IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим беззаконията

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Данък "богатство" измислят управляващите ромо-комунисти !!!

    http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...-u-nas,164217/

    Ужасно богатите Българи, печелещи (благодарение на образование, квалификация и здраво бачкане) огромните суми от 2.7 Б и нагоре, ще плащат завишени данъци - като наказание за това, че са знаещи и можещи и яко работещи - нищо че дори и сега те плащат де факто най-много данъци. За какво толкова са изтрябвали пари на държавата, която иначе не предлага на тия хора нищо или почти нищо срещу парите, които им взема? Ето:


    Хъхрячка захвърля роденото си навръх Нова година чааве:

    http://www.blitz.bg/news/article/242268

    Многодетната подмаймуна категорична, че не може да отглежда поредното си копеле, но явно е забравила да откаже категорично, когато вонящият мангалски нерез и е вдигал копитата. Разбира се, хъхрещата женска спокойно ще си замине от болницата, без разбира се да плаща нищо и без да бъде по никакъв начин преследвана и санкционирана - а чаавето ще бъде настанено в приемно семейство, където платени от данъците ни "благодетели" ще го отглеждат за наша сметка.

    Като знаем, че едно такова "приемно семейство" получава 700-800 лв месечно, за да дундурка поредното захвърлено цигане, лесно можем да изчислим, че двама високообразовани и работещи Българи трябва да заработват реално по 4000 лева, за да пратят кефа на тая циганка и да спонсорират отглеждането на издрисканото от нея изчадие. Сметката е проста: 4 бимберици минус осигуровките (1.2 Б кръгло) остават 2.8 Б - от тях 15% данък са 440 кинта (при досегашни 280). Тоест от заработените 4 Б, този Българин ще види реално около 2360. Какво ще получи срещу удържаните му суми - близо половината от заработеното? Ще получи ли адекватна здравна помощ, ако се разболее - или ще го накарат да плаща пак, защото "направленията свършиха", а болниците са пълни с неосигурени ромове, осакатили се докато крадат или разболели се от мръсотия? Ще получи ли като одъртее адекватна пенсия, докато приоритет на "социалната система" е развъждането на същите ромове? Ще го пази ли полицията от набезите на мъжО и братчедите на същата тая "ромка", чието копеле той храни? Ще има ли поне едни кирливи 35 лв детски за неговото дете и запазено място в детската градина - като компенсация за парите, които държшавата му КРАДЕ ???? Не, не и не.... докато тия същите, които нищо не дават и нищо не плащат, все така ще получават всичко наготово !!!!


    Ето заради това кадърните хора бягат оттук, дори и да имат добре платена работа - и това ще продължи, докато слагаме на власт престъпници, чийто единствун приоритет е развъждането на нисшата раса !!!!
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

    Коментар


    • Ама герои, бе !!!!

      Трима 35-40 годишни цигански изроди, срещу едно момче на 20-тина години... и въпреки това го нападат в гръб и бягат веднага !!!

      Страшното е, че даже да ги хванат, тихомълком ще ги пуснат с някакво символично и смехотворно наказание !!! А законът трябва да е прост в такива случай - бой за бой - вкарват се гадните цигани в мазето на районното - и - бой !!! С дървета, палки, винкели и шутове !!! Припадне ли циганинът, залива се с вода и пак бой. Така цяла нощ - ако оживее - оживее !!! Циганин освен от куршум и тояга, не разбира от нищо друго !!!
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

      Коментар


      • Цигани смазаха от бой младеж, защото не искал чалга в ресторант
        02 Януари 2014
        21-годишен младеж от Хасково е бил смазан от бой, след като публично се противопоставил на циганска музика в една от най-популярните хасковски кръчми. Той е бил пребит на стълбите на заведението от двама роми, поръчители на кючеци и турски песни. Боят е станал пред очите на охраната, която обаче не се намесила, а повикала полиция. Обяснението било, че технически инцидентът не бил в заведението, споделиха част от младежката компания, от която бил пребитият.

