IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим беззаконията

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    Бахти изродите.

    Не разбирам защо такива силни думи. Все едно да обвиняваш електрическият ток, че избирал пътя с най-ниско съпротивление

    Изроди са българите, които им дават възможността да го правят. Всъщност - всички ние.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Аз съм чел и НК не знам колко пъти и никъде не съм видял да пише, че целият кодекс или отделни негови членове и алинеи не важат за цигани.
      Политиците го дописаха след като беше открит феномена "купуване на гласове".

      Коментар


      • Ами тая наглост е естествено следствие от толерастията. Я да ги мачкаше законът ден и нощ при всяка стъпка на криво, да видим щяха ли да са нагли. Аз съм чел и НК не знам колко пъти и никъде не съм видял да пише, че целият кодекс или отделни негови членове и алинеи не важат за цигани.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Ромови престъпници в Бяла Слатина – на бунт, защото не им позволяват да крадат ток !!!
          Бахти изродите.Просто нямам думи за каква наглост става въпрос.

          Коментар


          • Ромови престъпници в Бяла Слатина – на бунт, защото не им позволяват да крадат ток !!!

            В продължение на неопределен брой години циганите, живеещи в абсолютно незаконни къщи, са ползвали безплатно електроенергия за сметка на спазващите законите платци !!!

            http://bnt.bg/news/obshtestvo/romski...rozahranvaneto


            Отново цитираме законите:

            Чл. 323а. (Нов - ДВ, бр. 27 от 1973 г., изм., бр. 28 от 1982 г., попр., бр. 31 от 1982 г., изм., бр. 10 от 1993 г., бр. 75 от 2006 г.) (1) Който построи сграда върху обработваема земя, земеделска земя или пасище, без да има право на това, се наказва с лишаване от свобода до две години и с глоба от хиляда до три хиляди лева.
            (2) При повторно извършване на престъплението по ал. 1, както и при продължаване на строежа, след като е бил спрян от надлежните органи, наказанието е лишаване от свобода от една до три години и глоба от две до пет хиляди лева, както и обществено порицание.



            Чл. 234в. (Нов - ДВ, бр. 26 от 2004 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.05.2011 г.) Който сам или чрез другиго осъществи неправомерно присъединяване към електропреносна или електроразпределителна мрежа, или към газотранспортна, топлопреносна, водоснабдителна или канализационна система, система за пренос на течни горива, или неправомерно въздействие върху уредите за търговско измерване на електрическа енергия, природен газ, течно гориво, топлинна енергия или вода, или отведена отпадъчна вода, с което създаде условия за непълно отчитане на потребените електрическа енергия, природен газ, течно гориво, топлинна енергия или вода, или на отведена отпадъчна вода, се наказва с лишаване от свобода до пет години и глоба до петнадесет хиляди лева.

            Та пита се в задачката – защо тези лица толкова години са нарушавали законите безнаказано и дори сега, когато уж се „вземат мерки” никой не се осмелява да приложи законите и дори някакъв заместник-кмет обещава ОБЩИНАТА да им плаща тока, когато той бъде отново пуснат? Какво чака местната власт, та не унищожи, както е по закон, тия свърталища? Наясно ли е лицето трифонов, че с тая своя пасивност, той и колегите му също попадат под ударите на закона (Чл. 221)? Защо мургавите не са осъдени на солени глоби и затвор и наистина ли тая къща на заден план е построена от „крайно бедни и социално слаби” нещастни хорица?
            И най-вече – щяха ли енергото и местната власт да бъдат толкова толерантни, ако престъптиците бяха от някакъв друг етнос? Ако Българин построи незаконна къща и се самозакачи към мрежата, ще го търпи ли някой? И как се очаква т.нар. „роми” да се „интегрират” и да започнат да спазват законите, когато не им се налагат никакви наказания, когато ги нарушават? И намат ли право всички абонати на ЧЕЗ да съдят енергодоставчика, който ги е принуждавал години наред да плащат тока, консумиран от тия престъпници?

            Иначе циганското безочие е нормално и обяснимо – тези престъпници вече са убедени, че ток, вода, помощи и всякакви други екстри, които ние плащаме, им се полагат по право – напълно безплатно и безвъзмездно !!!
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

            Коментар


            • Ако беше циганка веднага щеше да и бъде оказана помощ ,ама нали си е българка...я подмятат от една болница в друга http://news7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D...l#.VEpCZvmUcwF
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

              Коментар


              • Цигански терор над възрастните ни родители и бездействие на полицията.

                http://btvnews.bg/article/tazi-sutri...i-krazhbi.html

                Коментар


                • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                  Това пита и днес братът на починалия бизнесмен Георги Рогачев - Кольо Рогача Защо, след като 60 цигани ни биха, има само двама в ареста?"Същият е казал още ,че : '' няма да отмъщавам на никого, но чакам правосъдие''http://www.blitz.bg/news/article/298258
                  А защо никой не споменава предисторията, в която се корени причината за циганския тероризъм?

