирисане. Но знам и нещо друго – и го казах достатъчно отдавна: при днешния разпад на дясното и при липсата на ефективни усилия да бъде създадена нова десница, отстраняването на ГЕРБ минава през идването на власт на БСП. Казах – и го казвам и сега – България просто няма ресурса да издържи още едно управление от типа на тройната коалиция. Казах го – и го повтарям сега – да работиш за такова управление, дори и воден от лични пристрастия и илюзии, е не само и просто форма на политическа идиотия – това е и предателство към бъдещето на нацията.
Оказа се, че съм бил прекалено голям оптимист. И че трябва да издържим не просто тройна коалиция, а националсоциалистическа такава. Че трябва да минем отново през горнилото на скрито зад кулисите управление, при което се краде най-много, най-лесно и най-безотговорно. Че трябва отново да строим “Белене” – въпреки очевидния и пълен фалит на българската енергетика именно вследствие на този проект.
Нека тези, които ме обвиняваха, знаят, че до ситуацията бъдещето на страната ни да зависи от Сергей Дмитриевич и Волен Сидеров се стигна и благодарение на техните усилия. Благодарение на това, че припознаха ГЕРБ като основен враг на българската демокрация – и на практика работиха – напълно последователно и в синхрон със сценаристите в описаното дотук активно мероприятие – в полза на БКП.
Да – на БКП, а не на БСП. Тези, които днес се канят да управляват, са просто мимикриралите изчадия на добре известната ни столетница. Така е, г-да биволи, шамани, интернетни лъвове и видиотени сторонници на добрия стил в управлението; така е, дами и господа, сторили грешката да пропилеят своя глас я за Кунева, я за Костов, я за симпатичните и мен Зелени. Над България пада мрак – и не е известно кога ще се вдигне. И не е известно когато се вдигне, дали ще бъдем тук и дали ще бъдем същите.
"
E. Сугарев http://www.svobodata.com/page.php?pi...d=154&archive=
Котар и ти ли се направи на успешен БГ емигрант- има да миеш чинии и кенефи.Сега ми обясни разликата между мутрокомунистите от ГЕРБ и другите комунисти в парламента- аз не виждам такава, освен че ГЕРБ са много по- прости.И ти какво щастлив ли си в емигрантската си дупка- без осигуровки и да живееш като скот без близки.Аз съм в Родината си и се боря да се освободи от комунистите , мутрите и слугите им
БСП тайно са построили нова трамвайна линия КЪМ АДА НА МИЗЕРИЯТА.
ватмани ПламенСедянков, Станишев и Ламбо. кондуктори Местан и Доган. На спирачката НеВолен Лидеров. По стар комунистически обичай пътуването е безплатно. Юруш народе. МРАЗИТЕ ДА МИСЛИТЕ И ПОМНИТЕ,
Коментар