IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим беззаконията

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Ботов – първо трябвало е да отговориш на свинята най-любезно, че го молиш утре да е на разположение в участъка, защото ще отидеш с адвокат – на него да му обясни защо и как така вместо да защити твоя имот, неприкосновен по Конституция, ти казва „майната му на имуществото”... и наистина го направи, ако не се размърда. Може да не го осъдиш т.нар. „полицай”, ама го влачи по съдилищата докато не подлудее – само така трябва да се прави, защото ти не му плащаш заплатата с данъците си, за да те съветва да оставиш ромовете да те крадат на воля. Добре е и да снимаш или още по-добре да записваш всичко това. Разберете, че докато ние не свием сармите на управляващите и еничарите им и на садиите и прокурорите им, никой няма да си мръдне пръста да спре тая напаст. Впрочем ей-сега Сетверов ще ти обясни какъв гаден расист и фашист си, задето се опитваш да спреш ромовете да си берат каквото си хареса от двора ти и да ти изсичат дърветата, засадени още от дядо ти, за да си топлят краставите задници.

    Сетверов – първо как така ми е расистко мнението, като никъде не съм споменавал раса и етнос? Така ти сам признаваш какъв е извършителя. Каруци нямат място по първокласни пътища, магистрали и по улиците на по-големите градове, без значение от това какъв етнос е тоя в каруцата. И на твое място всеки нормален човек щеше да се засрами поне мъничко, защото защитаваш нагъл дегенерат, причинил ужасната смърт на две жени... разбира се, не очаквам това от теб – индивид продал се на ромовете и ромозащитническите организации вероятно е генетически личен от съвест и срам. По-долен си от полусъществата, които защитаваш даже.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

    Коментар


    • Положението е безнадежно.
      М*АЛА е супер нагъл и никой нищо не може да му направи.
      Вървят на групички от 4-5 със сопи, брадва и чували.
      Влизат си навсякъде необезпокоявано - НЕ чакат НИКАКВИ нощи, да си тръгнеш или квото и да е.
      Ти си в къщи те са ти в двора - като ги подгониш от двора друга групичка ти влиза в къщата и БЕРЕ.
      Двора на нашите щото е по голям - 3дкр - ние сме от едната страна те са в ДРУГАТА.
      Отвъщат с псувни и мятане на камъни - като видях и брадвата им се спрях - хвана ме шубето за живота.
      Удариха лошо баща ми с камък, ходихме и до болница викахме и полиция - стоят си М*АЛИТЕ на пътя - събраха се 20-на и ние на 50 метра 3-ма с 2 патрулки. И патрулките стоят при нас и ни викат да се успокоим.
      НИЩО не можем да им направим викак куките - пазете си живота, майната му на имуществото.
      Как нищо не можете ве - вижте ги с СОПИ И БРАДВА - кво ги гледате. Само БОЙ до насиране ги оправя.
      НЕ НИ ДАВАТ ДА ГИ БИЕМ !?! - не знам да ги съжалявам ли полицаите, да се смея ли над ЖАЛКАТА НИ СЪДБА?

      Давайте варианти за справяне с пилците (МАНГ*АЛИ). че на мен само едно ми идва ...

      Има война по селата - само дето БГ е невъоръжен и НЕ му дават да се и отбранява. Обречени сме от властта на затриване. Чак не ми се вярва че е толкова зле.Не че точно това не очаквам да стане - да ни превземат мангалите - но посред бял ден, пред очите на собствениците и полицаите да крадът !?!

