IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Шансът Сидеров да влезе, в което и да е реално управление и с достатъчно власт да наложи идеите си??
    Глас народен, глас божи

Коментар

Шансът Сидеров да влезе, в което и да е реално управление и с достатъчно власт да наложи идеите си??
      Ами не са малко малоумниците дето ще гласуват за кресливия популист-"националист".
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
        Не си ме разбрал. Не казвам за бан а за авто бам.
        Притеснявам се за теб.
        Казах ти да не ми се плетеш в краката. Може да те настъпя без да искам.

Коментар

освен това и за...противоконституционни текстове в закони ...след като няма партия, която да го направи, защо да не може да го направи гражданска организация
          Така щеше да има една идея по-малко закони, в които има членове, които облагодетелстват една страна само
          ама...политическата ни система и там си е пуснала пипалата, щото биха могли и сами да се самосезират при нарушен обществен интерес
          Тук може да се поспори, доколкото омбудсманът може да сезира КС относно това. При едно по-будно гражданско общество и по-активни медии, омбудсманът не би си позволил необосновано да отхвърли такова искане от гражданска организация.

Коментар

• Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнение
            Кои точки от програмата ми тогава смятам за вредни сега? Нека малко конкретика от уважение.

ГЕРБ ги съсипвам от критика от 4 години и дори през цляото време казвах, че ще стане това. За последен път в статията ми за списание Мениджър от този месец, която писах през Декември. Просто Дянков няма да позовли бордът да падне, нещо, което Сидеров иска да стане. Как да кажа на черното бяло?

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/185054
              ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ

Коментар

• Бертрам, не са лоши идеиите ти за ПЧИ, но за да имат реален смисъл, трябва да се нарекат Мерки за стимулиране на Преки /всякакви - и наши и чужди/ Инвестиции

Коментар

бях сигурна в отговора ти, всъщност ти сам искаше да ни насочиш към него

Но все пак, не си влязъл с някакъв ник, а с името си, известно от екрана и знаеш добре силата на подобни подмятания и затова е коректно да се обосновеш

Защо?
                  когато бяхте в коалиция с бсп, нямаше проблем за ръста
                  сега залагате на друга и започват приказки за крах ...и ужаси

Финансово стабилна ли е България, както твърди Дянков отпреди 2 дни?

Между другото, в твоята Програма на кандидат-кметските избори за София преди 2 години, има точки за промяна, които се срещат и в Исканията сега от Улицата...които, обаче са вредни, според теб.
                  Кога си честен?!

да допълня, че харесвах твоята програма тогава и съм писала и във форума за нея, само че тогава доста те оплюха и повярваха на тези, срещу които ти беше програмата
                  Кои точки от програмата ми тогава смятам за вредни сега? Нека малко конкретика от уважение.

ГЕРБ ги съсипвам от критика от 4 години и дори през цляото време казвах, че ще стане това. За последен път в статията ми за списание Мениджър от този месец, която писах през Декември. Просто Дянков няма да позовли бордът да падне, нещо, което Сидеров иска да стане. Как да кажа на черното бяло?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Много си зелен да ми даваш оценки. Такива като тебе съм ги виждал много в тази тема. Вече четири години ги гледам такива като тебе как си заминават подвили опашки. И за твое сведение за близо 4 години никога не са ме банвали. Нито пък си менкам ника. Понякога ми трият някое мнение, когато някоя конска муха ми досади прекалено и се изразя по-обидно. И за разлика от теб съм тук с името си, професията си, местоживеенето и с ясното си политическо виждане. А ти си поредния анонимко.
                    Не си ме разбрал. Не казвам за бан а за авто бам.
                    Притеснявам се за теб.

Коментар

• История на България !!!

1. На цар Самуил му прилошало, като видял войниците си ослепени
                      2. На Бойко Борисов му прилошало, като видял народа си прогледнал
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Разбира се че Конституцията не е съвършена. Това за сезиране на КС от гражданите е нещо смислено. Но тук може да става въпрос САМО за нарушение на конституционните права на гражданина и то само тогава, когато гражданинът е изчерпал всички начини да намери справедливост от съда. А не да се оплакват, че му е скъп тока и не може да го плаща.
                        освен това и за...противоконституционни текстове в закони ...след като няма партия, която да го направи, защо да не може да го направи гражданска организация
                        Така щеше да има една идея по-малко закони, в които има членове, които облагодетелстват една страна само
                        ама...политическата ни система и там си е пуснала пипалата, щото биха могли и сами да се самосезират при нарушен обществен интерес

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          седя и си мисля "как може да се вдигнат доходите" .. колкото и да го мисля единственото, което ми идва на ум е следното :

Доходите в малка и бедна държава като България може да се повишат стабилно само при поток на Преки Чуждестранни Инвестиции в сектори, които генерират добавена стойност и наемат достатъчно работна ръка. Макар и държава с ниски данъци и що годе спокойна среда...сме на опашката по привличане на ПЧИ. Това е така, защото за съжаление България е страната на ДС и техните уродливи отрочета - Мутрите. Това комбинирано с ориенталската шуробаджанащина , която цари повсеместно е доказана рецепта за гонене на нормалните инвеститори.

За мен приоритет на всяко едно следващо правителство трябва да бъде не повишаване на доходите, защото това звучи абсолютно популистко, когато се хвърля просто така на медиите. Приоритет трябва да бъде привличането на ПЧИ едва ли не на всяка цена. ПЧИ, които обаче да не са магазини за боклуци тип Лидл, а в сферата на производството.

ето няклко прости стъпки, които ако се реализират и промотират според мен ще имат ефект.

1. Максимално либерализиране и опростяване на процедурите по пуск и строеж на мощности (в момента е един кошмар)

2. Освобождаване от данък печалба за първите 3 години , инвестиции над 100 работни места в сектор производство!!! (защо не в търговия - ами защото ако някой отвори 100 в търговия най-вероятно ще изяде 200 места на други търговци)

3. Създаване на Министерство на ПЧИ - към всеки един инвеститор се зачислява персонален отговорник, който да следи и се грижи за гладката работа с администрацията. Където трябва да се ускоряват процеси.

4. Максимално опростяване и внедряване на електронни услуги

5. Създаване на отдел в съда, който да обслужва искове и дела от чуждестранни инвеститори без да бави и мотае!!

ето такива работи ми се въртят

За съжаление ГЕРБ (а също така и предните) ще бъдат запомнени като управляващи, които работят за

ТИМ, ПИБ, КТБ, Главболгарстрой, Трейс и тн....

на практика за тях се изпълняват горните точки и затова просперираха доволно в условия на криза...

за мен енергията на улицата трябва да се насочи към нетърпимост към мутрите и шуробаджанащината

с малки изключения законите са ок.
                          Никой няма да дойде тук за да ни дава големи заплати.Който иска големи доходи се захваща със свой бизнес и работи здраво.Колкото и чужденци да дойдат все ще плащат по 700-800 кинта.

Коментар

• Съобщение на пресцентъра на ДС: След агент Симеонов, агент Буда ще приеме в Правителствена болница и водещия си офицер Младен Георгиев - Малкия Маджо...
                            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
                              Гигов определено отива към авто бам.
                              Много си зелен да ми даваш оценки. Такива като тебе съм ги виждал много в тази тема. Вече четири години ги гледам такива като тебе как си заминават подвили опашки. И за твое сведение за близо 4 години никога не са ме банвали. Нито пък си менкам ника. Понякога ми трият някое мнение, когато някоя конска муха ми досади прекалено и се изразя по-обидно. И за разлика от теб съм тук с името си, професията си, местоживеенето и с ясното си политическо виждане. А ти си поредния анонимко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                                Е, то в Германия и други неща има - не си хвърлят боклука през прозореца, не пътуват гратис в градския транспорт, не "бутат" по 20 кинта на катаджията , не ...,
                                мога да изреждам още доста неща, ама няма смисъл
                                Ами то тези неща масово ги правят софиянци. Аз не "бутам" никога на ченгетата. Просто си плащам глобата в банката. Не съм видял в Шумен някой да хвърля боклука през прозореца, а в градския транспорт НЯМА как да пътуваш гратис нито в Шумен, нито във Варна, нито в Русе. Там има кондуктори. Само София "не знае" как да се справи с гратисчиите.
                                И пак само София "не знае" как да накара софиянци да си плащат парното. 99% от цялата корупция е в София. Смучете кръвта на народа като гадни пиявици.

Коментар

Working...
                                X