IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим беззаконията

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Българите християни да бъдат изклани!
    http://newsline.bg/read_more.php?post=7039
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

    Коментар


    • Доживяхме цигани най-после да бъдат обвинени в тероризъм !!! Отдавна съм казвал, че това престъпление трябва да се наказва със смърт.

      Сетверов – кажи в прав текст – ти защитаваш тия ислямски джихадисти – ромове ли? ДА или НЕ?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

      Коментар


      • Акцията в Пазарджик е политическа поръчка, скочи ДПС
        Целта е да се удовлетворят интересите на една партия, твърди Хафъзов


        Акцията на ДАНС, МВР и прокуратурата в Пазарджик е неоснователна, смята депутатът от ДПС Хюсеин Хафъзов.
        Както Dnes. Bg писа, вчера при мащабна спецоперация срещу проповядването на радикален ислям в България бяха арестувани 24 души, сред които ходжи и имами. Сред тях ходжата Ахмед Муса Ахмед, който беше осъден на 4 години ефективно за радикален ислям. Той беше на свобода, защото присъдата му не е влязла в сила и той я обжалва.
        „Имам усещането, че е политическа поръчка, за да се удовлетворят пропагандните интереси на определена политическа формация“, каза Хафъзов, цитиран от БТА.
        Той уточни, че ще направи обобщен анализ след изслушването на председателя на ДАНС Владимир Писанчев в парламента утре.
        Депутатът заяви, че очаква от Писанчев "ясни и категорични доказателства за необходимостта на провеждането на вчерашната мащабна и показна акция".
        "Опасявам се, че страхът и омразата, които се насаждат в обществото и в частност в средите на религиозните мюсюлмани, ще бъдат с тежки травматични последствия.

        Коментар


        • Отново за хъхряшките „традиции”...

          14-годишно хъхряшко чааве пред съда, задето е направило свое чааве

          http://www.blitz.bg/news/article/304734


          Положителен знак един вид е само това, че цигането реве, че ще си гледа копелето, но не зная дали осъзнава какво значи това. Сигурно мисли, че ще го гледа, както неговите родители са „гледали” него – за наша сметка и на наша издръжка, затова най-разумно е съдът да постанови да му се даде възможност да разбере какво значи да отглеждаш дете.
          Да пратят малкият т.нар. „ром” да работи, защото така и така надали е отличен ученик – да копа на нивата, да гледа овце или говеда или да мъкне гипс и тухли по строежите, тоест неща, за които не се иска акъл. В края на краищата нищо страшно няма – едно, че щом може да се размножава, значи може и да бачка и най-вече, защото ние на тия години вече ходихме по бригади – аз и съм копал и бетон съм мъкнал – и не сме се оплаквали, че ни нарушават правата.
          Хъхряшката „традиция” не ме интересува, защото аз пък не смятам, че моя етническа и национална традиция е да работя цял живот, за да храня някакви мързеливи шебеци.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

          Коментар


          • Нашия народ е търпял, търпи и ще си търпи всичко докато свят светува. Аз не вярвам някога да се оправи това. То си ни е някак си генетично заложено още от турското робство.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
              А бе, перушане, ако наистина там си гласят ислямските дивотии, кво ще кажеш бе!
              Кви са тия откачалки и в този форум!!!
              +1

              Коментар


              • Извинявам се на всички нормални за "А бе"-то, не обичам такъв тон, ама наистина на стари години ще ми се наложи да си припомням прадедо ми кво е правил.
                И това ще мине ...

                Коментар


                • А бе, перушане, ако наистина там си гласят ислямските дивотии, кво ще кажеш бе!
                  Кви са тия откачалки и в този форум!!!
                  И това ще мине ...

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнение
                    Това ако не е произвол, здраве му кажи.
                    Как така може да блокираш цял квартал? Такова чудо само у нас може да стане.
                    Време е народа да се вдигне и да започнат протести за да защитим правата и свободите си.

