Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 25.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
53-годишен мъж се самозапали в общината в Раднево
Този е четвъртият самозапалил се само за един месец! При чие управление гербери? Коя власт докара тези хора до там?
Ами оня сержант дето уби семейството си и себе си? Махайте се от България! Подлудихте народа!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
А Тиквата ако беше от Девин къде щеше да се лекува? Заради неговото управление само от Девин умира всеки месец по един човек, заради затваряне на градската болница.
Голяма работа, кръвно 190 на 110! А кръвното на народа кой ще измери? Щото народа е на улицата, а не в Правителствена болница. Или Бойко тренира как ще манкира, когато го арестуват. Ама тогава ще бъде в Затворническа болница!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladislavvv Разгледай мнениеРазбира се, че за министерски съвет. Все пак до назначаването на служебен кабинет Борисов има още отговорности.
А иначе мисля, че няма да има работа там в бъдещеНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hari55 Разгледай мнениеЗа министерският съвет ли? То пътища много!
А иначе мисля, че няма да има работа там в бъдеще
Коментар
-
anon6706-Важното е да каже, че някой е простак. Няма значение каква е причината.
Отвратена съм и от друго ,а имено от вандализма на двама лумпени и радоста на хората ,че оная вечер същите са подпалили офиса на ЕВН Пловдив.
http://www.dnes.bg/stranata/2013/02/...plovdiv.181187 Обаче ще им се стъжни и ще почнат да говорят друго, ако покрай сградата на ЕВН пламне на родителите им апартамента.Дразни ме това, че е пълно с лентяи на 18-25-30, които в такива ситуации изпитват душевен оргазъм, като ходят да чупят, мърсят и крещят.... Я да ги питам ако работят, отглеждат деца и са учили достатъчно дали ще запалят ей така някаква си сграда!? Изродски ни е народа в една част и не е тя тази, която ще е повод да се гордеем, че сме българи.
.................................................. ......
В системата преди изборите е започнала чистка.Рокадите не са обявени от пресцентъра на МВР, което е прецедент....Прави впечатление, че всички рокади са в райони с големи ромски общности, за които на всички избори има сигнали за масово купуване на гласове.
Втората странност е, че всички сменени началници обясняват, че са подали оставка по лични причини...
От Синдикалната федерация на служителите от МВР (СФМВР) обясниха пред OFFNews, че не е изключено промените в Областните дирекции да се правят в последния момент с определена цел, така както подобни кадрови преназначения бяха направени в Министерството на отбраната.'> http://offnews.bg/index.php/164296/k...#comment-46063
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДа се възстановява и да си фаща пътя !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнениеАбе с 190/110 кръвно е имал късмет че не е станал някой инсулт.
Дано всичко да е наред и по-скоро да се възстановява, че много работа има за вършене преди изборите.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАко не бяхме във валутен борд, при такава новина, левът щеше да се изтръска поне с 2% спрямо еврото за минути.
Вие си вадете изводите какво трябва да правите, ако нещо се случи с Борисов.
Ще има да си гледате хладилниците много, много време.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАко не бяхме във валутен борд, при такава новина, левът щеше да се изтръска поне с 2% спрямо еврото за минути.
Ако е вярно написаното, разбира се. В тази държава вече нищо не е сигурно и не се знае.
Ще има да си гледате хладилниците много, много време.
Рейнджа много го обичам. Ей така да шава по 30-40 пипса е супер.Last edited by hari55; 26.02.2013, 15:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе му е времето да го съжаляваме. На него не му пукаше за много работи. На Станишката и Обръчларите също не им пукаше.
Долу Телевизора !!!
Да живеят компютъра и хладилника !!!
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=EiQSNsie3pg
Ако е вярно написаното, разбира се. В тази държава вече нищо не е сигурно и не се знае.
Ще има да си гледате хладилниците много, много време.
Коментар
Коментар