Първоначално изпратено от rogers
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
И кое не е вярно от 9 те милиарда откраднати от тройната коалиция - дай факти
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеПочти вярно. За разлика от простотиите за 9 милиарда кражби на Тройната коалиция.
.
Коментар
-
Няма ли добри психиатри има мечобиков
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНяма ли пряка демокрация - няма никаква демокрация !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от robert Разгледай мнениеБорисов иска среща с посланиците от ЕС
Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов ще се срещне с посланиците на страните-членки на Европейския съюз, САЩ и Турция, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.
Време е медиите да престанат да ходят подир пожарникаря и да ни съобщават ежечасно какво бил ял и къде бил срал.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от robert Разгледай мнениеБорисов иска среща с посланиците от ЕС
Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов ще се срещне с посланиците на страните-членки на Европейския съюз, САЩ и Турция, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.
Срещата ще се проведе утре, 27 май 2013 г., в 9:00 часа в зала „Изток“ на Народното събрание на пл. „Народно събрание“ 2. В срещата ще участват още заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, бившият министър на външните работи от правителството на ПП ГЕРБ Николай Младенов и народни представители от ПГ на ПП ГЕРБ.
http://www.segabg.com/article.php?id=650088
Не знам да ли посланиците, ще му се вържат на пожарникарския акъл?
Знам само, че ще пада голяма излагация.
Не знам и на какъв език ще им говори Боко, На езика на Венету сигурно.
Явно малко време му остава и прави отчаяни ходове.
Несъмнено от мястото на събитието, ще отразява ЧУНЧО Цветанов
Горкият ,вече са го прежалили и най големите му фенове в Щатите и Турция.. ...
Никой не обича победените ,даже и с малко ... само излишна тежест...
Коментар
-
Боко още не е разбрал, че загуби изборите, а скоро и свободата си!
Борисов иска среща с посланиците от ЕС
Срещата ще се проведе утре, 27 май 2013 г., в 9:00 часа в зала „Изток“ на Народното събрание на пл. „Народно събрание“ 2. В срещата ще участват още заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, бившият министър на външните работи от правителството на ПП ГЕРБ Николай Младенов и народни представители от ПГ на ПП ГЕРБ.
http://www.segabg.com/article.php?id=650088
Не знам да ли посланиците, ще му се вържат на пожарникарския акъл?
Знам само, че ще пада голяма излагация.
Не знам и на какъв език ще им говори Боко, На езика на Венету сигурно.
Явно малко време му остава и прави отчаяни ходове.
Несъмнено от мястото на събитието, ще отразява ЧУНЧО Цветанов
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениевиж ся , няма нужда да ни уведомяваш
кога четеш нета...
таз партенка, стара бря, ше има табаниправ си от нета е,ама е с припратка за комунистите и техните подлоги тука във форумчето
а такива тука дал господ.
Коментар
-
виж ся , няма нужда да ни уведомяваш
кога четеш нета...
таз партенка, стара бря, ше има табани
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение9
Internet преди 1 час
Коментар
-
Първоначално изпратено от robert Разгледай мнениеЧе Чунчи е платен драскач е ясно.
Кой му плаща не е ясно?!
Май му плаща Станишев.
От такива малоумни писания, само БСП има полза.
Чунчи е с червена прашка !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБорисоФ е участвал във възродителният процес ,което за мен си е за похвала....,но там са участвали само проверени кадри...на БКП..
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеПочти вярно. За разлика от простотиите за 9 милиарда кражби на Тройната коалиция.
За Бойко няма достоверни данни да е бил на щат в ДС или да е бил сътрудник.
Обаче Цветанов е бил. Постъпил е 1987г на ниска изпълнителска длъжност. Не е бил офицер, защото не е имал висше образование. А длъжностите по-ниски от офицерските не влизат в обхвата на комисията по досиетата. А е станал офицер след 1992г, след като е завършил висше образование. Ама обхвата на проверката е до 1991г. Пък и след 1991г ДС е напълно разформирована.
За това комисията дава отрицателен отговор за Цветанов.
А иначе по манталитет той си е точно комунистически милиционер.,но там са участвали само проверени кадри...на БКП..
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеБоко никога не е бил на щат в ДС нито Цветанов
За Бойко няма достоверни данни да е бил на щат в ДС или да е бил сътрудник.
Обаче Цветанов е бил. Постъпил е 1987г на ниска изпълнителска длъжност. Не е бил офицер, защото не е имал висше образование. А длъжностите по-ниски от офицерските не влизат в обхвата на комисията по досиетата. А е станал офицер след 1992г, след като е завършил висше образование. Ама обхвата на проверката е до 1991г. Пък и след 1991г ДС е напълно разформирована.
За това комисията дава отрицателен отговор за Цветанов.
А иначе по манталитет той си е точно комунистически милиционер.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар