If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
- Г-н Цветанов, от къде взехте парите? - пита следователят.
- От скрина - отговаря Цветанов.
- А там кой ги слага? - продължава следователят.
- Тъстът ми ги слага - отговаря Цветанов.
- А на него кой ги дава? - пак пита следователят.
- Аз му ги давам - казва Цветанов.
- Добре, а Вие от къде ги взимате? - пита следователят.
- От скрина..
Най-точният измерител на ефективността на изпълнителната власт е нарастването на активите на КТБ,ЦКБ,ПИБ, БАКБ ... като колкото нарастването е по-бързо - толкова по-неефективно е управлението за българските граждани....
погледнете назад и ще разберте дали сме имали управници...или мутрите и трибуквените са имали управници....
дебело подчертавам гледайте поне 10 години назад, че и повече..но тогава се крадеше по друг начин и справката няма да е акуратна.
поздрави
Бъффет, чета редовете, чета и между редовете ти и стигам до извода: Или аз съм тъп и не разбирам какво пишеш или наистина си написал неразбираем пост.
За какво нарастване на активи говориш???!!! Тези активи, които са ти оповестили след многократните счетоводни хватки ли?!
Наистина ти трябва Киро са информационна служба.
Киро-метроном-нюз.
много са независими. Изритаха Люба Кулезич от TV7 . Вчера в интевю каза, че задника на Бареков бил като ветропоказател. Одупва се веднага към посоката на вятъра, Властимащите. Вече може да гледате един добър журналист по Нова ТВ.
Много хубав въпрос повдигаш, браво!
Мнението ми е, че точно така цели някой да изглежда отстрани - че Бареков сменя посоката, но най-вече, че това не е телевизия на Борисов и сие
това, че Бареков почнал да плюе - кво толкова, всички го правеха(жертвите от приятелски огън бяха по-големи)
Важното е внушението. Борисов няколко пъти го използва - "ето, нали тв7 била моя - вижте как ме плюят"
п.п...на Любчето(не е лоша) нова работа са й намерили преди да напусне старата
Най-точният измерител на ефективността на изпълнителната власт е нарастването на активите на КТБ,ЦКБ,ПИБ, БАКБ ... като колкото нарастването е по-бързо - толкова по-неефективно е управлението за българските граждани....
погледнете назад и ще разберте дали сме имали управници...или мутрите и трибуквените са имали управници....
дебело подчертавам гледайте поне 10 години назад, че и повече..но тогава се крадеше по друг начин и справката няма да е акуратна.
поздрави
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
много са независими. Изритаха Люба Кулезич от TV7 . Вчера в интевю каза, че задника на Бареков бил като ветропоказател. Одупва се веднага към посоката на вятъра, Властимащите. Вече може да гледате един добър журналист по Нова ТВ.
Не знам дали Лора Шварц (Люба Кулезич) е добър журналист, но наистина Бареков премина всякакви граници на блюдолизство в журналистиката.
Каквото и да стане оттук нататък в България, дните му в националния ефир са преброени.
Давам му най-много 2 месеца.
Дойдат ли БСП, ВМРО или АТАКА на власт, поне 5-6 000 лева
снощи, май си влязъл само, за да ти зададе някой този въпрос: 1 въпрос: 1 Евро /ако го има дотогава / колко лева ще струва след 1г.? (ник:15%)
да отговориш и си изчезнал
и аз си държа на отговора на въпроса: А при коалиция ГЕРБ - ПДБГ/Кунева/ каква ще е котировката?
Сидеров в момента има интерес да излезе напред от незавидното място, което има партията му и ЩЕ прави всичко възможно да търси ваши гафове и далавери...
Жалко, че медиите го игнорират или му дават секунда време....
но, така е, като са толкова независими
идоли и кумири нямам, стига ми да гледам докъде стигнахте в защитата на вашия Вожд
ГЕРБ (39%, 2 303 Votes)
Глас народен (23%, 1 359 Votes)
БСП (11%, 627 Votes)
Атака (6%, 344 Votes)
Това е вожда на народа. 39% вот.
А вие сте руски подлоги с 11 %. вот на облажилите се от държавната софра.
Ще се емитират ли нови дългове, или ще се режат парите и привилегиите на "Калинките"?
Освен данъчни служби почти всичко останало е ненужно, доказано вредно и колкото повече се плоди, толкова повече държавата затъва - "Калинки" със заплати и бонуси в хиляди лева висят на врата на икономиката
Намаляване на държавните разходи може да има само ако се отрежат заплатите на държавната и общинска администрация с 35%, тоест, поне с толкова колкото бяха качени последната 2012 година и се извършат крути съкращения във всички тия безбройни и ненужни никому държавни и общински агенции - люпилня на икономически застой и регрес.
Как се прави бизнес и се отварят работни места в България
Освен данъчни служби почти всичко останало е ненужно, доказано вредно, гълта колосални държавни разходи, пречи на инициативността на гражданите и развитието на жизнеспособна икономика. Идеален вариант би бил връщането на заплатите в администрацията - без данъчните служби, до нивата им от 2007 г. тоест от преди кризата - с 50%, което ще освободи около 2-3 милиарда лева за други цели. Другият вариант, рязане на лекарска помощ, социални плащания, качване пак на държавно регулируеми цени и въвеждане на нови такси и данъци, "уж да се стабилизира държавата" (видяхме от "стабилизиране" и качване на чиновнически заплати докъде се докарахме), ще доведе до нови метежи и безредици и ескалиране на сегашните които и без това ескалират поради липса на адекватни решения. Предвид и това, че армията и запасът от няколко дни заявиха, че няма да позволи повече проливане на кръв по жълтите павета и отправи тънкия намек, че ще се намеси ако някой си позволи да го стори, последиците като финал, ще са тежки както за политическата класа, така и администрацията която е част от нея.
Тоест, рязане на парите и привилегиите на чиновниците ще има със сигурност, въпросът е, това с сами ли да си го направят с упойка и скалпел, или да се извърши под натиска на улицата и дулата на оръжията с моторна резачка.
Сидеров в момента има интерес да излезе напред от незавидното място, което има партията му и ЩЕ прави всичко възможно да търси ваши гафове и далавери...
идоли и кумири нямам, стига ми да гледам докъде стигнахте в защитата на вашия Вожд
Коментар