      Е това не съм очаквал.
      Последици - всичко под ножа. Включително 100годишен Орех
      Ако може да се продаде имота за некви стотинки - 10к
      Last edited by X_Y; 30.09.2014, 12:18.
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Setver Разгледай мнение
        Не ти ли омръзна да изразяваш расисткото си мнение? Разбрахме те, искаш тоталитаризъм или хитлеризъм, тогава ще си доволен.
        Колкото до каруцата, ами това си е превозно средство. Може би трябва да има винетка за да се събират пари за пътищата, все пак е било на главен път, но за съжаление май нямаме програма за раздаване на винетки на социално слабите. Което не означава, че не може да се направи такава програма.
        Хахаха, нагло човече.Винетка за социално слабите.Не стига, че всичко им е без пари, пък сега и винетки.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Тъжно, но естествено следствие от толерастията. На бас че тая гад дори няма да бъде заловена, камо ли наказана за наглостта да се качи с каруцата на главният път, наглост довела до ужасяващата смърт на двете жени.
          Не ти ли омръзна да изразяваш расисткото си мнение? Разбрахме те, искаш тоталитаризъм или хитлеризъм, тогава ще си доволен.
          Колкото до каруцата, ами това си е превозно средство. Може би трябва да има винетка за да се събират пари за пътищата, все пак е било на главен път, но за съжаление май нямаме програма за раздаване на винетки на социално слабите. Което не означава, че не може да се направи такава програма.
          Last edited by X_Y; 30.09.2014, 10:56.

          Коментар


          • Коментар


            • Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
              Касапница на пътя: Кола се взриви заради каруца, две жени загинаха на място!
              http://www.blitz.bg/news/article/293380

              Причината за инцидента е каруца, която я напуснала местопроизшествието.

              Мръсната сган дори е избягала...


              Вижте колите от зверското меле на Е-79


              http://www.blitz.bg/news/article/293389
              Тъжно, но естествено следствие от толерастията . На бас че тая гад дори няма да бъде заловена, камо ли наказана за наглостта да се качи с каруцата на главният път, наглост довела до ужасяващата смърт на двете жени.
              Last edited by X_Y; 30.09.2014, 10:57.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Noah Разгледай мнение
                Ще си позволя да цитирам мнение от друг форум по темата тъй като е изключително точно и отразява нуждата да използваме абсолютно всички мъже ,които могат да носят оръжие за да спрем тази вълна-няма ограда ,няма охрана ,а и нямаме право да не ги пускаме,веднъж предали се на наша територия така ,че не трябва да им се разрешава физически да преминават границата
                Ужасен е и факта ,че има много такива от Африка ,Афганистан и от къде ли не където НЯМА война -те защо получават статут по дяволите...
                "войната чука на вратата ни, а държавата е на автопилот,
                "държавниците" ни са се хванали гуша за гуша, кой да отмъкне по-голямо парче от баницата, върховният ни главнокомандващ , госпожа президента, цъфти неадекватно ухилена до уши и се терзае за интересите на приятелите си от енергийната мафия"
                Според международното право бегълците от граждански войни и други конфликти имат право на бежански статут само в ПЪРВАТА държава по пътят си... доколкото зная, ние нямаме граница нито със Сирия, нито с Ирак... а граница с Афганистан, Мали, Сомалия и т.н. няма дори Турция !!! Следователно това не са никакви бежанци, но най-обикновени престъпници, нарушители на границата. В едни по-цивилизовани времена Решителни Български младежи с шмайзери бранеха Отечеството и неговите граници и имаха пълното право на място да разстрелват такива... а сега сме длъжни да ги приемаме, да ги храним и да ги обгрижваме, дори когато тези субекти отказват работа със заплата над средната за страната – пък нека пенсионерите оцеляват със 150 лв !!! Това повече не бива да се търпи – незабавно възстановяване на гранични войски и на кльонът – и съд за държавна измяна за тези, които го унищожиха.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Ravon Разгледай мнение
                  Хайде, пак ромите били виновни.
                  Тук пише, че рокерите ще се събират и те щели да ходят. Време е, полицията да се намеси и да ги озапти тези рокери, които си мислят че те имат правото да се разпореждат там където никой не ги е питал. И е добре полицията да действа и да спаси рокерите, преди да са направили грешката да се разправят с ромите.
                  ААаааа... не са виновни ромите, тц! хич даже... че те кога и за какво са били виновни?
                  Там не знам какво пише, но пък имаше репортаж и ги даваха тези момчета - аз бих казала - дай Боже повече като тях!

