IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим беззаконията

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Снимките са показателни. Крайно време е по научен път да се докаже, че хъхряците са нисша раса, а след това да не бъдат третирани вече като човешки същества.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

    Коментар


    • Мале-мале - къде е съдът в Страсбург, че не защити "правата" на нисшата раса - по-специално правото да се самонастаняват където си пожелаят, а ако някой реши да ги прогони, да им подари наготово жилище? Бива ли такова нещо?

      Или гнусните хъхряци имат специални "права" само в България?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

      Коментар


      • Евакуират лагер с български и румънски цигани в Лил


        11 Септември, 2013
        Тази сутрин започна евакуация на най-големия цигански лагер в северния френски град Лил, съобщи в. „Фигаро“. На неговото място предстои да бъдат изградени модерен търговски център и фабрика за производство на спортни обувки.

        Бидонвилите в близост до южния вход на града са обитавани от близо 500 души – предимно румънски и български цигани, уточни TF1. Хигиенните условия и сигурността в лагера са на много ниско ниво, което прави ситуацията трудна особено за семействата с деца. В момента обаче за тях не са предвидени алтернативни жилища.
        Десетки полицейски коли охраняват акцията по евакуацията, която засега протича спокойно и без инциденти.
        http://fakti.bg/world/76313-evakuira...source=flip.bg
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

        Коментар


        • Да помогнем на циганите???> http://www.dw.de/%D1%80%D0%B5%D0%B4%...%B5/a-17083580 Че как да стане , след като те нямат никакво намерение да се интегрират .
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

          Коментар


          • Северозападът:

            Т.нар. "синдикален лидер" Пламен Димитров иска да раздава европейски пари по етнически признак САМО за ромове !!!


            http://bnt.bg/bg/news/view/107734/ev...ogramen_period


            Да се обзаложим ли, че на тоя мръсен изрод няма да му бъде потърсена съдебна отговорност за това, че директно предлага хората от НЕмангалски произход да бъдат етнически дискриминирани в България ????

            Какво би станало, ако някой политик или синдикалист предложи помощи, работа или каквото и да е да се дават само на лица от НЕромски произход ???? Ако бяхме нормална държава, още утре свинята цацаров би трябвало да стори нужното !!!


            Коки - безмислено е тия хорица да пишат писма както до проциганската власт, така и до оня отвратителен урод, който се води омбудсман на цяла България. Това, което трябва да направят, е да дадат под съд държавата, която отказва да защити тяхната собственост, при положение, че неприкосновеността и е основно човешко право - гарантирано както от Всеобщата декларация за правата на човекът, така и от Българската конституция !!! Така трябва да правят и всички хора, жертви на системен цигански терор и мародерства !!!!
            Last edited by Императорът; 09.09.2013, 21:24.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

            Коментар


            • Докога ще я караме така ????Северозапад.Роми превзеха и ограбиха село,а държавата мълчи

              Без да ще, село Медовница се е превърнало в ромско село. “Някога не беше така – повечето бяхме българите, ромите – 2-3 фамилии. Живееха си заедно с нас, бели от тях не сме видели”, споделя пред “Стандарт” кметицата на селото Нелка Апостолова. “Днес обаче не е така – ромите са 4 пъти повече от нас и ни тормозят с кражби”, жалват се местните. Не са изолирани в собствен квартал – изкупили са необитаемите къщи и на практика вилнеят из цялото село.Медивница се намира на главен път Е-79 между Видин и Монтана и преминаването на много автомобили го оживява. Особено след откриването на Дунав мост 2 между Видин и Калафат. Но и шофьорите знаят – спирането в Медовница е опасно. Може да останат без част от товара си или да им спукат гума за помощ срещу някой лев. Ромите – 220 на брой, не са чужди, освен тези, които са дошли да живеят в селото като снахи и зетьове. Увеличили са се заради голямата раждаемост.
              Преди 40 г. са били 20-ина души. Всяко семейство имало по 7-8 деца. От трите фамилии днес са се нароили до 220. Не ходят да търсят препитание другаде, най-малко в чужбина или в София. Стоят тук, а нямат работа. Малка част – 18 души, се издържат от социални помощи, 8 – от работа по програми за заетост. Останалите – от кражби. В селото всяка къща е обирана по три пъти. Набезите са затихнали, защото вече по домовете не е останало нищо ценно. Баби и дядовци са зарязали някогашните си градини край реката, лозя и ниви. Поливат по някой стрък домати и пипер в двора пред къщата. Само дворовете ни хранят, споделя с оглеждане стара жена. “Каквото посадим по-далече, не го прибираме. Ромите вадят лука и картофите преди нас”, признава жената.
              И понеже селото отдавна е отесняло за ромските набези, мургавите шефстват и из съседните села – Орешец, Скомля, Карбинци. Изчезне ли овца или магаре на жител на тези села, отчаян идва в Медовница да си го търси. Малцина се връщат с похитеното животно, защото то вече е превърнато в кебапи.
              Най-добри доходи мургавите си докарват от незаконна сеч в околните гори. Докарват дърва за огрев с каруци и автомобили. През ден полиция, жандармерия, горски стражари организират акции за залавяне на нарушителите. Конфискуват им каруците и автомобилите, но на следния ден ромите тръгват към горите с други. В момента мургавите берат билки, шипки. Но и това не правят нормално, обяснява кметицата. Мъжете нощем секат клони с цвят и ги носят жените да го обират. Стигат на 40 км до село Превала в Балкана, обяснява кметицата.
              По тази причина сега стражи пазят малкото площи с царевица. Въоръжени мъже патрулират денонощно около нивите. Наети са от земеделските производители. Цялото землище, което е 13 000 дка, се обработва. Но и арендаторите са принудени да се съобразяват със ситуацията в Медовница – сеят основно пшеница, слънчоглед и малко царевица. Защото тя се краде най-много и най-лесно. Тази година обаче са решили твърдо да опазят реколтата.
              На всяка среща с общинари от Димово или с полицаи от РПУ в Белоградчик кметицата Нелка Апостолова поставя въпрос за командироване на полицай, който да стои постоянно в Медовница. С писмо 48-те българи са поискали това и от Народното събрание, омбудсмана на страната, вътрешното министерство. Това още не е станало. Униформен идва само да регистрира някоя кражба или да участва в акция по задържане на бракониери.
              http://www.vratzanews.com/index.php?...sClZs.facebook
              Last edited by коки; 09.09.2013, 14:11.
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