        Малко преди полунощ група от 5-има роми нахлула в ресторанта и поискали вместо звучащите хора и шлагери да им се пуснат маанета. Чашата на търпението за останалите клиенти обаче преляла, след като един от гостите взел микрофона и решил да си направи караоке. Тогава един от младежите се оплакал на управителя, който прекратил музиката. Ромите обаче се осведомили кой е изискал спирането на музиката им. Трима от тях последвали момчето - единият го ударил в гърба, друг му нанесъл юмручен удар в корема, а после го ударил с коляно в лицето. Вероятно това разбило носа на потърпевшия. Веднага след саморазправата ромите изчезнали, като според очевидци на скандала дори не си платили сметката.
        http://dunavmost.bg/bulgaria/item/19...restorant.html

        И още инфо ,,....Младеж на 20 години е със счупен нос, след като бил издебнат на стълбите пред заведението, където излязъл да изпуши цигара. За случаят сигнализира читател на име Янков, в писмо до редакционната ни поща. Той бил пряк очевидец на проблема.

        "Бях свидетел, на това което се случи. Група Момчета между 18 - 20 години сe забавляваха кротко и не пречеха на никого, докато във въпросната кръчма ****** не се пусна циганска музика, за да се угоди на петима „роми" на възраст между 30 - 45.

        Едно от момчетата отиде до управителя на кръчмата, за да му каже че е недопустимо в Българска кръчма (където 95% бяхме Българи) да се пуска такава музика и че на хората не им харесва. Циганската музика беше спряна, но явно някой от „ромите" е дочул разговора между момчето и управителя и 15 минути след това момчето е отишло навън да изпуши цигара. В същото време навън са го чакали двама от „ромите" и са го нападнали в гръб и са му нанесли телесни повреди, всичко е станало за секунди. Момчето беше със счупен нос. За съжаление никой нищо не е видял. Моля да се поинтересувате за този случай. Къде е полицията в този град ?!"
        Боят е станал в събота около 23.30 часа, уточнява подателят на сигнала.

        Потърпевшото момче е писало обяснения в полицията, но от там са му казали, че при избягал извършител могат да разчитат само на евентуален запис от видеокамерите. От събота до днес - нищо, допълва картинката Янков.

        Сигналът идва само дни след като от полицията публично се похвалиха, че са направили организация за обезопасяване на празника и има достатъчно униформени да охраняват обществения ред.'' http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2827034
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Nikodim Разгледай мнение
          Новите гяури

          http://glasove.com/komentari/31742-novite-gquri

          Малко по-късно тримата трима срещу един, пребили случайно преминаващ младеж, комуто пикаенето по паметниците на народните ни будители се сторило нередно. Смелчаците не се задоволили с побоя, ами възхитени от славното османско минало, обрисували словесно пребивания като „гяур” (сиреч „неверник”).
          -------
          В Брюксел в понеделник, 9 декември, като общ за държавите от Европейския съюз бе приет документ за интеграцията на циганските общности. С изпълнението на предписаните в него мерки се очаква да се „премахне разликата между ромите [вероятно се има предвид всички цигани, а не само ромите, освен ако не е грешка в превода – бел. моя] и останалата част от населението”, се обобщава в становището на Европейската комисия. Като парите за премахването на тая разлика трябва да бъдат заделени не само от Брюксел, а и от отделните правителства...
          ще трябва да се бръкнем много надълбоко според заповедите на Брюксел заради измисленото там, изразено чрез обичайните чиновнически празнословия.

          Циганите всъщност никога не се интегрират !...Така че да се говори изобщо за циганска интеграция е най-малкото невежествено – не се е случвало, нямаме основание да го очакваме и в бъдеще....така е поне през последните 1500 години

          Разликата между ромовете и хората не може да се премахне, защото е генетическа: все едно от камил да стане арапски жребец и от муха л.йнарка - медоносна пчела - а за бръкането надълбоко, ние се бръкаме и сега - и това е от 20 години.