                  УБИЕЦ ОТ РОЗИНО ПОЛУЧАВА ДВЕ ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА УМИШЛЕНО УБИЙСТВО !!!

                  30-ТЕ СЪУЧАСТНИЦИ НА САТРАПЪТ СА ОСВОБОДЕНИ БЕЗ НИКАКВИ ПОСЛЕДСТВИЯ.

                  http://www.blitz.bg/news/article/228835

                  Хайде кажете – изверг който е скалпирал човек, а после го е клал като прасе, да получи присъда, все едно е откраднал кокошка !!! Помните тоя случай можеби – сякаш нашумя неотдавна, а тая твар вече си е излежала присъдата и може и да е участвала в убийството, което коментираме сега !!! А съучастниците му? Още тогава те са се убедили, че да убиеш някакъв си там Българин е дреболия и може дори да не те арестуват... сегашният случай затвърждава това тяхно убеждение – убеждение в абсолютната им безнаказаност... ОЩЕ КОЛКО ХОРА ТРЯБВА ДА УБИЯТ ТИЯ ЗВЕРОВЕ, ЗА ДА БЪДАТ СМАЗАНИ ???

                  НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА ИНИЦИИРАМЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ – ПРОСТО НЯМА ДРУГ ИЗХОД !!!

                  И законови промени – садии, дали такива абсурдни присъди, да бъдат третирати като съучастници, ако извършителят, лежал 2 години, вместо двадесет, извърши ново престъпление през времето, когато при нормална, предвидена от НК присъда, е щял да бъде в затвора !!!!
                  Last edited by Императорът; 23.10.2014, 20:07.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Императорът Вчера, 08:50 Разгледай мнение
                    По-скоро – защо като е имал шмайзер, не го е използвал както трябва? И защо от цялата орда убийци, съдебна отговорност се търси само на двама?
                    Това пита и днес братът на починалия бизнесмен Георги Рогачев - Кольо Рогача Защо, след като 60 цигани ни биха, има само двама в ареста?"Същият е казал още ,че : '' няма да отмъщавам на никого, но чакам правосъдие''http://www.blitz.bg/news/article/298258
                    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                    Коментар


                    • Надали цигани, които действително РАБОТЯТ в чужбина, ще нападнат тая женица за някаква жалка сума. Въпросът е, че покрай тях има купища ромове, които се занимават само с престъпления. При положение, че това е ЧЕТВЪРТО убийство в това село, значи положението е извън контрол.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                      Коментар


                      • нямат край изстъпленията

                        78-годишна жена бе открита мъртва в дома й в ловешкото село Брестница във вторник. Тялото на Пенка Стойкова намерила съседката Рама - помакиня, която живее през две къщи с възрастната си майка.

                        Ръцете й били вързани, а устата и носа й стягала хавлиена кърпа. По шията й пък имало множество порезни рани. Не те обаче довели до смъртта й, а задушаването с парцала. Две от стаите били преровени, но телевизорът и джиесемът на стопанката били там. Според близки, липсвала личната й карта.

                        Къщата на Пенка е първата на влизане в селото, сипнало се край пътя за София. Околните домове са празни. Наш екип едва откри хора, които казаха, че масивните сгради са изкупени от цигани, повечето от които са на гурбет в Гърция. Смуглите са болшинство в Брестница - 600 от 1000 население. За последните години това убийство е четвърто, като извършители на предишните са били все от етноса. Предположенията са, че и в този случай убиецът е от тях.
                        http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4382039

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                          Аааааааааа,не,не "каквото било,било" - убийците в затвора!
                          Разбира се, за равонов убийството на някакъв си там българин е дребна работа, „било каквото било” – и съвсем не може да се сравнява с ужасяващото престъпление някой да дръпне шалтера на крадящите ток ромове (например). А аз ще повярвам, че отново сме нормална държава (дано доживея това) когато равоновците бъдат въдворени в каторжническите лагери, където да станат к.рви на същите тия ромове, чиито зверски издевателства над хората днес защитават !!!
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Ravon Разгледай мнение
                            Добре де Импе, как ще коментираш написаното в тази статия?
                            Какво ще кажеш за: "...дори се е случвало да стреля във въздуха да ги разпръсне" ?
                            Явно човекът се е изживявал като дерибей в района и е пукал де що му скимне. Отделно, пише че е имал спорове за някакъв обор в които ромите са гледали животни и са се трудили, това не се харесало на дерибея и той се жалвал, от какво не е много ясно.
                            Каквото било, било. Утре полицията трябва да вземе мерки на погребението да се действа внимателно, да не се допускат тълпи и т.н. за да мине и да замине. Лека му пръст на човека, но и той си е имал вина за случая.
                            Аааааааааа,не,не "каквото било,било" - убийците в затвора!
                            Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

                            Коментар


                            • http://www.blitz.bg/news/article/298071 Етноса на извършителя/ите е без съмнение

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Жалко, че Рогачът е стрелял във въздуха, а не на месо

                                А ако беше стрелял на месо, макар и в ареста, сега щеше да е жив.

                                Коментар

                                Working...
                                X