                  Коментар


                  • Касапница на пътя: Кола се взриви заради каруца, две жени загинаха на място!
                    http://www.blitz.bg/news/article/293380

                    Причината за инцидента е каруца, която я напуснала местопроизшествието.

                    Мръсната сган дори е избягала...


                    Вижте колите от зверското меле на Е-79


                    http://www.blitz.bg/news/article/293389
                    Last edited by andy2000; 29.09.2014, 22:11.

                    Коментар


                    • Ситуацията е изключително тревожна-ако не се стегнем като държава и не вземем необходимите мерки ВЕДНАГА не очаквайте помощ от никъде
                      "Великите сили" гледаха безучастно как в Руанда изклаха 1 000 000 души ,как Русия си взе Крим и почти взе Източна Украйна,как в Сирия и Либия се избиват вече с години така ,че не вярвам да се трогнат ,че тук ще станем изолатор за ислямисти-важното е ние да им дадем статут за да могат после да ни ги връщат спокойно
                      Значи за тях сме длъжни да строим центрове и да ги храним ,а хората от Мизия кучета ги яли...
                      Ако могат да видят Ботев и Левски в какво се е превърнала България...

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Noah Разгледай мнение
                        Ще си позволя да цитирам мнение от друг форум по темата тъй като е изключително точно и отразява нуждата да използваме абсолютно всички мъже ,които могат да носят оръжие за да спрем тази вълна-няма ограда ,няма охрана ,а и нямаме право да не ги пускаме,веднъж предали се на наша територия така ,че не трябва да им се разрешава физически да преминават границата
                        Ужасен е и факта ,че има много такива от Африка ,Афганистан и от къде ли не където НЯМА война -те защо получават статут по дяволите...
                        "войната чука на вратата ни, а държавата е на автопилот,
                        "държавниците" ни са се хванали гуша за гуша, кой да отмъкне по-голямо парче от баницата, върховният ни главнокомандващ , госпожа президента, цъфти неадекватно ухилена до уши и се терзае за интересите на приятелите си от енергийната мафия"
                        Не съм запозната с бежанското право, но мисля, че НЯМАТ право на такъв статут дори и да са си изхвърлили документите за самоличност. Ако, някои получават неправомерно подобен статут, то е чрез нечистоплътни средства и "съдействието" на чиновници и организации нямащи място тук.
                        Last edited by val/she; 29.09.2014, 21:36.

                        Коментар


                        • Ще си позволя да цитирам мнение от друг форум по темата тъй като е изключително точно и отразява нуждата да използваме абсолютно всички мъже ,които могат да носят оръжие за да спрем тази вълна-няма ограда ,няма охрана ,а и нямаме право да не ги пускаме,веднъж предали се на наша територия така ,че не трябва да им се разрешава физически да преминават границата
                          Ужасен е и факта ,че има много такива от Африка ,Афганистан и от къде ли не където НЯМА война -те защо получават статут по дяволите...
                          "войната чука на вратата ни, а държавата е на автопилот,
                          "държавниците" ни са се хванали гуша за гуша, кой да отмъкне по-голямо парче от баницата, върховният ни главнокомандващ , госпожа президента, цъфти неадекватно ухилена до уши и се терзае за интересите на приятелите си от енергийната мафия"