              Коментар


              • Протестиращите не могат да с'фанат кой ги управлява: цък
                Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

                Коментар



                • Ексклузивно: Фенове на Ботев млатиха екипажа на ферибот заради циганка- крадла

                  Коментар


                  • Комита | 05.09.2013 19:04
                    Това не може да го побере нормалния човешки мозък! > http://news.ibox.bg/news/id_1998863152 Стигнало се е дотам, че или ние тях, или те нас! Смърт за циганската сган!

                    Panther | 05.09.2013 18:31
                    Бесилка за такива изроди! Публично, на някой голям стадион
                    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                    Коментар


                    • Няма такава безочлива измет просто. Гниди с гниди, червеи с червеи, мръсни лешояди - само аванта търсят на чужд гръб !!!! Само каторга за тия уроди - принудителен труд по 10 часа дневно на полето или в мината, който откаже да работи - куршум и - на свинете !!!
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                        Наглостта им няма граници Роми се правят на сирийски бежанци за помощи

                        .html[/url]
                        Ромите сме си прави, ние сме били една държава със Сирия само до преди някакви си кирливи130 години. Това на фона на почти 1400 годишна история си е направо кратко разделение. Ние Сирия и Турция сме били много по-дълго време едно цяло.

                        Коментар


                        • Наглостта им няма граници Роми се правят на сирийски бежанци за помощи

                          21:10
                          04.09.2013
                          Хасково. "Аз сириец, помагайте". Това е новата парола, с която български роми се правят на сирийски бежанци, за да получат помощи. Схемата им бе разкрита в един от хасковските бежански лагери, които в момента приемат чужденците.

                          Научили за храната, дрехите и топлите завивки, група ромки с децата си поискали убежище като чужденците. Служителите обаче ги отпратили, като им обяснили, че подслонът е за истински бежанци от Сирия. Ромките се ядосали и заплашили да съдят чиновниците за дискриминация.

                          Други по-осведомени ромски босове пък разбрали, че страната ни има намерение да кандидатства за помощи от Европейския съюз заради кризата с бежанците от близкоизточната страна, и решили да се възползват. Те дори опитали да настанят в импровизираните бежански лагери техни роднини, където да им бъдат осигурени подслон, храна и джобни пари. Вече дори започнало уговарянето на хора от малцинството, които да се правят на чужденци.

                          България приема сирийски бежанци от няколко месеца, като последните две седмици се наблюдава чувствително увеличаване на потока. Миналата година у нас закрила са потърсили близо 1400 души. Само за първите 6 месеца от тази година България е приела 1900 души. Легловата база е почти запълнена и за да се предостави хуманитарна помощ на повече хора, ще трябва да се устроят нови бежански центрове. В момента издръжката на един бежанец е 370 лв. на месец, като около 60 лв. от тях се дават за джобни пари.
                          http://www.standartnews.com/balgariy...ti-203256.html
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Ravon Разгледай мнение
                            Не съм казал това.
                            Питах защо ще се събарят целенасочено само РОМСКИ къщи, и на всичкото отгоре се отравят заплахи към ромите?
                            А господин кмета, защо първо не предвиди общината да осигури домове за тези хора, да има къде даги премести и после да събаря като иска? Къде ще отидат хората да живеят?
                            Да построи един нов и съвременен квартал и там да ги премесети, ама не, дайте да ги изпъдим хората, пък да вземем земята за нас си.

