IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Простотията ти герберска ще спихне като надут балон, когато на мутрата му бият шута на изборите. И теб ще те поканя на банкета когато Бойко Борисов влезе в затвора.
    Гигов определено отива към авто бам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
      Е, то в Германия и други неща има - не си хвърлят боклука през прозореца, не пътуват гратис в градския транспорт, не "бутат" по 20 кинта на катаджията , не ...,
      мога да изреждам още доста неща, ама няма смисъл
      ама, аз само за това говоря - за ПРАВИЛА

Правила и спазването им от всички!
      Затова, явно трябват други правила, които касаят всички, не с изключения за този и онзи.

иначе, съм виждала тук немци, които се освинват с лекота в нашата действителност

Коментар

Разбира се че Конституцията не е съвършена. Това за сезиране на КС от гражданите е нещо смислено. Но тук може да става въпрос САМО за нарушение на конституционните права на гражданина и то само тогава, когато гражданинът е изчерпал всички начини да намери справедливост от съда. А не да се оплакват, че му е скъп тока и не може да го плаща.
        Браво , когато не се занимаваш с червена пропаганда можело да говориш и смислени неща
        Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          хахаахха, тва политиците вода от 10 морета ще ни докарат да обяснят защо не става )

В Германия явно са се прежалили и въпреки ниския % основателност не отменят това право.
          А дали ни излиза по-евтино да плащаме решенията на Европейския съд??

за демонстрирането на върховенство на политическата вихрушка няма кво да говорим
          Разбира се че Конституцията не е съвършена. Това за сезиране на КС от гражданите е нещо смислено. Но тук може да става въпрос САМО за нарушение на конституционните права на гражданина и то само тогава, когато гражданинът е изчерпал всички начини да намери справедливост от съда. А не да се оплакват, че му е скъп тока и не може да го плаща.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

В Германия явно са се прежалили и въпреки ниския % основателност не отменят това право.
            Е, то в Германия и други неща има - не си хвърлят боклука през прозореца, не пътуват гратис в градския транспорт, не "бутат" по 20 кинта на катаджията , не ...,
            мога да изреждам още доста неща, ама няма смисъл
            Last edited by Jimmy; 27.02.2013, 20:34.

Коментар

И сега е моментът Станишев да отсвири двамата Руменовци и оня по средата. И ще го направи. Поне се надявам.
              А за БСП не съм гласувал на последните 4 парламентарни избори, но сега нямам никакви съмнения-ще гласувам за БСП. Само тя може да отстрани мутренската клика.

Коментар

като гледам такива снимки ми се иска камерата да е обектив на снайпер.... не знам откъде ме избива на агресия ..уж съм пацифист.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Ми сещам за една причина - познавайки българите - предполагам още първия месец ще има към 7 милиона жалби и разглеждането им ще може да приключи някъде около 2456-та година
                  хахаахха, тва политиците вода от 10 морета ще ни докарат да обяснят защо не става )

А дали ни излиза по-евтино да плащаме решенията на Европейския съд??

за демонстрирането на върховенство на политическата вихрушка няма кво да говорим

Коментар

То и аз мога да намеря фотомонтажи и колажи, с които да осмиват Бойко, ама не ми се струва почтено. Един път по грешка бях пуснал монтаж и един форумец ме обвини, че аз съм го направил. А аз не бях забелязал, че е монтаж. И се извиних, естествено.

А относно това дали си гербер-то е ясно.
                    Когато една птица прилича на пате, ходи като пате и кряка като пате- то тази птица е пате.

Коментар

Я, да ви питам, щото масово харесвате Конституцията и я пазите да не мръдне от действията на Улицата
                      Що не може граждани да сезират Конституционния съд?
                      Ми сещам за една причина - познавайки българите - предполагам още първия месец ще има към 7 милиона жалби и разглеждането им ще може да приключи някъде около 2456-та година

Коментар

ето, виждаш ли....трябваше само Борисов да падне от власт и започнаха адекватните писма до главния прокурор )
                        иначе, 4 години, нищо
                        Да, това е една от основните грешки а Борисов - не разнищи грандиозните далавери на Тройната.
                        И се налага хора от гражданското общество да сезират прокуратурата с фактите за корупцията по времето на Станишев.

Коментар

Ами вие верно ли си вярвате, както ги повтаряте тия мантри ?

----------------------Открито писмо до главния прокурор на Република България Сотир Цацаров

Уважаеми г-н Главен прокурор,
                          Обръщам се към Вас в качеството си на български гражданин и Ваш работодател.
                          ...
                          Именно в това си качество си позволявам да се обърна към Вас – с настоятелното искане да започнете наказателно преследване срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев...............................
                          ето, виждаш ли....трябваше само Борисов да падне от власт и започнаха адекватните писма до главния прокурор )
                          иначе, 4 години, нищо

Що не може граждани да сезират Конституционния съд?

За нарушени конституционни права всеки може да се защити пред европейския съд за правата на човека, но не и пред нашия КС?

За "неконституционност" в някои закони сме оставили всичко в ръцете на партиите и техните договорки

Коментар

• Don't work hard, work smart!

Коментар

Ами вие верно ли си вярвате, както ги повтаряте тия мантри ?

----------------------

Открито писмо до главния прокурор на Република България Сотир Цацаров
                              То лудото Яне до преди година и половина се пенеше от трибуната и крещеше, че щял да докаже, че Бойко Борисов е криминален престъпник. И когато Бойко му върна паричките от субсидията го заобича. А тези клевети си стоят вече три и половина години в прокуратурата, в герберската прокурВатура и не можаха за НИЩО да обвинят Станишев. За НИЩО. Обвиниха го за някакви загубени секретни документи, като че ли той е деловодител. Ама и там прокурорите тичаха с изплезени езици след него и се молеха поне малко вина да си признае, пък те щели само да му наложат глоба.
                              Ама НИЦ. Станишев им каза да го духат.
                              Впрочем заменките ги спря тройната коалиция, а вие започнахте да подарявате държавните земи. Онези поне вземаха нещо насреща.
                              И си понесе политическата отговорност за неморалната практика, която позволяваха с години. ВАШАТА вина вече се видя, а отговорността ще я понесете тепърва. Пожарникарят вече позорно избяга от поста си.
                              И Батко беше снет от поста и обвинен по времето на Станишев.
                              Смешен плач!

Коментар

Простотията ти герберска ще спихне като надут балон, когато на мутрата му бият шута на изборите. И теб ще те поканя на банкета когато Бойко Борисов влезе в затвора.
                                Явно в запарената ти от фуражката глава не може да се побере елементарната мисъл, че хората не се делят само на комунета - Станишевисти и комунета-Бойковисти
                                Има и хора, които могат да разсъждават, и по тази причина никога няма да са в една от тия две групи комунета.

Коментар

Working...
                                X