IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами аз не знам, но ми го каза професионален пиар. Дали другарите тролове няма да те насочат или те смятат за конкурент. Ама имаш ли този тролски хъс да браниш и обиждаш хората за пари. Това не е ли долна работа

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      Всичко това и благодарение на мен, защото твърде дълго време те оставих без да ти отговарям на простащината
      Добре, че беше ти (тя), за да ме въздигнеш.

Коментар

• Кмете ами да ти купим очила
        http://www.segabg.com/article.php?id=638016
        Кмете на линка пък още по малки буквите

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Аз съм му казал какви са му проблемите, но да се държи възпитано и да спазва добрия тон във форума
          Кире,спомена за нек"ви кинти,дето ги раздавали некъде.....Може ли малко по-подробна информация,че напоследък леко съм го позакъсал с финикийците.....
          Щом "добрите" хорица дават пари за плещене на глупости по форумите ,що да не ги вземем....

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Преувеличаваш въздействието на феромоните, които излъчва твоето "тя".

Или по-скоро подценяваш моята старческа деменция.

Седнал съм аз да помня на съни(тя), какво била писала по време на президентските избори.... Смях в залата.
            аха, ахаа
            то не е нужно да помниш мръсотиите си,
            ти започна една тенденциозна атака от обиди, внушения и куп мръсотии,
            без повод ме споменаваше в разни твои мнения, барабар с други хора, без да има причина, номерът ти беше да попадна в ...някакъв кюп
            Всичко това и благодарение на мен, защото твърде дълго време те оставих без да ти отговарям на простащината

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Всичко дето си го писал са ГОЛЕМИ ГЕРБОПЕДАЛСКИ ЛЪЖИ!
              1. Инфлацията за мандата на Станишев беше 36% а увеличението на доходите 45%. При ГЕРБ има 13% инфлация и НУЛА увеличение. И от 1 април няма да има увеличение, щото Тиквата е изпразнил хазната и абдикира.
              2. Измишльотина аматьорска и дилетантска. При Станишев ВИНАГИ се изпълняваше приходната част от бюджета. ВИНАГИ! И затова ВИНАГИ бюджета имаше излишуци. При ГЕРБ бюджета е ВИНАГИ в дефицит.
              3. Поредна ЛЪЖА.Нямаше спрени еврофондове. Бяха спрени разплащанията САМО по оперативна програма "Транспорт".
              4. Наполовина си прав. Криза нямаше, ама се задаваше. Кризата наречена ГЕРБ!
              5. Такова нещо Станишев не е казвал НИКОГА! Щото го нямаше.
              6. Газовите "посредници" са фирми на Газпром, чрез които Газпром продава. Те и сега са същите. Питай някой батко дето е наясно по въпроса. Пак са същите. Не са премахнати. Само дето сега купуваме газ на много по-висока цена отколкото при Станишев.
              7. Пътища Станишев правеше много повече от Борисов. Това е факт. При това ДВОЙНО повече.
              8. Спад на инвестициите има при ГЕРБ. Много голям и много рязък. Нали това искаше да кажеш.
              9. Батко го махна Станишев и по време на Станишев беше подведен под съдебна отговорност. Провери. Абсолютно е вярно. А корупционните скандали при ГЕРБ и сега са много. Пък като паднат от власт...
              10. Почистването на София по време на Станишев си беше работа на кмета Борисов. Бойко се казва. Ако имаш забележки отнеси ги към Бойко.
              11. За проблема със сметищата... По добре да не беше го закачал. Щото Бойко Борисов обеща завод за боклука на софия като стана кмет. 4 години кмет + 4 години премиер а ЗАВОД няма. НЯМА.
              12. Проблемите с местата в детските градини- в София са проблем на софийския кмет. Борисов и след него Фандъкова. Тоест ГЕРБ. Станишев и БСП нямат нищо общо. В Шумен са проблем на кмета Красимир Костов. И той се справя. Не защото е от БСП, ами защото е кадърен. Заразлика от герберския боклук-Бойко.
              13. Не знам какво си е говорил Румен Петков с братя Галеви., ама по времето на Станишев тези двамцата ги арестуваха и ги обвиниха. А по време на Бойко ги пуснаха да избягат. Та се отнеси към Цвъ Цвъ. Той ги пусна.
              14. Ако е вярно ЗАЩО не е арестуван и обвинен?

