IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    Ама чакай малко, защо АТАКА трябва да се съобразява с влизането на ГЕРБ?
    Те си имат свои избиратели чийто представители са. Могат да гласуват против, дори въздържал се. Пак е неподкрепа, въпреки, че много като теб пак ще спекулират.
    Сетих се друго, нали тук убеждавахте някои, че вече са се били уговорили. Е как Волен и Местан ще са се договорили пък днес ще са на нож. Или ще кажете, че са добри артисти, айде стига, теории на конспирациите. Единият историк, националист, милеещ за Родината, другият - либерал, космополит, филолог и ерудит. Така става то само както си плеснете с ръце и да се прегърнете. Така си го представят само хора склонни на такива прояви

Аз си мисля че са склонни към такива прояви. Заедно със СерГей Дмитриевич под ръководството на Путин...

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Смяташ ли, че избирателите на Атака са гласували, за да ги управлява коалиция ДПС+БСП? И особено, когато Сидеров има възможност да бламира подобна коалиция? Ще му го простят ли?
      А сега да го видим как ще се ИЗВЪРТИ
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

Те си имат свои избиратели чийто представители са. Могат да гласуват против, дори въздържал се. Пак е неподкрепа, въпреки, че много като теб пак ще спекулират.
        Смяташ ли, че избирателите на Атака са гласували, за да ги управлява коалиция ДПС+БСП? И особено, когато Сидеров има възможност да бламира подобна коалиция? Ще му го простят ли?

П.П. Той, горкият, се надяваше да стане сив кардинал като Доган, но за тази работа си трябва сериозна школовка и класа.
        Last edited by anon6706; 21.05.2013, 17:32.

Коментар

Влизането на Атака в зала без ГЕРБ, без значение какво ще гласува, ще означава подкрепа за БСП и ДПС. Може би само 2-3 техни избиратели няма да се сетят какво става.
          А СКАТ дебне от всеки ъгъл и микрофон. Ще ги разкатаят по телевизията.
          Сетих се друго, нали тук убеждавахте някои, че вече са се били уговорили. Е как Волен и Местан ще са се договорили пък днес ще са на нож. Или ще кажете, че са добри артисти, айде стига, теории на конспирациите. Единият историк, националист, милеещ за Родината, другият - либерал, космополит, филолог и ерудит. Така става то само както си плеснете с ръце и да се прегърнете. Така си го представят само хора склонни на такива прояви

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
            Волен си вдига цената, и се пазари!!!
            Янлъш си. Той вече феса тури и обу ПОТУРИ
            tnm

Коментар

А, ако АТАКА, ПОБЕДА, влезе и гласува против кабинета Орешко, пак ли ще ги обвините?
              Щото нерегистриране и вариант предсрочни избори си е национално предателство, ама неподкрепа на даден кабинет чрез гласуване против си е национално отговорна позиция. В този ден пак няма да са 240 в зала, ама кворум за правителството ще има
              Волен си вдига цената, и се пазари!!!

Коментар

Не те изкарвам комунист. Казвам какъв извод си правя (с очакване да ме обориш), когато пишеш ГЕРБ+Атака = 120. Това, че имат еднакви интереси, не ги прави съдружници. Само ГЕРБ са поискали касация, Атака не.

Не знам дали прочете по-долу, но написах, че с днешното си поведение, Сидеров допусна стратегическа грешка. Някои може да го тълкуват като съглашателство с ГЕРБ, но според мен Сидеров подцени ситуацията.

Почти съм сигурен, че ГЕРБ няма да влезе в зала по време на гласуването на кабинета Орешарски и тогава Атака ще бъде поставена пред много сериозен избор. Ако не влезе - мандата отива при тях или ДПС и след това предсрочни избори.

Ако пък ГЕРБ влезе в зала, тогава отиваме на варианта: Борисов не иска сега властта.

Ще видим и то скоро.

