IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим беззаконията

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
    Даже няма нужда от линейка. Един БТР с нинджи ще ги излекува най-добре.
    Да ще я заменим с катафалка

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Това си е цяла медицинска група линейка с БТР и барети
      Даже няма нужда от линейка. Един БТР с нинджи ще ги излекува най-добре.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
        Както казва Слави -Нема такава държава !!Няма обвиняем по сигнала за изнасилване на дете в село Дебелт
        08.12.14 в 13:43
        Няма привлечен обвиняем по случая със сигнала за изнасилено дете в село Дебелт, община Средец. По случая има свидетел, уточняват от държавното обвинение.

        Районната прокуратура в Средец е започнала съдебно производство на 5-и декември, уточни говорителят на Бургаската окръжна прокуратура Красимира Кателиева:

        Установен е свидетел, който предстои да бъде разпитан, назначена е съдебно-медицинска експертиза на пострадалото дете, като предстои да бъдат назначени и съдебно-психиатрични експертизи на пострадалото дете, както и на извършителя, обясни Кателиева.

        Производството е за престъпление срещу половата неприкосновенност срещу лица от същия пол. От Регионалния инспекторат по образованието са поискали писмени обяснения от директора на училището, поясни началникът му Виолета Илиева:

        Защо след като събитието се е случило в петък в 16 часа, едва сега тя ни информира. Това, което разбрах, че и тя е информирана в събота. Твърди, че всичко това, което се говори, е останало извън училище, каза Илиева.

        Никой не отговаря на телефоните в училището, а социалните служби извършват проверка. Няма напрежение в село Дебелт, категорична е кметицата Иванка Ангелова:

        Бях сутринта там да видя дали ще отидат децата – учат. Нормален работен учебен ден е. Децата сутринта научиха от телевизиите, които се събраха пред училището, заяви Ангелова.

        Припомняме, че според сигнала на майката на петокласника синът й е бил насилен в петък от свой по-голям съученик.
        http://bnr.bg/post/100495287/nama-ob...-v-selo-debelt
        Тук истинският въпрос, извън конкретното поредно зверство е друг – имат ли въобще циганите място в Българските училища? Разбира се – говорим за огромната част от ромовите малки, защото всички знаем, че има изключения. Но мнозинството циганета научават ли нещо в училище? А опитват ли се да научат? Защо са допускани в училищата ромови малки, които НЕ говорят Български език и нямат дори грам възпитание? Прави са от ПФ, като искат изпит по Български език преди постъпване в училище !!! Заради тия изчадия страда образованието на нашите деца, 3-4 циганета в един клас са достатъчни да направят всякаква работа невъзможна, защото учителката трябва да отделя цялото време в напразни опити да натъпче нещо в празните им кратуни, отделно дето циганетата тероризират другите деца и им пречат да учат.
        Защото да – право на всеки е да получи образование, но осван право това е и ЗАДЪЛЖЕНИЕ, както и задължение на всеки е да знае официалният език на държавата: Българският. Затова родителите на чаавета, които НЕ говорят Български трябва да бъдат наказвани, да им се спират всички помощи, а чаавето вместо в училище, да бъде пращано в специален зверилник, където да бъде подлагано не на образование, а на дресура, за да овладее елементарни трудови умения и да бъде дресирано в страх пред закона !!! Пълен абсурд е до 7-8 клас да стигат мургави „ученици”, които не знаят дори азбуката... целия тоя абсурд до 4 клас да не се повтаря е измислен единствено в угода на циганите, чиито малки се водят „ученици”, само за да могат родителите им да си получават помощите.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

        Коментар


        • Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
          Всяка линейка с придружител - патрулка, а пред всяка патрулка БТР, пред Бетеера - танк и така
          Това си е цяла медицинска група линейка с БТР и барети

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Setver Разгледай мнение
            Не е там въпроса, а в дискриминацията. Значи за едни може да има спешна помощ, а за другите, тези живеещи в ромските територии, не може?
            Относно сигурността на лекарите, е нали предложението беше да има разрешение от ромския лидер ръководещ съответната ромска територия? Така се гарантира че лекарите ще са под защита при посещението си на съответната ромска територия. А има и разрешение от ръководителя на ромската територия, това би трябвало да е един вид гаранция че няма да има проблеми.
            Първо: дай определение за „ромска територия”.

            Ти наясно ли си бе, измет, че според Конституцията на България, държавата е териториално неделима и е недопустимо в нея да има анклави и т.н. ? Известно ли ти е, че само заради това твое изказване за някакви „ромски територии” трябва да бъдеш подведен под съдебна отговорност? Второ – ако това са някакви независими „територии” (които никой не е давал на циганите), то български лекари нямат работа там, както нямат работа в коя да е съседна държава или че най-малкото въобще не са длъжни да ходят там? Щом ще има „ромски територии”, първо циганите да си изучат свои лекари и да си направят своя Бърза помощ, второ – да им се наложи пропускателен режим, при влизането на НЕромска, Българска територия !!! Щом Българите нямат право да влизат на „ромска територия” без разрешение, то трябва да се наложи и съотватната реципрочна мярка – циганите да нямат право да излизат от свърталищата си без разрешение на българските власти... и най-вече да НЕ получават НИКАКВИ помощи, щом обитават свои „територии” извън правомощията на Българската държава, щом не плащат данъци на Българската държава, щом не плащат осигуровки !!!
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

            Коментар


            • Всяка линейка с придружител - патрулка, а пред всяка патрулка БТР, пред Бетеера - танк и така

              Коментар


              • Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                http://www.dnevnik.bg/zdrave/2014/12...i_lineikite_v/
                Министрите се разбраха полицията да пази линейките в ромските махали


