Съчувтвам ти за гадното положение в което си изпаднал, наистина. Ако имахме нормално общество в твоя случай банката би трябвало да направи изключение, пък дори и само на хуманитарни основания., ама за съжаление, едва ли.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 25.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Съгласен съм с това за фалит на физическо лице, защото сега процедурата си е извращение. знам че моят случай е частен и особенно тежък . Пак повтарям беше 600 лв. и не знам на какво основание я раздуха толкова. Забелязах , че умишлено са чакали няколко години са си капитализирали жестоки лихви без да ме търсят и после ме дават на ЧСИ и той идва да описва и страшно се озлоби като видя в каква мизерия живея и няма какво да ми вземе . Обаче гад със гад - вижда , че съм и тежко болен и няма как да започна работа ( дори сигурно бих имал право на някаква пенсия чрез ТЕЛК , но понеже няма здравно осигуровки , нямам пари да отида на лекар и гасна в къщи и чакам да пукна с надежда ) ! Обаче гадта не престава да тормози и да заплашва малкото ми живи близки .. Смешка е да ме плаши мен - Човек болен и умиращ от РАК дали има нещо, което би го стреснало ??? Но ме боли за роднините .....Още ми работи мозъка .... не ми пука отдавна за мене , а ми пука за България и хората ...Яд ме е че има такива гадняри и лешояди .... Аз преди време си мислех , че мога да съм полезен за събуждането на народа и си представях че се самозапалвам пред Парламента , но . нещо ме спря , че няма да се получи и само ще навредя на тези около себе си . Ето сега се самозапалиха хора и никой не го отрази дори.... Няма хора вече , всеки гледа да трупа пари и вещи ...няма елементарна човещина ... ако пипнете моята болест ще разберете че и всичките пари и вещи на света нямат никаква стойност....ама ще е много късно
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеСега сериозно - за пенсионерите и социално слабите трябва да се намери начин да им се помогне, но за набълбуканите с кредити съм категорично против. Всеки е имал глава на раменете си и е взел решение да изтегли тези пари и да ги похарчи. Сега да е така добър да ги върне. Може да се мисли за по-облекчени условия за обявяване на личен фалит, за разсрочвания и пр., но опрощаване - никога. Ами че той нали моментално ще хлътне в следващата банка за нов кредит с идеята за следващото опрощаване. Ай сикт.р от протестиращи тарикати!Last edited by Return; 23.02.2013, 01:32.
Коментар
-
Разбирам те приятелю, но с какво си по различен от бизнесмена с 60 000 евро, или олигарха с 6 000 000? В цивилизованите страни има решение и то се нарича обявяване на личен фалит. Спират да те гонят (по-сложно е и варира в различните законодателства, но като общо казано е това) но това ти влиза в кредитното досие и посмъртно не може да теглиш заем. Заинтересувай се по темата, попрочети и дай смислено и работещо предложение което се е доказало в цивилизования свят към който се стремим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеПо точка 11 имам леки възражения - кой ще плати "кредитите на хорицата" и до какъв размер? Аз нямам кредит, ама ако на хорицата им опростят примерно до 20 000 евро аз смятам че и на мен ми се полагат толкоз, или поне половината!
Айде мислете малко като пишете такива глупотевини. Апропо - на теб колко ти е кредита?
Коментар
-
Относно кредитите и банките
Сега сериозно - за пенсионерите и социално слабите трябва да се намери начин да им се помогне, но за набълбуканите с кредити съм категорично против. Всеки е имал глава на раменете си и е взел решение да изтегли тези пари и да ги похарчи. Сега да е така добър да ги върне. Може да се мисли за по-облекчени условия за обявяване на личен фалит, за разсрочвания и пр., но опрощаване - никога. Ами че той нали моментално ще хлътне в следващата банка за нов кредит с идеята за следващото опрощаване. Ай сикт.р от протестиращи тарикати!
Коментар
-
Дайте някакъв линк към някоя фейбукгрупа да се свържа с тях. Когато се отнася за лоши неща - имам безпогрешна интуиция ...за съжаление. Сега виждам, че политиците се сдушиха с президента , придърпаха и журналистите и уж се карат и преговарят , а истината е , че протакат и печелят време. за да затихнат протестите и хората да се изпокарат по между си за лидерство и искания. Специално изпокарването става с умело внедряване на поставени хора ( в нашата държава предателите и ченгетата винаги са били в пъти повече от работливите, честни и способни хора ....за съжаление ) . Така че както вървят нещата и този път ще ни извозят .....малко прах в очите , малко вазелин и пак четвъртитият .... Нима не помните есента на 2011 г. _ Катуница и многобройните митинги около нея ? И какво стана ? Накой помни ли какво изобщо ви обещаха , че да види дали са го изпълнили ? Помня , че Бойко се изсмя - " Всяко чудо за 3 дни!" и позна . Сега действат на същият принцип.
