IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим беззаконията

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • РОМОВА БЛАГОДАРНОСТ !!!


    ОБИТАТЕЛИТЕ НА ГЕТОТО В НАВОДНЕНИЯТ КВ. ПОБЕДА В БУРГАС ПОСРЕЩАТ С КАМЪНИ СПАСИТЕЛИТЕ СИ:

    http://www.blitz.bg/news/article/288957

    Заглавието разбира се е ироническо – тия същества въобще нямат дума за „благодарност” в примитивният си, хъхрещ „език” !!! Задавам си въпросът, защо спасителите въобще си губят времето с ромовете? И не само аз – и не само коментиралите под статията – сигурно и самите спасители си задават тоя въпрос !!! Нека някой излезе и да ми обясни защо, на базата на какво трябва да смятаме тия неща за Хора? Да ги оставят да се давят !!!
    Last edited by chronos; 07.09.2014, 21:15.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

    Коментар


    • Императоре,
      съветвам те да си архивираш на твоя компютър, от сега нататък, тази твоя тема поне един път на ден, понеже започвам действия, които може да стигнат до нарязване на този форум на гулаш, спагети или гювеч и - проч.

      Да.

      Коментар


      • Ха-ха-ха – това били „предразсъдъци”:

        Предразсъдъци спрямо ромите се забелязват и в приписваните им отличителни характеристики. 20 процента от германците твърдят, че ромите се "набиват на очи" с дрехите и поведението си, 15 на сто от анкетираните са убедени, че те имат престъпни склонности, а 13 процента смятат, че ромите са "мръсни". Ръководителката на антидискриминационната служба Кристине Людерс окачестви резултатите от допитването като "срамни" и призова политиците и обществото да положат общи усилия в борбата срещу антициганизма. Тя остро критикува наскоро гласувания от правителството пакет от мерки срещу "миграцията по бедност" и "злоупотребите със социални помощи". "Трябва да променим мисленето си, а не да забраняваме просията.

        Напротив – мнението на германците показва, че те са супертолератни и просто са забравили какво е то циганин. Във всака страна, където хората са принудени да съжителстват с тия неща, процентите щяха да са много по-високи. Но и германците си имат цигански слуги и родоотстъпници, които ги убеждават колко е хубаво и толерантно да търпят, докато циганите ги тормозят и грабят.

        Мечкова – като няма място в затворите, ромовете ще отидат в лагери, където да полагат принудителен труд и така да си изтърпяват присъдите. Държавата няма право да позволява на рецидивисти да продължават престъпните си деяния с такива абсурдни оправдания. Да повтарям ли какво би направил ген. Франко?
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
          Манголюбка май джитка вече в Нова...
          Там е! След като Бойко купи Нова ТВ, издърпа половината си антураж там! Впрочем и двете ТВ потъват финансово

          Малко шеговит поглед към събитията от близкото минало

          БТВ и НОВА организират протестно шествие срещу безредиците в Катуница http://neverojatno.wordpress.com/2011/09/25/shestvie/
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

          Коментар


          • Много добро начинание.Като няма присъствие на полиция ,нормално е да се създадат доброволни отряди.Пазят „Владиславово” с доброволни отряди
            5 Септември 2014 13:26

            Доброволни отряди ще патрулират по двама в кв. "Владиславов", като в началото в дните петък, събота и неделя от 17 ч. до 24 ч. Те ще притежават автомобил и необходимите отличителни знаци, за да бъдат разпознаваеми от обществото, научи Moreto.net.

            С оглед осигуряване сигурността на гражданите и спазването на обществения ред, кметът на варненския район „Владислав Варненчик” Неделчо Михайлов прилага тази мярка, която е резултат и на гражданска инициатива.

            Основните задачи на членовете на доброволните отряди ще е оказване на дистанционен респект спрямо нарушителите, светкавично взаимодействие с полицията, както и оказване помощ на гражданите при битови проблеми.

            Доброволните отряди ще носят името „Градска стража”.

