Първоначално изпратено от Nikola
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Време ли е и тук да треснем един здрав данък депозит като в Кипър?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНиколчо, аз съм един от най-хрисимо пишещите в това форумче... Нещо много изнервен ми се струваш?! Къв ти е проблема?
Просто се опитай да водиш културен диалог.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Това съобщение беше изтрито от Nikola. Причина: Съобразявай се какво пишеш. Не е нужно да обиждаш хората.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеха, тъкмо съм го написал и ето ти доказтелството:
http://www.investor.bg/centralna-i-i...zitite,148416/
Та значи до 100К - необлагаеми, над 100К - земи тия 15,6%. Ами нормално, както казах вече, дребосъка ще го компенсирата, защото главаната цел са кинтажите на рашъните. Конграчулейшънс, блядове, инвестирайте още в малякия и производните й, а при нас се правете на мъже, щото имаме национални предатели с фуражки, които си мечтаят за задунайската губерния и/или 16-та република
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеВикаш да ги оставиш та да те "праснат" пак? Щото от едно еване педераст не се става, та да ги оставим да ни повторят?!
Не и аз. Махам ги. Да го духат!
Доверието !
Загубата на доверие в европейската банкова система е най-страшното което направиха бюрократите в ЕС.,и това сега ще го видим.Но ако не е нарочно,защо се допусна и защо сега и защо с Кипър ?Нима не знаеха от години,че е офшорна зона или,че има много руски пари ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЧе на кой му пука за този данък? Моите спестявания са обърнати в злато, сребро и биткойн още в края на миналата година!The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FrostyВече може да се успокоите - данъка върху лихвите в България, въведен от Дянков, ще бъде премахнат.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеИ като ги изтеглиш ......и какво ? Праснали са те вече , няма смисъл да ги теглиш ! Напротив....оставаш ги да трупат лихва и за година -година и половина си ги избиваш (10-те %).
Не и аз. Махам ги. Да го духат!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеИ като ги изтеглиш ......и какво ? Праснали са те вече , няма смисъл да ги теглиш ! Напротив....оставаш ги да трупат лихва и за година -година и половина си ги избиваш (10-те %).
Като те опънат веднъж, кой ще седи и ще чака да го опънат пак?
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеИ като ги изтеглиш ......и какво ? Праснали са те вече , няма смисъл да ги теглиш ! Напротив....оставаш ги да трупат лихва и за година -година и половина си ги избиваш (10-те %).Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАко аз имам пари в кипърска банка и по този начин ми откраднат част от парите, ще го преглътна щото няма на къде и на другия ден ще си изтегля всички пари от кипърски баМки КАКВОТО и да ми струва. И да го духат другарите кипърски и брюкселски комунисти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеМомчета,защо спорите,трябва или не трябва да се краднат парите на руснаци,кипърци,англичани и т.н. ? Не трябва да си помислят да окрадат никого разбира се.Не знам колко трябва да е затънал морално ЕС,МВФ,СБ и т.н. за да им мине,повтарям МИНЕ през ума тази простотия.Сега е реда на Кипър,може би следват Испания,Италия,Португалия, дори и Франция.Както си пиша,мисля за България:
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5615851
Какво ли ще ни поискат на нас,културните и демократични европейци,може имотите на руснаците,а може и друго.....Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар