IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Само, че забрави да си зададеш въпроса ЗАЩО ???

Аз да ти отговоря защо.

Защото партийната система вече беше тотално дискредитирана само за 10 години. В повече от половината от тези 10 години Иван Костов беше министър на финансите и министър председател.

Царя бе поканен от създалата се вече олигархия за да отвлече вниманието на народа с НАДЕЖДА и да предотврати още тогава изриването на политическите сволочи.

Хората мразеха вече и в червата БСП заради хиперинфлацията и СДС заради грабителската приватизация.

Народа може и да е прост ама не е чак толкоз прост.
    Мечо, релно такава система не е имало.
    Във Варна дори БСП нямаше сериозна структура- това партиен модел ли е?
    Партиите нямаха кадри по места (изключая БСП) и се принуждаваха да припознаят като техни- хора, които имаха някакво влияние. Това не е партиен модел.

Единствено в София- поради факта, че централите са там- може да се каже, че е кипял някакъв партиен живот.

С ДПС нещата са други.

Коментар

Вал, и още един въпрос. Костов като беше син седесар със синьо шалче, що не отвори ДОСИЕТАТА като беше на власт ???
      Питай него, защо питаш мен?
      Като се замисля..имаше да решава проблеми в икономиката и банковата система, Косовска криза, стартиране преговорите за присъединяване към ЕС, трябваше да удължи "живота" на блоковете на АЕЦ "Козлодуй" и го направи (Е, след това кунева плю на тези усилия), реформи в социалната система, решаване на някои проблеми с изселниците в Турция, реформи в армията..
      Мечо, отгкога: "ама вие защо биете негрите?" е аргумент.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Кое е обърканото ми в поста в 30+, Съни?
        Това, че олигархичните кръгове нахлуха в управлението именно през "гражданските движения"? Факт е, и не подлежи на дискутиране дори. Приеми го за аксиома ако искаш.
        п.п.Не се опитвай да излезеш с номера, че НДСВ по него време е била партия. В последствие се опита да стане такава, но встъпи във властта по описания от мен начин- гражданско движение с "нови и чисти лица".
        Само, че забрави да си зададеш въпроса ЗАЩО ???

Аз да ти отговоря защо.

Защото партийната система вече беше тотално дискредитирана само за 10 години. В повече от половината от тези 10 години Иван Костов беше министър на финансите и министър председател.

Царя бе поканен от създалата се вече олигархия за да отвлече вниманието на народа с НАДЕЖДА и да предотврати още тогава изриването на политическите сволочи.

Хората мразеха вече и в червата БСП заради хиперинфлацията и СДС заради грабителската приватизация.

Народа може и да е прост ама не е чак толкоз прост.
        Last edited by mechobikov; 09.03.2013, 16:28.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Вал, и още един въпрос. Костов като беше син седесар със синьо шалче, що не отвори ДОСИЕТАТА като беше на власт ???
          tnm

Коментар

• Кое е обърканото ми в поста в 30+, Съни?
            Това, че олигархичните кръгове нахлуха в управлението именно през "гражданските движения"? Факт е, и не подлежи на дискутиране дори. Приеми го за аксиома ако искаш.
            п.п.Не се опитвай да излезеш с номера, че НДСВ по него време е била партия. В последствие се опита да стане такава, но встъпи във властта по описания от мен начин- гражданско движение с "нови и чисти лица".
            Last edited by val/she; 09.03.2013, 16:17.

Коментар

......Аз съм за партийна система- истинска, а не с партии за един мандат....
              Май не знаеш какво искаш?!

...Что такое научный социализм без рабочего движения? - Компас, который, будучи оставлен без применения, может лишь заржаветь, и тогда пришлось бы его выбросить за борт.

Что такое рабочее движение без социализма? - Корабль без компаса, который и так пристанет к другому берегу, но, будь у него компас, он достиг бы берега гораздо скорее и встретил бы меньше опасностей.

Соедините то и другое вместе, и вы получите прекрасный корабль, который прямо понесется к другому берегу и невредимым достигнет пристани.

Соедините рабочее движение с социализмом, и вы получите социал-демократическое движение, которое прямым путем устремится к “обетованной земле”.

И вот, обязанность социал-демократии (а не только интеллигентов - социалдемократов) - соединить социализм с рабочим движением, внести в движение социалистическое сознание и, таким образом, придать стихийному рабочему движению социал-демократический характер.

Так говорит Ленин,..
              .
              И.В.Сталин - Събрани съчинения - т.1 - гл.16 -"КОРОТКО О ПАРТИЙНЫХ

РАЗНОГЛАСИЯХ "

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Съни, не видях никъде категорично да отричаш обвързаността ти с инвестор.бг.

Подобна медийна, а и от службите атака имаше и с/у Сидеров, кое точно не помниш.? Поразриови се из пресата. За мен това не е дискусия, а пустословене. Разбирам насреща си да имам хора, които са пропуснали новините, а то- не е така. Каква е целта на този разговор? Аз нямам необходимост да защитавам дсб, а и симпатизантите им- също- интелигентни хора са и се ориентират. На теб, защо ти е необходима тази "дискусия" ? Това питам.
                Отричала съм го в един спор със Зарко и мисля, че следеше спора тогава...
                (поводът беше, че не му излизаше някакво мнение и той реши, че обвързаността ми с инвестор и обяснението ми, че всъщност това е бъг....са причина)

КАТЕГОРИЧНО заявявам, че никога не съм имала нещо общо с този сайт!