Борисов повече никога няма бъде министър-председател, това не иска и не може да разбере и приеме за истина. Даже и да има нови избори, те няма да доведат до нищо ново. ГЕРБ я имат 97 депутати, я нямат, зависи какво ще успят да напазаруват..........по време на изборите, пиши ги с 350 х. гласа по- малко!. ДПС си има твърди избиратели, така, че между 25-40 депутати ще имат,БСП ги брои с не по- малко от 80 депутати, и вместо АТАКА, ще влязат ченгетата от ДС под НФСБ. Десните, пак няма да влязат, защото те все още не са се разделили, за да почнат да се обединяват. Трябва им време, изработване на програма и нов лидер, който да ги поведе. Такъв за сега няма. От цялата работа губи българския избирател/ данъкоплатец/, защото няма да се управлява държавата.... и всичко ще върви на самотек.

Коментар

• АТАКА туриха фереджета и фесове
                  tnm

Коментар

А, ако АТАКА, ПОБЕДА, влезе и гласува против кабинета Орешко, пак ли ще ги обвините?
                    Щото нерегистриране и вариант предсрочни избори си е национално предателство, ама неподкрепа на даден кабинет чрез гласуване против си е национално отговорна позиция. В този ден пак няма да са 240 в зала, ама кворум за правителството ще има
                    Влизането на Атака в зала без ГЕРБ, без значение какво ще гласува, ще означава подкрепа за БСП и ДПС. Може би само 2-3 техни избиратели няма да се сетят какво става.
                    А СКАТ дебне от всеки ъгъл и микрофон. Ще ги разкатаят по телевизията.

Коментар

Не те изкарвам комунист. Казвам какъв извод си правя (с очакване да ме обориш), когато пишеш ГЕРБ+Атака = 120. Това, че имат еднакви интереси, не ги прави съдружници. Само ГЕРБ са поискали касация, Атака не.

Не знам дали прочете по-долу, но написах, че с днешното си поведение, Сидеров допусна стратегическа грешка. Някои може да го тълкуват, като съглашателство с ГЕРБ, но според мен Сидеров подцени ситуацията.

Почти съм сигурен, че ГЕРБ няма да влезе в зала по време на гласуването на кабинета Орешарски и тогава Атака ще бъде поставена пред много сериозен избор. Ако не влезе - мандата отива при тях или ДПС и след това предсрочни избори.

Ако пък ГЕРБ влезе в зала, тогава отиваме на варианта: Борисов не иска сега властта.

Ще видим и то скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        напротив, батка, напротив, болен направи такава услуга без ръце на тиквата Сега остави толкова козове на тиквата (уж, случайно и уж, без да иска), че реално реализира ксаирането на изборите по много елегантен начин. И не ми обяснявай как болен бил опозиция на тиквата (а за болен съм гласувал -правил съм по 300 км в посока и съм си развалял почивката само и само да гласувам за него, като противовес на статувкото и уж милеещ за Родината си), болен е най-големият солташак на бойко. Е, ок, де, само яне може да му отнеме пъровото място, ама янето го няма сега, та болен трябва да се оправя с нагона на вжда и учителя
                        Груйчи аз мисля че Волен няма толкова акъл че да се сети за това.Да прав си.Ако тиквата се беше усетил о време НС отичаше още на първия ден.Времето ще покаже кой какво прави и с кого е съюзник.Другото означава коалиция ГЕРБ ДПС БСП.Да си представим че Правителството предложено от Бойко не мине и е дошло време да се класува такова на Орешарски.Та Атака в този случай не се регистрира.Тогава от ГЕРБ зависи всичко.Точно при избора на Правителство с мандата на БСП ще стане ясно кой с кого е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          Но принципно си прав - нека да изчакаме и ще видим, само дето ако го кажа следварително, ще ме обявите за луд, то не че сега е много по-различно, но тогава, след седмица, просто ще ви го припомня - ти ще кажеш ли, че си сгрешил в такъв случай или не?
                          П.С. И не ми оправяш деня с глупсотите си и триенето им после - просто очкавам повече от теб. за политичексата плява си има достатъчно драскачи.

Не знам дали прочете по-долу, но написах, че с днешното си поведение, Сидеров допусна стратегическа грешка. Някои може да го тълкуват като съглашателство с ГЕРБ, но според мен Сидеров подцени ситуацията.

Ще видим и то скоро.
                          Last edited by anon6706; 21.05.2013, 17:14.

