IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Не виждаш как? До2000 година можеше да купиш гарсониера в Младост за $5-7000
    Така беше с почти всичко малко преди това.
    Търговските обекти в идеален център са друго нещо . Иначе съм съгласна, че гарсониерите бяха под 10 К $.

Впрочем, в него време успях да подкукоросам няколко приятели и да купим парцели в регулация в близките села. Помня как ни гледаше озадачено един дядка в село на 10км от Варна. "Абе деца, какво ще я правите тази земя?" и се опита да ни пробута парцел с далекопровод.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
      Това май засяга БСП. Чудя се защо?

Швейцарската тайна
      ....
      През март 2010 г. Германия ни даде безплатно един диск с имена на българи със сметки в швейцарски банки. Точно по това време делегация воглаве с шефа на НАП Красимир Стефанов беше в командировка там, за да провери има ли българи, укрили пари в чужбина и избегнали плащането на данъци.
      Отиде Стефанов, върна се с диска, всичко шумно разгласено, по вувузелски.

... В чий сейф пази Стефанов оня диск - това е въпросът.
      Кой ли назначи Стаефанов?
      Чии ли банкови тайни пази Швейцария?
      все на комунисти
      да не мислиш, че и Цветито си държи парите в нейната банка

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        hari55, ако не е бил общинска собственост или на някоя изкуфяла баба без наследници, не виждам как се е случило.
        имаше клауза в закона за приватизация на магазини на СД Промишлени стоки от работници работили над 3 години в обекта. трите магазинери го приватизираха като първоначалната вноска беше 300 000 лв и си беше сума. Останалите 1.2 милиона разсрочихме за 10 години. Такъв беше закона. Жан Виденов обезцени парите и тогава заплатата ми стана 700 000 лв . Съкратиха ме и ми платиха 3 заплати накуп с които изплатих 1.200 000 лв и придобих собствеността. Ето на това му се казва некадърно управление на Държавата ни.Покрай БСП песовете заграбили къде по тлъсти имоти намазах и аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          hari55, ако не е бил общинска собственост или на някоя изкуфяла баба без наследници, не виждам как се е случило.
          Не виждаш как? До2000 година можеше да купиш гарсониера в Младост за $5-7000
          Така беше с почти всичко малко преди това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнение
            Aко тебе те кефят министри Р.Овч. пикаещия в шадравани курветината Мая Курнелия Масларова и други подобни боклуци аз не ги понасям
            изобщо не ти разбирам ....забележката ) Къде пиша за тия??

особено за Масларова, даже на екран като я видя ми се гади, защото познавам отблизо част от далаверите й и начин на работа и съм писала тук за това още преди 5 години
            Само дето знам, че и един от изпълнителите й тогава е днешен гербераст...

И какво за Овчаров?! Цъфти и процъфтява.
            Енергийната мафия, с която ни плаши Борисов, ...от екрана, обаче, не само не намаля, но и се увеличиха играчите в нея.

Между другото, многолико янусче, туй дето го написа по-долу....нали се сещаш, че все още вие сте управляващи, макар и в оставка, до ново правителство сте вие и не точете като за последно, че злепоставяте президента

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
              Само Росен Плевнелиев може да спаси България!
              той що не слуша Слънцето, да не би вече мъжа в семейството му да тропнал по масата и да му е казал - Избирай Той или Аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ?
                Еколожка на 28 години командва бордовете на директорите на АЕЦ „Козлодуй” и на държавните „Мини Марица-изток”. Тя завършва висше образование по специалността "Екология и опазване на околната среда" в НБУ.

4750 лева заплата на месец ще получава друго кадрово "откритие" на новото ръководство - Калин Стануков, той е завършил хидравлична и пневматична техника и никога не е работил в сферата на атомната енергетика .

