Първоначално изпратено от iivanoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 25.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВиж последния ми пост към Кев в тази тема. Там съм те охарактеризирал що за стока си. Ти го прочете, ама не разабра че става въпрос за тебе нали ??? Щото материализма те ограничава, а детерминизма те прави жертва.Last edited by iivanoff; 08.03.2013, 09:55.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеДавал съм и не съм спирал да го правя, доколкото си позволявам и по начина по който го правя!
- не можеш да си представиш колко добре "те подготвям и насочвам да не сбъркаш"! ти го знаеш за себе си по-добре и от мен!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИванофф,
Като чета темата за свинските полумаймуночовеци от ТИМ, забелязвам че и dddd те усети що за стока си и не ти се върза
такава логика е НЕприложима в реалността. Там има конкретни параметри!
...Last edited by iivanoff; 08.03.2013, 09:44.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе, не си спомням да си давал мнение за политика. Поне не в прав текст.
- не можеш да си представиш колко добре "те подготвям и насочвам да не сбъркаш"! ти го знаеш за себе си по-добре и от мен!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениезнаеш ли, замислям се дали да не те изненадам истински
Признавам си, ще е изненада за мен !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе ме разбра правилно. Това е проблема на всички, включително и на теб. Рееш се в облаците момче.Last edited by iivanoff; 08.03.2013, 09:56.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеТова ти е проблема - men !
- на приказкиБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНа приказки всички сме велики. Тук ще ни изтрият. Ако си мъж и искаш написаното да остане повдигни темата, която ти казах. Там няма да ни трият и всички ще могат да разберат колко си БОС.
- на приказкиМнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеЧовек, не можеш да си представиш каква утопия е да ми смачкаш фасона! Малка ти е идеалистическата фантазия самовглъбена в остроумното ти огледално-ограничено ниско вариационно самосъзнание
- тя тази тема трябва докато пишеш ти в нея да се казва "Психиатрията - как да се самозадоволим приказвайки в нея!"Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЯвно не я разбираш философията.
Това е, което съм разбрал аз за теб.
Това е тема за политика. Изписал си един билюк постове в темата и нито един не е за политика. Ако искаш да спорим за философия и да ти смачкам ФАСОНА, повдигни темата "Царят е гол. За нещата от живота."
Ако продължаваш да не зачиташ в коя тема за какво се говори ще ни изтрият пак и двамата. Повярвай на слово !!!
- тя тази тема трябва докато пишеш ти в нея да се казва "Психиатрията - как да се самозадоволим приказвайки в нея!"Last edited by iivanoff; 07.03.2013, 16:22.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеМанков, .....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Манков, относно расизма. И нямам предвид битовия, а този дето претендира да даде политически и обществен проект - Нацитата, ЮАР и т.н. Е, няма по-идиотска система с по-катастрофални резултати! Тези теории въвеждат като основен критерий за социална стратификация чисто биологични харктеристики, расови стереотипи, евгеника (подобряване на расата чрез целенасочена селекция и изтребване на "дефектни" екземпляри и пр.) - и всичко това базирано на псевдонаука. От същата порода са и ислямстките идеи за статуса на жената в обществото, но там поне се опират на архаичните си религиозни текстове. Ми аз по тоз повод предлагам да въведем "Ръстова" Теория - например: Над 180 см - висша раса, 170-180 - нека дишат, 160-170 - тор, под 160 - Окончателно решение.
Аз съм 176 см така че няма субективен момент в предлаганата от мен система.
Коментар
Коментар