          Да се задължи всеки брюкселски чиновник да прибере у дома си един катун и да ги интегрира лично.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
            ...
            Нали това им трябва - неработеща, бедна и зависима паплач, на която да осигуряват социални помощи, майчински и разни други "придобивки"...
            Излиза че 2014г. Доган и Санишев ще ударят ДжакПота, ЕС ще помага на бедния народ а те ще лапат с големите черпаци, ...имигрантите ще работят и ще пращат на роднините си за да върнат заемите теглени от безкруполните банки и така ще позахранват огвозганата икономика.
            Потдържащата роля на рязания Болен Сидеров АТАКА ще бъде сменена с П.П. ПОМАК (...ли беше ЦИГАНИН ли беше забравих как се казваше. )
            Раносъбуждащите се студенти имат 2 изхода от създалата се полетическа ситуация
            първия е Терминал 1, Втория е Терминал 2.
            Вие нямате пари , бе !!! Какво ще решавате ? Решава тоя , който има пари !!!

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Щети за над 1.5 КБ са нанесли на Железопътната инфраструктура циганските мръсни диверсанти и терористи !!!


              http://www.dnes.bg/obshtestvo/2013/1...-kradci.210715

              Интересно, защо тези посегателства биват третирани (в редките случаи, когато ушевите си направят труда да заловат бандитите) като "дребни кражби", вместо да се прилагат членовете от НК за диверсия и тероризъм? НИЩО не може да ме убеди, че изроди, крадящи релси от действащи ЖП-линии не трябва да бъдат разстрелвани !!! За да си купи гнусния циганин шише ракия, рискува живота на стотици хора !!! В случая тия щети за 1.5 КБ не са най-важното - как въобще си правят сметка управляващите след няколко години в тая държава да се движат скоростни влакове? Крила ли ще им монтират за в случаите, когато Мангау е гепил релсите?
              Еми как защо - за да може Доган и Станиш да се докопат до 120 депутата в Парламента. За къде са без циганските гласове другарите?
              Това им е основният електорат.
              Нали това им трябва - неработеща, бедна и зависима паплач, на която да осигуряват социални помощи, майчински и разни други "придобивки"...
              Don't work hard, work smart!

              Коментар


              • Здравейте гяури ! ЧНГ !

                Новите гяури

                http://glasove.com/komentari/31742-novite-gquri

                Малко по-късно тримата трима срещу един, пребили случайно преминаващ младеж, комуто пикаенето по паметниците на народните ни будители се сторило нередно. Смелчаците не се задоволили с побоя, ами възхитени от славното османско минало, обрисували словесно пребивания като „гяур” (сиреч „неверник”).
                -------
                В Брюксел в понеделник, 9 декември, като общ за държавите от Европейския съюз бе приет документ за интеграцията на циганските общности. С изпълнението на предписаните в него мерки се очаква да се „премахне разликата между ромите [вероятно се има предвид всички цигани, а не само ромите, освен ако не е грешка в превода – бел. моя] и останалата част от населението”, се обобщава в становището на Европейската комисия. Като парите за премахването на тая разлика трябва да бъдат заделени не само от Брюксел, а и от отделните правителства...
                ще трябва да се бръкнем много надълбоко според заповедите на Брюксел заради измисленото там, изразено чрез обичайните чиновнически празнословия.

                Циганите всъщност никога не се интегрират !...Така че да се говори изобщо за циганска интеграция е най-малкото невежествено – не се е случвало, нямаме основание да го очакваме и в бъдеще....така е поне през последните 1500 години
                Не препоръчвам никому нищо.

