IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много са ми интересни главните заподозрени в тази тема и искам да ги питам нещо:
    Наистина ли вярвате, че с пропагандата си /било тя за ГЕРБ, БСП и т.н/ бихте привлекли и 1 глас? Вярвате ли, че някой ще влезе в тази тема, ще прочете нечии подчертани думи, ще си каже колко сте велики и проницателни и ще реши да гласува за "вашата партия"?

П.П. Струва ми се, че се надлъгвате тук 10тина човека и си губите времето, вярвайки в "Дядо Мраз"!
    Last edited by 15%; 06.03.2013, 20:48.
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      Нова ТВ в днешния ден на траур в името на човек, загубил живота си за Кауза, излъчва
      "Отвъд граници" - филм за лицемерието на политическата класа
      Респект
      Съни(тя), аз вече се обърках!

Този Пламен самозапали ли се или случайно са го запалили?

Вчера мернах някакво такова постче в темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Един мой приятел хирург по този повод би казал:
        "Щом имате диария, не се напъвайте да пръцкате, щото може да се наакате".

Каква кражба ви е гонила? Плакат оставен на камара камъни? Какво оскверняване-на камъните?
        Голяма диария ви е хванала!
        Не си прави дъвка от лайната ми! Замириса яко на партенки и кифли.Ако Боко каже да излезем 41 % от избирателите а това са над 2 000 000 души Ще ви наврем наглите муцуни в задниците! Мързеливи копелдаци. Овенна мърша ! ОТ 40 000 военни в Бг ако 90 % от тях могат да направят по 10 коремни на лоста аз ще си резна 10 санта от достонството.Търтей с търтеи. а лайняните ви усти нямат запушване.
        За кого бихте гласували, ако парламентарните избори бяха днес ? Анкетата за периода 18.02-31.03.2013 г.

ГЕРБ (41%, 2 788 Votes)

Глас народен (21%, 1 424 Votes)

БСП (11%, 756 Votes)
        Червената диария утече в канала!
        Last edited by hari55; 06.03.2013, 21:19.

Коментар

• Нова ТВ в днешния ден на траур в името на човек, загубил живота си за Кауза, излъчва
          "Отвъд граници" - филм за лицемерието на политическата класа
          Респект

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...aliavo,147900/
            Ако и десните влязат в битката за лявото, ще стане по-интересно. То и сега не е скучно...
            ...Това, че правим спортни зали, това, че правим метро, това, че правим магистрали, това, че правим жп линии, пречиствателни станции, училища, детски градини, паркове – няма кой да не го признае.

......
            Министърът на вътрешните работи в оставка Цветан Цветанов разговарял снощи с главния мюфтия да бъде дадена информация кои джамии се нуждаят от ремонт.
            Тук всички противници на протестите, нека ми помогнат да разбера
            Има ли в България разделение между властите?
            (съдебна и управление - мисля, няма спор - сливане)
            Но защо централната власт непрекъснато отнема думата на местната?
            Метрото - НЕ е ли проект на софийска община?
            Детските градини, паркове.... - не с али общински проекти?

И какво значи министър на МВР на православна България да се информира от каква финансова помощ имат нужда джамиите?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...aliavo,147900/
              Ако и десните влязат в битката за лявото, ще стане по-интересно. То и сега не е скучно...

Даа, синьото блатце е доста пренаселено...
              До сега там крякаше една голяма жаба(ГЕРБ) и другите две по-малки (СДС и ДСБ) крякаха тихичко, ако голямата им разреши..

А червеното блатце си е широко. Там се разположила комфортно само БСП, а Атака се топне, да се понакваси и излиза да кряка навън.
              Сега обаче Бойко е решил да вземе част от червеното блатце...

Впрочем ми е жал за "сините" избиратели. За кого да гласуват. Щото и още една европейска жаба се навира да кряка от синьото блато. Голям хор ще бъде...
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...aliavo,147900/

Коментар

• http://www.segabg.com/article.php?id=639698
                  ХА-ХА

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Мечо, какви са тези представители на шестата раса?
                    За този ли питаш ???
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                      Ще има ли протести в неделя, какво се чува?

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=Grr1DdoriZw
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                        Ще има ли протести в неделя, какво се чува?
                        протести - всеки ден има

Коментар

• Ще има ли протести в неделя, какво се чува?

Коментар

• Мечо, какви са тези представители на шестата раса?

Цачева прие представител на "шестата раса" и други протестиращи

Да не е някой, който не си пие хапченцата?
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение

Случаят “Хохегер”

...
                              Що се отнася до самата Моника Йосифова, получила благодарение на решението на МС възможността да участва като подизпълнител в този проект с крайно съмнителна ефективност с два договора: между PR Медия ЕООД и Хохегер – Австрия на стойност 239 000 евро, и във връзка с договор между “Hochegger-Kommunikationbetratung” и “Международен панаир Пловдив” АД на стойност 500 000 евро, то има един твърде показателен детайл в нейното поведение: първоначално тя заявява пред в. “Капитал”, че не познава Хохегер и никога не е работила по негови проекти. Едва след като излизат конкретни данни за тяхната съвместна работа, тя коригира поведението си и се извинява на журналистите от този вестник за това, че е говорила пред тях неистини.

http://www.dnes.bg/blogini/2013/03/0...a-chast.181641
                              Виждаш ли разликата между вас и нормалните хора
                              Вие КРЕЩИТЕ
                              Няма значение какво казвате, важното е да крещите и обсебите всичко

Не е важно да четете
                              Аз ти посочвам аналогични случаи на ГЕРБ, ти пак пищиш...

ми, сравни ги двете девойки на Миро Найденов, дето за няколко месеца станаха милионерки или групичката взела милион и половина за рекламната палачинка с половиния милион на Моника....
                              пък после, заедно всички на съд

п.п....ти си от най-големите тролове - скъса се да размиваш всякаква дискусия с безкрайно дългите ти копи-пейст
                              Уважението към отсреща стоящите ви е основен дефицит на герберастите.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                                Абе дилетантино-жълто еврейче - не разбрахте ли досега (от 3000 години), че не можете да излъжете хората, че вие, евреите, сте хора?
                                Не ви ли стигнаха три хиляди години? Защо продължавате?

Защо твоят екип реши, че аз, човекът, няма да се заинтересувам от вашите еврейски лъжливи обвинения?
                                Айде, можете да минете, недохора, по линията, че хората ще ги замързи да да проверят вашата инсинуация - но аз - не!
                                И Вал ви го показа също.

Защо вие, евреи-недохора, вкарвате в моите уста чужди думи? Защо лъжете бе?

Защо не можете да пробвате да станете хора бе, еврейчета? Ма парите ли са вашата душа бе, недохора?

Нека ви кажа, еврейчета: да бъдеш човек е приятно. И достойно.
                                Не знам дали ще го разберете, но ви го желая.
                                Ех, тъкмо да ти се извиня, че съм сбъркал с първия пост - този за расизма, ти пък се отличи с примитивен антисемитизъм. Сега размишлявам - да ти се извиня ли или не. Въпросът, който трябва да реша е дали си расист или антисемит.Продължавам да мисля, ще ти се обадя по-късно.

Коментар

Working...
                                X