IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
    Виж какво, гигов, който и да си ти, не е възможно с 300 лева заплата и две деца да плащаш 220 лева сметка за парно, колкото и огромно желание да имаш да плащаш. А над 600 000 софиянци са със заплати именно по 300 лева. На всичкото отгоре си получават жалките 300 лева понякога, нередовно, когато реши работодателя. А тъкмо тези 600 000 души са принудени да живеят в жалките панелки, защото просто нямат средства за по-свястно жилище. Отделно от това пенсионерите, чиято единствена вина е, че са все още живи, съвсем не могат да си плащат парното с пенсия от 150-180 лева.

Що се касае до израза "Гадна комунистическа софийска пасмина", то злобата българска е безгранична, ама твоята е направо шампионска! Вместо да говориш глупости, вземи, че прочети статистиката за резултатите от изборите от последните 24 години. Ще ти стане безапелационно ясно, че вие, селяндурите /каквото повикало, такова се обадило!!!/, сте основните и вечните гласоподаватели за комунистическата сволоч!

Освен това, изчадие жалко, хайде да споделиш по какъв начин ти плащаш парното на софиянци?

То на село е много лесно да се топлиш безплатно с дърва, откраднати от гората, ама в панелките няма дори комини.

Браво, а този смешник гигуф да ходи и да си запали дипломката, ако има такава аххаах Много некомпетентно влечуго, много!!!

Коментар

• gigow

Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Виновен е Хан Аспарух. Трябваше да си даде малко зор още и да ни отведе в Сицилия. Там няма нужда от парно.

Не ме интересува кой е виновен, а защо вие, софиянци не си плащате парното. Софиянци дължите 350 млн лева на топлофикацията. И в увеличението на тока една част отива да се плаща парното на софиянци. Така наречената когенерация.
      Откъде-накъде аз ще плащам за вашето парно?

И после софиянската пасмина най-много ревете срещу комунизма, ама си искате провинцията да ви плаща парното.
      Гадна комунистическа софийска пасмина!

Виж какво, гигов, който и да си ти, не е възможно с 300 лева заплата и две деца да плащаш 220 лева сметка за парно, колкото и огромно желание да имаш да плащаш. А над 600 000 софиянци са със заплати именно по 300 лева. На всичкото отгоре си получават жалките 300 лева понякога, нередовно, когато реши работодателя. А тъкмо тези 600 000 души са принудени да живеят в жалките панелки, защото просто нямат средства за по-свястно жилище. Отделно от това пенсионерите, чиято единствена вина е, че са все още живи, съвсем не могат да си плащат парното с пенсия от 150-180 лева.

Що се касае до израза "Гадна комунистическа софийска пасмина", то злобата българска е безгранична, ама твоята е направо шампионска! Вместо да говориш глупости, вземи, че прочети статистиката за резултатите от изборите от последните 24 години. Ще ти стане безапелационно ясно, че вие, селяндурите /каквото повикало, такова се обадило!!!/, сте основните и вечните гласоподаватели за комунистическата сволоч!

Освен това, изчадие жалко, хайде да споделиш по какъв начин ти плащаш парното на софиянци?

То на село е много лесно да се топлиш безплатно с дърва, откраднати от гората, ама в панелките няма дори комини.

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
        Че да не би Ердоган да не е човек на еврейте?
        Мани го тоя щурак! Пет роднини са мъртви!!!!!!!
        Модераторите ми трият скръбта!!!!!!!!!!! загдето съм отворил тема!!!!!! Стотици хиляди протестират, това е колкото един цял Пловдив или Варна! Протестират не само срещу застрояването на парка, но и като ислямизма като цяло и авторитарното управление на Ердоган!

Коментар

• Че да не би Ердоган да не е човек на еврейте?

Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          Дългата Ръка на Юдаизма скоро не беше шетала в Турция

Коментар

• Дългата Ръка на Юдаизма скоро не беше шетала в Турция

.Ноам Хомский, известный американский политический публицист, (.........) назвал происходящее вокруг парка Гези "возвращением к самым позорным моментам турецкой истории", сообщает газета "Хьюриетт"..
            Парк Таксим Гези - один из самых маленьких парков Стамбула. На территории, где сейчас находится парк, в 1806 году были сооружены казармы, известные под названием Артиллерийских казарм Халил-паши. Здание было сильно повреждено в результате восстания 31 марта 1909 года, в его дворе после этого построили первый в городе стадион. В последствии в 1940 году здание было разрушено, а на его месте через три года разбит парк....
            Обаче протестиращите използват повода за да :

.....Стоит ли говорить, что о судьбе парка сейчас в Стамбуле уже практически не вспоминают. Главные претензии — к премьер-министру Эрдогану. Ему в пылу манифестации припомнили все: и недавние ограничения на продажу и употребление алкоголя, и отказ финансировать государственные театры, и, разумеется, самое главное — его неудержимое желание заставить страну жить по законам ислама.
            Значи, ако билетчето за трамвая стане 3 стотинки,то това е повод за протест срещу връщането на комунизма ....

Обаче при контролираната демокрация,тън-мън - няма :

...Между тем в субботу премьер-министр Турции Реджеп Тайип Эрдоган попросил демонстрантов прекратить свои акции и не причинять неудобства жителям и гостям Стамбула. При этом он заявил, что правительство не откажется от проекта реконструкции парка. По его словам, работы по изменению облика центральной площади Таксим будут продолжены, и никакие протесты им не помешают, передает Agence France-Presse....
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Ако стотици хиляди хора протестират в една съседна държава, това отразяване на политика ли е или спам??????????