                Коментар


                • Нападението на Орките
                  Ми той бат Адолф тъкмо беше почнал да ги интегрира към въглищата за отопление ама неможа да довърши работата щот уж загубил някаква война, само дето руснаците се съмняват че Германия е загубила воината ... че втози ред на мисли итеграцията може и да продължи след като се изчерпи търпението на ЕС.
                  Във Франция вече са им преготвили махали да ги настаняват след 01.01.2014 и бюрата по труда вече са готови да им раздават социялни помощи, а в Англия вече немогат да ги дочакат, германците ще се наслаждават на брат'чедската популация.
                  Абе в учебниците по изтория вярно ли щяло да се пише и за възродителният процес?
                  Що към учебника непрекрипят едно CD с филма "Време разделно" може да е преведен и на майчин език.

                  Ай за много години и да не забравяме ... ОСТАВКА!!! ...така де да сме в крак с модата
                  Вие нямате пари , бе !!! Какво ще решавате ? Решава тоя , който има пари !!!

                  Коментар


                  • Щети за над 1.5 КБ са нанесли на Железопътната инфраструктура циганските мръсни диверсанти и терористи !!!


                    http://www.dnes.bg/obshtestvo/2013/1...-kradci.210715

                    Интересно, защо тези посегателства биват третирани (в редките случаи, когато ушевите си направят труда да заловат бандитите) като "дребни кражби", вместо да се прилагат членовете от НК за диверсия и тероризъм? НИЩО не може да ме убеди, че изроди, крадящи релси от действащи ЖП-линии не трябва да бъдат разстрелвани !!! За да си купи гнусния циганин шише ракия, рискува живота на стотици хора !!! В случая тия щети за 1.5 КБ не са най-важното - как въобще си правят сметка управляващите след няколко години в тая държава да се движат скоростни влакове? Крила ли ще им монтират за в случаите, когато Мангау е гепил релсите?
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                    Коментар


                    • Телефонните измамници оставят трупове след себе си !!!

                      http://www.blitz.bg/article/36821

                      Прав е бил ген. Франко, като е рязал езиците на циганските изроди !!! Ако не си познавахме държавата, щяхме да се чудим как "полицията" при стотиците милиони разходи за подслушване не могат да озаптят мошшшениците !!!
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                      Коментар


                      • Не разбирам на какви се кефите. Остава казусът "превишаване на пределите на законната самоотбрана". Освен това проектът прекратява всяка възможност за законово възмездие за т.нар. "дребни престъпления" - т.е. Мангау вече ще има пълното право да си "бере" чужда собственост и ако не открадне нещо наистина голямо, никой няма да го пипне и с пръст - най-много да му наложат глоба, която той разбира се, няма да плати. Т.е. поне 80% от т.нар. "битова престъпност" се узаконява - вместо пишман законотворците да въведат ред и законност, те легализират беззаконието. Да обереш бостан и да откраднеш на баба Пена кокошките за някои може да е дребна кражба, но за баба Пена тия кокошки са въпрос на физическо оцеляване !!!
                        Освен това в новият НК вече отсъства наказанието "доживотен затвор" - за кеф на всевъзможните изроди и техните мръсни защитници - и за ужас на нормалните хора - защото вече дори и масов убиец рано или късно ще излезе от панделата, за да може, стига да поиска, да започне да убива пак !!! Гарантира се и пълната неприкосновеност от страна на закона за малолетните престъпници, а както е известно, голяма част от ромовете използват чааветата си като инструмент за престъпленията си.

                        Така че само ви хвърлят прах в очите. Интересно как някоя бабка по селата ще се защити от тумбата мангали, нахлули в двора и в някое далечно село, дори законът да и дава тая възможност? А дори и да го направи - адвокатите им после ще кажат "Ми те не са я нападнали физически, нито са и влезли в къщата !!!"


                        Крайно време е за нов НК, но такъв, който да отговаря адекватно на ситуацията:
                        - Възстановяване на смъртното наказание - за брутални изнасилвания, умишлено убийство, тероризъм и държавна измяна - според проучвания 76% от гражданите на страната са ЗА връщане на екзекуциите.
                        - Замяната на търкалянето в пандизът с принудителен труд.
                        - Нарастване в геометрическа прогресия на санкциите при рецидив.
                        - Абсолютно гарантиране неприкосновеността на частната собственост - включително земеделската.

