IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Къде отидоха заканите на Киро Йорданов за бомастични разкрития? Май през нощта е имало раздумка на 4 очи с ритане по кокалчетата? Джей, не увъртай, ТИМ е най-показателния и крещящ пример за срастване на мафия, бизнес, и държава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Филю Разгледай мнение
      Това че не виждаш яснота в писаното от Iivanoff си е твой проблем.
      На мен ми харесва реалистичния му цинизъм за циничната реалност.На мен един негов пост за обстановката в Сирия ми бе достатъчен да му схвана гледната точка.
      От там насетне стъпвайки на това не е голям проблем да му следиш мисълта.
      Но на теб проблемът ти е че някои неща за организираността на света не са ти ясни.Не ги приемаш,И от там и не приемаш хората които са ги приели.

Самият факт че си изписал сума ти постове в темата "Политика" като симпатизант на някаква партия в България говори много.
      Организацията наречена "партия" е толкова малка брънка в структурата на света.И като добавиш и това че е едно ниво на организираност паралелно вървящо с още няколко.
      Схванеш ли това ще разбереш какво пустословие те е обхванало.
      Без лоши чувства!
      Тъй, тъй. И с какво обстановката в Сирия на Иванофф е по ВЕЛИКА от обстановката в Исландия на Мечо ???
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Много е лесно дасе подаде оставка......каде е прокуратурата.....Този има толкова явни злоупотреби с власта..... Че е за 300години затвор.......То небяхя палми игрища грацкият стадион Варна....НЕ ОСТАВКА АМИ ЗАТВОР
        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Ебати отврата!
          И днес двамата ще оспамите темата с идиотиите си. Що не си отворите една тема "Дървени философИи" и да си ги мерите там.
          Пък Иванов специално до сега не е изказал НИТО една ясна теза. Някакви завоалирани простотии.
          Това е тема "Политика" бе!
          Айде кажи каква избирателна система искаш? Мажоритарна, пропорционална, смесена, или пък анархизъм като Мечката. Обосновете се!
          Аман от тъпотиите ви!
          Това че не виждаш яснота в писаното от Iivanoff си е твой проблем.
          На мен ми харесва реалистичния му цинизъм за циничната реалност.На мен един негов пост за обстановката в Сирия ми бе достатъчен да му схвана гледната точка.
          От там насетне стъпвайки на това не е голям проблем да му следиш мисълта.
          Но на теб проблемът ти е че някои неща за организираността на света не са ти ясни.Не ги приемаш,И от там и не приемаш хората които са ги приели.

Самият факт че си изписал сума ти постове в темата "Политика" като симпатизант на някаква партия в България говори много.
          Организацията наречена "партия" е толкова малка брънка в структурата на света.И като добавиш и това че е едно ниво на организираност паралелно вървящо с още няколко.
          Схванеш ли това ще разбереш какво пустословие те е обхванало.
          Без лоши чувства!

Коментар

• Юрген Рот: "В нашия разговор аз споделих с Вас, че според мен групировката ТИМ олицетворява най-модерната форма на организирана престъпност, че тя е пример за онова, което се обозначава с термина «Mafia Borghese» - структура, проникнала във висшите сфери на едно общество. Тогава Вие не ме опровергахте." Не - той само е приклекнал пред тях

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
              От град с 396 695 жители, ГЕРБ припознали в свое лице единствено доносника на ДС в гей средите преди 1989 г. и човекът сменил всички партии на прехода от БКП, през СДС и ДПС - Кирил Йорданов за кмет на Варна. Изтръпвам от ужас какъв ще е следващия им избор - Елза Парини, Гуцанов или съпартиеца им Иван Портних, който на последната пресконференция на ГЕРБ се бе явил с червило!?
              Last edited by Jay Gould; 06.03.2013, 13:18.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• http://bnr.bg/sites/horizont/Shows/C...Antoaneta.aspx
                Антоанета Цонева: Със саможертвата си Пламен написа "ТИМ" върху лицето на властта

Коментар

• В ГЕРБ знаят за приятелството ми с кмета Кирил Йорданов и отношението ми към него през последните 10-15 години, каза Борисов

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...rb_-_varna_da/
                  Бойко Борисов: Възложил съм на ГЕРБ - Варна да преговаря с Кирил Йорданов за четвърти мандат
                  www.dnevnik.bg
                  По време на днешното си посещение в града министър-председателят каза, че кандидат-кметът на партията му във Варна ще бъде обявена след седмица.

Коментар

От град с 396 695 жители, ГЕРБ припознали в свое лице единствено доносника на ДС в гей средите преди 1989 г. и човекът сменил всички партии на прехода от БКП, през СДС и ДПС - Кирил Йорданов за кмет на Варна. Изтръпвам от ужас какъв ще е следващия им избор - Елза Парини, Гуцанов или съпартиеца им Иван Портних, който на последната пресконференция на ГЕРБ се бе явил с червило!?
                    Нещо което съм пропуснал

Два офиса на ГЕРБ във Варна осъмнаха с изпочупени стъкла
                    http://nainat.livenews.bg/-Atakuvat-...av-Varna-46870
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      Джей, следващият избор ще е координиран с ТИМ дето се кефехте, че били пичове и никой софиянец не можел да им дава наклон... КИ беше компромисна фигура, че да се каже, че ББ е бил на изборите във Варна....
                      ТИМ както сами казват, са със всяка власт. Работиха с Бойко, скараха се с него, сега ГЕРБ им се подмазва и подарява половината летище София, но дори да не изберат ГЕРБ в следващия парламент, те ще работят и със следващите кабинети. До колкото чух тия дни скоро подготвят и промяна в политиката си.
                      А за кмета
                      Какъв компромис бе човек?! От цял град хора, точно на тоя гнусен комунистически педал се спряха, че и с фалшификации го докараха до 2 тур на изборите.

Коментар

Джей, следващият избор ще е координиран с ТИМ дето се кефехте, че били пичове и никой софиянец не можел да им дава наклон... КИ беше компромисна фигура, че да се каже, че ББ е бил на изборите във Варна....
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• От град с 396 695 жители, ГЕРБ припознали в свое лице единствено доносника на ДС в гей средите преди 1989 г. и човекът сменил всички партии на прехода от БКП, през СДС и ДПС - Кирил Йорданов за кмет на Варна. Изтръпвам от ужас какъв ще е следващия им избор - Елза Парини, Гуцанов или съпартиеца им Иван Портних, който на последната пресконференция на ГЕРБ се бе явил с червило!?

Коментар

• Ама корав Варналия !!! Хем колко дена изтрая да му викат под прозорците. И не дига кръвно като Боцко.
                            tnm

Коментар

• На Киро му резнаха ЗЕЛКАТА !!!
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Тезата ти "Лъвът скъса синджира" е дълбоко невярна!
                                ЛЪВ на СИНДЖИР не стои.
                                Със синджир се връзва говедото, като пасе. И ако са го вързали с много къс синджир и му свърши тревата, то говедото къса синджира. Като сега.
                                Ако хората имаха работа и пари, изобщо нямаше да ги еня за някакви "синджири". Щяха да си пасат спокойно....
                                Пак се изказа неподготвен. Колко имаше по зоология ???Лъвовете живеят по добре в плен отколкото на свобода. Разбира се ако тези дето ги държат в плен внимават.

"В дивата природа лъвовете живеят 10 - 14 години като в плен те могат да живеят и повече от двадесет години"
                                tnm

Коментар

Working...
                                X