                Аз го разбирам, като: Сега вече няма да бият само лекарите, а и полицаите заедно с тях...за утеха
                А кой ще пази полицаите от ромите? Защото току виж ромите не се подчинили на полицейските заповеди. Да не стане така, че после полицаите да отказват да придружават спешната помощ, поради опасност за живота си.
                Отделно, може би щеше да е по-добре с морков да се подходи, а не с тояга. Да си правят едно КПП на края на ромската територия и там да събират такса вход. Като минава линейката с полицая, плаща си билетче за входа и влиза на чуждата територия с гаранцията на местния ромски лидер

                Какво означава "дисцип"? Нещо като концлагер ли?
                Last edited by Лъско; 08.12.2014, 15:47.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                  Има и по-трайно решение.
                  Където е "рисково", баз значение от "етноса", влизат първо танковете и БТР-ите и после булдозерите.Чисто и просто.
                  Преди това ако може баретите и спецчастите.Аз като служил в кеча много добре знам как се оправят мангали.Гаранирам че ако се възстановят Трудовите войски мангалите са памук за няколко седмици.Старшината навремето ги опраявяше със сапа.На едната страна беше издялкал ние всичко искаме а на другата ние всичко можем.Като нареди на някой мангал нещо и оня му каже не искам той поглежда сапа и със съответния надпис го стоварва в главата на мангала.Кръв шурти като от фонтан.А всеки шамар е спукано тъпанче.Та много бързо влизаха в час.Имаше и други команди като бегом по стълбището с две торби цимент по 50кг до покрива.като падне мангала следва удар със сапа за неизпълнение на заповед.От няколко хиляди мангала се намираха един двама при които това не действаше.След солиден бой следваше дисцип.Там ги спукваха от бой и ебън.И после като ги върнеха да си дослужват бяха по тихи от тревата.Та това е модела.Въпроса е кога ще го приложом.Толкова много работа има за вършене в нашата държава

                  Коментар


                  • http://www.dnevnik.bg/zdrave/2014/12...i_lineikite_v/
                    Министрите се разбраха полицията да пази линейките в ромските махали


                    Аз го разбирам, като: Сега вече няма да бият само лекарите, а и полицаите заедно с тях...за утеха

                    П.П. Докато не бъде разрешено със закон такава паплач да бъде съдена по старите тексаски закони на съдия Дред , няма да има оправия.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Setver Разгледай мнение
                      .. разрешение от ромския лидер ръководещ съответната ромска територия? Така се гарантира че лекарите ще са под защита при посещението си на съответната ромска територия. ...
                      Егати нахалството. Вие да не сте някаква паралелна държава ?

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Това за разрешението от Баш Мангала си е голяма тъпотия. И тази ромска територия вземи си я наври където не те огрява ромското слънце. Такова чудо няма.

                        Кодекс на труда:
                        Отказ на работника или служителя да изпълнява възложената работа

                        Чл. 283. (Изм. - ДВ, бр. 100 от 1992 г.) Работникът или служителят има право да откаже изпълнението или да преустанови работата, когато възникне сериозна и непосредствена опасност за живота или здравето му, като незабавно уведоми прекия ръководител. В тези случаи продължаването на работата се допуска, само след отстраняване на опасността, по нареждане на работодателя или на непосредствения ръководител.

                        Всеки лекар и шофьор на линейка, който се счита застрашен, просто да се обади и да откаже ходене при мангалите.
                        Именно. Господин Москов ще ме извини, ама в това правителство освен здравен министър има и министър на вътрешните работи. Справянето с разни биячи, независимо от етноса, е в неговия ресор. Всеки да си изпълнява задълженията.
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

                        Коментар


                        • Абе тия доктори нямат ли си там синдикати, лекарски съюз, едно, друго..?
                          Що не вземат да кажат "Майната и на хипократовата клетва! Повече няма да лекуваме цигани и политици",

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Setver Разгледай мнение
                            Не е там въпроса, а в дискриминацията. Значи за едни може да има спешна помощ, а за другите, тези живеещи в ромските територии, не може?
                            Относно сигурността на лекарите, е нали предложението беше да има разрешение от ромския лидер ръководещ съответната ромска територия? Така се гарантира че лекарите ще са под защита при посещението си на съответната ромска територия. А има и разрешение от ръководителя на ромската територия, това би трябвало да е един вид гаранция че няма да има проблеми.
                            Това за разрешението от Баш Мангала си е голяма тъпотия. И тази ромска територия вземи си я наври където не те огрява ромското слънце. Такова чудо няма.

                            Кодекс на труда:
                            Отказ на работника или служителя да изпълнява възложената работа

                            Чл. 283. (Изм. - ДВ, бр. 100 от 1992 г.) Работникът или служителят има право да откаже изпълнението или да преустанови работата, когато възникне сериозна и непосредствена опасност за живота или здравето му, като незабавно уведоми прекия ръководител. В тези случаи продължаването на работата се допуска, само след отстраняване на опасността, по нареждане на работодателя или на непосредствения ръководител.

                            Всеки лекар и шофьор на линейка, който се счита застрашен, просто да се обади и да откаже ходене при мангалите.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Вместо полицията трайно да се настани в гетата, да извършва проверки и да следи за спазване на реда, щяла да охранява медиците
                              Що бре, ромите да не би да не са български граждани, за тях българските закони не важат ли!?
                              Има и по-трайно решение.
                              Където е "рисково", баз значение от "етноса", влизат първо танковете и БТР-ите и после булдозерите.Чисто и просто.

                              Коментар


                              • To perun, ravon, sеtver и няколко други ника си е едно и също МДПС-арско говедо...

                                Коментар

                                Working...
                                X