                        В огромната си част новият НК е преписан 1:1 от старият. Намалени са сякаш санкциите са някои типични мангалски престъпления - незаконно строителство на не-УПИ, незаконно присъединяване към електроразпределителната и ВиК мрежата и т.н. - все едно тия наказания въобще някога са се прилагали.
                        Last edited by Императорът; 23.12.2013, 11:30.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Бравоооо!!!!

                          Неизбежна отбрана
                          Чл. 14. (1) Не е общественоопасно деянието, което е извършено при неизбежна отбрана – за да се защитят от непосредствено противоправно нападение държавни или обществени интереси, личността или правата на отбраняващия се или на другиго чрез причиняване вреди на нападателя в рамките на необходимите предели.
                          (2) Превишаване пределите на неизбежната отбрана има, когато защитата явно не съответства на характера и опасността на нападението.
                          (3) Няма превишаване на пределите на неизбежната отбрана, когато нападението е извършено чрез проникване с насилие или взлом в жилище.
                          (4) Деецът не се наказва, когато превиши пределите на неизбежната отбрана поради уплаха или смущение.

                          Това е част от новия НК!!!
                          Да видим дали ще го приемат

                          А, стига бе.....
                          Наивника каза "браво" на Станишката и Орешарката....

                          Коментар


                          • Точка 3 я е имало и преди, ама 97 е обявена за противоконституционна, тъй като нарушава правата на престъпника да прави престъпления, и същевременно, възпрепятства осъществяването на геноцид срещу масовия българин.
                            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

                            Коментар


                            • Бравоооо!!!!

                              Неизбежна отбрана
                              Чл. 14. (1) Не е общественоопасно деянието, което е извършено при неизбежна отбрана – за да се защитят от непосредствено противоправно нападение държавни или обществени интереси, личността или правата на отбраняващия се или на другиго чрез причиняване вреди на нападателя в рамките на необходимите предели.
                              (2) Превишаване пределите на неизбежната отбрана има, когато защитата явно не съответства на характера и опасността на нападението.
                              (3) Няма превишаване на пределите на неизбежната отбрана, когато нападението е извършено чрез проникване с насилие или взлом в жилище.
                              (4) Деецът не се наказва, когато превиши пределите на неизбежната отбрана поради уплаха или смущение.

                              Това е част от новия НК!!!
                              Да видим дали ще го приемат

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                                Случаят е от преди седмица и нещо и едва вчера медиите го тиражираха.И добре ,че се разшумя иначе щяха да ги покрият .Днес Военноокръжна прокуратура Пловдив е образувано досъдебно производство за инцидента в Карлово
                                20 Декември 2013 | 16:48 | Агенция "Фокус"

                                Пловдив. Във Военноокръжна прокуратура – Пловдив е образувано досъдебно производство по инцидента в Карлово, съобщиха от пресцентъра на Военноокръжната прокуратура. Досъдебното производство е срещу редник Моско Асенов Пънгов, от военно формирование 34840 – Карлово, и цивилен служител Мустафа Синанов Бекташев, от военно формирование 44370, гр. Карлово. То е за това, че на 8 декември 2013 г., в гр. Карлово, са извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, и изразяващи явно неуважение към обществото, поругавайки паметника на братя Евлоги и Христо Георгиеви, и нанасяйки побой на Ивайло Ганчев Пръмов, като деянието им по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм и дързост (престъпление по чл. 325, ал.2, вр. ал.1, вр. чл. 20, ал.2 от НК). Провеждат се интензивни действия по разследването.
                                http://www.focus-news.net/news/2013/...v-karlovo.html
                                Ами гаври с българската армия е имало и ще има и то повече от страна на самите "бели българи". Ако претеглим на кантар извергщините на бели срещу мургави ще стигнем до извода, че сме бетер циганите.
                                домоуправител

                                Коментар

                                Working...
                                X