Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 25.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Абе това не е ли 4ун4о
От два три дни в мен се затвърждава усещането че нашия форум отново е уважен от всеобщия ни любимец, славния форумен дразнител, неповторимия и непрежалим
4ун4о
само че този път с ник Мечобиков. Сравнете им стила и ще видите какво имам предвид - същия революционен плам, същата непогрешима увереност, същото обилно количество еднотипни (според инструкцията за деня) постинги през целия работен ден и по нощите и пр и пр.
Здрасти 4ун4о, добре дошъл. Колко плащат в момента от агитотдела на ГЕРБ? И до кога ти е контракта - до изборите или само докат спихне протеста?Last edited by energetik; 23.02.2013, 08:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеВие на разсъждавате по-адекватно. Вие сте самовлюбени същества, моито си мислят че само те са прави. Разбира се, това е единствено и само ваше субективно мнение.
Точно както едно дете на 3-5 години. Но на детето е простено. Но за вас е малко срамно, да останете в развитието си на пет годишно дете. Коскоджамити мъже а акъла им още като от предучилищната...
ПП
Ще е чудесно ако си пишете за тезнеща в оная тема.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Пропуснах един два минуса в моята квалификация - имам висше образование и мога да чета без да сричам - това няма да е фатално нали? Щото аз ако трябва дипломата веднага ще я скъсам и ще премина на диалект, ама все пак реших да попитам първо... И освен това не играя футбол - като гледам и Боко, и някои от новите вождове това се затвърждава като ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ за участие във властта. Да почвам ли да тренирам?
Коментар
-
Абе Мечобиков, я да те запитам нещо, че ми е любопитно. Остави за момент големите теми за Свободата, Справедливостта и пр. и дай да погледнем на нещо по-тривиално - властта. Доколкото разбирам идеята е утре властта д а се изземе от меките китки на Плевнята и да се връчи на народа. Обаче все пак ще трябва поне на първо време (докато разпуснем държавата и се установи Свободната Анархия) някои да станат министри, шефове на отдели и пр. Историята учи че при подобни революции с тази работа се заемат обикновено революционните вождове. Аз не съм много наясно къде трябва да се запиша за вожд, че бих искал да служа н анарода в качеството на министър примерно на земеделието. Отговарям на всички формални критерии - бях на протеста миналата неделя (вярно не ме биха, ама имах желание, просто бях си тръгнал вече ...), млад съм, (тоест не съмбил член н аБКП, ДКМС< не са ме вербували от ДС и пр.), досега не съм членувал в партии, не съм приватизирал и съм относително беден (живея под наем). И най-важното - НИЩО НЕ РАЗБИРАМ ОТ ЗЕМЕДЕЛИЕ.
Ако поста вече е зает бих приел да участвам като депутат при писането на новата конституция - отново мисля че имам нужната квалификация - БЪКЕЛ НЕ РАЗБИРАМ ОТ ПРАВО.
А ти геносе Мечкобиков къде точно смяташ да се пласираш, че ми е интересно?Last edited by energetik; 23.02.2013, 08:02.
Коментар
-
Охо , Мечобиков се събудил
Здрасти мой човек, гледам че вече си на линия. Само ше те замола да спреш с тва копи пейст, щото реда за насраните от страх го чета за 50 ти път. А напъни си малко двете мозъчни клетки и дай нещо по-оригинално, от типа: напИкаха се, подрискаАха се, оляха се, и пр.
Пожелавам ти успешна работа днес на святото поприще на световната пролетарска революция!
Коментар
-
Вие на разсъждавате по-адекватно. Вие сте самовлюбени същества, моито си мислят че само те са прави. Разбира се, това е единствено и само ваше субективно мнение.
Точно както едно дете на 3-5 години. Но на детето е простено. Но за вас е малко срамно, да останете в развитието си на пет годишно дете. Коскоджамити мъже а акъла им още като от предучилищната...
ПП
Ще е чудесно ако си пишете за тезнеща в оная тема.
Коментар
-
Защо субективистите разсъждаваме по адекватно ???
Казват обективистите - протестите носят несигурност
Субективистите казваме:
Несигурността е субективна. Прави сте господа обективисти, че протестите носят несигурност за Румен Овчерина, за Иван Циганинов Приватизаторов, Лютви Агентов Павелов, Бойко Бандитов Сиков, Георги Агентов Гоцев, Ахмед Агентов Савов, Симеон Царов Горянинов, Меглена Снахова Присъединителова, Болен Магистралов Лидеров, Ор Яшаров Седянков и вся остальная сволоч.
За останалите българи протестите носят надежда, че има шанс гражданите да вземат властта в свои ръце и източването на България да бъде спряно.Last edited by mechobikov; 23.02.2013, 06:14.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от hari55 Разгледай мнениеПротестите са хубаво нещо, но вадят много истини на яве. Виж сайта по долу. Виждал ли си Ваньо Костов и Румен Овчаров да пелтечат? Виж ги на живо!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
България на три морета
Черкезов, защо само Македония бе, мойто момче? Ами Беломорието? Ами Одринско, ами Северна Добруджа, Пирот (а защо не и Ниш)?
Като ще е гарга да е рошава
Между другото, нашата славна армия е на такова дередже, че сигурно и макетата вече могат да ни опукат. Циркулира тези дни много готин виц, може да сте го видели:
Боко: Нека танковете да дойдат!
Аньо: Ама и двата ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеДо Ретърн
Човече, по т. 11 не се шегувам - кажи какъв размер смяташ да се опрощава за да търча в банката да тегля и аз кредит.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
Коментар