IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.blitz.bg/news/article/184591

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
      И една ми стига ако е за постоянно....
      Аз не съм чувал за кифли с мед. Ако е с мармалад - тогава ща започне да дъхне след време.
      По-добре да е макова кифла - мак, алено цвете, БСП, Ние сме на всеки километър....

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
        Като съм си майстор на чекиите защо да ставам чирак на кифлите???????

Коментар

• Първоначално изпратено от hari55 Разгледай мнение
          Само макроикономисти и фундаментални анализатори, могат да оценят кой какво е направил през прехода.
          както казах днес протеста се превърна в :
          1001 стоки..........1001мераци.
          хаха, аз се вписвам идеално в тези които могат да оценяват рпавителството и веднага ти казвам. напълно некадърно правителство Мисля че ти след като не си макроикономист и фундаментален анализатор нямаш ама абсолютно никакво право да не приемаш оценката ми

Коментар

И народна БозЪ.
            МоЕ и малко зелени чорапки, да добавим и овчи мозък, за мезе.
            Наздраве Чунчо!

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA
              А уточни 100 човека временно заети в туризма или постоянно заети в производство. И бас фащам, че личната ти печалба е колкото мойта заплата....ако не е и по малка
              Само макроикономисти и фундаментални анализатори, могат да оценят кой какво е направил през прехода.
              както казах днес протеста се превърна в :
              1001 стоки..........1001мераци.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                и компютри за народа....

особено
                за всеки гербераст - поне по 2 - да пишат на воля, нашир и надлъж
                Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Така всякакви граждански представители просто ще се превърнат в една клапа - за известно време, чрез която да се покаже - виждате ли ние правим нещо.

Е мен такава ерзац работа не ме кефи. Трябва системата да е устойчиво отворена, а не привидно такава. А за да бъде устойчиво отворена трябва просто да е отворена. Предоставяща максимум информация- за методологията си, за да може да бъде повторена от независими ако ще граждански сдуржения и за данните които зиползва със същата цел.

И когато едно гражданско сдружение - извън организацията, използвайки данни и методики на съответната комисия, достигне до други резултати - не като на комисията - да се скъса да я съди. И нея и олигополите и правителтсвото която трябва да я контролира.

Коментар

И кифли тоже трябва да има! За народа !
                    и компютри за народа....

особено
                    за всеки гербераст - поне по 2 компа (добавих комп...да не става грешка ) - да пишат на воля, нашир и надлъж
                    Last edited by съни(тя); 25.02.2013, 23:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      Ти ли си другото ми АЗ?

Аз не го приех навътре, защото тук до голяма степен всички са (тя), т.е. ранна утрин на спирката за градски транспорт с топли кифли.
                      И народна БозЪ.
                      МоЕ и малко зелени чорапки, да добавим и овчи мозък, за мезе.
                      Last edited by hari55; 25.02.2013, 22:53.

Коментар

Всъщност, това дори, е изискване на ЕС да има граждански квоти из регулаторните комисии
                        Идеята е, че макар и по закон независим орган, хората там се назначават от управляващите.
                        И по тази причина трябва да има представители на граждански организации, които да не позволяват да се замитат следи, да са наблюдатели при оформяне на цени, касаещи масовия потребител, да алармират при нередности...
                        Една идея, която не разбирам как може толкова кофти да се извърта и да се представя като някакви народни комитети и не знам какви други щуротии
                        Проблема ми е с избора на тези хора, кой ще ги избира и от къде ще бъдат избирани. И с компетенцията на тези хора - кой ще преценява че няма да са просто едни почешитопковци склонни на корупция.

пастите за зъби си правят асоциации на стоматолози да им рекламират пастите за зъби. Как си представяш че ако някой орган регулира някого регулираните няма да си направят една фондация в германия захранвана са пари от каймановите острови, а идващи от българия като тази неммска фондация подкрепя едно гражданско сдружение в българия, за да бъде назначен точния човек на точното място.

Коментар

Това само Жан Виденов го може! Изберете го на изборите и ще стане факт. 600 лв МРЗ=1 долар.Болни мозъци
                          Нали ще си продам активите на фирмата и ще изгоня моментално 100 човека на улицата.
                          Отивам на почивка на остров Мавриций заедно с Ванчо циганчето и Р.Овч. да гоним млади мацки докато вие тук се избивате!
                          Ти ли си другото ми АЗ?

Аз не го приех навътре, защото тук до голяма степен всички са (тя), т.е. ранна утрин на спирката за градски транспорт с топли кифли.

Коментар

Всъщност, това дори, е изискване на ЕС да има граждански квоти из регулаторните комисии
                            Идеята е, че макар и по закон независим орган, хората там се назначават от управляващите.
                            И по тази причина трябва да има представители на граждански организации, които да не позволяват да се замитат следи, да са наблюдатели при оформяне на цени, касаещи масовия потребител, да алармират при нередности...
                            Една идея, която не разбирам как може толкова кофти да се извърта и да се представя като някакви народни комитети и не знам какви други щуротии
                            И кифли тоже трябва да има! За народа !

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Съни единствените искания, които лично аз подкрепям са тези за пълно разкриване на информация.

Останалите винаги могат да се сведат до лоша работа на дадена институция. Предимно ДКЕВР, Комисията за защита на конкуренцията, Комисията за защита на потребителите.
                              ...
                              Работата на тези комисии в момента е пълна тайна. Например, аз поне не знам по каква методика КЗК определя наличието на господстващо влияние.
                              .....
                              Как може тази тъпа комидсия да излезе и да каже че Лукойл нямали били господстващо влияние - е че то е очевидно на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Каквото и да ми плещите герберастите истината е една:

Тези хора на улицата ги изкара управлението на ГЕРБ.

И ги слушайте само какви "искания", какъв тежък комунизъм струи от исканията им.
                                Ей сега слушах един.

Минимална заплата 600 лв.
                                Максимална заплата 4000 лв.
                                Национализация. Мини и заводи на Народа.
                                Да се направят ТКЗСта

И още, и още подобни комунистически дивотии...

ГЕРБЕРИТЕ, докарахте народа до тежък комунизъм!!!
                                Това само Жан Виденов го може! Изберете го на изборите и ще стане факт. 600 лв МРЗ=1 долар.Болни мозъци
                                Нали ще си продам активите на фирмата и ще изгоня моментално 100 човека на улицата.
                                Отивам на почивка на остров Мавриций заедно с Ванчо циганчето и Р.Овч. да гоним млади мацки докато вие тук се избивате!
                                Last edited by hari55; 25.02.2013, 22:44.

Коментар

Working...
                                X