IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Красимир Янков: Царството на калинките приключва

10 Март 2013 | 17:13
    Прочетено

4934

/КРОСС/ „Управлението на ГЕРБ ще остане в историята като царството на калинките.” Това заяви организационният секретар на БСП и областен лидер на левицата във Варна Красимир Янков.

„Добрата новина е, че това царство вече приключва и за всички нива на държавната админстрация ще са нужни компетентни и квалифицирани кадри – тези, които бяха отстранени от групировката ГЕРБ”, отбеляза Янков.

По думите му подмяната на калинките е изключително важна за възстановяването на държавността и връщането на доверието в българските институции. „Ето например най-чувствителната за обществото тема в последните дни – цените на електроенергията. Можем само да гадаем дали хаосът в ДКЕВР, довел до това поскъпване е провокиран от некомпетентост или в дъното има злоупотреба. Какво обаче направи Борисов – на мястото на Ангел Семерджиев направи поредното скандално и безумно назначение, поредната калинка.

Красимир Янков изрази надежда новият председател на ДКЕВР Евгения Харитонова, която е със забележителна професионална кариера и ценз, да се справи с предизвикателствата и да отстоява интересите на българските потребители. Янков припомни, че Евгения Харитонова е била в екипа, създал ДКЕВР.
    Не мога да не се съглася с казаното.
    Проблемът е, че алтернативата БСП-ДПС-Кунева няма потенциала и най-вече волята да изгради отново държавността и институциите като назначи "компетентни и квалифицирани" кадри.
    КЪДЕ ми е алтернативата???

Коментар

• Първоначално изпратено от hari55 Разгледай мнение
      Вижда се ,че си повърхностен като идолите ти от червената чума. Това е коментар от сайта който публикуваш. Когато пускаш сайтове поне ги чети преди да оспамваш темата. Червена мутра си ти, бълваш помиия за всичко и за всеки. И майка си ще набедиш без да прочетеш, че са я изкарали червена ти знаеш каква.
      аз много добре видях че е коментар под статията, но понеже ти го постваш ТУК, където статията не е публкикувана за да се види че е от Иван Гарелов, а единствения ИВАН съм АЗ, какъв е извода?

- забележи, то ги постна тук, КАТО ОТДЕЛЕН КОМЕНТАР, дори без да направиш връзка изобщо със статията умнико !!

- да не се окажеш ти - малкомислен ??
      Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
        = това пък защо ? ще използваш научна фантастика за довод да ме съдиш ли? - и повода да го постна това е обрарен на този, който ми вменяваш

- ама карай да върви, като няма акъл, интриги да има
        Вижда се ,че си повърхностен като идолите ти от червената чума. Това е коментар от сайта който публикуваш. Когато пускаш сайтове поне ги чети преди да оспамваш темата. Червена мутра си ти, бълваш помиия за всичко и за всеки. И майка си ще набедиш без да прочетеш, че са я изкарали червена ти знаеш каква.

Коментар

• Красимир Янков: Царството на калинките приключва

10 Март 2013 | 17:13
          Прочетено

4934

/КРОСС/ „Управлението на ГЕРБ ще остане в историята като царството на калинките.” Това заяви организационният секретар на БСП и областен лидер на левицата във Варна Красимир Янков.

„Добрата новина е, че това царство вече приключва и за всички нива на държавната админстрация ще са нужни компетентни и квалифицирани кадри – тези, които бяха отстранени от групировката ГЕРБ”, отбеляза Янков.

По думите му подмяната на калинките е изключително важна за възстановяването на държавността и връщането на доверието в българските институции. „Ето например най-чувствителната за обществото тема в последните дни – цените на електроенергията. Можем само да гадаем дали хаосът в ДКЕВР, довел до това поскъпване е провокиран от некомпетентост или в дъното има злоупотреба. Какво обаче направи Борисов – на мястото на Ангел Семерджиев направи поредното скандално и безумно назначение, поредната калинка.

Красимир Янков изрази надежда новият председател на ДКЕВР Евгения Харитонова, която е със забележителна професионална кариера и ценз, да се справи с предизвикателствата и да отстоява интересите на българските потребители. Янков припомни, че Евгения Харитонова е била в екипа, създал ДКЕВР.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
            Напълно подкрепям този играч:

Тоя е само за остров Тамбукту!

Там тока е без пари, щото ток няма. Водата е от небето, а храната е от палмите. Падне банан, ядеш го. Падне кокосов орех-също. И маймуните са най-добре.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

- това ти го пратих на майтап бе човек - нали търсиш някаква развръзка все от мен !!!

- не четеш ли какво ти пиша !!
              Чета бе, чета. И не търся от теб развръзка. Просто очаквам когато се поства нещо в политически форум, да се направи коментар, който да изясни политическата позиция на пишещия. Пък при теб не се забелязва позиция.
              Та те питам направо. ТИ ще гласуваш ли за ГЕРБ? И ще гласуваш ли за партия, която би подкрепила ГЕРБ в един нов парламент? ТИ! Конкретно.
              Защото АЗ няма НИКОГА да гласувам за ГЕРБ или за партия, за която имам основателни съмнения, че може да подкрепи ГЕРБ.
              Н И К О Г А ! !

