IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Среднощен граждански контрол или "Извини се, Сидеров"
    http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/.../?ref=substory
    Yeah

Коментар

• Предполагам, че ногу без и пари и юруш ари ще викат до небето и ще се радват, оти областен управител в Благоевградска област вече ще бъде Муса Джамал Палев от ДПС. Сеги разбрахте ли импера турчето за какво се борише - май сакаше областен от ДПС да гу управлява. Тува май беше съкровената вековна мечта на сички партийци от юруш и предполагам че сички те са весели и щастливи и всенародните тържества ша траят понье неколко годин.

Коментар

• Големия проблем на България не е любимото синче на ненахранилата се свиня-майка, а проблема на България е правителството на Олигарски. За кукловодите на безпринципната коалиция от турци, серГЕЙ-ЧЕТА и Долен Сидеров няма никакво значение дали шефа на ДАНС ще се казва делян пеевски или някой друг послушко. Кукловодите на правителството Олигарски ще си сложат друга не по-малко послушна от пеевски "фигура". От 70 години България се управлява от комунисти или от бивши комунисти сменили кожата (цвета си), но не и нрава с който са закърмени. Мисля, че това е най-лошото правителство управлявало някога страната ни. Време е да сложим край на мъките на тази кукла на конци сложена начело на правителството и наречена не Орешарски, а припозната от хората като Олигарски...

Коментар

• Всъщност Маджо и ко, са били на официален прием в Руското Посолство по повод 12.06. - День России

....12 июня 2001 года, выступая в Кремле на торжественном приеме по случаю Дня принятия Декларации о государственном суверенитете России, Президент РФ В.В. Путин сказал, что «С этого документа начался отсчет нашей новой истории. Истории демократического государства, основанного на гражданских свободах и верховенстве закона. А его главный смысл — это успех, достаток и благополучие граждан». В 1994 году первый Президент России Борис Ельцин своим Указом придает 12 июня государственное значение — День принятия декларации о государственном суверенитете России. Сам документ был подписан четырьмя годами ранее на первом съезде народных депутатов РСФСР в условиях, когда бывшие республики Советского Союза одна за другой становились независимыми. Позже для простоты его стали называть просто Днем независимости. Кстати, именно 12 июня помимо «независимости» наша страна обрела первого всенародно избранного Президента.......
          --------------------------------------------------------------------------------------

Лошо е,че Орешака проявява мекушавост още от първия месец .....Ето как трябва да се действа - смело и решително :

В субботу вечером турецкий спецназ применил слезоточивый газ и водометы для разгона демонстрантов, две недели занимающих парк Гези рядом с площадью Таксим в Стамбуле.

Это произошло через несколько часов после предупреждения, сделанного премьер-министром Эрдоганом.

«Я сказал четко: или они уйдут с площади Таксим, или силы безопасности этой страны знают как их оттуда убрать», - сказал накануне Эрдоган, выступая перед тысячами своих сторонников в Анкаре
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
            не ми се ще да си мисля , какви са
            били заръките на руснаците към маджо ......
            Що бе,Чуби!?....Ти чак сега ли прочете Татовия пост в Бисери и вицове от днес 11:54 :

http://www.investor.bg/forum/showthr...68#p1371324611

Разве есть другой путь.....?!

Мисля, че Маджо е в състояние да обедини разпасаната българска десница и да създаде един национално-отговорен герп ....Несъмнено България има нужда от това!

Коментар

• Делян Пеевски симулира оставка

С дребни хватки синът на Ирена Кръстева се опитва да запази мястото си в парламента

http://www.capital.bg/politika_i_iko...ulira_ostavka/

Коментар

• не ми се ще да си мисля , какви са
                били заръките на руснаците към маджо
                за другите е ясно !!!

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=HwEi91zewyI

Коментар

• За Извадени Зъби се препоръчва гаргара с чай от лайка ....

"....Москва тревог не прятала, Москва видала всякое
                    Но беды все и горести склонялись перед ней
                    Любовь Москвы не быстрая, но верная и чистая
                    Поскольку материнская любовь других сильней....."

http://www.youtube.com/watch?v=2xqk2NPqtkk

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...www.capital.bg
                      "За ДАНС: Плюсовете за работата ми - ще бъдат за хората, ако има минуси - ще са само за мен"......
                      Тоя бил новия Левски .....
                      тука ще има спор с другия нов Левски - Долен Сидеров
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...www.capital.bg
                        "За ДАНС: Плюсовете за работата ми - ще бъдат за хората, ако има минуси - ще са само за мен"......
                        Тоя бил новия Левски .....
                        Life won't wait for you.

Коментар

• [QUOTE=:-);1059462039]Опандизване няма да има!

Това звездите ли го казват или на боб гледате ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
                            Правителството ще си замине след реформата в МВР.
                            Опандизването на Цвък И Боко и тогава !

Опандизване няма да има! Означава ли ,че това правителство е вечно?

Коментар

• Единствения изход е тотална декомунизация. Всеки с партийна книжка или сътрудничил на ДС, вън от властта и вън от бордовете!

Коментар

• Утре протестите щели да бъдат на площад Гарибалди

Коментар

Working...
                                X