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                Aма мечо ти биков осъзнал ли се е?
                Той е сигурен

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда
                  А, дано тези боклуци политиците /с изключение на Волен Сидеров/ се осъзнаят като Мечобиков!
                  Aма мечо ти биков осъзнал ли се е?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Виновен е Хан Аспарух. Трябваше да си даде малко зор още и да ни отведе в Сицилия. Там няма нужда от парно.

Не ме интересува кой е виновен, а защо вие, софиянци не си плащате парното. Софиянци дължите 350 млн лева на топлофикацията. И в увеличението на тока една част отива да се плаща парното на софиянци. Така наречената когенерация.
                    Откъде-накъде аз ще плащам за вашето парно?

И после софиянската пасмина най-много ревете срещу комунизма, ама си искате провинцията да ви плаща парното.
                    Гадна комунистическа софийска пасмина!
                    Не си плащаме сметките за парно поради две причини:
                    1. Първата е, че сметките са не верни и не са разбираеми, не знаем какво плащаме.
                    2. Втората е, че по време на управлението на ГЕРБ цената на парното се качи с над 48 процента, като в последния месец свалиха малко цената, а уж намалиха цената на газа с 20 процента по твърденията на Бойко Борисов и Делян Добрев.

И двете причини са в резултат на лошото / липсата на/ управление по времето на ГЕРБ.
                    Ако новото Правителство не реши въпроса със сметките за парното в следващите няколко месеца, октомври или най- късно ноември софиянци пак ще сме на улицата, защото тук проблема на се сметките за ток, а сметките за парно.

Коментар

• Журналисти и граждански активисти протестират срещу избрания за и.д. председател на ДАНС

Над 20 журналисти и представители на неправителствения сектор се обърнаха с отворено писмо към премиера Пламен Орешарски за да изразят недоумение от избора му да сложи Владимир Писанчев за и.д. председател на ДАНС. В писмото те искат и разсекретяване на разработките "Галeрия" и "Будали", съобщи capital.bg.

"Посрещаме с недоумение Вашето предложение начело на ДАНС да застане г-н Писанчев, главно действащо лице в скандала "Галерия", който трайно увреди образа на българските специални служби и като цяло на българската държава", обръщат се те в писмото си до министър-председателя.

Недоволните от назначението припомнят, че именно след скандала "Галерия" и разкритото подслушване на журналисти и политици, България се е сринала в класациите за свободата на словото и от години заема последно място от всички европейски страни.

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...tirat_sreshtu/
                      Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Изолиран съм от всякъде със стереопор
                        Извинявам се, не я знам тази дума
                        Да не е нещо като стереоуредба, или нещо някаква двойка порове в зоопарка?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                          Викаш Фандъкова е виновна,че соц-панелките са с вертикална разводка и няма как да се поставят индивидуални топломери?
                          Фандъкова е виновна, че соц-панелките нямат грам изолация, дограмите им са скапани и всъщност "парното" топли външния въздух?
                          Фандъкова е виновна, че тръбите за парното от ТЕЦ-овете до блоковете са така "изолирани", че като падне малко сняг и в полосата над тръбите снегът веднага се стопява?

Еййййй, това комунистическата наглост е наистина голяма наглост !
                          Jimmy,
                          може да не ти харесват комунистите ,но те са начело на дължавата а гербаджиите ги видяхме какво струват...и трябва време да се види дали имат желание да оправят държавата...
                          София от 1989 не е управлявана от комунисти.... така че кой е главният престъпник там...

Относно тока аз проблеми с чез нямам и сметките са нормални ...
                          Имам проблеми с Топлофикация ,която ми треска всеки месец каквито сметки си иска ,каквито кубици за вода си иска и ако не си платя техните прогнозни сметки , те ми трескат лихви.....
                          Изолиран съм от всякъде със стереопор на Теразид ,дограмата е сменена с най добрата немска и пак слагат по 250-300 лв сметки...

Коментар

айде и на тоя му виновна демокрацията

А бе Аланкоолу - я ми кажи къде според теб е по-лесно да се откажеш от централно отопление - в КНДР или във Франция?
                            Това не беше много почтено!
                            Аз те наричам господар, а ти мен аланкоолу. Ама това сте днешните демократи
                            В КНДР предполага се, че централното парно струва символичните 20лв. както беше при соца, а във Франсе сигура можеш да се откажеш дори да плащаш данъци и да станеш руски гражданин. Поне един приятел и колега го направи наскоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                              а това го допуснаха поколения демократи!
                              айде пак виновна демокрацията

А бе я ми кажи къде според теб е по-лесно да се откажеш от една услуга - в КНДР или във Франция?

Коментар

Мерси за титлата, ама аз не съм господар на никого, освен на себе си

И да, клиентите на парното не са виновни за тия неща, нито аз някъде съм казал, че са виновни. Още по-малко виновни са пък хората, които въобще не ползват парно, но по влачещата се от соца идиотска схема на кръстосани субсидии трябва също да плащат отоплението на въздуха и тоя, що духа.
                                Но другото, което тия клиенти трябва много добре да знаят, е къде са истинските причини за проблемите с ТЕЦ-овете!
                                Тук се крие разковничето според мен:
                                http://www.helikon.bg/books/11/%D0%9...%BC_54428.html

Няма по-недемократична порядка от тази да не можеш да се откажеш от една услуга, а това го допуснаха поколения демократи!

Коментар

Working...
                                X