дори...техни акции съм търгувала за много кратко време, което го отчитам за грешка, подценявайки ангажираността им

писах, че още се колебая дали да отговоря на объркания ти пост към мен в "30+", затова и не ти отговорих веднага....но ти самата добре съзнаваш ситуацията в която ме поставяш да обяснявам "имам ли сестра и курва ли е тя"
                Last edited by съни(тя); 09.03.2013, 16:14.

Коментар

• Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

Сух или невинен???
                      Е де. Ако наистина си релативистка, а аз съм сигурен че си, това са синоними. Има и още синоними

1. Сух
                      2. Невинен
                      3. Недосегаем
                      4. От един червен дол дренки с Гоце
                      5. Гарван гарвану око не вади
                      6. И други знайни и незнайни синоними
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                        ..и последствията от "мотаенето"???
                        (ндсв бяха дошли с обещанието за прозрачност, имаше някакви тениски с надпис "срам ни е от вас", трябваше да се отчете и някаква дейност...)
                        Имаше ли дори минимални последствия за сключените в явен ущърб на държавата приватизационни сделки?
                        ...както за Сапио, така и за другото - няма виновни
                        ( познавам лично Е.Костова и някои неща знам от първо лице)
                        замяната на Богомил Бонев с Мими Йорданов, също беше интересен аспект в костовото виждане за мафиотизираното ежедневие в държавата.
                        Все още има хора, които помням имената по медиите на един куп лица от онези години, не само Самоковеца ...М.Илиянски и т.н.

...Сидеров къде е в това държавно пресиране?

Другите точки от поста ми са удобно пропуснати

Разликата между теб и явните платени писачи в тази тема е - ...само в по-добрия стил на писане.
                        Иначе, същите партийни манипулации!
                        Съни, не видях никъде категорично да отричаш обвързаността ти с инвестор.бг.

Подобна медийна, а и от службите атака имаше и с/у Сидеров, кое точно не помниш.? Поразриови се из пресата. За мен това не е дискусия, а пустословене. Разбирам насреща си да имам хора, които са пропуснали новините, а то- не е така. Каква е целта на този разговор? Аз нямам необходимост да защитавам дсб, а и симпатизантите им- също- интелигентни хора са и се ориентират. На теб, защо ти е необходима тази "дискусия" ? Това питам.

Коментар

Само констатираш, че съм хвърлила камък, но не отричаш самият "камък".

Няма как и да не забележа, че "идентифицирайки" ме като "костовистка"- откри втори фронт- като начало с няколко димки, след което последва- канонада.

Не съм член на дсб, а и хабер си нямат от мен там. Да- гласувала съм за тях- най-близо са до възгледите ми.
                          Това го приемам като признание, че ползваш точно партийните манипулационни похвати.

Ако не ти харесват нечии възгледи, не оборваш тях конкретно, а личността, която ги изказва.
                          Дискредитирането на някого е по-лесно, от това да докажеш убеждения или защитиш тезата си!
                          Така и мненията на дискредитирания трябва да олекнат...

И ти се оказа майсторка, браво

Коментар

Не вярвам да обвиняваш Първанов, че е задействал прокуратурите срещу Костов. По скоро би следвало да го обвиняваш защо след като Костов се измълна сух, Агент Гоце не информира обществеността защо Костов се измъкна сух.

Въпроса е реторичен - щото са оплетени като свински черва !!!
                            Сух или невинен???

Коментар

• Много вожд, малко индианец

Преди малко минах край "Събранието " на Янаки Ганчев на площад Александър Невски. Грозна картина - събрали се 50-тина вождове да си мерят оная работа. Изтърпях да чуя точно трима изказващи се - в общи линии речите се свеждаха до познатите искания, но доминираше изтъкване на личните заслуги в борбата с капитализма - АЗ, АЗ, АЗ .....
                              Чакам с нетърпение резултата от срещата в Габрово, но ако и там вождовете са на това ниво жална ни майка ...
                              Last edited by energetik; 09.03.2013, 15:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                Не забравяй, кой хвърли ПРЪВ камъка!

на въпроси, същите които и тук, в тази тема ти бях задавала, вследствие на получила се дискусия, с която на всичкото отгоре ти ме беше ангажирала, питайки ме и после давайки твоята рецепта, но неотговаряйки на последвалите въпроси ...

ти отговори с ...квалификации, използваш добре познатия Ад хоминем( http://bg.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem )
                                - намеци за мераци за влизане в парламента
                                - платен драскач

колебая се дали да ти отговоря на обърканото смислово писание в другата тема...
                                но и там не става ясно дори - Ти за какво си?
                                някак си....изпъква теза, че си за запазване на статуквото, но със смяна на лицата - с Костов...Сидеров, май за баласт е вмъкнат...без мнение за него

Дано поне отговориш - защо мислиш, че Костов и Сидеров са ...цитирам те
                                "единствените политически лица в/у които се е стоварвала държавнта машина са Сидеров и Костов,"
                                Казвам ти в прав текст.
                                Аз съм за партийна система- истинска, а не с партии за един мандат. Тези традиционни партии трябва да имат възможност да изграждат кадрите си чрез младежки формации. Не ми харесват екзотиките, които презентирате.
                                Да, някои граждански сдружения са изключително ефективни- такива са примерно някои пациентски отганизции, но успехът им се дължи на факта, че Ти защитавайки собствения/личен интерес създаваш прецедент.
                                Има и обратни случаи, в които- точно такива "граждански" сдружения, блокират работата на институциите и пречат за решаване на проблема - такива са кучезащитниците.

Коментар

Working...
                                X