IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Време ли е и тук да треснем един здрав данък депозит като в Кипър?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    когато някой ти обясни, колко безумна ти е тезата започваш да агресираш и да се заяждаш.
    Николчо, това са глупости къде си ги написал. Даваш ли си сметка? Приемам го като лично отношение, което разбира се не прави чест на нито един модератор в нито един форум в Интернет!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Николчо, аз съм един от най-хрисимо пишещите в това форумче... Нещо много изнервен ми се струваш?! Къв ти е проблема?
      Единственият ми проблем Форексчо е да се държиш културно и да не нападаш хората, защото когато някой ти обясни, колко безумна ти е тезата започваш да агресираш и да се заяждаш.

Просто се опитай да водиш културен диалог.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Това съобщение беше изтрито от Nikola. Причина: Съобразявай се какво пишеш. Не е нужно да обиждаш хората.
        Николчо, аз съм един от най-хрисимо пишещите в това форумче... Нещо много изнервен ми се струваш?! Къв ти е проблема?
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          ха, тъкмо съм го написал и ето ти доказтелството:
          http://www.investor.bg/centralna-i-i...zitite,148416/

Та значи до 100К - необлагаеми, над 100К - земи тия 15,6%. Ами нормално, както казах вече, дребосъка ще го компенсирата, защото главаната цел са кинтажите на рашъните. Конграчулейшънс, блядове, инвестирайте още в малякия и производните й, а при нас се правете на мъже, щото имаме национални предатели с фуражки, които си мечтаят за задунайската губерния и/или 16-та република
          Груйчи не мй така с лошо.Кражбата си е кражба няма значвние дали е от руснак или грък.В случая руснаците са прави и истината е на тяхна страна.Германците да си траят щото може да има чарли чек поинт 2.И да не забравят жеста на Горбачов преди 24 години.

Коментар

• Еееее..........тука стана все едно си говора сам .............Отговарям на Форката , а те му изтрили изказването .......

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Викаш да ги оставиш та да те "праснат" пак? Щото от едно еване педераст не се става, та да ги оставим да ни повторят?!
              Не и аз. Махам ги. Да го духат!

Доверието !
              Загубата на доверие в европейската банкова система е най-страшното което направиха бюрократите в ЕС.,и това сега ще го видим.Но ако не е нарочно,защо се допусна и защо сега и защо с Кипър ?Нима не знаеха от години,че е офшорна зона или,че има много руски пари ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Че на кой му пука за този данък? Моите спестявания са обърнати в злато, сребро и биткойн още в края на миналата година!
                Пич, никой не го интересува твоя частен случай. Тук говорим за ефекта върху масата от хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty
                  Вече може да се успокоите - данъка върху лихвите в България, въведен от Дянков, ще бъде премахнат.
                  Че на кой му пука за този данък? Моите спестявания са обърнати в злато, сребро и биткойн още в края на миналата година!

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                    И като ги изтеглиш ......и какво ? Праснали са те вече , няма смисъл да ги теглиш ! Напротив....оставаш ги да трупат лихва и за година -година и половина си ги избиваш (10-те %).
                    Викаш да ги оставиш та да те "праснат" пак? Щото от едно еване педераст не се става, та да ги оставим да ни повторят?!
                    Не и аз. Махам ги. Да го духат!
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

И като ги изтеглиш ......и какво ? Праснали са те вече , няма смисъл да ги теглиш ! Напротив....оставаш ги да трупат лихва и за година -година и половина си ги избиваш (10-те %).
                      Аха, и един мармот завива ...
                      Като те опънат веднъж, кой ще седи и ще чака да го опънат пак?

Коментар

Ами, ами... Глупости... Теглиш ги на секундата веднага щом отвори банката! Щом се е почнало то ще продължи! Може след година или година и половина да е, но със сигурност ще се продължи в същата посока на конфискации под различна форма!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Ако аз имам пари в кипърска банка и по този начин ми откраднат част от парите, ще го преглътна щото няма на къде и на другия ден ще си изтегля всички пари от кипърски баМки КАКВОТО и да ми струва. И да го духат другарите кипърски и брюкселски комунисти!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                            Момчета,защо спорите,трябва или не трябва да се краднат парите на руснаци,кипърци,англичани и т.н. ? Не трябва да си помислят да окрадат никого разбира се.Не знам колко трябва да е затънал морално ЕС,МВФ,СБ и т.н. за да им мине,повтарям МИНЕ през ума тази простотия.Сега е реда на Кипър,може би следват Испания,Италия,Португалия, дори и Франция.Както си пиша,мисля за България:

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5615851

Какво ли ще ни поискат на нас,културните и демократични европейци,може имотите на руснаците,а може и друго.....
                            Ако аз имам пари в кипърска банка и по този начин ми откраднат част от парите, ще го преглътна щото няма на къде и на другия ден ще си изтегля всички пари от кипърски баМки КАКВОТО и да ми струва. И да го духат другарите кипърски и брюкселски комунисти!
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Jay Gould

Просто си е време да изплува истината , миналата година ЕЦБ какво ли не стори за да я скрие и много глупости сътвориха..сега просто ще избият, защото от закърпено здраво не става.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Моля без лични нападки.

Коментар

Working...
                                X