IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Прокуратурата потвърди част от сигнала на Станишев за незаконното подслушване
    В. „Сега”

Транспортна техника заедно с возената апаратура за негласно наблюдение е иззета от МВР и е откарана до терен на прокуратурата, за да се осъществи пълното й експертно изследване. Това изненадващо обяви вчера главният прокурор Сотир Цацаров на въпрос докъде е стигнала проверката на сигнала от лидера на БСП Сергей Станишев за нерегламентирано подслушване на лидери на партии, президенти, политици и бизнесмени. Преди дни соцлидерът обяви, че е получил "материал, в който има твърдения за ужасяваща практика за безогледно и престъпно подслушване, извършвано в МВР под личното ръководство и указания на Цветан Цветанов".
    МРЪСТИ КОМУНИСТИЧЕСКИ 4ЕНГЕТА И КОМУНИСТИ ПЕДАЛИ- 4УН4ОВЦИ

Коментар

• "А един важен министър направо се провиква, че Ямбол трябва да бъде унищожен.

Впрочем за старите днес ямболци, които са били деца в ония години, 26 март е останал в спомените с названието “ВОЙНАТА“!

Естествено е шумът, който се е вдигнал след оная касапница, да е голям: налага се лично министърът на вътрешните работи и народното здраве Христо Стоянов да пристигне в Ямбол (и да излъже най-вулгарно, че е решен да предприеме нещо си), а после сам Александър Стамболийски се явява при софийските анархисти и също твърди, че виновните щели да бъдат наказани. Обаче най-решителен се оказва съчинителят на новия правопис * министърът на народното просвещение Стоян Омарчевски: той чисто и просто светкавично подписва министерска заповед, с която се затварят бунтовните горни класове на ямболската гимназия… Учениците се разпръскват да си доизкарат последната година по други градове, хем момчетата на една страна, девойките * на друга.

И както всички настояват за разследване * така и всички обещават разследване.

Чуват се даже приказки за някакви си наказания, разбира се, сурови: все пак са избити абсолютно невинни хора, а сред тях и съвсем млади, почти деца…

Е, добре! Никакви наказания НЕ Е ИМАЛО никога след това ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ТИЯ ГОДИНИ, ДЕТО НИ ДЕЛЯТ ОТ ОНОВА КРЪВОПРОЛИТИЕ!… (Ако не броим, разбира се, едно или две командирски премествания по други гарнизони в страната, ама то на такива “наказания“ се нагледахме и в наше време…)

Да рече човек, че не са били известни – няма такова нещо: много хубаво са известни те! Ако не отдругаде, поне от една… вестникарска информация. Вестникът на БЗНС “Победа” на 7 април 1923 година публикува какво мислите? Ето какво: “За показана рядка самоотверженост и себеотрицание по преследване и унищожение на анархистите, Правителството на Царство България награждава с парични награди следните офицери, жандармеристи и полицаи…”

И ги изрежда!

Поименно ги изрежда.

Поименно, както и кой колко лева получава за “преследване и унищожение на анархистите”… Споменати са 15 души и макар това да не са всички убийци – от тях е можело да се почне, а те са щели да си кажат всичко, нали?

Тоест, вместо наказания – награди. Парични, разбира се, какви други да са наказанията за палачите?"

Четвърто цитатче

и източника http://anarchy.bg/?p=2065
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• "По време на царстващия премиер Сакс-унд-Кобург Гота съдебно преследване на убийците на анархисти по исторически принцип не можеше да стане – ясно защо. Ако една демократична държава не обича анархистите, то монархията пък хич. Без да бъде монархия, четири години България беше управлявана като такава, тъй че…

После и те си изкараха пълния мандат, та дойде на власт тъй наречената Тройна коалиция, която управляваше страната в почти футболното съотношение “8-5-3″.

Също никой не заговори за 26 март 1923 година!

Бойко Борисов, без да е цар, управляваше като такъв… Жалко, че подаде оставка! Защото, ако продължаваше да си реже лентичките до края на законния мандат, то щеше да си е премиер и на 26 март 2013 година и, кой знае, може би щеше да рече нещо и за избитите момчета в Ямбол, а от там и за техните касапи.

Шегувам се, разбира се…

Макар да не ми е никак до смях!"