Коментар
-
По точка 11 имам леки възражения - кой ще плати "кредитите на хорицата" и до какъв размер? Аз нямам кредит, ама ако на хорицата им опростят примерно до 20 000 евро аз смятам че и на мен ми се полагат толкоз, или поне половината!
Айде мислете малко като пишете такива глупотевини. Апропо - на теб колко ти е кредита?
Коментар
-
http://www.mediapool.bg/%D0%B7%D0%B0...ews203156.html
Заложените мини в енергетиката може да изровят кратер за милиардиЧл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Искам и аз да се включа с моите искания. Нека се има предвид, че съм лично засегнат от престъпното скъперничество на Симеон Дянков. Мислех че Бойко е пич , но доста се разочаровах, когато той каза - Каквото каже Дянков това ще е и го послуша .... ! Това беше още в началото на мандата и Герб имаха голямо доверие , а Бойко рейтинг и не се съобразяваха с тегобите на "обикновенните хорица" като мене. Голямо значение, че няколкостотин души ще останат без работа.... Сега в края на мандата тия неща взеха да им правят впечатление , но късно е чадо за китка. Няма да си кривя душата - Това правителство направи толкова смешки и гафове, че ако бях нормална европейска държава, за каквато ни обявяват ...трябваше да си ходи още преди 2 , дори 2 години и половина и щеше да е справедливо и логично ! Нямам нищо против Бойко Борисов , дори ми е симпатичен като човек ...пич е , но дали поради слаба кадрова политика , дали защото се обгради с разни катили , но се подведе и не се справи , а беше обещал доста неща. Тук идва сложното - не ми харесва рефренът - като си отиде Герб, кой ще ги смени , но не харесвам никоя от останалите партии и никога не съм гласувал за тях . Като малък бях впечатлен от славната българска история и нашите велики Царе и затова ме болеше като гледах как хората се кланят на разни заекващи дядки и напикаващи се бабки. Исках да имаме Цар....като в приказките , велик , добър , но и строг и думата му на две да не става. Трябват ни силни личности , милеещи за страната и народа. Значи партиите ги изключваме. Ето и моите искания за Народното Сборище :
1. Разпускане на всички партии и отнемане на имуществото им в полза на народа.
2. Пълно разследване на всички участвали в управленията последните 25 години.
3. Изцяло мажоритарни избори.
4. Забрана за участие в изборите на всички, участвали под някаква форма в досегашната власт, дори и местна.
5. Отваряне на всички досиета без изключение.
6. Изборност на съдии, прокурори и полицейски началници дитектно от народа.
7. Велико Народно събрание на абсолютно експертен принцип със широка подкрепа.
8. Нова Конституция , наблягаща на нов модел на управление.
9. Нови закони във всички области.
10. Национализация на всички имоти и пари с недоказан произход и над определен праг.
11. Заличаване на всички дългове към банките на безработни и без имущество хорица.
12. Закриване на "институцията" Частен съдия изпълнител и отнемане на имуществото и съдийските им права ( сами знаете , че повечето са престъпници и лихвари ).
13. Закон за фалит на физически лица, като в белите държави.
14. Премахване на минималната заплата за сметка на задължителна минимална часова ставка изчислена над прага на бедност.
и т.н. , ако се сетя ще пиша ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеОстатъците мозъчна дейност по високите нива на групировката ТИМ затихват оглушително. Отново ни пращат земноводните си футболисти, спортисти и откровени простаци по протестите. СНИМАМЕ И РАЗПРОСТРАНЯВАМЕ. А медиите - стига сте козирували на банда крадци на коли, хора с овенно образование, изпълзяли от най-мръсните канали на прехода. ТИМ не са никакви "добри момчета" а съвкупие от свръх примитивни мутри - вземете и си го кажете в ефир! Не продавайте България за жълтите стотинки които групировката ви мята!
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=8CqM7p94V_I
Грозна картина във Варна - тимаджийските мутри се опитват да яхнат протеста. Варненци обаче няма да се вържат
Коментар
-
Десет семейства в България източват годишно 1,5 млрд. лв. от енергетиката
http://www.glasove.com/ivan-chalukov...etikata--12254Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Попаднах на страхотен текст и си рекох що да не ви го споделя и на вас .Същият хем ме разсмя ,хем ми стана малко тъжно ,че все още има наивници .