Та се вижда че в опита си да наплюеш БСП, ти си и..рал едно огромно герберско л..но. Хем огромно, хен се изака на главата си герберска.
              Гигов, ти поне си бил военен (сега запасняк, както и аз), а и както вече се разбра - аз съм се занимавал с медии.
              Ти си най-малко обърканият от БеСеПа-рите, а и по-скоро искаш да ти увеличат военната пенсия и не чакаш нова работа.

Та да ти кажа:
              За да има въздействие дадена новина, пост или изявление - то те трябва да бъдат представени кратко, разбираемо и да не отнема повече от минута да ги прочете човек.

Когато изявлението е вербално+визуално, тогава може да се стигне докъм 15-20 минути, но много зависи от правилното преценяване на харизмата на оратора, както и на интелигентността на слушателите/зрителите.
              Горното е проста статистика.

Сега, ти прецени, дали постът ти е в подходящото време, място и дали ти си му правилния автор (в което се съмнявам )

Коментар

• Сидеров твърди че
                Борисов се държи като обидено малко дете!

Днес пък друг твърдеше че Борисов се държи като обезчестена селска мома. Като прелъстена и изоставена.
                Не са прави и двамата.

Борисов се държи като дърта недоклатена селска пача, започната и недовършена!
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Депутатка от ГЕРБ се оплаква от схеми тип "Джон льо Каре"
                  Публикуваме едно към едно опровержението на депутатката от ГЕРБ Цвета Караянчева, за която кърджалийски сайт съобщи вчера, че е обещала на местни роми да им опростят сметките за вода.

OПРОВЕРЖЕНИЕ

Електронното издание "Кърджали бг вести", в лицето на журналиста Георги Кулов, си позволи да тиражира в медийното пространство клеветнически твърдения за конспиративни срещи и предизборни лъжеобещания на ПП ГЕРБ в квартал "Боровец" на град Кърджали. Това е поредната несръчно скроена и съшита с бели конци публикация на г-н Кулов, която се позовава на информация, подадена от трети лица, не почива на истината. Бях в квартал "Боровец" по покана на нейните жители във връзка с проблеми във водоснабдяването, подобни срещи съм правила в почти всички квартали в града и никога не съм се хвалила публично с това, че се опитвам да помогна /не за първи път/ на хора, чиито елементарни човешки потребности стоят нерешени с години.
                  На принципа на концентричните кръгове, образувани от камъка, хвърлен във водата, публикацията в "Кърджали бг вести" лековерно бе препечатана на интернет-страниците на дузина национални ежедневници и електронни издания и доби популярност, обяснима единствено с нездравия интерес, който предизвиква съчетанието от думите "избори" и "роми". Категорично заявявам, че не продавам работни места и не опрощавам сметки за ток и вода. Не организирам тайни срещи с хората и отговарям с лицето и името си за всяка казана от мен дума, за разлика от г-н Георги Кулов, който предпочита да си служи не с факти, а със слухове, които изопачава по свой вкус и които обикновено стигат до ушите му от кухнята на политическия му покровител ДПС. Не бих си позволила да коментирам произведения от него материал, ако това се случваше за първи път. За жалост, говорим не за частен случай, а за системно фабрикуване на сценарии в стил "Джон льо Каре" на гърба на моя милост и на ПП ГЕРБ.
                  Без да си присвоявам правото на ментор, съветвам националните медии, които копи-пействат статии на г-н Кулов да проверяват достоверността на неговите публикации. Инак ще предизвикат омерзение в общественото пространство, съизмеримо с незачитане и тотално отричане на журналистическата професия и достойнството на онези, които я упражняват.

Цвета Караянчева
                  Народен представител от ПП ГЕРБ
                  В 41-то Народно събрание
                  ЛЕЛЕ МАЛЕ АМИ МИ5 ЗНАЕ ЛИ
                  Абе човек колко пъти да ти пиша, че по това време както съм се почерпил повече от един ред не виждам , ко ми ги пускаш тия чаршафи , даи линк, И карта на острова на съкровищата да пуснеш няма кой да ти я види.....
                  Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• dabedabe
                    25 Февруари 2013 19:42
                    Въпреки всичко, на Борисов му съчувствувам. Подложен е на голямо натоварване, но трябва да си владее нервите. Ако се налага, да пие успокоителни. Щото иначе всичко сътворено от него, ще се срине като в "Зорба гъркът". Аз мисля, че Цветанов му донесе много негативи. Не трябваше да го прави министър и зам. премиер. Трябваше да отдели повече внимание на формирането на кабинета, без да се страхува че ще има и по-умни от него. Не се оказа на висота. Дано си е извлякъл поуки. Ама като го чух днеска, едва ли. Ами никой не му е крив. Имаше информация, да си е напрягал куфалницата повече. Иначе като че ли не е лош човек. Ама трябваше да е подгонил мошениците, а не да остави пъзльото Цветанов да дрънка обилно.
                    ХА- ХА НАИСТИНА СА УНИКАЛНИ ПО ГЛУПОСТ