            Кандидатите, които вече не липсват, трябва да са пълнолетни български граждани във видимо добро физическо и психическо състояние.
            http://www.moreto.net/novini.php?n=263208&c=01&p=18
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Най-гнусно е, че тия измамници са под "домашен арест" - в къщи, с телефончетата, за да могат да мамят и ограбват още невинни хорица !!!
              Отново съд и прокуратура не са си свършили работата !!!
              Не виждаш ли че няма места по затворите, какво като не са си свършили работата в съда?. Направи им илядо затвора, че после ги настанявай на воля

              Коментар


              • Немците не понасят циганите !И "предразсъдъците" им изобщо не са срамни ,а съвсем естествени и основателни !
                Срамни предразсъдъци спрямо ромитеВсеки трети германец не желае да живее в съседство с роми. Обществото като цяло е обладано от голяма доза расизъм и предразсъдъци. За това допринася и притокът на "мигранти по бедност" от Изтока.

                Резултатите от нова студия на Федералната служба за борба срещу дискриминацията издават силно отрицателните нагласи на голяма част от германските граждани спрямо ромите. Антипатията към тях е значително по-голяма, отколкото към останалите малцинства в страната. Половината от германците смятат, че ромите, също както и мюсюлманите, с поведението си допринасят за усилването на враждебността сред населението. Всеки втори участник в допитването е заявил, че одобрява мерките, които ограничават притока на хора от малцинствата отвън.

                Ръководителката на антидискриминационната служба Кристине Людерс окачествява резултатите от изследването като драматични. "Равнодушието, незнанието и маргинализирането създават една фатална смесица, която подготвя почвата за дискриминация на ромите", казва тя пред "Франкфуртер Алгемайне Цайтунг".

                Голяма доза антициганизъм

                Председателят на Централния съвет на синтите и ромите в Германия Романи Розе смята, че резултатите от студията дават повод за сериозна загриженост. "В дебата около така наречената миграция по бедност от Източна Европа видни политици съзнателно драматизират и демонизират образа на ромите и по този начин предизвикват масивен антициганизъм", казва той в интервю за вестник "Ди Велт".

                Същевременно студията показва колко повърхностни са познанията за това малцинство. Само половината от анкетираните изчисляват правилно броя на живеещите в Германия синти и роми /между 150 000 и 250 000/. Над 16 процента от участниците в допитването смятат, че в Германия живеят половин милион роми. Този факт е още по-обезпокоителен, тъй като всеки трети германец на възраст между 25 и 34 години изобщо не знае, че "циганите" са били преследвани и избивани по времето на Третия райх. Под 30 процента от анкетираните са на мнение, че е било правилно да бъде издигнат паметник на избитите от нацистите синти и роми. Също толкова голям е и делът на онези, които отричат историческата отговорност, която Германия носи пред това малцинство.

                Някои политици допринасят за лошия образ на малцинството

                Предразсъдъци спрямо ромите се забелязват и в приписваните им отличителни характеристики. 20 процента от германците твърдят, че ромите се "набиват на очи" с дрехите и поведението си, 15 на сто от анкетираните са убедени, че те имат престъпни склонности, а 13 процента смятат, че ромите са "мръсни". Ръководителката на антидискриминационната служба Кристине Людерс окачестви резултатите от допитването като "срамни" и призова политиците и обществото да положат общи усилия в борбата срещу антициганизма. Тя остро критикува наскоро гласувания от правителството пакет от мерки срещу "миграцията по бедност" и "злоупотребите със социални помощи". "Трябва да променим мисленето си, а не да забраняваме просията. Това се отнася и до властите и до полицията", казва тя в интервю за "Тагесцайтунг".
                http://www.dw.de/%D1%81%D1%80%D0%B0%...%B5/a-17904364
                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Мите ма ти битивиту ли защитаваш според мен малко ги биха.
                  Не защитавам битивиту, но жертвите на ромовите измамници и наглеци.

                  Разбирате ли сега защо ген. Франко им е рязал езиците?
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                  Коментар


                  • Манголюбка май джитка вече в Нова...
                    И това ще мине ...

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Най-гнусно е, че тия измамници са под "домашен арест" - в къщи, с телефончетата, за да могат да мамят и ограбват още невинни хорица !!!
                      Отново съд и прокуратура не са си свършили работата !!!
                      Мите ма ти битивиту ли защитаваш според мен малко ги биха.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                        Вижте целия репортаж на сайта на БТВ.Няма така наглост и безочливост.Реакцията на тези човекоподобни е чисто животинска и първична, но на животно болно от бяс и без никакви мисловни процеси в главата си.