                            И не съм ром, а просто европеец, за който правата и свободите на хората са ценност, която не трябва да бъде потъпквана.
                            Този кмет не процедира правилно, съгласен съм. Трябва да действа по предвиденият от законът начин:
                            1. Предупреждава ромовете да се махнат по дяволите, щом катуните им са незаконни.
                            2. Ако в определеният срок те доброволно разрушат развъдниците си и се махнат, нещата са ок. Ако не сторят това се продължава по установеният ред.
                            3. Ако строителството е върху неурегулиран имот, т.е. земеделска земя (най-вероятно), ромовете отиват на съд и влизат в затвора според предвиденото в наказателния кодекс.
                            4. Ако няма углавно престъпление по НК, а само административно нарушение, циганорите се наказват със съответните глоби плюс задължението да заплатят разрушаването на копторите - така както са задължавани хората, чиито домове се разрушават често по абсурдни причини.
                            5. Ако ромовете не заплатят в установеният срок, отнема им се собственост или им се запорират приходите - т.е. с тях да се процедира точно по същия начин, по който се действа с хората извършили същото нарушение.

                            Очевидно стъпка 1 е направена, да видим кметът ще спази ли законите по-нататък - според както го написах.

                            Равонов - аз невиждам тук никаква дискриминация. Кметът гони тия субекти не защото са хъхряци, а защото са нарушили законът. Има ли в съседство къщи на Българи, турци или каквито и да е други, които също са незаконни, но въпреки това няма да бъдат съборени? Ако да - то и аз ще кажа, че това е дискриминация и кметът трябва да понесе отговорност. Кметът надали отправя заплахи - по-скоро знае какво поведение от ромовете може да се очаква. Ако същите се осмелят да окажат съпротива на прилагането на законът, полицията има пълното право да употреби сила, включително ако се наложи - и оръжие. Ако ромовете доброволно разрушат колибите си или не окажат съпротива на полицията и служителите, извършващи премахването, спрямо тях също не трябва да се прилага сила.


                            А искането ти да им се дадат нови жилища е нагло. Тези индивиди са нарушили законите - за закононарушение се полагат санкции, а не награда - недвижим имот. Десетки и стотици хиляди хора също нямат къде да живеят, но на тях никой не им строи жилища. И никой няма да вземе земята "за нас си" - тая земя на ромовете ли е? Как може някой да им вземе нещо, което не е тяхно?
                            Питаш къде ще живеят хъхряците - прочети т.3 и ще разбереш къде би трябвало да отидат да живеят - в затворът.

                            Адмирирам усилията на този кмет да въведе законност в управляваният от него град.
                            Last edited by Императорът; 03.09.2013, 21:11.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Ravon Разгледай мнение
                              Ето какво е казал един български кмет, после разправяйте че няма дискриминация на малцинствата у нас. Е очевидно е. ИМА.
                              Не стига че се събарят само РОМСКИ къщи, ами и с бой заплашват ромите.
                              Тук е нужно да се сезират НПО-тата и да подхванат този кмет, който се е самозабравил ...

                              Кръв ще се лее! Събарят 62 ромски къщи в Стара Загора
                              26.08.2013 13.49


                              Събарят 62 ромски къщи в кв. Лозенец. Шокиращата новина бе съобщена току що на п................................................. .................................................. инистратор на една от ФБ групите, в които се разисква тези дни подробно темата, дойдоха на пресконференцията, но в началото бяха помолени на напуснат. Въпреки това съветникът и гражданите останаха. /Starozagorci.Com.
                              Маимунов -ако продължавате да грачите и да погазвате всякакви човешки норми и само да сакате ще ви бъде построен квартал .С високи огради с вишки и дисководещи на тях.При следващия ( а тои е на дневен ред) световен конфликт ще стане.Много ми е интересно в коя миша дупка ще се завреш заедно с твоето *ибаняшко НПО.
                              БЕЗРАЗБОРНО ЛАПАНЕ И ВЪДЕНЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ САМО БОГАТИ ДЪРЖАВИ.За съжаление ние не сме такава държава.
                              Осъзнай се и си намери друго поприще за глупостите си.Тук е инвестиционен форум.

                              Коментар


                              • Идеално, преди зимата. Стискам палци да изпукат от студ.. до един..

                                Коментар

                                Working...
                                X