IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
    не човек... той много елементарно упостява /води до голяма грешка/... а приема и неверни "неща" /грешни условия/!

такава логика е НЕприложима в реалността. Там има конкретни параметри!
    Логика има, но ти не можеш да я разбереш. ДДДД и Манков са най умните хора във форума. И съм го разбрал знаеш ли как ??? От първи пост.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Виж последния ми пост към Кев в тази тема. Там съм те охарактеризирал що за стока си. Ти го прочете, ама не разабра че става въпрос за тебе нали ??? Щото материализма те ограничава, а детерминизма те прави жертва.
      понеже изперка логическата верига на майната си - да те питам какво разбра от този пост ??
      Last edited by iivanoff; 08.03.2013, 09:55.
      Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Давал съм и не съм спирал да го правя, доколкото си позволявам и по начина по който го правя!

- не можеш да си представиш колко добре "те подготвям и насочвам да не сбъркаш"! ти го знаеш за себе си по-добре и от мен!
        Виж последния ми пост към Кев в тази тема. Там съм те охарактеризирал що за стока си. Ти го прочете, ама не разабра че става въпрос за тебе нали ??? Щото материализма те ограничава, а детерминизма те прави жертва.
        tnm

Коментар

Иванофф,

Като чета темата за свинските полумаймуночовеци от ТИМ, забелязвам че и dddd те усети що за стока си и не ти се върза
          не човек... той много елементарно упостява /води до голяма грешка/... а приема и неверни "неща" /грешни условия/!

такава логика е НЕприложима в реалността. Там има конкретни параметри!

...
          Last edited by iivanoff; 08.03.2013, 09:44.

Коментар

• Иванофф,

Като чета темата за свинските полумаймуночовеци от ТИМ, забелязвам че и dddd те усети що за стока си и не ти се върза
            tnm

Коментар

Не, не си спомням да си давал мнение за политика. Поне не в прав текст.
              Давал съм и не съм спирал да го правя, доколкото си позволявам и по начина по който го правя!

- не можеш да си представиш колко добре "те подготвям и насочвам да не сбъркаш"! ти го знаеш за себе си по-добре и от мен!

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff
                мога да те изненадвам много !! - това не си ли го Усетил?
                Не, не си спомням да си давал мнение за политика. Поне не в прав текст.
                tnm

Коментар

знаеш ли, замислям се дали да не те изненадам истински
                  Като напишеш в тема "политика" нещо за политика ли ???
                  Признавам си, ще е изненада за мен !!!
                  tnm

Коментар

Не ме разбра правилно. Това е проблема на всички, включително и на теб. Рееш се в облаците момче.
                    знаеш ли, замислям се дали да не те изненадам истински
                    Last edited by iivanoff; 08.03.2013, 09:56.

Коментар

Това ти е проблема - men !

- на приказки
                      Не ме разбра правилно. Това е проблема на всички, включително и на теб. Рееш се в облаците момче.
                      tnm

Коментар

На приказки всички сме велики. Тук ще ни изтрият. Ако си мъж и искаш написаното да остане повдигни темата, която ти казах. Там няма да ни трият и всички ще могат да разберат колко си БОС.
                        Това ти е проблема - men !

- на приказки

Коментар

Човек, не можеш да си представиш каква утопия е да ми смачкаш фасона! Малка ти е идеалистическата фантазия самовглъбена в остроумното ти огледално-ограничено ниско вариационно самосъзнание

- тя тази тема трябва докато пишеш ти в нея да се казва "Психиатрията - как да се самозадоволим приказвайки в нея!"
                          На приказки всички сме велики. Тук ще ни изтрият. Ако си мъж и искаш написаното да остане повдигни темата, която ти казах. Там няма да ни трият и всички ще могат да разберат колко си БОС.
                          tnm

Коментар

Явно не я разбираш философията.

Това е, което съм разбрал аз за теб.
                            Това е тема за политика. Изписал си един билюк постове в темата и нито един не е за политика. Ако искаш да спорим за философия и да ти смачкам ФАСОНА, повдигни темата "Царят е гол. За нещата от живота."

Ако продължаваш да не зачиташ в коя тема за какво се говори ще ни изтрият пак и двамата. Повярвай на слово !!!
                            Човек, не можеш да си представиш каква утопия е да ми смачкаш фасона! Малка ти е идеалистическата фантазия самовглъбена в остроумното ти огледално-ограничено ниско вариационно комплексирано "самосъзнание"

- тя тази тема трябва докато пишеш ти в нея да се казва "Психиатрията - как да се самозадоволим приказвайки в нея!"
                            Last edited by iivanoff; 07.03.2013, 16:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                              Манков, .....
                              Еврейчето е ксенофоб, не Манков.
                              tnm

Коментар

• Манков, относно расизма. И нямам предвид битовия, а този дето претендира да даде политически и обществен проект - Нацитата, ЮАР и т.н. Е, няма по-идиотска система с по-катастрофални резултати! Тези теории въвеждат като основен критерий за социална стратификация чисто биологични харктеристики, расови стереотипи, евгеника (подобряване на расата чрез целенасочена селекция и изтребване на "дефектни" екземпляри и пр.) - и всичко това базирано на псевдонаука. От същата порода са и ислямстките идеи за статуса на жената в обществото, но там поне се опират на архаичните си религиозни текстове. Ми аз по тоз повод предлагам да въведем "Ръстова" Теория - например: Над 180 см - висша раса, 170-180 - нека дишат, 160-170 - тор, под 160 - Окончателно решение.
                                Аз съм 176 см така че няма субективен момент в предлаганата от мен система.

Коментар

Working...
                                X