IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    Манков, не искаш ли много!? Известните думи са ограничени като бройка и е ясно че с така наличните няма как да се опише всичко. Още повече пък ако започнем да си измисляме и свои, хептен няма да се разберем
    Виж сега, много умно момче си. Има потенциал в тебе. Аз не мога да ти кажа в прав текст какви са хавите, понеже съм много ВЕЛИК, обаче ще ти кажа следното пък ти се сещай сам. Ще ти изброя 3 ма човека

1. Манков
    2. Еврейчето
    3. Мечо

Не мога да ти кажа кой е ксенофоб, обаче мога да ти дам жокер.

1. Не е Манков
    2. Не е Мечо

Имаш право на осем опита и получаваш правото да те оценя по шестобалната СИСТЕМА !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
      Как можа да "сътвориш" такава глупост!!

- това че знам много неща е вярно , но този факт не позволява на никой нормален, с една част от тях да ме определи!

- аз теб съм те тествал от 3 позиции какъв си, включително и съм те оставял да ме водят комплексите ти в разговор, но не съм те описал...
      Явно не я разбираш философията.

Това е, което съм разбрал аз за теб.
      Това е тема за политика. Изписал си един билюк постове в темата и нито един не е за политика. Ако искаш да спорим за философия и да ти смачкам ФАСОНА, повдигни темата "Царят е гол. За нещата от живота."

Ако продължаваш да не зачиташ в коя тема за какво се говори ще ни изтрият пак и двамата. Повярвай на слово !!!
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение

Абе вие, освен да лепите етикети, свои думи нямате ли?
        Манков, не искаш ли много!? Известните думи са ограничени като бройка и е ясно че с така наличните няма как да се опише всичко. Още повече пък ако започнем да си измисляме и свои, хептен няма да се разберем

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
          Мечо, смятах повече да не влизам в този форум, но тук не се стърпях. Манков е ясен, но за теб ми е интересно. И ти ли го раздаваш расист? Висша - нисша раса? Арийските свръхчовеци и славянската тор? И пр. и пр.?
          Айде пак започнахте да лепите...

Абе вие, освен да лепите етикети, свои мисли и думи нямате ли?

Като не си се стърпял, защо не отговориш на моите въпроси към дилетантчето, да те видим?
          Кое е лошото на расизма и антисемитизма?

П.П. Отивам оф лайн, така че няма да отговоря скоро.
          Свободен във виелицата.
          http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Ми то ако има дерерминистка теория аз по-корава от расистките тези не съм виждал - то отива отвъд класови и всякакви други детерминизми. Ти си това, което е цвета на кожата ти, формата на черепа ти и разни от сорта. И няма мърдане. А що се отнася до вариациите - прав си, има и по-меки варианти от Розенберг, но като ще е гарга да е рошава

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Явно и ти като Иванов си материалист, обективист, детерминист и жертва и гледаш едностранчиво на нещата. Редно е или да изброиш повечето варианти, или да зададеш общ въпрос.
              Как можа да "сътвориш" такава глупост!!

- това че знам много неща е вярно , но този факт не позволява на никой нормален, с една част от тях да ме определи!

- аз теб съм те тествал от 3 позиции какъв си, включително и съм те оставял да ме водят комплексите ти в разговор, но не съм те описал...
              Last edited by iivanoff; 07.03.2013, 15:57.
              Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                Мечо, смятах повече да не влизам в този форум, но тук не се стърпях. Манков е ясен, но за теб ми е интересно. И ти ли го раздаваш расист? Висша - нисша раса? Арийските свръхчовеци и славянската тор? И пр. и пр.?
                Явно и ти като Иванов си материалист, обективист, детерминист и жертва и гледаш едностранчиво на нещата. Редно е или да изброиш повечето варианти, или да зададеш общ въпрос.
                tnm

Коментар

• Относно ХУБАВОТО н арасизма

Коментар

Типичен еврейски номер - на въпрос отговаря с въпрос.
                    Толкова вицове има за това

Добре, ще ти отговоря, не съм еврейче все пак:

Като начало:
                    Хубавото на расизма е, че показва наистина разликите между расите.
                    Хубавото на юдофобството е, че показва наистина вредата на ционистско-еврейската световна мрежа.
                    Ти отговори, ама еврейчето няма да ти отговори. Еврейче знае само да ПИТА. Еврейче не знае да ОТГОВАРЯ.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                      Е, сега ме затрудни! Не мога да ти отговоря. Но бих те попитал, кое е хубавото на расизма и антисемитизма?
                      Типичен еврейски номер - на въпрос отговаря с въпрос.
                      Толкова вицове има за това

Добре, ще ти отговоря, не съм еврейче все пак:

Като начало:
                      Хубавото на расизма е, че показва наистина разликите между расите.
                      Хубавото на юдофобството е, че показва наистина вредата на ционистско-еврейската световна мрежа.
                      Свободен във виелицата.

Коментар

Я ми кажи, кое е лошото на расизма и антисемитизма?
                        .
                        Е, сега ме затрудни! Не мога да ти отговоря. Но бих те попитал, кое е хубавото на расизма и антисемитизма?

Коментар

• http://www.facebook.com/
                          Нас Червеното знаме роди ни
                          А сега Борисов затри ни
                          Мечо , за тези синове и внуци ли ставаше въпрос?
                          Да живее Партията и народната власт! Ура другари!
                          Attached Files
                          Last edited by hari55; 07.03.2013, 14:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Nikolay Slatinski
                            Нещо не разбирам - за една ли съща България става дума?

-- Довчера в България мафията бе смазана и с пречупен гръбнак. А днес мафията прави банкети и коктейли, че ББ паднал.
                            -- Довчера България напредваше социално устремно и скоро нямаше да е най-бедната държава в ЕС. А днес България е унизително бедна и затова хората излезли на протести.
                            ...
                            В купето седяха, една жена,с едно дете, един Овенин, един протестиращ и един човек.
                            Ти на тази измет хора ли викаш? Убийци, ултраси и всякакви мързеливи копелдаци, чакащи да цоцат от Бюджета, и винаги недоволни. е две думи Червена диария.
                            Много от тях получаващи пари от монополите да протестират а други сладки службици от БСП.
                            Last edited by hari55; 07.03.2013, 14:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                              Ех, тъкмо да ти се извиня, че съм сбъркал с първия пост - този за расизма, ти пък се отличи с примитивен антисемитизъм. Сега размишлявам - да ти се извиня ли или не. Въпросът, който трябва да реша е дали си расист или антисемит.Продължавам да мисля, ще ти се обадя по-късно.
                              Няма нужда от извинения.
                              ================================================== =
                              Но искам да обърна внимание на останалите, че отдвана виждам, какъв манипулатор е diletant или групата, криеща се зад този ник.
                              Имаше още двама-трима такива, но отдавна не съм ги мяркал.
                              ================================================== =======

Колкото и да ми лепиш разни "страшни" етикети, няма да ме уплашиш/те, момче/нца.

Я ми кажи, кое е лошото на расизма и антисемитизма?

Прочее, по-точният термин относно вас е юдофобство.
                              Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от hari55 Разгледай мнение
                                Ей партенков, нека и те да вземат нещо де. Вие като отмъкнахте 17 милиарда кой ви каза копче?
                                Чунчо бързо в изтрезвителното, пак си прекалил с алкохола.

Коментар

Working...
                                X