IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Плачи герберче! Да знаеш как ми е кеф когато плачкаш!

И си помечтай как Боко ще вземе 160 депутати в новите предсрочни избори през 2017та година лятото.
    Оди да плачкаш на дилетанта на рамото. Той ще ти съчувства. Двамцата ще си поплачкате, пък ще се прегърнете...
    Той не може да вземе 121 депутати когато беше в силата си,
    на втория път ги докара на 97, с купени 350 х. бюлетини...,
    а ти му говориш на 160 ...

Коментар

И си помечтай как Боко ще вземе 160 депутати в новите предсрочни избори през 2017та година лятото.
      Оди да плачкаш на дилетанта на рамото. Той ще ти съчувства. Двамцата ще си поплачкате, пък ще се прегърнете...
      Въпросът с управлението на Боко е приключен. Вече е на разположение на Цацаров, той ще решава какво ще го прави. Няма смисъл да си губим времето с историята около ГЕРБ. Да дадем 100 дни на бъдещото Правителство и тогава ще ги коментираме.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Комуноиди, оставям ви да плюете.

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ти започна да "пишеш" след Оперативното мероприятие Избори 2013.
          След като го изпълни успешно, вече се правиш на божа кравичка.
          Че чак и между редовете да ти чета "гениалните" мисли.

Хайде по-полека.
          Ако искаш може да видиш, от кога съм започнала да пиша... Когато фактите говорят, и боговете мълчат. Ако искаш чети, изборът е твой.

Коментар

• Комуноиди, оставям ви да плюете.

Днес не работят САЩ, а вие сте ми скучни до безкрайност.

Успех в новите постове, пенсии и заплатки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Величие и падение на куртизанките....
              Величие и падение на СОФИКС.

Коментар

Не ме обучавай. В тази материя съм далече преди теб!

Като офицер сън бил нещатен дознател повече от 10 години и съм правил дознания и съм снемал показания... Чел към НПК и НК когато ти си гонил момиченцата из махалата.
                Ти може да си бил и нещатен доносник, но мен това не ме бОли.

Коментар

Ти беше човекът под ника Мече Цвете, който заплашваше в този форум участниците.
                  Как си щял да им вземеш личните данни и как еди-какво си щяло да се случи с тях

Смяташ, че съм забравил ли, бе?!

Не разбирам защо ми се мазниш, като е ясно, че повече финансови съвети от мен няма да видиш.
                  Карай с рогата напред, както си свикнал в държавната си службица.
                  Величие и падение на куртизанките....

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                    Хубаво нещо са мечтите, но реалността е друга. Добре ще бъде да четеш между редовете, когато пиша из форума. Поне може да си безплатно информиран.
                    Ти започна да "пишеш" след Оперативното мероприятие Избори 2013.
                    След като го изпълни успешно, вече се правиш на божа кравичка.
                    Че чак и между редовете да ти чета "гениалните" мисли.

Хайде по-полека.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      браво Аноне , с този пост надмина и Чунчо по интелект и размах на мисълта...
                      Ти беше човекът под ника Мече Цвете, който заплашваше в този форум участниците.
                      Как си щял да им вземеш личните данни и как еди-какво си щяло да се случи с тях

Смяташ, че съм забравил ли, бе?!

Не разбирам защо ми се мазниш, като е ясно, че повече финансови съвети от мен няма да видиш.
                      Карай с рогата напред, както си свикнал в държавната си службица.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Не знам кое е вярно, но със сигурност доходът на домакинство не е 5000 лева. Евраци, бих приел
                        Не бъркай София с България

Коментар

Ти май все още не усещаш, че Цацаров заложи бомба със закъснител на БСП и ДПС?!

Представи си какво ще стане, когато след 2-3 месеца прокуратурата свали всички обвинения към Цветанов.
                          Към Борисов изобщо няма да повдигнат.

Тогава ГЕРБ влиза на предсрочни избори с летящ старт и резултатът ще е поне 130-140 депутата.

П.П. Вече ще бъде безполезно и най-силното оръжие на БСП - черният ПиАр.
                          Хубаво нещо са мечтите, но реалността е друга. Добре ще бъде да четеш между редовете, когато пиша из форума. Поне може да си безплатно информиран.

Коментар

Ти май все още не усещаш, че Цацаров заложи бомба със закъснител на БСП и ДПС?!

Представи си какво ще стане, когато след 2-3 месеца прокуратурата свали всички обвинения към Цветанов.
                            Към Борисов изобщо няма да повдигнат.

Тогава ГЕРБ влиза на предсрочни избори с летящ старт и резултатът ще е поне 130-140 депутата.

П.П. Вече ще бъде безполезно и най-силното оръжие на БСП - черният ПиАр.
                            И прокуратурата ли ще предизвика предсрочни избори?Айде спри сънищата и не бъркай желаното от теб с действителността.

Коментар

Има домашен АРЕСТ.
                              Не ме обучавай. В тази материя съм далече преди теб!

Като офицер сън бил нещатен дознател повече от 10 години и съм правил дознания и съм снемал показания... Чел към НПК и НК когато ти си гонил момиченцата из махалата.
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• може би , човекът имаше впредвид
                                "инвестиционно джудже"
                                Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Коментар

Working...
                                X