IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow
    Хахахаха! Такава тъпня не бях чувал!
    Та кого казваш са бомбардирали американските "крепости" на Източния фронт?

Мноо голяма тъпня изръси, ама много!
    Войските на Хитлер и нас като негови съюзници.
    По специално са бомбардирали петролните кладенци които са били в ръцете на Немците за да им унищожат горивото за техниката.
    Last edited by 4un4o; 01.04.2013, 22:26.

Коментар

• Киро, след малко ще ставам от компютъра, но все пак - премисляй какво ще пишеш, че и утре е ден....

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Това "клонящо към" ми говори, че не съм чак толкова точен и най-вече гадая.

П.П. Между другото, обръщам се към по-младите, изгледайте филмчето Умно село. Толкова умно е направено, че граничи с гениалност за нашите географски ширини. Особено краят му.

Пак поствам линка:

http://www.youtube.com/watch?v=lUekh6bMKJ8
        ДА !!

- защото примера (калинките като част от екосистема - К) не е много добър и новата симулационна среда не замества "правилно" реалността! Най-вече със скороста на приспособяване на системата при промяна на звено в нея!

- но дори и при К, има еволюция, която ще доведе до замяна на калинките ... с нещо друго и пак до някакъв баланс! Ще се приспособят и тези нагоре към новия вид...

- а в нашата реална реалност, скоро ще видим много модели на различни екосистеми с различни "животни" вътре, спрямо различните общества/държави... в името на баланса... и на продължаване живота на биосферата...
        Last edited by iivanoff; 01.04.2013, 22:21.
        Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
          Лайнометов, ГЕРБ не ми е вдигнал пенсията с НИТО ЕДНА СТОТИНКА. Последното увеличение беше ПРЕДИ ГЕРБ да дойде на власт, на 1 юли 2009та година. Премиер беше Станишев, а до 13 март 2013г, до когато Тиквата беше премиер, увеличение на пенсиите НЯМАШЕ. И инфлацията за Тиквеното управление беше 13,1%. При НУЛА увеличение на пенсиите. НУЛА.
          При Станишев пенсията ми се увеличи с 45%, при инфлация 36%.
          Как нула бре Партенков?
          БСП ги обеща а ГЕРБ реално ти намери пари и ти ги плаща. Сега от 1 април няма ли пак увеличение обещано и платено за 1 май Комунистическият празник ден на комунистическите атентати.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
            "това" ще помогне ли на някой с нещо ?
            Ще помогне да се разбере поне нещо за твоята политическа позиция, че това с изходните и входните данни не отива на политически форум. Намери си някой философски и си философствай на воля.
            Тогава като напише някой "калинка", ще я огледаш от всички страни и ще кажеш: "Дааа, калинка, ама дали?"
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1885987
              „Алфа рисърч“: ГЕРБ – 21,9%, БСП – 17,4%

Пуснато преди три дни.....и вече е вярно...
              Не ми пука колко има БСП или Кунева ,но ми пука да намаля гласовоподаватели на идиота Дянков и Цветанов...
              Всеки глас по малко за ГЕРБ е крачка напред за БГ...
              Всеки глас за БСП е крачка назад към Бурлаки на Волге.
              Русия ни свободи от Турско за да ни вържат на въжето да им теглим феодалният кораб.
              Attached Files

Коментар

~ да
                Това "клонящо към" ми говори, че не съм чак толкова точен и най-вече гадая.

П.П. Между другото, обръщам се към по-младите, изгледайте филмчето Умно село. Толкова умно е направено, че граничи с гениалност за нашите географски ширини (моите почитания към Доньо Донев!!!!). Особено краят му.

Пак поствам линка:

http://www.youtube.com/watch?v=lUekh6bMKJ8
                Last edited by anon6706; 01.04.2013, 22:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                  Другарят ИваноФ се срамува да си каже
                  , че е комунде ама ще се хване за бюлетината на ГЕРБ.
                  това, когато си отрежа 9/10 от мозъка ли "трябва" да го разбера?

Коментар

• Ако трябва да обобщим, диктата на мутрите не се оказа устойчив модел - съсипаха работеща икономика, без да са искали точно такъв ефект, предполагам.
                    Признавам им добрите намерения, но едно е да искаш друго да стане.
                    Бизнесът надали се кефи, на това фиаско, то не че много бизнес остана

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      За да станеш по-ясен на публиката, я кажи ТИ за коя партия ще гласуваш?

Ето: Аз ще гласувам за БСП, Монти също. Анон и цялата герберска компания са ясни. Сините избиратели, нехаресващи ГЕРБ са силно затруднени.
                      Кажи ти.
                      Другарят ИваноФ се срамува да си каже
                      , че е комунде ама ще се хване за бюлетината на ГЕРБ.

Коментар

Ето: Аз ще гласувам за БСП, Монти също. Анон и цялата герберска компания са ясни. Сините избиратели, нехаресващи ГЕРБ са силно затруднени.
                        Кажи ти.
                        "това" ще помогне ли на някой с нещо ?

Коментар

То ти пък като я "осмисли"...
                          надявам се, да не съм разбрал осмислянето само "аз"

- трябва когато се прави симулация в нова среда, освен да се пренесат входните параметри, да се "преведат" и изходните!

Коментар

~ да

Кажи ти.

Коментар

Партенков ГЕРБ май ти вдигна пенсията по време на криза ? Сега Убави ли са или да?

Коментар

ей... недей намесва "необходимата брънка" , че обезсмисли темата напълно

Коментар

Working...
                                X