                        Цигани нападнаха и биха екип на bTV в търновско село
                        http://www.blitz.bg/news/article/288708
                        Най-гнусно е, че тия измамници са под "домашен арест" - в къщи, с телефончетата, за да могат да мамят и ограбват още невинни хорица !!!
                        Отново съд и прокуратура не са си свършили работата !!!
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                          Вижте целия репортаж на сайта на БТВ.Няма така наглост и безочливост.Реакцията на тези човекоподобни е чисто животинска и първична, но на животно болно от бяс и без никакви мисловни процеси в главата си.

                          Цигани нападнаха и биха екип на bTV в търновско село
                          http://www.blitz.bg/news/article/288708
                          Аз кат ви разправям че мангалите са голема работа що ми се сърдите.А Бенатова дали е яла бой?Каквото търсеха най после си го намериха даже им е малко.Още бой трябваше за тия скапаняци дето защитават мангасарите.Ма не бойте се сега ще се оплачат на мешарето съставено от зализани цигани каращи поршета и мерцедеси и ще се оправи работата.Мангали карат коли за по 200000-300000кинта и никой не ги пита какви данъци са платили

                          Коментар


                          • Сензационен обрат в съда: Гаджето на убиеца от "Левски" го закова с показанията си, вижте как

                            Влюбената Деница, с която соченият за убиец на 17-годишния боксьор от столичния квартал „Левски” ходел, го закова в съда вчера. А на излизане от съдебната зала, момичето едва не колабирало и едва се движело, подкрепяно от роднините на Митко, разкрива "Монитор" подробности от емоционалната драма, която се е разиграла в храма на Темида.

                            След убийството, което стана около 16,30 часа в понеделник, момичето било разпитано. То разказало, че приятелят й Митко, който ревнувал от Евгени, си купил автоматичен нож няколко дни преди инцидента. Митко се въоръжил именно заради спречкванията си с Евгени. С новата придобивка той заклал и боксьора.

                            Тези показания на Деница бяха причината вчера магистратите от Софийския градски съд да сметнат, че убийството е било планирано, а не при самозащита.

                            Освен това момичето посочило пред разследващите, че е видяло как приятелят й замахва. Съдебната експертиза също потвърждава, че с ножа е било замахнато много силно. Формата на раната пък показвала, че острието дори е било завъртяно леко. Всички тези данни, включително и кореспонденцията им във Фейсбук, където Митко казва на Евгени „Ще те убия и ще те излежа”, накараха магистратите да оставят момчето от ромски произход в ареста.

                            „Да ме бяха убили мен по-добре. Не трябваше да става така”, каза Митко в края на заседанието пред съда. Момчето, което е родом от Перник, живяло е в село Реброво и след това е дошло в София, беше заключено отново от униформените и отведено към следствения арест.

                            На излизане от залата училият едва до пети клас младеж беше прегърнат силно от плачещата Деница, която му каза, че го обича и ще го чака. Униформените обаче бързо разделиха младите влюбени.
                            Оооооо,боже,каква мъка!!! На какви мъки подлагат милия ром, който просто се е защитавал от българина.И каква любовна драма само!!! Моментално да му бъдат свалени обвиненията, да му бъдат дадени 1 милион лева на ръка от данъкоплатците, имунитет, апартамент в центъра на София и нова С-класа.Къса ми се сърцето като го гледам така.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                              БТВ, която оприличи българите по време на "Катуница" на лумпени и дрогирани наркомани.Между другото и Миролюба Бенатова - най-големия защитник на ромовете преди няколко дни си отнесе майните от на бай Киро жената. Между другото и Миролюба Бенатова - най-големия защитник на ромовете преди няколко дни си отнесе майните от на бай Киро жената.
                              Точно...!
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                                Да се оплачат на Цар Киро, парцалите... БТВ в продължение на години и дума не даваха да се издума срещу циганите. Малко са ги били и в тоя случай циганите са свършили може би за пръв път в живота си полезно дело. Нали ние гражданите сме лумпени според шибаната телевизия и боклуците които работят в нея? Жалко, че не са ги убили гадините! Джентълмени, никога не вземайте страна когато враговете ни се карат или бият!
                                И ти си прав.Абстрахирах се от това,че става въпроз за БТВ, която оприличи българите по време на "Катуница" на лумпени и дрогирани наркомани.Между другото и Миролюба Бенатова - най-големия защитник на ромовете преди няколко дни си отнесе майните от на бай Киро жената.

                                Коментар

                                Working...
                                X