Коментар

• Напълно подкрепям този играч:

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Сбъркал си адресата драги! Аз съм за демократични избори, в никакъв случай не подкрепям такова безумие - военен преврат. Ние сме държава от ЕС, да не сме някаква бананова република?
                  И да не би за пръв път да чуваш гербаджийската заявка за втори мандат? Та тука един герберастки агитатор се дереше във форума и за трети!
                  - това ти го пратих на майтап бе човек - нали търсиш някаква развръзка все от мен !!!

- не четеш ли какво ти пиша !!

Коментар

- чакай бе, какъв мандат, какви 5лв... сготви ме набързо

Ей това е специално за теб: цък = явно си падаш по интриги
                    Сбъркал си адресата драги! Аз съм за демократични избори, в никакъв случай не подкрепям такова безумие - военен преврат. Ние сме държава от ЕС, да не сме някаква бананова република?
                    И да не би за пръв път да чуваш гербаджийската заявка за втори мандат? Та тука един герберастки агитатор се дереше във форума и за трети!

Коментар

Абе Иванчо, този трипер(СПИН) от Москва съвсем ти е объркал мозъка. Сега пък към кои искаш да се присламчиш
                      = това пък защо ? ще използваш научна фантастика за довод да ме съдиш ли? - и повода да го постна това е обрарен на този, който ми вменяваш

- ама карай да върви, като няма акъл, интриги да има

Коментар

Подкрепям напълно. Вчера ходих в 4 звезден хотел Хисар. Отпред беше пълно с лъскави коли и нямаше места. До него в 3 звездният Аугуста също.
                        Хората които се трудят имат достатъчно за да си позволят качествена почивка през уйкенда. Само Червената мърша вечно мрънка и търси под вола теле. Ама под вола може да намери само един голям ...... с два висящи боздугана. Не съм съгласен с данъците ми да храним червените измекяри и мързеливи анархисти.
                        Не е задължително да политизираш всеки коментар.
                        Написаното от Пешо описва нашенската народопсихология и не е оцветено в цвят и партия.
                        Напротив в редовете на всяка управляваща партия ще намериш огромна част от хората, които чакат наготово и тяхната окраска е като на хамелеон, сменя цвета си според средата

Коментар

Абе Иванчо, този трипер(СПИН) от Москва съвсем ти е объркал мозъка. Сега пък към кои искаш да се присламчиш

Коментар

• Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнение
                            Айде стига простотия.Лумпените трябва да се озаптят.Мизерията не се бори с протести а с учене разум труд воля почтеност и упоритост.Да напомня че е време да се сеят моркови лук и по късен домат да се режат и пръскат дръвчетата.След десетина дена идва ред на картофите и пипера на граха.Вместо да се кряка по площадите и да се седи пред телевизора по добре е нещо да се направи.На тези хора трябва да се обясни че не става само да искаш а трябва да се трудиш.Комунистите отучиха народа от труда.Толкова много начини има да си изкара човек прехраната но някои са се заинатили и искат както те са решили.Искат в София и Варна.Искат някой да ги вземе направо да ги осинови.Искат да не зорят много на бюро и да им се плаща добре.Искат за Коледа за Великден и за почивка лятос на море.Е няма за всички и в това е големия проблем що еди кой си може а аз не и защо за него има а за мен не.Никой обаче не иска да рискува и да предприеме нещо.Виж да крещи срещу работодателя и да го псува може.Мили родни негодници направете си фирми и работете за вас.И давайте заплати по 5000 кинта ма не можете.Щото сте некадърни необразовани мързеливи злобни и завистливи.Щото не можете сами да контролирате и управлявате живота си.Който и да дойде на власт за вас ще е все едно и също защото проблема е във вас.
                            Хм!

Коментар

Ами какво да я осмислям? Последно издихание на един провален кабинет. Дето сам сдаде властта, пък сега щял да се бори за нов мандат!
                              Ами кат' искате НОВ мандат, ЩО не изкарахте ТОЯ бе?
                              Защото сме умни и си вдигнахме рейтинга. Хората прецениха кой иска властта отново за грабежи и кой организира метежа против ГЕРБ. и затова рейтинга ни е 41%. През вторият мандат Червената диария ще бъде пресечена веднъж за винаги с мощното лекарство Цацараца. Дръжте се за Доган. Той беше бригадир в Пазарджишкия и ще ви отвори на някой тънкости .
                              Last edited by hari55; 11.03.2013, 10:05.

Коментар

Ами какво да я осмислям? Последно издихание на един провален кабинет. Дето сам сдаде властта, пък сега щял да се бори за нов мандат!
                                Ами кат' искате НОВ мандат, ЩО не изкарахте ТОЯ бе?

Коментар

Working...
                                X