Цялата власт на прасетата!
Тази тема все още ми е забавна, а предполагам предстои отново да бъде актуална с наближаване на изборите.
Гледахте ли по телевизията оставката на премиера? Голям екшън: комунистите му пречат и го саботират, дпс ще го убиват. Но, на тия работи някак съм им свикнал. Искам да питам друго, мислите ли, че да докараш камион прасета на паветата пред парламента в подкрепа на любимият си лидер е нещо съвместимо със здравия разум? Имам предвид ти си фен и караш си камион към месокомбината в Монтана, когато разбираш по радиото, че партийния лидер има нужда от теб! "Ей, ама къде тръгна, трябва да докараш животните във фермата до... - Аааа, не ме чакайте, потеглям към народното събрание! Партията има нужда от всяко прасе!!!" И пътьом дори дори успяваш да намериш принтер, да разпечаташ постери и да облепиш предницата с „БОЙКО БАЩА НА СВИНЕВЪДИТЕ. ФИДОСОВА МАЙКА!”.
Някак си същата хореография като на мачовете на "Бистришките тигри", но с малко по-голяма агитка. ... Честито Герб, вече имате нов партиен символ - зурла.
Най сетне разбрах кой харесва харесва това управление и го защитава. Е, за някой кочината е идеално място. Без Него нямаше да я има.
И тъй, прасетата от протеста вече имат профили във Фейсбук и агитират в полза на водача. Можете да ги познаете по почерка.
Представяте ли си колко е трагично положението му на тоя щом е опрял до помощ от свине? Но защо само прасета, защо не докарате и камион тикви? Аз ли трябва да мисля вместо вас? Ето ви последната идея и повече няма да ви помагам: сигурен съм, че ако се заемете и да ги чукате до изборите електората ви ще се увеличи направо тройно.
Като е казал Оруел в „Животинската ферма”: „Напред, цялата власт на прасетата!” Или май беше свинаря Ивайло?
Предполагам след това разбирате, че този човек Бойко Борисов е ужасно тъп. Но ако вече не сте го разбрали, значи, че сте по-тъп и от него. А това вече ви прави супер ужасно тъп и по-добре Бог да се смили над вас и да ви приспи.
Последна аналогия, щото смятам, че това е оставката в името на мира отново беше постановка: Да си популист е като да си курва: 4 год. обещаваш фелацио, въртиш някаква свирка и в момента в който трябва да ти еякулират в устата, внезапно става нещо и си дръпваш главата назад... Това е. Положение на никъде, нито ерекцията на електората е оползотворена, нито енергията е еякулирала. Курвата ще продължи с курвенските номера. Духане, духане, вятър във въздуха и като трябва да изпиеш чашата... оп, веднага назад! Само че курвата е прибрала парите, а не обича да връща.http://thelaststand-uphero.blogspot....g-post_22.html
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
А сега малко по-сериозно. Това с анархистките глупотевини, интернет гласувания, забрана партии и пр. го забравете. Разковничето е съдебната система. По цял свят се знае,че за обикновените криминалните престъпници затвора не е кой знае каква драма, но вероятността да лежи е страхотна превенция за престъпниците с бели якички. На нас ни трябва да осъдим 20-30 от крупните политици-мафиоти (от калибъра на Бакърджиев, Доган, Боко, Руменовците и пр.) Не може да си представите как ще се стегне л.йното на бъдещите управляващи. Проблемът (и не само у нас, а по цял свят) е че това е много трудно да стане...
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеимаш ли някакъв образ за партия, в която да има и морал(например, да държиш на думата си, достойнство, чест) , и добра, изпълнима програма
възможно ли е в днешните условия
Демократическият сговор е българска политическа партия, съществувала от 1923 до забраната на партиите през 1934. През по-голямата част от този период (1923-1931) тя е основната управляваща партия, което я прави третата партия по продължителност на управление след Българската комунистическа партия и Народнолибералната партия.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%...B2%D0%BE%D1%80
------------------------
Александър Цолов Цанков е български икономист и политик, водач на Демократическия сговор, а по-късно на Народното социално движение. Той е министър-председател на България в 41-вото (1923) и 42-рото (1923-1926) правителство.
Цанков е председател на XXI (1926-1927) и XXII (1927-1930) Обикновено Народно събрание......Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар