If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За сегашното състояние на държавата, огромна вина носят и непушачите, подкрепили Дянков, Бойко и министри като Мирослав Найденов за забраната в 2012 г., с което докараха десетки хиляди свои съграждани до фалит, невъзможност да си намерят работа, да си плащат кредитите, както и до покачване на цените на тока, за да може Дянков да намери ДДС за бюджета. Поне 40 000 - 50 000 човека изхвърлени сега на улицата, отчаяни, без работа, по площадите събарят системата която е съсипала живота им, а всички в държавата плащаме и по-скъп ток, само защото някой злобар е решил да си начеше егото, да забрани на клиентите на заведенията да пушат дори в заведения в които на последния (непушачът) не му е стъпвал крака?! В Люксембург хората имат избор какво заведение да посетят, а у нас не... Още април месец 2012 г. предупредих, че забраната на избора в заведенията ще доведе до увеличения на други данъци и вземания http://borsi.dir.bg/_wm/library/item...7&df=8&dflid=3, но кой да чуе...
Къде са сега комунистите от ГЕРБ който само преди година-две, до преди месец-два ми обясняваха, че токът и цигарите "няма да съборят" комунистическия им кабинет
Днешните ми постове са насочени към това да се предпазим от пролетарски уклони и да запазим държавността в една европейска държава, каквато сме.
Защото смятам, че мога сам да си вадя хляба, но наистина не мога сам да гарантирам сигурността на семейството си.
Разни дебили и не толкова дебили, искат да им се опрощават кредити, дългове към Топлофикация и електроснабдяване. Това води до беззаконие, неравнопоставеност и анархия. Нещо, което някои сили, скрити зад някои политически партии, са петимни да се случи.
Не защитавам ГЕРБ или която и да било партия. Просто желая след 2-3 месеца да имаме нови избори и там да се реши кой ще управлява нашата Държава или това, което е останало от нея.
Ами попитаи тези , които обиждат без повод, ама може да мислят, че им взимаш премията. Не знаех Вал, че са предлагали пари на хора от форума..На мен от няколко дена все ми набутват за приятели политици от управляващата партия- ха-ха
Обидите отказват хората, поне така се предполага, че хората не искат да влизат в конфликт. А когато целта е да не се говори срещу някоя партия най-лесния начин е да откажеш хората които пишат срещу нея.
Ами попитаи тези , които обиждат без повод, ама може да мислят, че им взимаш премията. Не знаех Вал, че са предлагали пари на хора от форума..На мен от няколко дена все ми набутват за приятели политици от управляващата партия- ха-ха
Гигов, задължително се вслушай в думите на анон за медийното въздействие.
За това, точно е прав.
Наистина е добър манипулатор, но не достатъчно, за да заблуди за дълъг период от време.
Нищо чудно и той да има пръст в медийния образ, който създават на протестиращите.
Какво друго е, ако не МАНИПУЛАЦИЯ, това, което въртят от медиите -
двайсетина момчета снощи се насъбрали на Орлов мост и с бирени бутилки се гавреха с пътуващите...след като официално беше обявен край на протеста в следобяд
Естествено и полицията им позволи...на 20 момченца, за да минат кадрите по всички тиви-та
Или пък пак малката групичка от тези, които с маски нахвърляха пиратки и камъни по жандармерията и тя им отвърна - всичко общо 5 мин
Но из медиите само се говори за насилие, лумпени, прости маргинали и едва ли не революции с насилие...
Кире,спомена за нек"ви кинти,дето ги раздавали некъде.....Може ли малко по-подробна информация,че напоследък леко съм го позакъсал с финикийците.....
Щом "добрите" хорица дават пари за плещене на глупости по форумите ,що да не ги вземем....
Виж ЕС на кои ПР агенции плаща за популяризиране на селските програми. Това е идиом за пропаганда в полза на ГЕРБ. може да питаш и анон очевидно - той като гледам ги знае как стоят нещата - е може да не иска конкуренция де да знам как им плащат
Кире,спомена за нек"ви кинти,дето ги раздавали некъде.....Може ли малко по-подробна информация,че напоследък леко съм го позакъсал с финикийците.....
Щом "добрите" хорица дават пари за плещене на глупости по форумите ,що да не ги вземем....
To и съфорумци твърдят, че са получили подобни предложения на ЛС.
Коментар