На втория ден след назначаването си Станкулов подписва граждански договор с 21-годишната Мелина Нинова. На нея е поверено „да консултира ръководството във връзка с имиджа на дружеството” и „въз основа на проучвания да прави контент-анализи на публикации в пресата". Договорът е за 3000 лв.
                Равновесие, шах, шех и мат !!!
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Само Росен Плевнелиев може да спаси България!
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от hari55 Разгледай мнение
                    както ти казах и преди не можеш да тръгнеш с голият си задник срещу големите пари. Лично на мен некадърното управление на БСП ми подари 86 м2 магазин от приватизацията за 1.500 000 лв в широк център. Жан Валдан ми го подари за 2 заплати.Трябва да го обожавам и възнасям защото този магазин ми носи 700 евро на месец. Но както забелязвате аз съм патриот и искам да виждам покрай себе си усмихнати хора а не сърдити кифли и партенки!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Обаче

Не се мъча да убеждавам събеседниците си, а евентуалните читатели, ако има такива. Може да има хора, на които им трябва малко за да прозрат, че свободата е първична и няма ненарушими закони. Точно на такива хора думите ми биха могли да помогнат да се осъзнаят.
                      А, това - да!
                      Бех го позабравил тоя начин (и аз така действах в интернет навремето).
                      Ако чувстваш, че фаща дикиш - продължавай и - фалим

http://www.youtube.com/watch?v=w6wYcflpJ10
                      Тук не им гледай гъркоманските танци, ами слушай и чуй певеца с текста
                      Last edited by vmankov; 26.02.2013, 20:45.

Коментар

• http://www.dw.de/%D0%B4%D0%BE%D0%BA%...%B0/a-16628242
                        кои другари тролове са дежурни тази вечер

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                          Ах ти червена чумо!
                          Ах ти руска подлого!
                          Ах ти комунистическа пиявицо!
                          Цял живот нищо не си работил, пенсионирал си се в най-силните години на един мъж, народа те е издържал през целия ти безполезен живот, и имаш смелост да говориш?
                          Намате срам, червени паразити!
                          +1024
                          През 1993-4 въведоха тестове за военните за физиеска подготовка. Голям смях беше коато трябваше да правят коремни. на лоста. 95 процента военна дроб сърма виждал ли си??/
                          Last edited by hari55; 26.02.2013, 20:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Американски провокатор!
                            Заради ТВОЯ любим Бойко Борисов в голямата си част народа е докаран до просешка тояга. Заради Бойко хората са на улицата. Заради политиката, злобата и невежеството на ТОВА управление стотици българи се самоубиват, някои толкова лудват че се самозапалват, други откачат и избиват семейството си. Не смей с американското си самодоволство да издевателстваш над българите и да им натрапваш престъпните си любимци. ВИЕ ГЕРБЕРАСТИТЕ докарахте народа до лудост! Не смей да ни поучаваш самодоволен американски подлизурко!
                            Ах ти червена чумо!
                            Ах ти руска подлого!
                            Ах ти комунистическа пиявицо!
                            Цял живот нищо не си работил, пенсионирал си се в най-силните години на един мъж, народа те е издържал през целия ти безполезен живот, и имаш смелост да говориш?
                            Намате срам, червени паразити!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              Многолико янусче, не се кефи толкова, че както днес Дянков пак тръби колко стабилна и ок е финансовата система...с резерв на санитарен минимум, да не пламнем всички скоро.
                              На вас ще ви изгърмят партийните далаверки,
                              но, големият проблем е, че всички ще се върнем пак години назад, заради малоумното ви управление.
                              както ти казах и преди не можеш да тръгнеш с голият си задник срещу големите пари. Лично на мен некадърното управление на БСП ми подари 86 м2 магазин от приватизацията за 1.500 000 лв в широк център. Жан Валдан ми го подари за 2 заплати.Трябва да го обожавам и възнасям защото този магазин ми носи 700 евро на месец. Но както забелязвате аз съм патриот и искам да виждам покрай себе си усмихнати хора а не сърдити кифли и партенки!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                Многолико янусче, не се кефи толкова, че както днес Дянков пак тръби колко стабилна и ок е финансовата система...с резерв на санитарен минимум, да не пламнем всички скоро.
                                На вас ще ви изгърмят партийните далаверки,
                                но, големият проблем е, че всички ще се върнем пак години назад, заради малоумното ви управление.
                                Aко тебе те кефят министри Р.Овч. пикаещия в шадравани курветината Мая Курнелия Масларова и други подобни боклуци аз не ги понасям

Коментар

Working...
                                X