Трето цитатче

Та толкова за добрата представителна тирания и лошият анархизъм !!!
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Амчи откажи се от панелките. Тях ги построиха точно по време на нейното управление. И имаше за всички.
          Голяма съсипия беше. Всеки имаше дом, работа, кола, верно "Москвич", нямаше престъпност. Всички ходехме на почивка на морето. Нямаше бедни. Имахме гости през вечер или ние ходехме на гости. Нямаше гладни. Хората не се самозапалваха. А при ГЕРБ?
          Изсипал си ми куп клишета. Само дето по времето на Станишев покрихме всички критерии за еврочленство, а при Бойко на ни пускат в Шенген.
          Какъв Шенген. Те още малко и ще ни изгонят от ЕС за корупция.
          Гигов айде поспри се.Да ти обяснявам ли как се раздаваха панелките и на кого?Нали трябваше комсомолския или партийния са чукат майка ти жена ти сестра ти дъщеря ти да ги каниш на гости да им носиш печени агнета да им се подмазваш.Чак след години осъзнах защо баща ми никога не поиска панелка.Всички ходели на море това виц ли е?Баба Пена от ТКЗС-то в Горно нанадолнище ходила на море!!!!!!!!????????Да гладни нямаше защото нашите баби и дядовци бяха свързани със земята и работеха като пчелички.Нямало бедни и това голям виц.При социализма всички бяхме бедни.Това беше система рай за всякакви бездарници мързели тарикати и негодници.Не забравяй че не всички сме били офицери някои бяхме трудоваци.А те се скъсваха да ходят на море.

Коментар

• "За Жан няма какво да говорим, Инджова и Софиянски имаха други кахъри, а за Иван Костов… – за Иван Костов изобщо пък да не говорим: трябваше да се продава БГА “Балкан” и не се знаеше на цената на мерцедес ли да стане тая работа или на цената на трабант; с Кремиковци това поне беше ясно – 1 долар и айде готово! Неговото правителство роди и прякори като “Министър 10 процента”, тъй че там всичко е ясно.

За анархистите и за тяхното изтребване на 26 март 1923 година в Ямбол зъб не се обелваше."

Друго цитатче
            tnm

Коментар

• http://www.timeanddate.com/countdown...95%D0%A0%D0%91
              Поздрав от ГЕРБ за БСП с песента на ЛИА "Ще ви мачка валяка"

Коментар

• "Обаче заедно с това самото преднамерено мълчание на историографията около тия отдавнашни неща и лошата забрава на едни от най-светлите хора на ония времена постепенно заприличваше на нечия вина пред някого. Тъй беше! * само че за анархистите се мълчеше не само през въпросните четирийсет и пет години, дето уж били стигали. За анархистите се е мълчало и преди тях, мълчи се, прочее, и сега, когато времето, разправят, било, уж, наше."

Цитатче
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от hari55 Разгледай мнение
                  Недей с лошото!
                  Той все пак е военен!
                  Чакай да си го преместя в другия крачол.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                    Усвоил си някоя дума от речника ми предназначен за комунистически ибрици-национални предатели
                    една забележка:.Измисли нещо и не си прави дъвка от лайната ми!
                    БСП ПЕСовете помияри руските палета ни водят ето към този впряг. Главниет ПЕС Путкин ги е нагрочил , задето му спряха келепира от БеляНЕ и Бургас Александропулис. както и за уредите на Лукойл с които се затруднява ограбването на Родината ни.
                    Недей с лошото!
                    Той все пак е военен!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      Този ник на 4ун4о съм забравил да го игнорна. Ей сега. Не ми се четат простотиите на герберасткия лайномет.
                      Усвоил си някоя дума от речника ми предназначен за комунистически ибрици-национални предатели
                      една забележка:.Измисли нещо и не си прави дъвка от лайната ми!
                      БСП ПЕСовете помияри руските палета ни водят ето към този впряг. Главниет ПЕС Путкин ги е нагрочил , задето му спряха келепира от БеляНЕ и Бургас Александропулис. както и за уредите на Лукойл с които се затруднява ограбването на Родината ни.
                      Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        http://vbox7.com/play:26b837cd

Коментар

• http://lib.a-bg.net/
                          tnm

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?feature...&v=SNbM68e3qIg
                            tnm

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?feature...&v=86Da0VpY8k4
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kaka89
                                Клати кире клати кака какър кеф какъв ку..,,,пон
                                Този ник на 4ун4о съм забравил да го игнорна. Ей сега. Не ми се четат простотиите на герберасткия лайномет.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X