IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Не мисля. Факт е.
    Какво първо направи Първанов ставайки президент през 2002 г. ?
    Отговрям ти- задейства прокуратури, служби, медии- с/у Костов,. Май си забравила колко време се мотаеше по "институции".
    Ех, тази удобно "къса" памет.
    ..и последствията от "мотаенето"???
    (ндсв бяха дошли с обещанието за прозрачност, имаше някакви тениски с надпис "срам ни е от вас", трябваше да се отчете и някаква дейност...)
    Имаше ли дори минимални последствия за сключените в явен ущърб на държавата приватизационни сделки?
    ...както за Сапио, така и за другото - няма виновни
    ( познавам лично Е.Костова и някои неща знам от първо лице)
    замяната на Богомил Бонев с Мими Йорданов, също беше интересен аспект в костовото виждане за мафиотизираното ежедневие в държавата.
    Все още има хора, които помням имената по медиите на един куп лица от онези години, не само Самоковеца ...М.Илиянски и т.н.

...Сидеров къде е в това държавно пресиране?

Другите точки от поста ми са удобно пропуснати

Разликата между теб и явните платени писачи в тази тема е - ...само в по-добрия стил на писане.
    Иначе, същите партийни манипулации!

Коментар

Не мисля. Факт е.
      Отговрям ти- задейства прокуратури, служби, медии- с/у Костов,. Май си забравила колко време се мотаеше по "институции".
      Не вярвам да обвиняваш Първанов, че е задействал прокуратурите срещу Костов. По скоро би следвало да го обвиняваш защо след като Костов се измълна сух, Агент Гоце не информира обществеността защо Костов се измъкна сух.

Въпроса е реторичен - щото са оплетени като свински черва !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        Не съм забравил, бря! Ма се чудя дали, кога и къде!? То т'ва дет съм го оформил е по-подходящо като тема в оня сайт (на Росица), ама там отдавна не съм влизал, а па и 'ората дет пишат (освен авторката) не са ми така близки (по стил и атмосфера), както тука в тоя форум Но иначе е готово за постване да, но е по-скоро философско виждане и отразяване на редица становища дет съм ги прочел и припознал за достоверни, а и разбира се на лични прозрения и опит. "Политиката" там (в трактата) почти не е засегната, та ако го постна ще да е в нашта си тема (30+), пък който реши да чете и да си хваща за себе си каквото му допадне
        Пусни го в 30+. Тук много бързо ще отиде 10 страници назад.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          А бре, къде е Манков. Кев на времето си забрави обещанието да драсне некой ред за свободата.
          Не съм забравил, бря! Ма се чудя дали, кога и къде!? То т'ва дет съм го оформил е по-подходящо като тема в оня сайт (на Росица), ама там отдавна не съм влизал, а па и 'ората дет пишат (освен авторката) не са ми така близки (по стил и атмосфера), както тука в тоя форум Но иначе е готово за постване да, но е по-скоро философско виждане и отразяване на редица становища дет съм ги прочел и припознал за достоверни, а и разбира се на лични прозрения и опит. "Политиката" там (в трактата) почти не е засегната, та ако го постна ще да е в нашта си тема (30+), пък който реши да чете и да си хваща за себе си каквото му допадне

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            Не забравяй, кой хвърли ПРЪВ камъка!

"
            Само констатираш, че съм хвърлила камък, но не отричаш самият "камък".

Няма как и да не забележа, че "идентифицирайки" ме като "костовистка"- откри втори фронт- като начало с няколко димки, след което последва- канонада.

Не съм член на дсб, а и хабер си нямат от мен там. Да- гласувала съм за тях- най-близо са до възгледите ми.

Коментар

Дано поне отговориш - защо мислиш, че Костов и Сидеров са ...цитирам те
              "единствените политически лица в/у които се е стоварвала държавнта машина са Сидеров и Костов,"
              Не мисля. Факт е.
              Last edited by val/she; 09.03.2013, 15:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                Воленчо на валс ли са го хванали? Има искра между двамата, не може да се отрече :
                По-скоро бат Бойко му казва "не се занасяй и с мен, че ще те сгъна в кръста"
                домоуправител

Коментар

Това са камъни в моята градина.
                  Аз съм човекът. Нямам проблем с това.
                  Не забравяй, кой хвърли ПРЪВ камъка!

на въпроси, същите които и тук, в тази тема ти бях задавала, вследствие на получила се дискусия, с която на всичкото отгоре ти ме беше ангажирала, питайки ме и после давайки твоята рецепта, но неотговаряйки на последвалите въпроси ...

ти отговори с ...квалификации, използваш добре познатия Ад хоминем( http://bg.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem )
                  - намеци за мераци за влизане в парламента
                  - платен драскач

колебая се дали да ти отговоря на обърканото смислово писание в другата тема...
                  но и там не става ясно дори - Ти за какво си?
                  някак си....изпъква теза, че си за запазване на статуквото, но със смяна на лицата - с Костов...Сидеров, май за баласт е вмъкнат...без мнение за него

Дано поне отговориш - защо мислиш, че Костов и Сидеров са ...цитирам те
                  "единствените политически лица в/у които се е стоварвала държавнта машина са Сидеров и Костов,"

Коментар

• А бре, къде е Манков. Кев на времето си забрави обещанието да драсне некой ред за свободата.
                    tnm

Коментар

...или платен събеседник
                      Това са камъни в моята градина.
                      Аз съм човекът. Нямам проблем с това.

Коментар

• Като гледам бая голяма камара с камъне са натрупале варненци пред общината. Май утре ще има още по голям БУНТ !!!
                        tnm

Коментар

• МEA CULPA- Луи- Фердинанд Селин

Най-примамливото в Комунизма и, честно казано, туй му е огромното предимство е, че сваля маската на Човека. Най-сетне! Да не ни се оправдава повече. Той, дето от векове ни баламосва със своите инстинкти, страдания, с фантазьорските си добри намерения... Дето заради него хвърчим из облаците... И дори не знае бунакът, колко ни лъготи!... Тук е великата мистерия. Стои си той на завет, спотайва се зад голямото си алиби * неоспоримо като полицейска сводка: "експлоатацията на по-слабия от по-силния". Мъченик на ненавистната система! Истински Христос!
                          "Експлоатират ме! И теб! И него! И нас!"

http://www.fakelexpress.com/texts/f6-selin.htm

Коментар

Помня, като беше диктатура, всичко беше в името на човека и за благото на човека, ама аман му беше системата на тоя който дръзне да попита кой е човека.

Сега, след като избухна демокрацията, всичко е в името на хората и за благото на хората, обаче ако някой посмее да попита кои са хората го изкарват антисемит.
                            ...или платен събеседник

Няма да се изморя да повтарям, че всяко ограничаване на свободата, в името на по-добър ред, на спокойствието или познатото статукво(пред заплахата на неизвестността) е крачка напред към пълното лишаване от свобода

Коментар

Воленчо на валс ли са го хванали? Има искра между двамата, не може да се отрече :

Коментар

и отговора

...когато държавната власт използва демокрацията като основно оръжие...
                                демокрацията се превръща в диктатура на сопата

Поздрав за напомнянето на хубавия филм с
                                http://vbox7.com/play:f258166a
                                Помня, като беше диктатура, всичко беше в името на човека и за благото на човека, ама аман му беше системата на тоя който дръзне да попита кой е човека.

Сега, след като избухна демокрацията, всичко е в името на хората и за благото на хората, обаче ако някой посмее да попита кои са хората го изкарват антисемит.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X