Коментар

Виждаш ли това в червеното?
                            Това е комуноидно мислене. Казва ти го предишният и настоящият Анон.
                            Ти ВНУШАВАШ и МАНИПУЛИРАШ, без да имаш каквито и да е доказателства, че ГЕРБ и Атака са влезли в съдружие. Изводът ми е, че обслужваш комунистически интереси..

Хайде - успех и ме извини, ако съм те засегнал по някакъв начин. дори и в този си пост.
                            и ти ли ме изкара комунист - аз, чийто дядо, царски офицер, е бил в Белене и над 20 години без политически права, но не осъди държавата за 1 стотинка, защото "аз тази държава съм се клел да я браня, а не да я съдя", за разлика от много "демократи", които направиха пачка за по 2-3 шамапра и ден-два в районното. Аз, аз ли съм комунист
                            Не, не внушавам, а правя елементарна математика, която ще се докаже след седмица, без начение кой е взел или дал нещо или пък не го е направил. Самият факт, че герб се изнесоха след атака е повече от показателен. А и така и двете партии са ни лук яли, ни лук мирисали, постигайки искането си - нови избори. Обратната теза, че видите ли атака били платени от комуноидите, е как да кажа, леко несъстоятелна - просто в такъв случай Болен става политически труп. Докато при лекичък отказ да влезе в парламента всичко е 6 - и той си има оправдание за пред неговите, и герб си имат предсрочните избори, и уж никой с никого не е комбина - просто случайно са им "съвпаднали" интересите, но иначе се мразят и в червата, нали - смееех, смееех, до степен на пародия. Но принципно си прав - нека да изчакаме и ще видим, само дето ако го кажа следварително, ще ме обявите за луд, то не че сега е много по-различно, но тогава, след седмица, просто ще ви го припомня - ти ще кажеш ли, че си сгрешил в такъв случай или не?
                            П.С. И не ми оправяш деня с глупсотите си и триенето им после - просто очкавам повече от теб. за политичексата плява си има достатъчно драскачи.
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                              Не довиждане, а СБОГОМ!!!
                              Досега имахме кабинет на бивш цар, бивш комунист и бивша етническа партия. После ни управлява бивш охранител, с годините и постовете превърнал се в най-големия експерт. Сега сме на път да ни управлява партия осъществявала терор, която за пореден път обединява усилия с бившата етническа партия, чиито електорат е тормозила. Този път в името на общото благо кабинетът ще разчита на скритата подкрепа на националистично-шовинистична партия. Ако не друго поне може да влезем в историята с етно-културен модел, в който националистите са по-скоро космополити и обичат всички етноси. Остава само ДПС да подкрепи "Атака" за членство в Либералния интернационал.

http://www.dnevnik.bg/analizi/2013/0...govor_li_e_42/

Както се вижда от цитата, авторът не обича ГЕРБ, но мнението е обективно...

Коментар

Бате Пешо, ако Волен не искаше да падкрепи когото и да било, то депутатите на Атака трябваше да се регистрират. Тогава мнозинството за избор на Председател ставаше 121 депутата. След регистрирането си, депутатите на Атака можеха да гласуват въздържал се и така да покажат, че наистина няма договорки и че са неутрални.

Тяхното нерегистриране направи мнозинството за избор 109 и това на практика реши гласуването в полза на БСП и ДПС, които имат повече от 109 депутата.

Дано си ме разбрал, макар и да си от Атака.
                                Анончи не изпитвам симпатия към нито една политическа партия нито от тези в Парламента нито от тези извън него.Безразлични са ми.Ако Атака се бяха регистрирали не мисля че мнозинството за избор става 121 депутата.Пак щеше да спечелят комунягите щото атакистите щеше да се въздържат.Сега нека се поставим в положението на Атака и да видим какви възможности има
                                1.Атака не се регистрира.
                                В този случай ако и ГЕРБ не се регистрира означава че Атака подкрепя ГЕРБ
                                2.Атака се регистрира и гласуват с въздържал се.Това е подкрепа за БСП +ДПС
                                3.Атака се регистрира и гласува за или против.В този случай подкрепата е за според зависи какво се гласува.
                                Атака просто няма ход при който да не подкрепи някого.Незнам дали Сидеров осъзнава това.А тиквата какво да го коментирам той е гениален.Ако не се беше регистрирал и той и НС втасваше още днес

Коментар

Working...
                                X