IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Субективизъм или обективизъм - изберете сами.

Сега след като тези политици, дето ни крадат вече 23 години и ни направиха един от най бедните народи в света, всички те вкупом твърдят, че протеста на гражданите е вреден за България, в моята субективна тиква веднага изскача идеята, че тези дето крадат обикновено също и лъжат. С други думи протеста е полезен за България и е много вероятно гражданите в неделя да ги изметат.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• http://www.dw.de/%D0%B1%D0%B1%D0%B1-...%B2/a-16613281

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Дори на мен, който съм много мнителен относно никовете, това твърдение ми се струва прекалено. Просто не е истина. Аз съм един от двайсетината човека, които следят и пишат ежедневно в тази тема и познавам стила на всички активно списващи и твърдя, че това не е вярно. Вече разкрих няколко ника с които се включи 4ун4о.
        А мечобиков си търси сравнението с 4ун4о с непрекъснатото дъвчене на едно и също л..но. Ама не е той.
        Гигов, казах ти да я прочетеш "Реторика" на Аристотел. Ако беше ме послушал, сега щеше да ти е пределно ясно, че Енергетика не ме мисли за Чунчо. Фатката е да ме изнерви и да ме накара да го п***********сувам, белким ме изгонат.
        tnm

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Депутатите имат четири дни за промени в енергетиката и опазването на природата

в-к Капитал Daily

След три часа консултации при президента Росен Плевнелиев, представителите на парламентарните партии без "Атака" решиха, че потенциалът на действащото Народно събрание е изчерпан. Нито една от тях няма да изпълни мандата за съставяне на нов кабинет, след като оставката на правителството на Бойко Борисов беше гласувана в четвъртък. Процедурата обаче ще бъде извървяна - Плевнелиев ще покани последователно ГЕРБ, БСП и ДПС, макар всички да са наясно, че това е формално. Изборите ще са в края на април или началото на май.

"Вървим към служебно правителство", обяви президентът след края на разговорите. Народното събрание ще работи до края на седмицата (пленарните заседания са в сряда, четвъртък и петък, ще има извънредно и във вторник), и след това ще бъде разпуснато. Дотогава президентът настоява да бъдат гласувани промените в закона за енергетиката, за енергийната ефективност и за черноморското крайбрежие.

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
              От два три дни в мен се затвърждава усещането че нашия форум отново е уважен от всеобщия ни любимец, славния форумен дразнител, неповторимия и непрежалим
              4ун4о
              само че този път с ник Мечобиков.
              Сравнете им стила и ще видите какво имам предвид - същия революционен плам, същата непогрешима увереност, същото обилно количество еднотипни (според инструкцията за деня) постинги през целия работен ден и по нощите и пр и пр.
              Здрасти 4ун4о, добре дошъл. Колко плащат в момента от агитотдела на ГЕРБ? И до кога ти е контракта - до изборите или само докат спихне протеста?
              Дори на мен, който съм много мнителен относно никовете, това твърдение ми се струва прекалено. Просто не е истина. Аз съм един от двайсетината човека, които следят и пишат ежедневно в тази тема и познавам стила на всички активно списващи и твърдя, че това не е вярно. Вече разкрих няколко ника с които се включи 4ун4о.
              А мечобиков си търси сравнението с 4ун4о с непрекъснатото дъвчене на едно и също л..но. Ама не е той.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Добре 4ун4о, добре мойто момче

Ясна е работата, надника трябва да се изкара на всяка цена. Добре 4ун4о, аз сега отивам да пия кафе, като се върна ще проверя как изпълняваш нормата за деня и ако се уфлянкваш ще пиша на Цвъки да ти набие канчето.
                Айде приятна работа

Коментар

И кога ще престанеш да спамиш и ще започнеш да разговаряш с останалите форумци като нормален мислещ човек а не като платен провокатор?
                  Където свършат аргументите почват обидите

Бойко Изтървалов Галевов

Сергей Батков Братков

tnm

Коментар

• Първо да посочваш факти, за които няма нужда от коментар не е спамене и второ- какво да говориш с хора, които до толкова са заслепени от господарите си- говоря за троловете- да видим , кои ще се разпознаят, че освен да обиждат нормалните хора с различно мнение нямат други аргументи... Мисля , че всички разпознахме, кои са новите никове. Аз продължавам да следя дали са коректни към участниците във форума..Как може Мечо да изразява мислите си без злостно да обижда , а троловете не могат

Коментар

• Освен това Мечо (за разлика от Чунчо) съвсем основателно и субективно е преценил, че политиците на прехода са овързани с олигарсите като свински черва.

tnm

Коментар

• И кога ще престанеш да спамиш и ще започнеш да разговаряш с останалите форумци като нормален мислещ човек а не като платен провокатор?

Коментар

• Добре де, тогава защо сте като две капки вода? Да не сте обучавани в една школа?

Коментар

• Освен това Мечо цяла година искаше да събуди заспалитен дълбок зимен сън мечки с те таа снимка
                            tnm

Коментар

• http://www.mignews.info/sina-t-na-ka...ko-e-na-vlast/

Коментар

От два три дни в мен се затвърждава усещането че нашия форум отново е уважен от всеобщия ни любимец, славния форумен дразнител, неповторимия и непрежалим
                                4ун4о
                                само че този път с ник Мечобиков. Сравнете им стила и ще видите какво имам предвид - същия революционен плам, същата непогрешима увереност, същото обилно количество еднотипни (според инструкцията за деня) постинги през целия работен ден и по нощите и пр и пр.
                                Здрасти 4ун4о, добре дошъл. Колко плащат в момента от агитотдела на ГЕРБ? И до кога ти е контракта - до изборите или само докат спихне протеста?
                                Не мисля, че е Чунчо. Но пък казва ли ти някой ???
                                Може и да не е. Щото Чунчо редеше дитирамби за Бандита от Сик.

Пък Мечо цяла година твърди, че ГЕРБ и БСП са от един червен дол дренки.

1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.
                                2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
                                3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
                                4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
                                5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
                                6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
                                7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
                                8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
                                9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
                                10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
                                11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
                                12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...
                                tnm

Коментар

Working...
                                X