                    Полиция и жандармерия блокираха циганската махала в Пазарджик
                    25.11.2014, 08:45




                    Пазарджишкият цигански квартал „Изток" осъмна тази сутрин блокиран от полицейски сили, съобщава местният сайт pa-media.net. По свидетелства на очевидци в махалата са навлезли големи подразделения на жандармерията и полицията. Автопатрули са блокирали улиците и подстъпите към квартала.
                    В училищата на територията на района не се провеждат учебни занятия и няма деца.
                    Жандармерия има не само в кв. „Изток", но и в така наречената „Пич махала". Жандармеристите са се позиционирали на бензиностанцията в махалата.
                    Полицейски коли има на входно-изходните артерии, включително и на временния изход за Пловдив - Мирянско шосе. До момента няма официална информация за провеждащата се акция.
                    По непотвърдена информация става въпрос за антитерористична акция, уточни БиТиВи.
                    Мангал наближава момента в който ще си получите заслуженото

                    Коментар


                    • Мнение и на Иван Бояджиев:“Ислямска държава“ се разпространява като ебола сред циганите

                      Провежданата днес акция, обявена като съвместна на ДАНС и Специализираната прокуратура, бе коментирана от полковник Иван Бояджиев, експерт по сигурността и антитероризма в Столична община. „Акцията е напълно оправдана, но да се молим да не е закъсняла”, смята полковникът.

                      Според него, въпреки официално обявеното, че действията се извършват от ДАНС и Специализираната прокуратура, водещ в случая е МВР и неговите антитерористични звена. Бояджиев е на мнение, че случващото се е голям плюс за новото ръководство на МВР. Той бе категоричен, че за да стане работата на вътрешното министерство още по-добра, трябва незабавно ГДБОП да се върне в неговата структура.

                      „Сред циганите у нас идеята на „Ислямска държава” се разпространява като ебола”, твърди експертът по сигурността. Той смята, че започналият с „Ал Кайда“ процес на ислямизиране на компактни маси циганско население сега придобива заплашителни размери. Основното в случая е наличието на сериозни финансови потоци към това, крайно бедно в болшинството си население, което не учи, не работи и търси начин да живее чрез нарушаване на закона или помощи, е мнението на полковник Бояджиев.

                      Той припомни, че при всяка акция за повишаване на сигурността на хората и държавата е възможно да има и нарушаване на правата на отделни индивиди, но това е световна практика. Експертът по сигурността твърди, че би трябвало отдавна да се предприемат адекватни мерки срещу това проникване на ислямистки идеи в страната, още повече че сме подложени и на натиск от постоянното идване на бежанци от мюсюлмански страни у нас.

                      Иван Бояджиев обаче не е оптимист за евентуално осъждане на заподозрени в ислямистка пропаганда у нас, тъй като финансовите възможности на „Ислямска държава” са такива, че тя вече влияе на свидетели, дори и българи, които също изпитват остра нужда от средства и са готови да направят всичко, за да ги получат.
                      http://velikabulgaria.eu/%D0%B8%D0%B...-%D1%80%D0%B0/
                      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                      Коментар


                      • Явно според тоя Владимир Чуков, трябва да ги оставят на воля да си проповядват в БГ .Аз така го разбитам Проф.Чуков:Без аргументи не може да се твърди, че има хожди и имами, свързани с ИД


                        По информация на арабски източници, има членове на ИД чакат да бъдат настанени в България и да получат съответния статут
                        Операцията на ДАНС, започнала от ромската махала в Пазарджик, е безпрецедентна акция, от мащабите на подобни акции в Западна Европа, които се извършват в подобни обекти – джамии, медресета и жилища на радикални ислямисти. Това каза в ефери на БНТ арабистът проф. Владимир Чуков.

                        Той смята, че за да се каже дали има ходжии и имами у нас, свързани с “Ислямска държава”, подобни твърдения трябва да се аргументират много ясно от лице, представител на силовите институции. Например, това се прави от прокурорът във Франция или от министърът на вътрешните работи в Германия. Чуков обаче посочи, че България е интересна за радикалните ислямисти е заради това, че страната ни е транзитна държава, в двете посоки. По информация на арабски източници, има членове на ИД чакат да бъдат настанени в България и да получат съответния статут. Освен това така наречените каналджиите в Турция използват нашата територия като транзитна по отношение на четирите балкански държави.

                        Проф.Чуков има и своето обяснение защо именно ромското население е особено податливо на манипулация от страна на радикалния ислям.