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Noah
                            Колкото и болезнена да е темата за нашите цигани мисля ,че е крайно време да направим подраздел за гнидите ,които налазват снагата на родината ни със страшни темпове
                            Арабската сган предрешена като "бежанци" се увеличава без абсолютно всякаква съпротива от нашите служби
                            Ислямска държава е стигнала до турската граница -това са едни мижави 900 км от нас и по всичко изглежда ,че НАТО няма да направи нищо по въпроса за да влезе там и да приключи въпроса за дни
                            Въпроса е ще използва ли опциите за извънредно положение НЯКОЕ българско правителство за да разположи жандармерията ,армията и полиция на границата за да спрем вълната преди да ни е заляла
                            После вече ще е късно...
                            Teмата даже е закъсняла. Не е необходимо да се появи нашият Брайвик, за да се чудим какво става. И сега имаме законодателство, в което са описани мерките с/у нарушителите на границата ни. Ние не сме страна граничеща с такава- с военен конфликт и не е необходима жандармерия. Когато тези пълчища биват пращани в затвор, а не на нискобюджетна почивка, напливът ще намалее. Слуховете се разнасят бързо.
                            Не, националните държави не са в миналото. Всичките опити за дезинтеграция пораждат съпротива.

                            Коментар


                            • Перунов както винаги оправдава и извинява мръсномургавите дегенерати и престъпници. По повод първия текст – какво казва Наказателният кодекс:

                              Чл. 167а. (Нов - ДВ, бр. 85 от 2007 г.) (1) (Предишен текст на чл. 167а - ДВ, бр. 19 от 2008 г., изм., бр. 27 от 2009 г., доп., бр. 19 от 2014 г.Сравнение с предишната редакция, в сила от 5.03.2014 г.) Който с цел да упражни избирателното си право в полза на определен кандидат или да гласува на референдум по определен начин поиска или получи имотна облага, се наказва с лишаване от свобода до три години и с глоба от хиляда до пет хиляди лева.

                              Ето и за второто:

                              Чл. 191. (Изм. и доп. - ДВ, бр. 28 от 1982 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 1.01.2005 г.) Пълнолетно лице, което без да е сключило брак, заживее съпружески с лице от женски пол, ненавършило 16-годишна възраст, се наказва с лишаване от свобода до две години или с пробация, както и с обществено порицание.

                              Интересно – докога т.нар. „роми” ще вършат престъпления абсолютно безнаказано? Тая първата „ромка” ако ще да си продава задника и за два лева, но никой не и дава право да продава моето бъдеще и бъдещето на държавата ми !!! И ако това наистина бе държава, сега прокуратурата би трябвало да се самосезира и да я накаже според предвиденото в Наказателния кодекс – нея и всички други субекти, които продават гласът си – и това ще бъде един чудесен начин да се позапълни дупката в бюджетът поне с 200-300 КБ.
                              Що се отнася до втория случай, ако мъжът беше Българин, щяха да го съдят за педофилство, но на мургавият, естествено ще му се размине. А истинската самоличност на малката фльорца я крият с основание – защото това, което е сторила, я опозорява трайно, да не кажа за цял живот.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                              Коментар


                              • И една добра новина, не всички хора у нас са расисти и ксенофоби, има лъч надежда:
                                Щангистка ражда от ром, бяга



                                16-годишна щангистка избягала от дома си, за да роди от 38-годишен мъж от ромски произход, а родителите й я открили едва в болницата. Нестандартната история се е разиграла в Русе в средата на този месец, научи ексклузивно "България Днес".
                                Младото момиче е републиканска шампионка по вдигане на тежести и една от най-големите надежди на българския спорт. Любовни трепети с по-голям от нея мъж обаче тотално объркал живота на момичето, което е българка (бел.ред. - името на момичето се държи в тайна от съображения за сигурност, като трите й имена се пазят в редакцията).
                                Спортистката започнала любовна авантюра с двойно по-възрастния от нея ром, но родителите й не одобрявали връзката им. Това станало причината младото момиче да избяга от дома си. Майката и бащата безуспешно търсели дъщеря си, като накрая се наложило 16-годишната девойка да бъде обявена за общодържавно издирване. Междувременно щангистката забременяла и на 10 септември тази година родила в русенската болница. Новороденото било с отлични размери - тегло 3100 грама и дължина 51 сантиметра, научи "България Днес" от свои доверени източници.

                                Коментар

                                Working...
                                X