Първоначално изпратено от Стамболов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Щом Бойко Борисов беше 3,5 г. министър председател на тази държава, нищо не може да ме изненада...., днешното решение на НС е само едно продължение, че мутрите още не са паднали от власт. Без леене на кръв те няма да дадат властта.
Дали ще стане днес, след години или след век, не знам, но мафията трудно ще бъде изритана от власт от нашето поколение. Мисля, че е невъзможно, освен ако не влязе чужда военна армия....
Коментар
-
Граждани организират протест срещу избирането на Пеевски за шеф на ДАНС
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...izbiraneto_na/
Днес в 18.30 ч. ще се проведе протест пред сградата пред Министерски съвет срещу избирането на
депутата от ДПС Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Гражданите организираха протеста минути, след като назначаването стана факт.
Събитието във Facebook се казва "Не искам Пеевски за шеф на ДАНС", като около час след създаването му имаше над 2000 души, които са потвърдили присъствието си. Постепенно и други градове се присъединяват към спонтанно организираната група, като към 11.30 ч. са се присъединили Ловеч, Пловдив, Варна, Димитровград, Казанлък, Плевен, Благоевград, Бургас, Перник, а обявилите присъствие вече са повече от 6500.
Негативните коментари в социалните мрежи заваляха секунди, след като премиерът Орешарски обяви, че предлага Пеевски за позицията, кандидатурата беше гласувана и депутатът от ДПС се закле.
Вълната от коментари продължава, като от пълен шок, преминават през закани за отказване от гражданство и емиграция, и стигат до саркастични шеги за други подобни назначения от средите на ДПС и БСП.
Междувременно във Facebook се организира и протест с искане за оставката на кабинета "Орешарски". Той ще се се проведе в неделя от 18 ч. и пред Народното събрание и общините на всички градове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
Баси мамата !!!
...
Склонен съм да се съглася с Петорката (нетуеър5) ...
Тук има нещо много странно...
Има някаква причина да е точно този ...Life won't wait for you.
Коментар
-
Станишев към своите: Или гласуваме Пеевски, или кабинетът пада
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...e_peevski_ili/
"Или гласуваме Пеевски, или кабинетът пада" - така лидерът на БСП Сергей Станишев обяснил тази сутрин на депутатите си защо настоява да подкрепят кандидатурата на депутата от ДПС Делян Пеевски за шеф на Държавната агенция "Национална сигурност" (ДАНС), разказаха депутати от левицата.
Около 16. 30ч. вчера всички депутати от БСП са получили SMS-и за извънредно заседание на парламентарната група в 8.30ч. тази сутрин. Когато се явили за сбирката, пристигнал премиерът Пламен Орешарски, който им съобщил, че ще предложи кандидатурата на Пеевски.
Пред групата Станишев и Орешарски обяснили, че имали информация за готвени антиправителствени протести, финансирани от мощни икономически групировки. По техни данни зад протестите стояла ГЕРБ.
Двамата казали, че в нестабилната ситуация в държавата била нужна силна ръка, което било осигурено с преместването на ГДБОП в ДАНС и концентрирането на власт в агенцията. Депутатите от левицата обаче не можаха да обяснят как назначаването на Пеевски ще осигури стабилност на страната и ще предотврати протести.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТиа изкъртиа мифките!!!!
Така ако карат, ще изкарат народа на улицата....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИЦО ами моля те да пишеш за твоите идеи..
Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнениеПак казвам :
Според мен единственият начин за промяна е безплатни карти за гласуване на всички (по подобие на дебитните). Тогава гласуването ще е лесно, достъпно и евтино. Ще могат да се питат хората и да се отчита тяхното мнение за всичко.
п.п.: Киро, все ми е тая какво и как пишеш. и без това не ти чета копи-пейстнатите фермани, само те питах дали мислиш, че някой ги чете пък ако наистина има някой да ти плаща за това , си е негов проблем
Коментар
-
Отиди във Варна на площада и ги разправяй на Варненци !
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение[B][SIZE="5"][COLOR="Blue"]
БОЙКО БОРИСОВ Е ДОСТОЙНИЯТ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ!
РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ Е ДОСТОЙНИЯТ БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ!
ТРЯБВА ДА ГОВОРИШ ЗА ТЯХ С УВАЖЕНИЕ!
ПАДНИ НА КОЛЕНЕ И МОЛИ ЗА МИЛОСТ!
Стамби , малоумнико що не отидеш във Варна, на площада.И там да ги разправяш тез неща.То така скрит в землянката и баба може.
Видяхме ГЕРБ какво може да изкара на улицата - прасета и кокошки само.
Боко го пиши бегал.Бегай и ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеЦветанов: Изборът на Пеевски е сделка
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...vski_e_sdelka/
Изборът на Делян Пеевски за председател на ДАНС е политико-икономическа сделка и аз ви уверявам, че и българските граждани няма да го преживеят. Това заяви пред журналисти бившият вътрешен министър, сега депутат от ГЕРБ Цветан Цветанов, цитиран от БГНЕС.
Доколкото знам от медиите, този човек има монопол над медиите - сега, ако контролира и службите… коментира и Красимир Велчев от ГЕРБ.
Ние днес прерязахме възможността да работим с нашите евроатлантически партньори по начина, по който сме работили в последните години, продължи Цветан Цветанов. И означава, че това е изключително неблагоприятно развитие на сектора за сигурност на една демократична държава, каквато е България. Уверявам ви, че ще има изключително тежки отзиви, каза Цветанов, но добави, че не се притеснява от разчистване на лични сметки. Всичко, което съм правил, съм го правил в интерес на държавата, декларира Цветанов.
БОЙКО БОРИСОВ Е ДОСТОЙНИЯТ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ!
РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ Е ДОСТОЙНИЯТ БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ!
ТРЯБВА ДА ГОВОРИШ ЗА ТЯХ С УВАЖЕНИЕ!
ПАДНИ НА КОЛЕНЕ И МОЛИ ЗА МИЛОСТ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
Чета и не вярвам.
Как може да имаш толкова робско мислене.
що не си гледаш Борисоф ....и личния интерес....
щом не можеш да свържеш какво ще става в ДАНС при влизането на ГДБОП и борбата с мафията , значи не се радличаваш от обикновен слагач.....и клакьор...
Един лиричен поет не може да разчисти авгиевите обори в ДАНС , ГДБОП и мафията....
Погледни ... Джержински ,Химлер , Дъглас , Андропов ,даже и сегашният и предишният шеФ на ЦРУ.... все тъмни личности ,колкото и да ги препетва Сената ....
А там трябва да пипне яка ръка.....само въпроса коя да е и ккави интереси има...
Банкера има различни икономически интереси от Плевналиев и Борисоф и затова така скачат....
Само че тази теза не развиваш...
Трябва да бъдат изгонени някой икономически кръгове.....
Коментар
-
Чунчо вече се скри и харчи паричките на Боко!
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеОХО ЕЛА МИ ЕЛА. ВРЕМЕ Е ДА СИ УРЕДИМ СМЕТКИТЕ С ТЕБ, ИБРИКЧИЯТА
Стамби какво чакаш, бягай докато още можеш, че идва нощта на дългите ножове за Боко и цялата му банда.
Вчера бях във Варна.
Как му се канят на Боко там ...
Доста се потрудил да унищожи бизнеса във Варна завалията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kondosko Разгледай мнениеИЗУМЕН СЪМ!!!!!!!!
Смятах и продължавам да смятам,че основното беше малоумниците от ГЕРБ, бъдат изритани от управлението на тази държава! Имах известна доза оптимизъм, както по отношение на новия главен прокурор, така и по отношение на новия премиер, но това което се случва в момента е потресаващо!
Коментар
-
Започнаха да се навързват фактите относно изказването на Цветанов как на една среща в МВР Цацаров и Пеевски дошли заедно.
Сега си представете - Цацаров Главен прокурор, Пеевски шеф на ДАНС. Да трепери организираната престъпност.
Както казваха някои от хора "контингента" преди няколко месеца: "6 месеца!!! Огън, служба не остана!"
Радвай се народе!
Коментар
Коментар