Коментар

• Сигурен съм че всяка глупост свързана с нещо направено от ГЕРБ е абсолютно вярна - колкото и да отричат. Там може да има изненади само в посока надолу. Т.е. каквато и глупост да смята някой че може да направи някой гербер нека да се замисли пак - със сигурност глупостта ще е много по-голяма.

Коментар

• Депутатка от ГЕРБ се оплаква от схеми тип "Джон льо Каре"
                        Публикуваме едно към едно опровержението на депутатката от ГЕРБ Цвета Караянчева, за която кърджалийски сайт съобщи вчера, че е обещала на местни роми да им опростят сметките за вода.

OПРОВЕРЖЕНИЕ

Електронното издание "Кърджали бг вести", в лицето на журналиста Георги Кулов, си позволи да тиражира в медийното пространство клеветнически твърдения за конспиративни срещи и предизборни лъжеобещания на ПП ГЕРБ в квартал "Боровец" на град Кърджали. Това е поредната несръчно скроена и съшита с бели конци публикация на г-н Кулов, която се позовава на информация, подадена от трети лица, не почива на истината. Бях в квартал "Боровец" по покана на нейните жители във връзка с проблеми във водоснабдяването, подобни срещи съм правила в почти всички квартали в града и никога не съм се хвалила публично с това, че се опитвам да помогна /не за първи път/ на хора, чиито елементарни човешки потребности стоят нерешени с години.
                        На принципа на концентричните кръгове, образувани от камъка, хвърлен във водата, публикацията в "Кърджали бг вести" лековерно бе препечатана на интернет-страниците на дузина национални ежедневници и електронни издания и доби популярност, обяснима единствено с нездравия интерес, който предизвиква съчетанието от думите "избори" и "роми". Категорично заявявам, че не продавам работни места и не опрощавам сметки за ток и вода. Не организирам тайни срещи с хората и отговарям с лицето и името си за всяка казана от мен дума, за разлика от г-н Георги Кулов, който предпочита да си служи не с факти, а със слухове, които изопачава по свой вкус и които обикновено стигат до ушите му от кухнята на политическия му покровител ДПС. Не бих си позволила да коментирам произведения от него материал, ако това се случваше за първи път. За жалост, говорим не за частен случай, а за системно фабрикуване на сценарии в стил "Джон льо Каре" на гърба на моя милост и на ПП ГЕРБ.
                        Без да си присвоявам правото на ментор, съветвам националните медии, които копи-пействат статии на г-н Кулов да проверяват достоверността на неговите публикации. Инак ще предизвикат омерзение в общественото пространство, съизмеримо с незачитане и тотално отричане на журналистическата професия и достойнството на онези, които я упражняват.

Цвета Караянчева
                        Народен представител от ПП ГЕРБ
                        В 41-то Народно събрание
                        ЛЕЛЕ МАЛЕ АМИ МИ5 ЗНАЕ ЛИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                          Не се отварят кире, сигурно требва да си логнат във фейсбук, ама тея които нямат си ги загубил безвъзвратно.
                          100% нямам
                          Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• http://www.capital.bg/politika_i_iko...neta_borisov/:)

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Личната атака на анон към мен започна точно с активността ми около президентските избори
                              Преувеличаваш въздействието на феромоните, които излъчва твоето "тя".

Или по-скоро подценяваш моята старческа деменция.

Седнал съм аз да помня на съни(тя), какво била писала по време на президентските избори.... Смях в залата.

Коментар

• Божидар данев прокламира същия неолиберализъм, който е напът да върне социализма по света. Тези хора едно си знаят едно си баят, не вижддат ли че това не работи.

Коментар

Working...
                                X