                        През 90-те години на миналия век, когато държавата се сви, а службите бяха в ерозия, се получи някакво зарибяване на българсите роми от страна на мюсюлманите. Там бяха капланджиите – мъжете си пуснаха бради, а жените си сложиха бурки. Но това е по-скоро балкански модел, а не западноевропейски. Затова считам, че този широк обхват на акцията, проведена от ДАНС, при която са разпитани около 150 човека, и са претърсени духовни домове и жилища в три града, има и елемент на сплашване, защото никой не знае какво може да се случи, какво може още да се очаква от тези хора, коментира, проф.Чуков.

                        http://www.faktor.bg/novini/balgariy...zani-s-id.html
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                        Коментар


                        • Арестуваха ходжа и в Асеновград
                          Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

                          Коментар


                          • Крайно време е да се забрани незаконната партия ДПС, която освен всичко останало, купува циганския вот в огромни мащаби.
                            Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнение
                              Това ако не е произвол, здраве му кажи.
                              Как така може да блокираш цял квартал? Такова чудо само у нас може да стане.
                              Време е народа да се вдигне и да започнат протести за да защитим правата и свободите си.

                              Полиция и жандармерия блокираха циганската махала в Пазарджик
                              25.11.2014, 08:45




                              Пазарджишкият цигански квартал „Изток" осъмна тази сутрин блокиран от полицейски сили, съобщава местният сайт pa-media.net. По свидетелства на очевидци в махалата са навлезли големи подразделения на жандармерията и полицията. Автопатрули са блокирали улиците и подстъпите към квартала.
                              В училищата на територията на района не се провеждат учебни занятия и няма деца.
                              Жандармерия има не само в кв. „Изток", но и в така наречената „Пич махала". Жандармеристите са се позиционирали на бензиностанцията в махалата.
                              Полицейски коли има на входно-изходните артерии, включително и на временния изход за Пловдив - Мирянско шосе. До момента няма официална информация за провеждащата се акция.
                              По непотвърдена информация става въпрос за антитерористична акция, уточни БиТиВи.
                              Първо това не е „квартал” а незаконен развъдник, който трябва да бъде унищожен, а тези, които са го построили и тези, които са им позволили, да бъдат осъдени и пратени да чукат камъни. Чети наказателния кодекс и се образовай – за да не те мъча, ще ти посоча и къде да четеш – Чл. 221 и 323а. За какви прави свободи говориш? Откъде накъде някакви индивиди ще имат „права” да нарушават законите, защото били от някакъв етнос? И за кой народ говориш? На всички българи (както и на турци, арменци и т.н.) им е писнало до краен предел от циганските безобразия... а циганите не са народ, а сган.

                              Акцията на ДАНС дори е закъсняла и пак ще бъде в най-добрия случай половинчата. Докато тия свърталища не бъдат изравнени със земята, а законите – да бъдат прилагани към циганите така, както се прилагат към всички останали, все ще сме на дъното като държава и ще копаем още надолу.
                              Само прилагането на Чл. 323а и 234в (незаконно присъединяване към ел- и ВиК мрежа) МОМЕНТАЛНО ще елиминира престъпността поне на 75-80% - просто защото всички пълнолетни обитатели на ромовите катуни ще получат ефективни присъди.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                              Коментар


                              • Дано да имат железни доказателства ,че да не може да се измъкне тоя .Ахмед Муса е арестуван за пропаганда и подстрекаване към война

                                Срещу него има образувано досъдебно производство
                                Ахмед Муса Ахмед е арестуван преди минути в джамията "Абу Бекир" в Пазарджик., съобщи БНР. Срещу него има образувано досъдебно производство. Обвинението е на база чл. 407 от НК, което е за пропагандиране и подстрекаване към война. Работи се и по друго обвинение – разпространяване на антидемократична идеология.

                                Преди да бъде отведен от полицията, Ахмед Муса заедно със свои поддръжници престоял в джамията повече от 3 часа.

                                Около дома на Ахмед Муса е имало струпване на около 100 негови поддръжници.

                                По-рано съобщихме за провеждането на голяма операция на ДАНС, жандармерията и полицията в Пазарджик. Повече от 300 служители на трите служби блокираха ромската махала в града. От МВР съобщиха само, че акцията е за издирване на забранени от закона предмети. Неофициално обаче се говореше, че при акцията се издирва забранена литература.

                                http://www.faktor.bg/obshtestvo/zako...arestuvan.html
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                                Коментар

                                Working...
                                X